Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Little Arya

Croatia-Middle Dalmatia-Dalmatian Hinterland-Split area- Sinj

maks.  8   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
115m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 07.05 do 18.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 07.05 do 18.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Little Arya je potpuno renovirana kamena vila namještena u vintage stilu, ali još uvijek vrlo svijetla i vrlo ugodna, nudi sve što modernom gostu treba za savršen i opuštajući odmor smještena u malom selu Gala u blizini grada Sinja (u unutrašnjosti od grada Splita). Klimatizirana je, ima besplatan WiFi, 3 osigurana parkirna mjesta na privatnoj parceli, a može primiti 8 osoba.
Villa Little Arya nudi potpuno opremljenu kuhinju, udoban dnevni boravak i blagovaonicu, dvije glavne spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i dvije spavaće sobe svaka s po 2 kreveta za jednu osobu (otvorene spavaće sobe) jedna u potkrovlju ima smart TV i Play Station 4 za vaše mlađe članove, obiteljsku kupaonicu koriste ove dvije spavaće sobe. Vanjski prostor nudi natkrivenu blagovaonicu s TV, kaminom gdje možete pripremati tradicionalne dalmatinske specijalitete i isprobavati domaća vina, privatni grijani bazen, hidromasažnu kadu i vanjski stolni tenis. U svakom trenutku također možete uživati ​​u ljepoti krajolika kao i veličanstvenim pogledima na dolinu i rijeku Cetinu. Možete se probuditi uz pjev ptica i istinski doživjeti okolnu prirodu. Ova vila je idealan izbor za one koji vole uživati ​​u miru i tišini.
Villa Little Arya ekskluzivno za vas nudi:
* Vanjski prostor nudi grijani privatni bazen 8,5m x 4,6m, hidromasažnu kadu, natkrivenu vanjsku blagovaonicu sa stolom za 8 osoba, tradicionalni roštilj, ljetnu kuhinju s hladnjakom i ledomatom, TV, sunčalište s 6 ležaljki, još jedan vanjski stol savršen za jutarnju kavu, vanjski stolni tenis i ono najvažnije, prekrasan pogled na dolinu i rijeku Cetinu iz svakog kutka vanjskog prostora. Jednostavno ćete biti okruženi netaknutim ruralnim okolišem i opuštajućim pogledom na zeleni krajolik.

* Prizemlje (38 m²) nudi potpuno opremljenu kuhinju s kuhalom za vodu, aparatom za filter kavu, tosterom i drugim sadržajima. Dnevni boravak sa stolom za blagovanje, TV-om ravnog ekrana i kaminom. Tu je i obiteljska kupaonica s tušem i perilicom rublja. Dnevni boravak je klimatiziran i ima besplatni WiFi.

* Unutarnje spiralno stubište vodi vas na prvi kat sa spavaćom sobom br.1 (11 m²) s bračnim krevetom 170 cm x 200 cm, klima uređajem i vlastitom kupaonicom s tušem (3,5 m²). Spavaća soba br.2 (9m²) je spavaća soba otvorenog koncepta smještena između br.1 i br.3 i ima 2 kreveta za jednu osobu 90cm x 200cm. Spavaća soba br.3 (11m²) s bračnim krevetom 170cm x 200cm, klima uređajem i vlastitom kupaonicom s tušem (3,5m²). Svi kreveti imaju vrlo udobne madrace i prozore s pogledom na dolinu i rijeku.

* Još nekoliko stepenica vodi vas do potkrovlja koje nudi lijep i svijetao prostor, a to je spavaća soba br. 4 (35 m2) koja je također otvorenog koncepta bez vrata i nudi kauč, TV ravnog ekrana, PlayStation 4, dva kreveta za jednu osobu i stropni prozor. Savršeno mjesto za vaše tinejdžere ili one koji se tako osjećaju. Jaka klima postavljena na stubištu pokriva obje spavaće sobe otvorenog tipa.

Ova dalmatinska kamena kuća nedavno je preuređena kao savršena kuća za odmor za one koji traže lijep i opušten odmor na selu gdje vam neće nedostajati ideja za doista spektakularne jednodnevne izlete koje nudi ovo područje Sinja. Domaćini žive u neposrednoj blizini Little Arya i tu su ako je potrebno, ali vam opet nude apsolutnu privatnost da uživate u ovoj netaknutoj seoskoj atmosferi.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 45 km

45 km

Jezero 18 km

18 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.85 km

0.85 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 54 km Spu Split

54 km

Kolodvor 45 km Split

45 km

Izlaz s autoceste 22 km Dugopolje

22 km


Mjesto i položaj smještaja

Grad Sinj (7 km od vile) i ovo područje je srce Dalmacije, i to ne samo u geografskom smislu. To je povijesni grad u kojem su hrabri mještani također štitili obalu od turskih najezdi, a nalazi se samo 30 km u unutrašnjosti od slavnog grada Splita. Smješteno je u dolini rijeke Cetine i okruženo trima veličanstvenim planinama: Kamešnicom, Svilajom i Dinarom, koje nude prekrasne pješačke staze. Sinjska regija je bogata i raznolika te pruža prekrasan pogled na planine, šume i rijeku Cetinu koju možete vidjeti s imanja. Najbliži mini market udaljen je samo 0,5 km od smještaja, pizzeria i bar također, najbliži restoran udaljen je 3 km, a grad Sinj udaljen je samo 7 km (11 minuta vožnje automobilom). Na jezeru "Peručko" postoji lijepo mjesto gdje možete napraviti piknik, sunčati se ili čak kupati, a to je mjesto Potravlje, udaljeno svega 19 km od smještaja (ili 20 minuta vožnje). Postoji mogućnost isprobati rafting ili vožnju kanuom na rijeci Cetini (40 minuta vožnje). Postoje dva tečaja, standardni tečaj (lakši, pogodan za djecu stariju od 8 godina) i izazovni tečaj za one koji su malo avanturistički nastrojeni Otprilike 3 sata i vrijedi ga vidjeti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

*Boravišna pristojba uključena u cijenu usluge.
*Na zahtjev gost će na dan odlaska dobiti završni račun od vlasnika apartmana na ukupan iznos.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Aktivnosti u sinjskom kraju: Jahanje ovdje nudi vam pogled u srce Hrvatske, istražujući netaknuta područja zanimljivih starih sela i raznolikost terena. Osim jahanja, postoji mogućnost posjeta samom Sinju - gradu zanimljive povijesti, poznatom po igri zvanoj Alka. Ovo je prvotna viteška igra koja postoji više od 280 godina i izložena je u sinjskom muzeju.
Preporučujemo posjet Sinjskom muzeju koji je udaljen 7,4 km od objekta i vrijedi ga posjetiti. Toliko je jasan, interaktivan i inovativan da vas tjera da želite saznati više o Alki.
Ako želite doživjeti više adrenalina, isprobajte nevjerojatan safari quad biciklom u planinama. Možete se voziti ATV planinskom turom kroz prekrasne krajolike dalmatinske unutrašnjosti i planine Kamešnice ili se možete uputiti na riječnu turu s kanuom koja nudi puno zabave, prekrasan krajolik i sjajne životne uspomene. Volite li više biciklizam, možete biciklirati uz rijeku Cetinu ili nekom od drugih prekrasnih biciklističkih ruta i provozati se mjestima gdje možete doživjeti neke od najljepših prirodnih krajolika.
Mjesta koja svakako morate posjetiti je svakako poznati grad Split (40 km ili 44 minute vožnje automobilom) sa svojim velikim povijesnim znamenitostima poput Dioklecijanove palače i Starog grada pod zaštitom UNESCO-a. Možete krenuti u lijepu turu do slapova Krke (1 sat vožnje) i na povratku posjetiti UNESCO grad Trogir, koji se ponekad naziva i grad muzej zbog svoje bogate kulturne baštine i netaknute autentične arhitekture. Najbliži izlaz/ulaz s autoceste je Dugopolje (22 km), a najbliža zračna luka je Zračna luka Split SPU koja je udaljena 54 km ili manje od sat vremena vožnje.

Provjerite neke od dodatnih usluga agencije Ferie home (pogledajte naš blog) koje će vaš boravak učiniti još zanimljivijim i lakšim za organizaciju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Perasović

tvrtka M. Perasović

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo osoban i prijateljski pristup u kojem nastojimo pronaći savršeno rješenje za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile smještene su u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što je potrebno modernom gostu, bez obzira na to želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili druge vrste odmora. područje je pogodno za sve. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenih na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Radujem se razgovoru s tobom :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Perasović

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Perasović

ostale informacije

Broj objekta: 409460

Posljednje ažuriranje: 06.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/409460.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 07.05 do 18.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina