Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NEW Villa Nella Foresta,heated pool

Sinj

maks.  8   Gosta/Gostiju
238m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
238m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Elegantna i luksuzna privatna vila smještena na parceli od 5.500 m2 u prirodnom okruženju u okolici Sinja, u unutrašnjosti grada Splita, nudi savršenu bazu za odmor u srcu Dalmacije.

Sama Villa Nella Foresta sastoji se od 238 m2 korisnog interijera, potpuno klimatizirana s besplatnim WiFi-jem, nudi prostran i moderan dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, igraonicu s biljarom, teretanu, 4 king-size spavaće sobe, hidromasažnu kadu na terasi, vanjski teniski teren s umjetnom travom i veliki i grijani privatni bazen 11mx6m. Sve ponuđeno je isključivo za vas i nalazi se u prekrasnom okruženju s 50 nijansi zelene.

Grad Sinj je srce Dalmacije, i to ne samo u geografskom smislu. To je povijesni grad u kojem su hrabri mještani također štitili obalu od turskih provala, a nalazi se samo 30 km u unutrašnjosti poznatog grada Splita. Smješten je u dolini rijeke Cetine i okružen trima veličanstvenim planinama: Kamešnicom, Svilajom i Dinarom. Sinjski je kraj bogat i raznolik s prekrasnim pogledom na planine, šume i rijeku Cetinu. Minimarket je udaljen samo 1km, restoran i bar 500m, a grad Sinj je udaljen samo 3,5km.


Villa Nella Foresta nudi ekskluzivno za vas:

* Vanjski: privatni i grijani bazen (11m x 6m) sa sustavom bez klora, vrlo prostrana terasa za sunčanje koja nudi privatnost za vaše apsolutno opuštanje sa 6 ležaljki, 1 ljuljačka za jaje, ljuljačka za 2 osobe, i dnevni kutak. Teretana na otvorenom sa biciklom za vježbanje, višenamjenskom spravom i spravom za veslanje. Vanjski teniski teren s umjetnom travom i teniskom opremom te s rasvjetom za večernju igru. Natkrivena vanjska blagovaonica za 8 osoba s plinskim roštiljem. Na prvom katu je terasa s hidromasažnom kadom, 2 ležaljke i ljuljačka (prilaz iz svake spavaće sobe). Dok uživate na otvorenom imate priliku opustiti se uz prekrasno zelenilo s niskim grmljem, bujnom borovim i hrastovim šumama. Tipična mediteranska vegetacija svuda oko vas.

* U prizemlju se nalazi prostran i moderan, potpuno klimatiziran dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana, besplatnim WiFi internetom i potpuno opremljenom kuhinjom sa svim sadržajima potrebnim za vrlo ugodan boravak (hladnjak s ledomat, aparat za espresso kavu DeLonghi, mikrovalna pećnica...i još mnogo toga), blagovaonica, a iz dnevnog i blagovaonskog dijela su staklene stijene prema bazenu i vanjskoj blagovaonici. Tu je igraonica s biljarom (stol za biljar), TV ravnog ekrana, lazy bags, JGB zvučnici, klima uređaj i izravan pristup bazenu. Praonica s perilicom rublja, sušilicom i priborom za peglanje, a također i stanica za pranje pasa koja može biti vrlo korisna ako nema kućnih ljubimaca. U prizemlju se nalazi i zaseban wc s bideom.

* Prvi kat nudi spavaći dio s 4 spavaće sobe, svaka s balkonom spojenom s terasom s hidromasažnom kadom i svaka spavaća soba s panoramskim pogledom na bazen i zeleno okruženje. Spavaća soba br.1 (13,5m2) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom s tušem (3,5m2), samostojećom kadom i balkonom. Spavaća soba br.2 (13,5m2) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om, kupaonicom s tušem (3,5m2) i balkonom. Spavaća soba br.3 (13,5m2) sa dva odvojena kreveta 90cmx 200cm koji se mogu spojiti na bračni krevet, A/C, TV, vlastita kupaonica s tušem (3,5m2), balkon. Spavaća soba br.4 (13,5m2) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om, kupaonicom s tušem (3,5m2) i balkonom.

Cijelo imanje je ograđeno, s lijepim travnatim parcelama i pažljivo odabranim biljem po cijelom imanju, a osigurano je (ograđeno) 6 parkirnih mjesta.

Aktivnosti na području Sinja: Jahanje vam nudi uvid u srce Hrvatske, istraživanje netaknutih ljepota, zanimljivih starih sela i raznolikih terena. Osim jahanja, postoji prilika posjetiti i sam Sinj - grad zanimljive povijesti koji je poznat po igri Alki. Ovo je izvorno bila viteška igra koja postoji već više od 280 godina i nalazi se u Sinjskom muzeju.

Preporučamo posjet sinjski muzej koji je udaljen 3,4km od imanja i itekako ga vrijedi posjetiti. Toliko je dobro uređena, interaktivna i inovativna da još više poželiš znati o Alki. Villa ima svoje tenisko igralište s umjetnom travom na kojoj je vrlo ugodno igrati, ali ako baš volite teniske zemljane terene, onda postoji odličan teniski klub u Sinju gdje možete uživati igrajući u prekrasnom ambijentu ili čak organizirati sparing partner.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 37 km

37 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 50 km SPU Split

50 km

Kolodvor 35 km Split

35 km

Izlaz s autoceste 22 km Dugopolje

22 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 800 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
gospođa N. FerieHome

gospođa N. FerieHome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršenu ponudu za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu bilo potrebno bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od gospođa N. FerieHome

Pokazati sve smještaje od gospođa N. FerieHome

ostale informacije

Broj objekta: 396935

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/396935.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina