Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

BergwaldLodge Unity - 5 ZVJEZDICA

Wernigerode, Oberharz/Ostharz ispod Brockena s vlastitom linijom Brockenbahn

maks.  8   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
170m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Opis

Našoj kućici Harmony Njemačko turističko udruženje dodijelilo je najvišu ocjenu od 5 zvjezdica. U našoj kući možete očekivati provjerenu kvalitetu.



PAŽNJA! Uz "Einklang" je naš drugi gotovo identični lodge "Blickfang". Ako ustanovite da je Harmony zauzet u periodu koji želite, provjerite ovdje ili nas nazovite da vidite ima li Blickfang još slobodnih mjesta (+49 163-5412211)

Dobrobit zajamčena. Karakter tipične brvnare osigurava topao, ugodan ambijent.

Kuća "Blickfang" nudi dovoljno prostora za maksimalno 6 osoba uz korištenje kauča na razvlačenje za 8 osoba i moderno je, ali udobno namještena u trendi mješavini stilova. Plinsko centralno podno grijanje ispod bešavnog dizajnerskog poda pruža ugodnu toplinu u cijelom prizemlju i u kupaonicama.



Detaljnije informacije i mnogo više slika i video obilazaka na



Ukratko:

KUĆA ZA PUŠENJE ZABRANJENO! Ako to ne učinite, to može dovesti do znatno viših troškova, koji će se onda nadoknaditi depozitom.

BEZ ŽIVOTINJA, čak ni malih pasa, mačaka, hrčaka ili pupavaca!:-))

Ako to ne učinite, neće vam biti dopušten ulazak u zgradu bez prava na povrat uplaćenih sredstava!



- Rotirajući štednjak

- Besplatan WiFi u cijeloj kući

- SONOS soundbar s 8 zvučnika

- 55 inčni 4K flat screen LED Smart UHD TV u dnevnoj sobi

- Blu-ray player

- Komforna kuhinja s markiranim uređajima, bezindukcijskom zonom za kuhanje i otokom za kuhanje

- LED TV 32 inča u svakoj spavaćoj sobi

- Za ljubitelje espressa: uz filter kavu tu je i Nespresso aparat

- Sigurno u HWR

- Kupaonica u prizemlju sa stereo radiom

- Podno grijanje u prizemlju i svim kupaonicama

- Bešavni mineralni lijevani dizajnerski pod (IMALIO)





Detaljno:



Prizemlje:

Ulazni prostor je svijetao i prijateljski raspoložen. Iz hodnika se na gornji kat dolazi širokim stubištem od punog drva. U prizemlju se nalazi dnevni boravak/blagovaona, otočna kuhinja, velika kupaonica, hodnik i ostava s perilicom i sušilicom rublja.



Panoramska terasa od 60 četvornih metara, djelomično natkrivena, okrenuta prema jugozapadu, s krovnim nadstreškom od 3 metra pruža jedinstven pogled na planine Schierker. U jesen pogled svojom igrom boja podsjeća na "indijansko ljeto".

Ostalo istaknuto:

- arkade širine 2m s obje strane terase

- Vlastiti pristup kući prirodnim kamenim stepenicama

- Dostupno je dovoljno parkirnih mjesta uz kuću i ispod posjeda

- Uključeno čišćenje snijega glavne staze zimi

- Vanjska rasvjeta na terasi i pristupnom putu

- Blagovaonski stol sa 8 fotelja

- Roštilj na otvorenom

- Odvojena ostava



Svoje visokokvalitetne skije i bicikle možete pohraniti na suho i sigurno u za tu svrhu predviđenu ostavu koja se može zaključati.



Dnevni boravak/blagovaona:

Prostrani dnevni boravak/blagovaona od 40 četvornih metara s otvorenom otočkom kuhinjom nudi obilje prostora za uživanje i opuštanje.

Udoban dnevni boravak s funkcijom spavanja na izvlačenje ispred zida od opeke, rotirajući kamin i prostrana blagovaonica osiguravaju visoku razinu udobnosti i trenutke opuštanja.



Dnevni boravak i blagovaona predviđeni su za 8 osoba. Dostupna je i visoka stolica.



Otočna kuhinja:

Vrhunski opremljena otočna lak kuhinja nudi svu udobnost s visokokvalitetnim Siemens električnim uređajima sa širokim indukcijskim poljem sa slobodnim poljem za kuhanje, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, prostranim hladnjakom sa zamrzivačem i perilicom posuđa.



Kupaonica:

Prostrana kupaonica sa staklenim kišnim tušem, finska sauna u brvnari (elektronički kontrolirana do 100 °C) s LED ambijentalnim osvjetljenjem i velikim umivaonikom idealno je mjesto za opuštanje nakon dana ispunjenog događajima. Vrata vode iz kupaonice direktno na drvenu terasu koja nudi ugodno, prozračno hlađenje nakon svakog saunanja. Ako vam ovo hlađenje nije dovoljno, možete koristiti vanjsku slavinu s ledeno hladnom vodom. Ovaj dio terase je zaštićen od znatiželjnih pogleda.



Prvi kat:



Spavaće sobe:

Kuća ima 3 velike spavaće sobe, svaka s čvrstim drvenim bračnim krevetom (1,80 x 2,00 m) s visokokvalitetnim madracima od hladne pjene na podesivim okvirima od letvica i prostranim ormarom s kliznim vratima s integriranim TV-om ravnog ekrana. Putni krevetić je dostupan i može se dostaviti na zahtjev.



Kupaonica:

Moderna dnevna kupaonica opremljena je prostranom staklenom kišnom tuš kabinom, umivaonikom i WC-om. Pod bez šavova je ugodno topao zahvaljujući podnom grijanju.



Galerija: Za razliku od potpuno otvorene "bode za oko", dio dnevnog dijela prekriven je galerijom na kojoj se nalazi još jedan kauč na razvlačenje (širine 1,40 m). Ovo je izvrsno utočište za dobru knjigu s fantastičnim pogledom na planinske padine Schierker.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.2 km

0.2 km

Skijaška uspinjača 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 90 km Braunschweig

90 km

Kolodvor 1 km Schierke

1 km

Izlaz s autoceste 35 km A 395

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Naše dvije visokokvalitetne drvene kuće za odmor "Einklang" i "Blickfang" sada su konačno spremne za najam i radujemo se vašoj rezervaciji! :-) (još treba obaviti nekoliko preostalih radova koji neće umanjiti vaš užitak na odmoru )



Ukoliko iz kalendara zauzetosti saznate da je kuća već iznajmljena na željeni period, svejedno nas nazovite. Možda se Vaši praznični snovi mogu ostvariti u "suzvučju" koje je konstrukcijski gotovo identično.





Ekskluzivni Bergwald Lodge "Blickfang" u idiličnom gradiću Schierke (općina Wernigerode) nudi sve mogućnosti za individualno planiranje odmora zahvaljujući svom ekskluzivnom položaju u Bodetalu s pogledom na Wurmberg i Winterbergi. Visokokvalitetna drvena kuća s ugodnim karakterom nalazi se na mirnom imanju na padini samo nekoliko minuta hoda od centra Schierkea i planinarske staze Brocken.



Aktivnosti:

Schierke je 600 m nadmorske visine u podnožju Brockena i Winterberga. Optimalno okruženje za planinare, skijaše, skijaše trkače, bicikliste i brdske bicikliste. Skijalište Wurmberg udaljeno je 12 km. Staze za skijaško trčanje počinju neposredno na granici grada u smjeru prirode. Očekuje se da će zasebno skijalište sa žičarom, stazom za sanjkanje, ski liftom i opremom za zasnježenje u samom gradu Winterbergu biti izgrađeno 2016./2017.



Za nostalgiju se brine povijesna uskotračna željeznica Harz s prijelaza stoljeća koja vas svojom parnom lokomotivom poziva na vožnju Brockenom s fantastičnim pogledom na planinski krajolik Harza. Putovanje počinje izravno na željezničkoj stanici Schierker. Ako tražite mjesto do prozora, trebali biste se već ukrcati na Drei Annen Hohne (oko 7 km udaljenosti).



Na svoje će, naravno, doći i klizači: tradicionalno klizalište u Schierkeu u potpunosti se obnavlja, a ponovno otvaranje očekuje se kasnije ove godine. Ali i ljetno sanjkalište, "Brocken-Coaster", pruža izvrsnu zabavu za cijelu obitelj - i to čak i bez snijega!



Okruženje:

Gradovi kao što su Wernigerode, Blankenburg, Quedlinburg, Braunlage ili Goslar, koji su od Schierkea udaljeni između 20 i 45 minuta vožnje automobilom, nude nove dojmove i još više raznolikosti. Božićni sajam "In den Höfen" u Quedlinburgu posebno se preporučuje u prosincu. Ovdje više od 20 unutarnjih dvorišta nudi vlastitu malu božićnu kontemplaciju uz rukotvorine, živu glazbu, umjetnost, punč, kuhano vino i delicije. Izlet u Goslar isplati se zbog slikovitog starog grada, "Kaiserpfalz" i trga gradske vijećnice s kariljonom u tornju.

U okolici su stalaktitne špilje Rübelanda, zapadnog grada i nekoliko rezervoara i brana. Oni hrabriji do doline mogu doći tako da vise na čeličnoj sajli preko jednog od rezervoara. :-)



Još mnogo savjeta za aktivnosti na


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Zbog trenutne situacije, moramo dodatno naplatiti troškove potrošnje: dotična cijena u trenutku rezervacije je odlučujuća. Ovo su trenutno uključeni:

Prirodni plin: 24 centa/kwh (četveročlano kućanstvo troši prosječno 40 kwh dnevno)

Struja: 40 centi kwh (četveročlano kućanstvo dnevno potroši prosječno 11 kwh (bez saune i punionice ili slično)

Voda: 5 EUR/ m³ Četveročlano kućanstvo u prosjeku potroši 0,2 m³ dnevno.



Smatramo da je ovaj propis mnogo pravedniji od podizanja cijena najma u cijelosti.

Ako napraviš nered, štediš, ako napraviš nered, platiš;-))



Boravišna pristojba od 3,00 EUR po osobi (odrasli; djeca pola) i danu plaća se prilikom online prijave.

Polog iznosi 200 EUR i dospijeva uplatom zadnje rate te će biti vraćen bankovnim transferom.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Bei Rücktritt des Mieters bis zu 6 Wochen vor Reiseantritt berechnen wir 50,00, bei Rücktritt innerhalb 6 Wochen vor Reiseantritt 50% der Gesamtkosten für Übernachtung. Bei Rücktritt innerhalb 4 Wochen vor Reiseantritt sind es 100% . Bei Buchungen über Weihnachten und/ oder Silvester innerhalb 12 bis 6 Wochen vor Reiseantritt 50% der Gesamtkosten für Übernachtung und innerhalb 6 Wochen vor Reiseantritt 100%. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

ostale informacije:

Odlučili smo pokrenuti vlastiti mali klimatski projekt (#heiermann4future), s kojim također želimo spriječiti umiranje drveća u planinama Harz. Od svakog noćenja doniramo 5 eura, božićnih i novogodišnjih 10 eura namijenjenih kupnji i sadnji listopadnog drveća u Nacionalnom parku Harz. Svi koji rezerviraju kod nas sudjeluju u projektu - automatski!;-)



Vikendica se nalazi na privatnoj cesti. Napominjemo da zimi, unatoč usluzi čišćenja snijega, može doći do poteškoća u dolasku do kuće na imanju. Hitno potrebne zimske gume. Svježi snijeg (na imanju) morate gurati sami.

Ako željeni datum bude zauzet, također ste dobrodošli da pogledate plan useljenja naše druge drvene kuće "Einklang" na istom posjedu. Možda je željeni datum još uvijek slobodan!

U sezoni godišnjih odmora/glavnoj sezoni putovanja iu tjednima štednje zadržavamo pravo iznajmljivanja samo na tjednoj bazi. Inače imamo minimalno vrijeme rezervacije od 3 noći, mogući su kraći boravci u "buking gaps" ili 2 tjedna prije polaska (molimo na upit).

Potrošnja plina i struje (bez saune i grijača za ručnike) te 1m³ vode po boravku (8,50 EUR/m³) uključeni su u cijenu najma.



Stvarna potrošnja (0,30 €/Kw/h) za korištenje saune i električnog grijača ručnika (srednje brojilo) bit će odbijena od depozita pri odlasku.



Troškovi potrošnje za preostalu struju, vodu (do potrošnje od 1m³ po boravku) i grijanje uključeni su u cijenu najma.



Ako ne (želite) donijeti vlastitu posteljinu i ručnike, možete naručiti pakete posteljine koji se sastoje od plahti, navlaka za poplune, jastučnica, ručnika za ruke, ručnika za tuširanje i ručnika za goste uz jednokratnu naknadu od 15 € po paketu do ili po dolasku.



Naš paket dobrodošlice uključuje čistu kuću, paket posteljine za 2 osobe, tekućinu za pranje posuđa, tablete za pranje posuđa i toaletni papir za prvu upotrebu i poklon dobrodošlice.



Rezervacije su moguće od 3 noćenja.



U sezoni godišnjih odmora/glavnoj sezoni putovanja iu tjednima štednje zadržavamo pravo iznajmljivanja samo na tjednoj bazi (za kraće boravke raspitajte se).



Djeca svih dobi (uključujući dojenčad) računaju se kao puna osoba.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Harzspots GmbH
gospodin T. Rader

gospodin T. Rader

Nakon izgradnje Bergwaldlodges i, u sklopu zajedničkog projekta s mojim šogorom, Bergwaldsuites s Vin'Osteria Montevino, sve u Schierkeu, uslijedio je projekt Bergwaldchalets, pola kilometra dalje. Zbog uspjeha prethodnih projekata, mi, moja supruga Astrid i ja, odvažili smo se izgraditi još 8 jedinica, raspoređenih u 4 duple kuće od balvana. A onda je došla Corona... Ali nakon dvije godine izgradnje, 8 Bergwaldchalets sada je u svoj svojoj atraktivnosti na padini Alte Wernigeröder Straße. Ponosni smo na sebe što smo unatoč svim nedaćama uspješno završili veliki projekt. U međuvremenu sam odustao od dosadašnje menadžerske pozicije u drugoj branši i srcem i dušom sam iznajmljivač i turizmolog. Osnovao sam Harzspots GmbH i također vodim portal Harz harzspots.com. Posjet stranici se definitivno isplati! :)))


Dalji smještaji od gospodin T. Rader

Pokazati sve smještaje od gospodin T. Rader

ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 87672

Posljednje ažuriranje: 15.02.2024

Oglas je online od: 7 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/87672.htm

Gospodin Thomas Rader

Grüne Allee 2b

31303 Burgdorf

+491635412211

DE292711999

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina