Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Mountain Forest Chalet Wellness 5

Schierke

maks.  5   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Wellness chalets su ekskluzivna varijanta Bergwaldchalets, 4 dvostruke drvene kuće na najvišoj razini. Nalazite se u mirnoj slijepoj ulici s neometanim pogledom na prirodu. Odmor, opuštanje i opuštanje ovdje su na dnevnom redu. Ispod prostranih terasa nalazi se pravi wellness u svakoj kući: finska sauna s potpunim ostakljenjem izvana, još jedan prostor za tuširanje i namještena soba za opuštanje s hladnjakom i Bose ozvučenjem. Uz to je sauna terasa od 20 m² opremljena sauna ležaljkama. Više nije moguće:-)))

Kao i kod našeg Bergwaldlodges unison & Pažnju smo posvetili kvalitetnoj i prije svega kompletnoj opremi. Izgled & Feel se temelji na Cosmopolitan New York stilu. S keramičkim tanjurima na stolovima, tapeciranim namještajem presvučenim baršunom, krevetima s oprugama u prostranim spavaćim sobama i konceptom ambijentalne rasvjete, vaš odmor počinje čim otvorite ulazna vrata. Za petu osobu postoji pomoćni ležaj na galeriji na katu. Ormar s kliznim vratima s komodom i dva metra po spavaćoj sobi nudi dovoljno prostora za sadržaj dva velika kofera. Ovdje je život iz kofera prevaziđen;-))

Zbog toga su wellness planinske kuće savršene za 14-dnevni odmor.

U dnevnom boravku Bose zvučni sustav pruža potrebnu zabavu. Spavaće sobe također su opremljene Smart TV-om i Sondbarom.

Nijedna želja ovdje ne ostaje neispunjena.

Svaka kuća će imati stanicu za punjenje na dodijeljenom parkirnom mjestu. Instalacija još traje zbog trenutnih poteškoća s isporukom.

Troškovi struje punjenja naplaćuju se zajedno sa strujom saune preko međumjerila.

Morate uživati u ovim kolibama.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 150 km Hannover

150 km

Kolodvor 15 km Wernigerode

15 km

Izlaz s autoceste 20 km Wernigerode

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Bergwaldchalets se nalaze u mirnoj slijepoj ulici, ali unutar pješačke udaljenosti od centra na padini izravno ui oko prirode. Stara stabla graniče izravno s kolibama, a kroz lišće možete vidjeti blok na Wurmbergu.



Ukoliko iz kalendara zauzetosti saznate da je kuća već iznajmljena na željeni period, svejedno nas nazovite. Vaši praznični snovi mogu se ostvariti u jednoj od naših planinskih šumskih koliba ili koliba



Ekskluzivni Bergwald Lodges & Chalets u idiličnom selu Schierke (općina Wernigerode) nude sve mogućnosti za individualno planiranje odmora zahvaljujući svom ekskluzivnom položaju u Bodetalu s pogledom na Wurmberg i Winterberg. Visokokvalitetne drvene kuće s ugodnim karakterom smještene su na mirnim obroncima, samo nekoliko minuta hoda od centra Schierkea i planinarske staze Brocken.



Aktivnosti:

Schierke je 600 m nadmorske visine u podnožju Brockena i Winterberga. Optimalno okruženje za planinare, skijaše, skijaše trkače, bicikliste i brdske bicikliste. Skijalište Wurmberg udaljeno je 12 km. Staze za skijaško trčanje počinju neposredno na granici grada u smjeru prirode.



Za nostalgiju se brine povijesna uskotračna željeznica Harz s prijelaza stoljeća koja vas svojom parnom lokomotivom poziva na vožnju Brockenom s fantastičnim pogledom na planinski krajolik Harza. Putovanje počinje izravno na željezničkoj stanici Schierker. Ako tražite mjesto do prozora, trebali biste se već ukrcati na Drei Annen Hohne (oko 7 km udaljenosti).



Naravno, i klizači na ledu dolaze na svoje: tradicionalno klizalište u Schierkeu nadahnjuje sve posjetitelje novom građevinom vrlo posebne vrste, no ljetno sanjkalište „Brocken Coaster“ također pruža izvrsnu zabavu za cijelu obitelj. - i radi i bez snijega!



Okruženje:

Gradovi kao što su Wernigerode, Blankenburg, Quedlinburg, Braunlage ili Goslar, koji su od Schierkea udaljeni između 20 i 45 minuta vožnje automobilom, nude nove dojmove i još više raznolikosti. Božićni sajam "In den Höfen" u Quedlinburgu posebno se preporučuje u prosincu. Ovdje više od 20 unutarnjih dvorišta nudi vlastitu malu božićnu kontemplaciju uz rukotvorine, živu glazbu, umjetnost, punč, kuhano vino i delicije. Izlet u Goslar isplati se zbog slikovitog starog grada, "Kaiserpfalz" i trga gradske vijećnice s kariljonom u tornju.

U okolici su stalaktitne špilje Rübelanda, zapadnog grada i nekoliko rezervoara i brana. Oni hrabriji do doline mogu doći tako da vise na čeličnoj sajli preko jednog od rezervoara. :-)


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Stvarna dnevna cijena (na dan dolaska) za potrošnju električne energije (trenutno €0,40/Kw/h) za korištenje saune i punionice (srednje brojilo) naplaćuje se pri odlasku. Troškovi potrošnje za preostalu struju, vodu i grijanje uključeni su u najam.

Boravišnu pristojbu od 3,00 EUR po osobi (odrasli; djeca pola) i danu već ste platili svojom uplatom.

Polog iznosi 200 EUR i također dospijeva uz vašu uplatu i bit će vam razmjerno vraćen bankovnim prijenosom umanjen za sve nastale troškove.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Bei Rücktritt des Mieters bis zu 6 Wochen vor Reiseantritt berechnen wir 50,00, bei Rücktritt innerhalb 6 Wochen vor Reiseantritt 50% der Gesamtkosten für Übernachtung. Bei Rücktritt innerhalb 4 Wochen vor Reiseantritt sind es 100% . Bei Buchungen über Weihnachten und/ oder Silvester innerhalb 12 bis 6 Wochen vor Reiseantritt 50% der Gesamtkosten für Übernachtung und innerhalb 6 Wochen vor Reiseantritt 100%. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

ostale informacije:

Za ljubitelje biciklizma i zimskih sportova postoji zajednička ostava za sve stanovnike planinskih kuća.

Povremeno se zna dogoditi da obitelj svrati na imanje;-))

Parkirno mjesto je dostupno za svaku kućicu. U bliskoj budućnosti, najkasnije do kolovoza, svako će parkirno mjesto imati svoju punionicu (wall box). Struja punjenja se naplaćuje zajedno sa strujom u sauni preko međumjera na odlasku po 40 centi/Kwh.

Pod ostalom potrošnjom električne energije podrazumijevaju se svi ostali troškovi energije i vode uključujući i cijenu najma


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Harzspots GmbH
gospodin T. Rader

gospodin T. Rader

Nakon izgradnje Bergwaldlodges i, u sklopu zajedničkog projekta s mojim šogorom, Bergwaldsuites s Vin'Osteria Montevino, sve u Schierkeu, uslijedio je projekt Bergwaldchalets, pola kilometra dalje. Zbog uspjeha prethodnih projekata, mi, moja supruga Astrid i ja, odvažili smo se izgraditi još 8 jedinica, raspoređenih u 4 duple kuće od balvana. A onda je došla Corona... Ali nakon dvije godine izgradnje, 8 Bergwaldchalets sada je u svoj svojoj atraktivnosti na padini Alte Wernigeröder Straße. Ponosni smo na sebe što smo unatoč svim nedaćama uspješno završili veliki projekt. U međuvremenu sam odustao od dosadašnje menadžerske pozicije u drugoj branši i srcem i dušom sam iznajmljivač i turizmolog. Osnovao sam Harzspots GmbH i također vodim portal Harz harzspots.com. Posjet stranici se definitivno isplati! :)))


Dalji smještaji od gospodin T. Rader

Pokazati sve smještaje od gospodin T. Rader

ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 394063

Posljednje ažuriranje: 01.09.2023

Oglas je online od: 1 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/394063.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina