Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Haus Panoramablick

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Svidjet će vam se pogled s velikih prozora sa slika i s prostrane terase.
Ova mala kuća za odmor obećava čisti odmor sa svojom mirnom lokacijom tik uz šumu i modernim sadržajima. Srdačno vas pozdravlja ugodan dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, kao i susjedno mjesto za sunčanje. Poseban naglasak je vanjska sauna s tušem, koju možete koristiti besplatno.

Ukratko o kući za odmor "Panoramablick":
45 četvornih metara
Slobodnostojeći, nastanjen sam na mirnoj padini okrenutoj prema jugu
Lijepa terasa s roštiljem i namještajem za opuštanje
Vanjska sauna acota s (hladnim) vanjskim tušem
Veliki dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom
2 spavaće sobe s krevetima za jednu osobu ili bračnim krevetima
Moderna čajna kuhinja s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i kuhalom za jaja, aparatom za kavu, tosterom, zamrzivačem, pećnicom itd.
1 kupaonica s podnim grijanjem, tušem, sušilom za kosu i podesivim ogledalom za šminku

Samostojeća kuća za odmor u kojoj se može samo stanovati nalazi se na vrlo mirnoj padini okrenutoj prema jugu (cca. 400,0 m od središta grada - bez prometnice) izravno u šumi s prekrasnim panoramskim pogledom na dolinu i susjedne planine na dobro poznate pješačke i biciklističke staze Sauerlandesa. (cca 1,0 km od novootvorenog Sauerland-Radringa)
Željeli bismo vaš obiteljski odmor učiniti s nama u Salweytalu što ugodnijim. Prijateljstvo s djetetom naš je najveći prioritet. Nudimo vašoj djeci prostor za ispuštanje pare, a vama potreban mir i tišinu za isključivanje.

Sobe i namještaj

Kuća ima 50 četvornih metara i nudi prostor za 2 - 4 osobe. To je pojedinačna, samostojeća kuća za odmor s velikom terasom s roštiljem, sunčalištem s namještajem za opuštanje. Ima 2 spavaće sobe koje su opremljene "krevetima s opružnim ležajevima" koje se mogu postaviti kao bračni ili pojedinačni krevet. Veliki dnevni boravak s kaučem, blagovaonicom i udobnom kuhinjom s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i kuhalom za jaja, aparatom za kavu, usisavačem itd., Tušem i WC-om, sušilom za kosu i podesivim ogledalom za šminku.


------ Naša usluga-za bezbrižan odmor u Sauerlandu -----

Želimo da se osjećate dobro - od prvog trenutka. Zato za vas imamo opsežan raspon usluga. Tako da imate odmor. Uđite i uživajte u odmoru s prijateljima!

BEŽIČNI PRISTUP INTERNETU:
W-LAN je besplatan za naše goste u svim našim kućama za odmor. Pristupne podatke možete pronaći u svom smještaju.

TV i HiFi:
Naše kuće za odmor i apartmani opremljeni su visokokvalitetnim televizorima s ravnim ekranom, CD i DVD playerima i radiom.

Posteljina i stolno rublje:
Kad stignete, kreveti će vam biti svježe namješteni. Ručnici i kuhinjske krpe te stolna posteljina također su na raspolaganju.

Obiteljski odmor:
Prijateljstvo prema djeci glavni je prioritet Ferienhaus Tillmanna. Naše područje nudi mnogo prostora za trčanje i igru. Dječja igraonica, Kneipp bazen za hodanje i mali potok, kao i igrališta s trambolinom i ljuljačkama te mali "zoološki vrt za kućne ljubimce" osiguravaju obilje aktivnosti i nezaboravne praznike. Sretni smo što vam možemo pružiti dječji krevetić i visoku stolicu.

Usluga kruha:
Lokalni pekar svakodnevno sa svojim prodajnim kamionom posjećuje naš blagdanski kompleks. Također možete koristiti našu uslugu jutarnje dostave kruha (osim nedjeljom).


Praonica:
Neke od naših kuća za odmor imaju vlastite kupaonice s perilicom, sušilicom, daskom za glačanje i glačalom. Gosti ostalih kuća za odmor i apartmana mogu koristiti zasebnu praonicu i sušilicu u blizini (uz nadoplatu).

Sauerland kartica: 2,00 € po odrasloj osobi (od 14 godina) dnevno koja se plaća na licu mjesta.

Pješačenje:
Razvijene i označene pješačke staze započinju točno kod kuća, ulazna pješačka staza do poznate pješačke staze "Sauerland Höhenflug", kružne pješačke staze od otprilike 1 sat i dnevne šetnje.

Primjenjuju se samo cijene i podaci na našoj web stranici.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 16 km

16 km

Skijaška uspinjača 14 km

14 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 60 km Paderborn

60 km

Kolodvor 20 km Freienohl

20 km

Izlaz s autoceste 20 km Freienohl

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Okruženje

Do klimatiziranog lječilišta Eslohe, koje je odobrila država, može se doći automobilom za samo 5 minuta ili izravno iz kuća na izvrsnim pješačkim stazama za oko 45 minuta. Tamo ćete pronaći sve mogućnosti kupnje, od diskontera do elegantnih trgovina odjećom, izvrsnih slastičarnica, pekara, trgovina namještajem i ukrasima itd. Hotelske vlastite bicikle možete koristiti za posjet Kurhausu u kojem se nalazi i turistički ured te bunar. -na uređenom susjednom lječilišnom parku s terenom za mini golf, vanjskim i unutarnjim bazenom doći ćete za oko 30 minuta. Na otprilike 400 m pronaći ćete izvrsne hotele i druge restorane za događaje udaljene 3 - 8 km. Pekar svaki dan dolazi u kuću ili možete koristiti našu uslugu dostave kruha.

Za starije osobe
Uživajte u prekrasnoj prirodi i miru - o tome se vodi računa.

Dva visokokvalitetna apartmana za odmor smještena u prizemlju nude idealan smještaj, posebno za starije osobe ili goste s invaliditetom. Mirno mjesto tik uz šumu, bez prometa, obećava čisto opuštanje i poziva vas na kratke šetnje po tom području. Na primjer, klimatsko lječilište Eslohe, udaljeno samo nekoliko minuta vožnje, nudi brojne atraktivne restorane i trgovine.

Za parove / vrijeme za dvoje
Udoban odmor sa svim mogućnostima u bližoj i daljoj okolici.

Naše kuće i apartmane za odmor pronaći ćete u prekrasnom Salweytalu, u blizini klimatskog lječilišta Eslohe. Daleko od prometa, tik uz šumu, naše veliko područje nudi obilje prostora za vaš savršen odmor.
Blagdanska regija Eslohe svojim gostima može mnogo ponuditi. Prekrasne, djelomično nagrađivane pješačke rute pozivaju vas na duge ture po prekrasnoj prirodi Sauerlanda. Idilična mala sela sa drvenom konstrukcijom i mirno klimatsko lječilište Eslohe čine kulisu vašeg boravka u Sauerlandu.
Do Eslohea se može doći za pet minuta autom ili za otprilike 45 minuta pješice po dobro označenoj pješačkoj stazi. U selu ćete pronaći sve trgovine za svakodnevne potrebe, ali i ukusne trgovine na malo, kao i kafiće i restorane. Lječilišna kuća s turističkim uredom, terenom za mini golf, muzejem, bazenom i prekrasnim lječilišnim parkom upotpunjuje ponudu.
Regija za odmor Eslohe i susjedni Schmallenberger Sauerland imaju mnogo za ponuditi za vaš odmor. Fokus je svakako na planinarenju u "Zemlji tisuću planina" i ponudama za obitelji, ali tu je i obilje mogućnosti za ljubitelje umjetnosti i kulture, sportske turiste i wellness putnike.

Za grupe:
Odmor zajedno s puno prostora i udobnosti za svakoga.

Za obitelji:
Avantura za male - opuštanje za odrasle: mislili smo na sve.

Puno prostora i bez prometa: ova je kombinacija idealna za obitelji s djecom. Naši prostrani vanjski sadržaji nude mogućnosti opuštanja za odrasle, kao i igrališta i mjesta za lutanje za najmlađe. Veliki trambulin, oprema za igru, dječja igraonica, mali potok, bazen za hodanje i nekoliko ljubimaca čine ovaj odmor nezaboravnim iskustvom. Uzbudljiva i izletnička odredišta prikladna za obitelj u bližoj i daljoj okolini lako su pronaći kao i pješačke rute od lakih do izazovnih. Na primjer, otkrijte Esselbad u Esloheu ili Thikos Kinderland u Schmallenbergu. Naši unutarnji bicikli dostupni su za biciklističke ture po prekrasnom Sauerlandu. Naravno, za vrijeme vašeg boravka osigurat ćemo vam i dječji krevet ili visoku stolicu.

Za starije osobe:
Uživajte u prekrasnoj prirodi i miru - o tome se vodi računa.

Za parove / vrijeme za dvoje:
Udoban odmor sa svim mogućnostima u bližoj i daljoj okolici.

Kratak odmor u Sauerlandu u ugodnoj kući za odmor. To obećava opuštajuće sate za dvoje s mogućnošću korištenja našeg malog wellnessa ili dugih šetnji po susjednim šumama. Otkrijte visokokvalitetne restorane i prekrasna izletišta u blizini, poput malog grada Schmallenberg sa raznovrsnom maloprodajom

Za one koje zanima kultura:
Blagdansko područje Eslohe i Schmallenberger Sauerland nude brojne kulturne dragulje. Otkrijte povijesne barokne crkve, zanimljive muzeje ili zavičajne specijalitete. Idealno polazište za to su kuće za odmor obitelji Tillmann u kojima možete udobno živjeti i odakle možete lako doći do mnogih od ovih znamenitosti automobilom.

Za planinare:
Ovdje pješačenje počinje točno na kućnom pragu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 100 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Sauna, voda, grijanje, posteljina, ručnici, stolni tenis, stolni nogomet, Kneipp gazeći bazen, besplatna parkirna mjesta.

Osnovna cijena je za 2 osobe. Svaki dodatni isc. Za osobe starije od 14 godina naplaćujemo 10,00 ppp. Od 2021. to će se naplaćivati po 12,00 EUR po noćenju. izračunato, adolescenti od 4 - 13 godina s 5,00 str. Ü., Od 2021. sa 7,50 € i mala djeca od 0 - 3 godine žive besplatno. Ovdje navedene cijene mogu se razlikovati od konačnih zbog različitih razdoblja najma i razdoblja.

2,00 € / dan boravišna pristojba str. eksp. Obavezna osoba od 14 godina, djeca su besplatna.

Uvjeti poništenja:

  • Mietbedingungen
  • Mietbedingungen: Die Buchung unserer Häuser und Wohnungen wird mit Ihrer Buchungsbestätigung schriflich oder per Email verbindlich. Mit Ihrer Buchung erkennen Sie unsere Mietbedingungen ( die dem Angebot beiliegen und/oder auf der Internetseiteeinzusehen sind, an.

ostale informacije:

Haus Panoramablick jedna je od 14 kuća za odmor i apartmana za odmor koje vodi obitelj Tillmann:

To uključuje:

slobodnostojeći da se nastani sam
Vikendica Landhaus Mettenberg do 16 osoba 260,0 m²

samostojeće kuće za odmor za jednokratnu uporabu:
- Haus Felsberg do 4 osobe
- Haus Am Wald do 7 osoba
- Panoramska kuća za do 8 osoba

kao i apartmani za odmor:

- Kuća na sunčanoj padini tipa C za do 4 osobe
- Kuća na sunčanoj padini tipa b za do 5 osoba
- Kuća na sunčanoj padini tipa G za do 7 osoba


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa W. Tillmann

gospođa W. Tillmann

Dalji smještaji od gospođa W. Tillmann

Pokazati sve smještaje od gospođa W. Tillmann

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 40243

Posljednje ažuriranje: 18.03.2024

Oglas je online od: 13 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/40243.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina