Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Tosic Estate - Villa, Vineyards and Winery

Razvođe, Srednja Dalmacija, Šibensko zaleđe

maks.  12   Gosta/Gostiju
450m²  stambena površina
6 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
450m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ovdje ćete pronaći detaljan opis smještaja od 450m2 koji se nudi isključivo za vas:



* VANJSKI PROSTOR ima privatni grijani infinity bazen (10 x 5 m) s hidromasažom, prostranu terasu za sunčanje sa 6 ležaljki, vanjski tuš, nekoliko kutova za dnevni boravak i vanjsku hidromasažnu kadu (jacuzzi). Do nje je prostorija za saunu sa finskom saunom, obiteljska kupaonica br. 1 sa walk-in tušem, dva umivaonika i dva odvojena wc-a. Ispred saune nalazi se natkrivena terasa sa stolom za blagovanje i dnevnim kutkom.



Tu je i dječje igralište s ljuljačkama, toboganom i malom penjalicom. Na raspolaganju su vam i 4 brdska bicikla, teren za boćanje, oprema za trening, stol za stolni tenis i organski vrt. Možete prošetati imanjem i uživati u ovom prekrasnom imanju.



* VILLA No.1 nudi prostranu, ostakljenu terasu s biljarom, pikadom, blagovaonskim stolom i dva ručno rađena drvena barska stola. S ove terase ulazite u lijepo namještenu i potpuno opremljenu kuhinju (espresso aparat, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster...) sa stolom za blagovanje za 8 osoba, dnevni boravak s kaminom, kauč, TV ravnog ekrana, klima klima uređaj, besplatni WiFi i Netflix.



Spavaća soba br.1 sa bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, klima uređajem i izlazom na terasu sa biljarom. Obiteljska kupaonica #2 s tušem i perilicom rublja.

Spavaća soba br. 2 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm i klima uređajem. Obiteljska kupaonica br. 3 s tušem.

Spavaća soba br.3 sa dva odvojena kreveta 90 cm x 200 cm koji se mogu razvući u bračni krevet i klimom.



Uživajte u prirodnoj i gustoj hladovini 200 godina starog mediteranskog stabla bobice, koje stoji ispred vile uz stari bunar, gdje imate nekoliko mjesta za sjedenje.



* Ljetna kuhinja - kušaonica vina nalazi se neposredno ispred stabla bobice i nudi renoviranu kamenu kuću, prekrasan tradicionalni zatvoreni prostor za cijelu vašu grupu. Potpuno opremljena ljetna kuhinja, drveni blagovaonski stolovi i TV ravnog ekrana, klima uređaj i kauč na razvlačenje.



* VILA #2 nudi prostranu natkrivenu terasu sa roštiljem (plin), vanjski stol za blagovanje za 8 osoba i dnevni boravak. Sve je odmah do bazena.

S ove terase ulazite u lijepo namještenu i potpuno opremljenu kuhinju (espresso aparat, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster...) sa stolom za blagovanje za 6 osoba, dnevni boravak s kaminom, kauč, TV ravnog ekrana, klima klima uređaj, besplatni WiFi i Netflix.

Spavaća soba br. 4 s bračnim krevetom 160 cm x 200 cm, klima uređaj. Obiteljska kupaonica broj 4 s tušem i perilicom rublja.

Spavaća soba br.5 sa bračnim krevetom 160 cm x 200 cm, klima uređaj. Obiteljska kupaonica broj 5 s tušem.

Spavaća soba br.6 sa dva odvojena kreveta 90 cm x 200 cm koji se mogu razvući u bračni krevet i klima uređajem.



Ovo imanje krije posebnost: privatni park i eko-vrt u kojem imate priliku koristiti domaće proizvode uzgojene samo za vas. Uživajte u kušanju vrhunskih hrvatskih proizvoda na licu mjesta. Opustite se u privatnom parku okruženom očaravajućim vinogradima u kojima možete uživati tijekom dugih ljetnih šetnji ili provedite noći na prekrasnoj terasi ovog imanja diveći se nebu punom zvijezda.



NAPOMENA: Dozvoljena su maksimalno 2 kućna ljubimca (za veće pse naknada je 100-150 eura za 1 tjedan)

Dođite i uživajte u ovom skrovitom dijelu šibenskog zaleđa, veselimo se vašem upitu

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 5
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 6
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 43 km

43 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 12 km

12 km

Autobus 12 km

12 km

Zračna luka 64 km Split SPU

64 km

Kolodvor 64 km Split

64 km

Izlaz s autoceste 34 km Šibenik

34 km


Mjesto i položaj smještaja

* Samo nekoliko minuta vožnje udaljeni ste od nekih lokalnih atrakcija, poput ruševina tvrđave Nečven (11 km), arheološkog nalazišta Burnum Principum i amfiteatra u Burnumu, jedinog sačuvanog vojnog amfiteatra u Hrvatskoj (15 km udaljenosti) , kao i nekoliko vidikovaca s pogledom na kanjon rijeke Krke.

* Nacionalni park Krka popularno je turističko odredište i privlači posjetitelje svojom iznimnom prirodnom ljepotom (40 minuta vožnje). Pješačite do slapova, idite na izlete čamcem uz mirna jezera i obiđite povijesne samostane i stare mlinove. Imanje se nalazi u srednjoj Dalmaciji oko 10 kilometara od grada Šibenika. Park ima više ulaza i brojne načine kako do njih doći. Obratite pažnju na poznati Skradinski buk (ulaz u Skradinu, 29 km od vile), niz terasastih slapova koji se slijevaju u svjetlucavo plavi bazen. Pratite šetnicu oko mreže slapova, koja vodi kroz šume i pored žuborećih potoka do slikovitih vidikovaca. Svakako posjetite Roški slap (samo 20 km od vile), još jedan popularan niz slapova unutar granica parka. Ponesite svoj kupaći kostim da se brčkate ili plivate u velikom bazenu u podnožju ovih kaskada. Postoji vrlo lijep restoran pod nazivom “Panorama Roški Slap” s prekrasnim pogledom na klanac (u restoranu možete uživati u prekrasnom pogledu bez plaćanja ulaznice za park).

Ljeti krenite na izlete brodom do franjevačkog samostana Majke od Milosti, smještenog na otočiću s drvoredom usred Visovačkog jezera. Na drugom mjestu u parku, manastir Krka iz 14. stoljeća gleda na rijeku i može se posjetiti samostalno ili uz obilazak s vodičem ljeti.

* Imate priliku isprobati “Zipline Šibenik” (15 km od vile), odakle pogled na krajolik klanca rijeke Čikole oduzima dah, posebno gledajući ga odozgo. Zip lining je zabavna i uzbudljiva avantura koja vam omogućuje da klizite kroz zrak pričvršćeni za užad iu sigurnosti pojasa. Začinite svoj odmor ovim izletom pogodnim za obitelji i samce. Možete birati hoćete li se spustiti u paru ili sami uz nadzor iskusnih turističkih vodiča.

* Istražite obalni grad Šibenik (43 km) ili šibenski arhipelag na jednodnevnom krstarenju s privatnim skiperom i posjetite Zlarin, Tijat i Prvić – tri netaknuta otoka arhipelaga. Na svakom otoku ćete imati svoje vrijeme za plivanje, ronjenje i jelo. Istražite i posjetite mjesta poput muzeja koralja gdje se izrađuje nakit. Ili krenite u još jednu turu brodom i divite se Nacionalnom parku Kornati. Odaberite privatno putovanje koje vam daje slobodu i fleksibilnost da prilagodite svoj plan puta. Možete se udobno smjestiti i opustiti dok vas vaš skiper vozi kroz arhipelag, dom atrakcija kao što je Tvrđava svetog Nikole koja je na popisu UNESCO-ve svjetske baštine.

* Imate mogućnost naručiti masažu u vili ili čak posjet frizeru. Ako više volite ručati ili večerati i uživati u ovom fantastičnom imanju, vlasnik (koji u slobodno vrijeme voli kuhati) rado će vam pripremiti neka od sljedećih tradicionalnih jela. (gulaš, janjetina pod pekom, peka...) To možete lako dogovoriti s vlasnikom po dolasku. Ne propustite kušati naš poznati drniški pršut i domaći sir. Vlasnik će vam dati dodatne informacije i kontakte po dolasku.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

40% depozita prilikom rezervacije, ostatak po dolasku ili 4 tjedna bankovnim transferom prije dolaska.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Čurak

tvrtka M. Čurak

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nam je cilj pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenih na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Radujem se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Čurak

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Čurak

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 455761

Posljednje ažuriranje: 24.03.2024

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/455761.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina