Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Moreta , 220m from beach

Hrvatska-Srednja Dalmacija-Dalmacija

maks.  10   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
160m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Moreta je vrlo dobro organizirana i stilski uređena nekretnina koja se prostire na 160 m² stambene površine na 3 etaže (mezanine), smještena na privatnom i potpuno ograđenom posjedu od 400 m². Potpuno je renoviran s visokokvalitetnim namještajem u savršen smještaj koji nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski odmor, potpuno klimatiziran s besplatnim WiFi-jem.
Villa Moreta nalazi se u području Okrug Gornji na otoku Čiovu povezana mostom s poznatim gradom Trogirom (3 km) s velikim povijesnim i kulturnim znamenitostima, pod UNESCO-m nudi sve što je potrebno u pješačkoj udaljenosti, mini market, plažu, sportove na vodi, restorane, barove, usluge masaže i više, a za posjet Trogiru možete uzeti autobus ili brod koji vozi svakih 1 sat.
Trogirska najpopularnija plaža je ona koja se nalazi 220 m od vile, u Okrugu Gornjem, 2 km duga šljunčana plaža, na kojoj se nižu cafe-barovi, slastičarne, restorani i drugo. Grad je pravi živi muzej u svakom smislu te riječi. Romantična dvorišta, kulturno-povijesni spomenici, umjetnost i izvorna arhitektura. Možete naučiti puno o kompleksnoj baštini ovog grada. Zračna luka udaljena je samo 8,8 km, a poznati grad Split samo 32 km od vile.
Sama Villa ekskluzivno za vas nudi sve:
* VANJSKI PROSTORI su potpuno ograđeni i okruženi ste stablima maslina i agruma. Nudi natkrivenu vanjsku blagovaonicu za 8+2 osobe s tradicionalnim roštiljem i dnevnim kutkom (dostupan iz dnevnog boravka i blagovaonice), nekoliko stepenica dolje vodi vas do privatnog grijanog bazena 8,5m x 4m s pripadajućim plitkim dio s hidromasažom, voda je sa sustavom bez klora. Tu je i sunčalište s 8 ležaljki na dvije razine te vanjski tuš. Objekt nudi osiguran parking za 2 automobila.
NAPOMENA: Objekt ima sigurnosnu kameru ili uređaj za snimanje koji može snimati ili slati video, audio ili fotografije u vanjskom prostoru
* PRIZEMLJE je klimatizirano i nudi potpuno opremljenu kuhinju s kuhinjskim otokom i svim potrebnim sadržajima koji su potrebni modernom gostu (toster, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, Julius Meinl aparat za kavu na kapsule....i ostalo), blagovaona s kaminom i terasa s pogledom na more spojena s terasom s vanjskom blagovaonom. Dvije stepenice ispod nalazi se dnevni boravak sa sofom koja se može pretvoriti u kauč na razvlačenje, TV-om ravnog ekrana, Netflixom i PS4 za vaše najmlađe. Iz dnevnog boravka imate staklena vrata prema vanjskom boravku i blagovaonici. U hodniku se nalazi odvojeni WC i prostor za pranje rublja s kombiniranom perilicom i sušilicom rublja te glačalom za glačanje.
* PRVI KAT nudi spavaću sobu br.1 (13m2) sa bračnim krevetom 160cm x 200cm, klima uređaj, TV, balkon sa dvije stolice, pogled na more i bazen. Spavaća soba br.2 (11,5m²) sa bračnim krevetom 160cm x 200cm, klima uređaj, TV, balkon sa dvije stolice, pogled na more. Spavaća soba br.3 (11m²) s dva odvojena kreveta 80cm x 200cm, klima uređajem, TV-om i pogledom na vrt i susjedstvo. Tu je i obiteljska kupaonica s kadom, te još jedna obiteljska kupaonica s tušem.
* Do PRIZEMLJA se dolazi unutarnjim stubištem gdje imate predsoblje sa sofama za opuštanje nakon korištenja udobne finske saune ili Hot-Tuba s pogledom na bazen koji se nalaze u prostoriji od 16m2 pored predsoblja. Tu je i spavaća soba br.4 (13m²) sa bračnim krevetom 160cm x 200cm, klima uređaj, TV, vlastita kupaonica s tušem (3,5m²), pogled je na parking i vrt.
Dođite u Villu Moreta i provedite sjajan i zasluženi odmor u ovom prekrasnom i novom objektu gdje je naš tim tu za vas 24/7 ako je potrebno
Radujemo se vašem upitu
Vaš Feriehome tim

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.22 km

0.22 km

Mogućnost kupovine 0.35 km

0.35 km

Restoran 0.28 km

0.28 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.55 km

0.55 km

Zračna luka 8.8 km SPU Split

8.8 km

Kolodvor 32 km Split

32 km

Izlaz s autoceste 24 km Prgomet

24 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Moreta nalazi se u predjelu Okrug Gornji na otoku Čiovu povezana mostom s poznatim gradom Trogirom (3km) s velikim povijesnim i kulturnim znamenitostima, pod UNESCO-om nudi sve potrebno u pješačkoj udaljenosti, mini market, plažu, sportove na vodi, restorani, barovi, usluge masaže i drugo, a za posjet Trogiru možete uzeti autobus ili brod koji vozi svakih 1 sat.
Najpopularnija trogirska plaža je ona koja se nalazi 220 m od vile, u Okrugu Gornjem, 2 km duga šljunčana plaža, na kojoj se nižu caffe barovi, slastičarne, restorani i drugo. Grad je pravi živi muzej u svakom smislu te riječi. Romantična dvorišta, kulturno-povijesni spomenici, umjetnost i izvorna arhitektura. Možete naučiti puno o kompleksnoj baštini ovog grada. Zračna luka udaljena je samo 8,8 km, a poznati grad Split samo 32 km od vile.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

*Boravišna pristojba uključena u cijenu usluge.
*Na zahtjev gost će na dan odlaska dobiti završni račun od vlasnika apartmana na ukupan iznos.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Tijekom vašeg boravka u Villi Moreta, postoje neke lokacije koje morate posjetiti kao što je svakako UNESCO grad Trogir (3km) koji se ponekad naziva gradom muzejom zbog svoje bogate kulturne baštine i netaknute autentične arhitekture. Zatim poznati grad Split (32km) sa svojim velikim povijesnim atrakcijama kao što su Dioklecijanova palača i stari grad, zaštićeni od strane UNESCO-a. Možete imati ugodan obilazak slapova Krke (1 sat vožnje), isprobati neke adrenalinske sportove na Čiovu kao što je vožnja jet skijem, vožnja quadom ili istražiti otok Čiovo s lijepim pješačkim stazama.
* Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Iz udobnosti svog kauča možete naručiti dostavu namirnica u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Možete imati masažu u vili s našim profesionalnim maserom koji može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo jedrenja s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Perasović

tvrtka M. Perasović

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osoban i prijateljski pristup gdje nam je cilj pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenih na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Radujem se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Perasović

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Perasović

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 415041

Posljednje ažuriranje: 27.02.2024

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/415041.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina