Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Landhaus Mettenberg

maks.  16   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
7 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 16  Gosta/Gostiju
280m²
7 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća za odmor "Landhaus Mettenberg"

Puno prostora za vrhunske praznike. Prostrana kuća za obitelji na zajedničkom odmoru.

Samostojeća ladanjska kuća, 280 m² na tri etaže, s natkrivenim, namještenim balkonima i tri namještene terase i sunčališta.

Iznad svega, Landhaus Mettenberg nudi obilje prostora izvana i iznutra s apsolutno visokokvalitetnom i modernom opremom. Uživajte u odmoru na jednoj od velikih terasa s ležaljkama ili na dva prostrana natkrivena balkona s pogledom na Salweytal. Alternativno, možete se opustiti u vlastitoj sauni ili sjesti u svijetlu, ugodnu dnevnu blagovaonicu. Na prostranih 280 m² nalazi se 7 spavaćih soba (od kojih su dvije obiteljske sobe s dodatnim kaučem na razvlačenje), 2 kuhinje, 2 kupaonice i 2 tuša s WC -om.

Ukratko kuća za odmor "Landhaus Mettenberg":
280 četvornih metara
Slobodno stoji, nastanjen sam
Preko 3 kata
Veliki dnevni boravak s prostranim stolom za blagovanje
2 udobne kuhinje sa štednjakom i pećnicom, aparatom za kavu, tosterom, zamrzivačem, perilicom posuđa, kuhalom za vodu i jaja te mikrovalnom pećnicom
6 spavaćih soba, s bračnim krevetima
4 kupaonice, 2 s tušem i 2 s kadom
Velika terasa s ležaljkama i vrtnim namještajem
2 prostrana natkrivena balkona
Vlastiti prostor za saunu
Besplatni WiFi
Vešeraj s perilicom rublja, sušilicom, priborom za glačanje itd.

------ Naša usluga-za bezbrižan odmor u Sauerlandu -----

Želimo da se osjećate dobro - od prvog trenutka. Zato za vas imamo opsežan raspon usluga. Tako da imate odmor. Uđite i uživajte u odmoru s prijateljima!

BEŽIČNI PRISTUP INTERNETU:
W-LAN je besplatan za naše goste u svim našim kućama za odmor. Pristupne podatke možete pronaći u svom smještaju.

TV i HiFi:
Naše kuće za odmor i apartmani opremljeni su visokokvalitetnim televizorima s ravnim ekranom, CD i DVD playerima i radiom.

Posteljina i stolno rublje:
Kad stignete, kreveti će vam biti svježe namješteni. Ručnici i kuhinjske krpe te stolna posteljina također su na raspolaganju.

Obiteljski odmor:
Prijateljstvo prema djeci glavni je prioritet Ferienhaus Tillmanna. Naše područje nudi mnogo prostora za trčanje i igru. Dječja igraonica, Kneipp bazen za hodanje i mali potok, kao i igrališta s trambolinom i ljuljačkama te mali "zoološki vrt za kućne ljubimce" osiguravaju obilje aktivnosti i nezaboravne praznike. Sretni smo što vam možemo pružiti dječji krevetić i visoku stolicu.

Usluga kruha:
Lokalni pekar svakodnevno sa svojim prodajnim kamionom posjećuje naš blagdanski kompleks. Također možete koristiti našu uslugu jutarnje dostave kruha (osim nedjeljom).


Praonica:
Neke od naših kuća za odmor imaju vlastite kupaonice s perilicom, sušilicom, daskom za glačanje i glačalom. Gosti ostalih kuća za odmor i apartmana mogu koristiti zasebnu praonicu i sušilicu u blizini (uz nadoplatu).

Sauerland kartica: 2,00 € po odrasloj osobi (od 14 godina) dnevno koja se plaća na licu mjesta.

Pješačenje:
Razvijene i označene pješačke staze započinju točno kod kuća, ulazna pješačka staza do poznate pješačke staze "Sauerland Höhenflug", kružne pješačke staze od otprilike 1 sat i dnevne šetnje.

Primjenjuju se samo cijene i podaci na našoj web stranici.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 14 km

14 km

Skijaška uspinjača 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 80 km Dortmund

80 km

Kolodvor 16 km Finnentrop

16 km

Izlaz s autoceste 16 km Wennemen

16 km


Mjesto i položaj smještaja

Okruženje
Do klimatiziranog lječilišta Eslohe, koje je odobrila država, može se doći automobilom za samo 5 minuta ili izravno iz kuća na izvrsnim pješačkim stazama za oko 45 minuta. Tamo ćete pronaći sve mogućnosti kupnje, od diskontera do elegantnih trgovina odjećom, izvrsnih slastičarnica, pekara, trgovina namještajem i ukrasima itd. Hotelske vlastite bicikle možete koristiti za posjet Kurhausu u kojem se nalazi i turistički ured te bunar. -na uređenom susjednom lječilišnom parku s terenom za mini golf, vanjskim i unutarnjim bazenom doći ćete za oko 30 minuta. Na otprilike 400 m pronaći ćete izvrsne hotele i druge restorane za događaje udaljene 3 - 8 km. Pekar svaki dan dolazi u kuću ili možete koristiti našu uslugu dostave kruha.
Slobodne aktivnosti u regiji: Mnogi pješački putevi pozivaju vas na duge šetnje prekrasnom prirodom Sauerlanda. U neposrednoj blizini nalaze se sportski sadržaji poput teniskih terena, golfa, jahanja, plivanja itd. Ljubitelji kulture posjećuju z. B. Schloss Schnellenberg u Attendornu, avanturističkoj zemlji Fort Fun (udaljenoj cca 25 km), Panoramapark Sauerland (udaljenom cca 35 km) ili idite na rekreacijsko područje "Biggesee" ili "Möhnesee" (cca 20 km). Zahvaljujući položaju na rubu šume, možete uživati u prekrasnom miru u prekrasnoj prirodi, dok zimi možete doći do zimskih sportskih objekata u okolici Winterberga za samo jedan sat. Zainteresirani za kulturu bit će oduševljeni dvorcima i palačama u Sauerlandu, poznatom i kao "Zemlja tisuću planina". z. B. Dvorac Altena, dvorac Bielstein ili dvorac Schnellenberg s posebnim gastronomskim doživljajem. Špilju Atta u Attendornu ili pećinu Recken u Hönnetalu također vrijedi posjetiti, a da ne zaboravimo tehnološki muzej u Esloheu. Ovdje možete vidjeti tehnologiju i povijest ranije poljoprivrede i prvih parnih strojeva. Za goste zainteresirane za sport postoji dobro razvijena mreža pješačkih i biciklističkih staza te staza za fitness i penjanje. Ture organiziraju kuće za odmor Tillmann. (Idealno za klupske izlete). Sportski objekti poput B. tenis, jahanje i jahanje ponija, ribolov, mini golf, profesionalni golf za sve, zmaj i paraglajding znače da nema dosade ni na odmoru. U blizini se nalazi nekoliko unutarnjih, vanjskih i zabavnih bazena. Zimski sportovi poput skijaškog trčanja, sanjkanja i alpskog skijanja udaljeni su samo 5 - 16 km. Mi za vas organiziramo razrađene pješačke rute ili izlete s natkrivenim vagonima. (Idealno za klupske izlete). Dopustite sebi da vas razmaze tematski restorani i seoski kafići, na primjer restoran "Zum hot stone" u Bremkama, "Woiler Hof" u Niedersalwayu, "Brauerei Gasthof Domschänke" u Esloheu, "Haus Hochstein" u Wenholthausenu, "Konditorei Cafe Kaptain" "u Esloheu i seoskom hotelu" Donner "u Remblinghausenu. Prekrasna regija za raznolik odmor! Blagdansko područje Eslohe

Naše kuće i apartmane za odmor pronaći ćete u prekrasnom Salweytalu, u blizini klimatskog lječilišta Eslohe. Daleko od prometa, tik uz šumu, naše veliko područje nudi obilje prostora za vaš savršen odmor.
Blagdanska regija Eslohe svojim gostima može mnogo ponuditi. Prekrasne, djelomično nagrađivane pješačke rute pozivaju vas na duge ture po prekrasnoj prirodi Sauerlanda. Idilična mala sela sa drvenom konstrukcijom i mirno klimatsko lječilište Eslohe čine kulisu vašeg boravka u Sauerlandu.
Do Eslohea se može doći za pet minuta autom ili za otprilike 45 minuta pješice po dobro označenoj pješačkoj stazi. U selu ćete pronaći sve trgovine za svakodnevne potrebe, ali i ukusne trgovine na malo, kao i kafiće i restorane. Lječilišna kuća s turističkim uredom, terenom za mini golf, muzejem, bazenom i prekrasnim lječilišnim parkom upotpunjuje ponudu.
Regija za odmor Eslohe i susjedni Schmallenberger Sauerland imaju mnogo za ponuditi za vaš odmor. Fokus je svakako na planinarenju u "Zemlji tisuću planina" i ponudama za obitelji, ali tu je i obilje mogućnosti za ljubitelje umjetnosti i kulture, sportske turiste i wellness putnike.

Za grupe:

Od svibnja 2018. imat ćete dodatni roštilj i ognjište za 16 osoba te novu kolibu za roštilj samo za 14 osoba.

Odmor zajedno s puno prostora i udobnosti za svakoga.

Nudimo prostrane kuće obitelji Tillmann u različitim kombinacijama. Na taj će način čak i veće grupe ili obitelji prijatelja pronaći svoju idealnu kuću za odmor. Rado ćemo za vas organizirati izlet natkrivenim vagonima ili vas savjetovati o brojnim izletima i odmorištima u blizini. Posjet Esselbräuu u Esloheu jednako je vrijedan kao i obilno pješačenje sa zaobilaznim putem do muzeja "DampfLandLeute".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 200 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena je za 2 osobe svaku dodatnu odraslu osobu. Za osobe starije od 14 godina naplaćujemo 10,00 ppp. Od 2021. to će se naplaćivati po 12,00 EUR, mladi od 4 do 13 godina po 5,00 EUR po osobi. Ü., Od 2021. godine po 7,50 €, dojenčad od 0 - 3 godine boravi besplatno. Ovdje navedene cijene mogu se razlikovati od konačnih zbog različitih razdoblja najma i razdoblja. Prilikom iznajmljivanja za manje od 12 osoba, osnovna cijena najma može se promijeniti.

Cijene uključuju saunu, vodu, sef, početnu posteljinu, ručnike, ručnike za suđe i kupanje, korištenje interneta.
Dječji krevetić i visoka stolica isporučuju se besplatno.

Posjet našoj dječjoj igraonici i Kneipp gaznom bazenu naravno je besplatan.

Boravišna pristojba 2 € po danu / odrasla osoba Obavezujuća osoba, djeca su besplatna.

Molim Zabilježite:
U slučaju ranijeg dolaska ili kasnijeg odlaska, naplatit će se ½ dodatni dan i mora se na vrijeme najaviti.

Uvjeti poništenja:

  • Mietbedingungen Die Buchung unserer Häuser und Wohnungen wird mit Ihrer Buchungsbestätigung schriftlich oder per Email verbindlich. Mit Ihrer Buchung erkennen Sie unsere Mietbedingungen ( die dem Angebot beiliegen und/oder auf der Internetseite einzusehen sind) an.

ostale informacije:

Landhaus Mettenberg jedna je od 14 kuća za odmor i apartmana za odmor koje vodi obitelj Tillmann:

To uključuje:

samostojeća kuća za odmor ***** u kojoj ćete živjeti sami:
# Landhaus Mettenberg do 14 osoba 260,0 m²

samostojeće, jednokratne **** kuće za odmor:
# Kuća Felsberg za do 4 osobe
# Haus Am Wald do 7 osoba
# Panoramski pogled kuće do 4 osobe
# Kuća Panorama do 8 osoba

kao i **** apartmani za odmor:

# Anna tipa B kuća za do 5 osoba
# Anna tipa C kuća za do 4 osobe
# Kuća na sunčanoj padini tipa C do 4 osobe
# Kuća na sunčanoj padini tipa b za do 5 osoba
# Kuća na sunčanoj padini tipa D do 2 osobe
# Kuća na Sonnenhangu tipa G za do 7 osoba


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa W. Tillmann

gospođa W. Tillmann

Dalji smještaji od gospođa W. Tillmann

Pokazati sve smještaje od gospođa W. Tillmann

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 43478

Posljednje ažuriranje: 02.04.2024

Oglas je online od: 12 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/43478.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina