Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Promina Luxury Villa

Drniš

maks.  12   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
4 spavaće sobe (+4)
4  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
300m²
4 spavaće sobe (+4)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzna vila Promina je potpuno klimatizirana vila s besplatnim WiFi-jem, SPA zonom, privatnim bazenom i teniskim terenom. Vila se nalazi u vrlo mirnom predjelu u blizini slapova Krke na zemljištu od 3500m2 i nudi ukupno 300m2 stambene površine. Sastoji se od 4 odvojene jedinice koje se nude isključivo za jednu grupu, a smatramo ga savršenim za veće obitelji, više generacijskih grupa ili grupe prijatelja. 1. jedinica nudi smještaj za 4+2, 2. jedinica smještaj za 2+2, zatim 3. jedinica za 2 osobe (+sofa koja se može koristiti i za 1 ili 2 djece), a 4. jedinica nudi SPA prostor i do nje ljetna kuhinja.

* OTVORENO nudi grijani bazen 12m x 6m s pripadajućim jacuzzijem, vanjskim tušem, prostranim sunčalištem s 10 ležaljki, 3 natkrivena salona ispred dnevnih soba, blagovaonom za 16 osoba i ljetnom kuhinjom (25m2) s tradicionalnim roštiljem, oko električne pećnice za pečenje, aparatom za kavu, hladnjakom i natkrivenom blagovaonicom, spojeno na vanjski prostor za sjedenje. Ima zaseban WC. Tu je mali, ali pažljivo organiziran vrt za vaše korištenje s organskim sezonskim povrćem. Igralište za vaše najmlađe s toboganima i ljuljačkama. Ograđeno tenisko igralište s umjetnom travom i 4 reketa, po želji se može koristiti i kao nogometno igralište. Ima osiguran parking za 6 automobila.
* JEDINICA NO1 (sjeveroistok, 108m2): nudi prostrani dnevni boravak s klima uređajem, TV-om, sofom (može se pretvoriti u kauč na razvlačenje), potpuno opremljenu kuhinju i blagovaonicu. Izlaz prema bazenu s natkrivenim dnevnim kutom odmah ispred dnevnog boravka. Spavaća soba NO1 sa bračnim krevetom 180x200cm, A/C, TV, pogled na sunčalište. Spavaća soba NO2 sa dva odvojena kreveta 90x200cm, A/C,TV-om i pogledom na sunčalište i bazen. Obiteljska kupaonica s tušem, WC-om, bideom. Praonica rublja s perilicom rublja i priborom za glačanje.
* JEDINICA NO2 (Jugoistok, 55m2): nudi prostrani dnevni boravak s klima uređajem, TV-om, sofom (može se pretvoriti u kauč na razvlačenje), potpuno opremljenu kuhinju i blagovaonicu za 4 osobe. Izlaz prema bazenu s natkrivenim lounge kutak odmah ispred dnevnog boravka. Spavaća soba NO3 sa bračnim krevetom 180x200cm, A/C, TV-om, pogledom na sunčalište i bazen. Obiteljska kupaonica s tušem i WC-om. Stroj je u hodniku.
* JEDINICA NO3 (sjeverozapad, 55m2): nudi prostrani dnevni boravak koji se može koristiti kao Media room jer je opremljen pametnim TV-om, soundbarom i zvučnicima, PS4 i udobnom sofom koja se može pretvoriti u kauč na razvlačenje. Potpuno opremljena kuhinja i stol za blagovanje za 4 osobe. Spavaća soba NO4 sa bračnim krevetom 180x200cm, A/C, TV, pogled na sunčalište i igralište sa ljuljačkom. Obiteljska kupaonica s tušem i WC-om. Perilica rublja je u hodniku. Natkriveni vanjski dnevni boravak ispred dnevnog boravka.
* JEDINICA NO4 je klimatizirana SPA zona (jugozapad, 55 m2) i nudi infracrvenu saunu za 5 osoba, hidromasažnu kadu (jacuzzi) za 5 osoba, ležaljku s ležaljkama i TV. Obiteljska kupaonica s tušem.

Vila je kvalitetno opremljena, vlasnici su se pobrinuli da modernim gostima ponudi sve što je potrebno za vrlo ugodan boravak, a ova pametna organizacija nudi mnogo različitih prostora tako da netko može uživati u čitanju knjige u lounge kutu, drugi se može zabaviti igrajući tenis ili igranje u Media roomu, ili okupljanje svih zajedno oko roštilja i bazena. Vjerujemo da svaki član vaše grupe može pronaći savršeno mjesto za sebe.

MJESTO:
Auto je neophodan, krevete za jednu osobu nalazite 5km od minimarketa, 8km do restorana, 18km od Drniša gdje imate ljekarnu, benzinsku pumpu, mesnicu, barove, pijacu, supermarket...i ostalo. Bliža zračna luka je u Splitu ili Zadru (svaka 80km od vile), a autocesta 20km od vile (ulaz Skradin). Bliži grad je Šibenik sa svojim poznatim povijesnim atrakcijama (40km) i tamo možete uživati u Jadranskom moru i uživati na lijepoj plaži ili se osvježiti u rijeci Krki i riječnoj plaži koja je udaljena samo 10km od imanja.
Drniš (18km) nalazi se u Dalmatinskoj zagori poznatom po poznatom drniškom pršutu, u čiju se čast svake godine organizira Međunarodni festival pršuta; Područje djetinjstva Ivana Meštrovića s crkvom Sv. Otkupitelja – mauzolej obitelji Meštrović; Meštrovićeva fontana Vrelo života i druga djela izložena su kao javni spomenici u Drnišu; Povijesni razgled grada, od Gradskog muzeja, preko Stare Mlinice u kanjonu rijeke Čikole, do tvrđave Gradina; Srednjovjekovne utvrde u kanjonima rijeka Čikole i Krke - utvrda Gradina u Drnišu i sustav utvrda Ključica, Kamičak, Bogočin, Nečven i Trošenj; NP Krka - slap Roški slap; Franjevački samostan Majke od Milosrđa i crkva Gospe Visovačke na otočiću Visovcu; Trekking staza Od – slap Roški slap – špilja Oziđana uz rijeku Krku; Zaštićeni krajolik kanjona rijeke

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 40 km

40 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 19 km

19 km

Zračna luka 80 km SPU Split

80 km

Izlaz s autoceste 20 km Skradin

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršeno mjesto za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu trebalo bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 390876

Posljednje ažuriranje: 20.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/390876.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina