Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  5   Gosta/Gostiju
106m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
106m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Jeste li par ili obitelj s djecom i želite provesti odmor na Baltičkom moru? Onda vas srdačno pozivamo u našu kuću za odmor u Kalkhorstu u Klützer Winkel u zaljevu Lübeck! Naša prekrasna kuća za odmor nudi vam mnoge pogodnosti za opuštajući i pristupačan odmor na velikoj parceli na rubu sela sa štalicom.

U kući

Kuća ima ukupno 3 spavaće sobe. U prizemlju, "dječja soba" uključuje 2 jednostruka kreveta s oprugama 90 x 200 cm i dostupna je iz dnevne/spavaće sobe. Dnevna/spavaća soba sadrži kauč i bračni krevet 180x210 cm u visokokvalitetnom opružnom dizajnu. U potkrovlju se nalazi još jedna soba s krevetom 160x200 cm ispod udobnog kosog stropa. Kuhinja je opremljena novim hladnjakom sa zamrzivačem, novom perilicom suđa, mikrovalnom pećnicom, staklokeramičkom pločom i pećnicom, aparatom za kavu na kapsule, tosterom, kuhalom za vodu, radiom i blagovaonom sa 5 sjedećih mjesta. U kupaonici imate dovoljno prostora s kadom, tuš kabinom, sušilom za kosu i novom perilicom rublja. Prostrani ulazni dio s prostorom za dječja kolica, garderobom i garniturom za sjedenje (klupa) omogućuje pristup navedenim prostorijama.

U dnevnom boravku se nalazi veliki TV ravnog ekrana sa satelitskim prijemom, u sobi u potkrovlju još jedan TV sa DVD uređajem. Nema WiFi.

Vlasništvo

Kuća je na uličnoj strani. Ulaz u kuću je sa stražnje strane kuće nasuprot staje. Imanje nije ograđeno, tako da možete lako parkirati svoj automobil na imanju neposredno uz kuću. Nekoliko automobila može parkirati u nizu.

U ljetnim mjesecima možete koristiti nadzemni bazen promjera 3,66 m i dubine vode 1,22 m. Na terasi možete uživati u večernjim satima u garnituri uz Weber kotlić (ugalj) i lomaču. Terasa je zaštićena od pogleda i uključuje novi vrtni stol, 6 stolica s visokim naslonom, 2 stolice za noge i suncobran. Možete koristiti štalu koja se može zaključati za sigurno pohranjivanje vaših bicikala, predmeta za slobodno vrijeme (SUP, itd.). Mogu se koristiti i postojeća sklopiva kolica i igračke za plažu.

Kuća za odmor se grije noćnim akumulacijskim grijačima, a također proizvodi toplu vodu putem električne energije. Obiteljima s malom djecom dostupna je visoka stolica, kahlica, tabure, dječja kadica, zaštita od pada i pribor za jelo.

Naša kuća je kuća za nepušače, nažalost kućni ljubimci nisu dopušteni!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 36 km Flughafen Lübeck LBC

36 km

Kolodvor 17 km Schönberg

17 km

Izlaz s autoceste 22 km Schönberg A20

22 km


Mjesto i položaj smještaja

Lokacija

Zbog mirnog položaja između ljetovališta Boltenhagen na Baltičkom moru i Travemünde/Priwall u Klützer Winkel, vaš će odmor biti opuštajući u bilo koje doba godine. U našoj kući za odmor možete pristupiti mapi s detaljnim informacijama, koja sadrži regionalne savjete iz našeg vlastitog iskustva. Bilo da želite uživati u boravku u našoj kući kao par ili kao obitelj, izletima u primorska mjesta, na prirodnu plažu udaljenu 3 km koja je bez boravišne pristojbe, ili zanimljivim otkrićima u blizini - moći ćete uživajte u lijepim i sadržajnim praznicima.

U mjestu se nalazi mali supermarket s kafićem za kupovinu namirnica i dnevnom (i nedjeljom) ponudom svježih peciva i kolača u poslijepodnevnim satima.

Do Priwalla/Travemündea i Boltenhagena možete stići za 15 minuta vožnje automobilom. Do središta hanzeatskih gradova Lübecka i Wismara može se doći za oko 30 minuta vožnje automobilom.

Kalkhorst je povezan s biciklističkom stazom na velike udaljenosti duž baltičke obale s novoizgrađenom biciklističkom stazom do Groß Schwansee. Stoga možete i bez vozila i biciklom doći do plaže koja je udaljena oko 3 km. Odatle se do Boltenhagena i Travemündea lako dolazi biciklom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Minimalni period najma je 7 noći. U cijenu rezervacije uključeni su svi dodatni troškovi, poput potrošnje vode i struje. Ručnici i posteljina za 5 osoba, tuš kade i kuhinjske krpe uključeni su u cijenu rezervacije. Završno čišćenje iznosi 79 EUR.

Prilikom rezervacije naplaćuje se akontacija koja će biti vraćena najkasnije 14 dana nakon odlaska. Potvrdu rezervacije i fakturu s porezom na promet dobit ćete na e-mail.

Nema osobne dostave. Ključeve ćete dobiti od sefa za ključeve u kući, tako da možete doći i otići u bilo koje vrijeme bez zaobilaženja.

Punjenje električnih vozila (osim e-bicikala) nije dopušteno.

Za sva pitanja vlasnik i iznajmljivač g. Jan Schwill dostupan je telefonom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin J. Schwill

gospodin J. Schwill

Dragi turisti, prije dvije godine imali smo priliku kupiti stariju kuću sa štalom na velikom zemljištu u Klützer Winkel na Baltičkom moru. U početku planirano samo za našu obitelj, sazrela je želja da ovaj dragulj ponudimo i gostima na odmoru, jer smo se ovdje uvijek osjećali vrlo ugodno. Stoga sada možete uživati u odmoru u našem domu "Kalkhorst" i doživjeti prekrasne dane u jedinstvenoj regiji.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 442353

Posljednje ažuriranje: 07.03.2024

Oglas je online od: 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/442353.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina