Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa nel Paese

Prelá Castello

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 01.06 do 30.06.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 01.06 do 30.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 84 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća za odmor smještena je u uskoj uličici u slikovitom selu Prelá Castello, do kojeg se može doći samo ovom slikovitom cestom. Utjelovljuje šarm tipične ligurijske kamene kuće. Imanje je rezultat kreativnosti umjetnika i dizajnera koji su ovdje stvorili jedinstveno utočište. Svaka soba ima svoju posebnu atmosferu, sa svim namještajem i detaljima koji pričaju uvjerljive priče jer su unikatni komadi skupljani godinama. Tijekom prenamjene i restauratorskih radova korišteni su visokokvalitetni materijali, a istovremeno su ukusno uklopljeni starinski elementi. Ova skladna kombinacija modernih pogodnosti i povijesnog šarma omogućuje gostima da urone u bogatu povijest kuće bez žrtvovanja udobnosti. Velika kuća se sastoji od tri etaže povezane strmim stepenicama. Na prvom katu nalazi se prostrana kupaonica s tušem, spavaća soba s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučem. Na drugom katu pronaći ćete drugu spavaću sobu s vlastitim WC-om i velikom, svijetlom kuhinjom s blagovaonom. Vrlo je dobro opremljen, tako da će kuhari amateri biti oduševljeni. Pored čajne kuhinje nalazi se blagovaona. Otvorene drvene stepenice vode iz kuhinje u loggiu, natkrivenu terasu. Ovdje možete uživati u širokom pogledu na cijelu dolinu. Krov štiti od sunca u ljetnim mjesecima i od kiše zimi. Terasa se može koristiti tijekom cijele godine bez obzira na vremenske prilike. Gostima je na raspolaganju digitalna TV i neograničeni pristup internetu. Kuhinja je vrlo dobro opremljena, naravno tu je i perilica rublja. U hladnijim godišnjim dobima kuća se grije plinskim grijanjem koje se plaća po utrošku. Možete parkirati na besplatnim javnim parkiralištima u mjestu; do kuće je oko 80 m. Casa nel Paese je objekt za goste koji traže mir i osamu, ali žele uživati iu pravoj Italianità. Živite u središtu sela, ima samo 10 stanovnika i samo jedna ulica vodi do sunčane pijace. Zbog građevinske strukture, kao što su strme stepenice i djelomično otvoreni prostori, kuću smatramo neprikladnom za malu djecu

Kuća za odmor smještena je u uskoj uličici u slikovitom selu Prelá Castello, do kojeg se može doći samo ovom slikovitom cestom. Utjelovljuje šarm tipične ligurijske kamene kuće. Imanje je rezultat kreativnosti umjetnika i dizajnera koji su ovdje stvorili jedinstveno utočište. Svaka soba ima svoju posebnu atmosferu, sa svim namještajem i detaljima koji pričaju uvjerljive priče jer su unikatni komadi skupljani godinama. Tijekom prenamjene i restauratorskih radova korišteni su visokokvalitetni materijali, a istovremeno su ukusno uklopljeni starinski elementi. Ova skladna kombinacija modernih pogodnosti i povijesnog šarma omogućuje gostima da urone u bogatu povijest kuće bez žrtvovanja udobnosti. Velika kuća se sastoji od tri etaže povezane strmim stepenicama. Na prvom katu nalazi se prostrana kupaonica s tušem, spavaća soba s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučem. Na drugom katu pronaći ćete drugu spavaću sobu s vlastitim WC-om i velikom, svijetlom kuhinjom s blagovaonom. Vrlo je dobro opremljen, tako da će kuhari amateri biti oduševljeni. Pored čajne kuhinje nalazi se blagovaona. Otvorene drvene stepenice vode iz kuhinje u loggiu, natkrivenu terasu. Ovdje možete uživati u širokom pogledu na cijelu dolinu. Krov štiti od sunca u ljetnim mjesecima i od kiše zimi. Terasa se može koristiti tijekom cijele godine bez obzira na vremenske prilike. Gostima je na raspolaganju digitalna TV i neograničeni pristup internetu. Kuhinja je vrlo dobro opremljena, naravno tu je i perilica rublja. U hladnijim godišnjim dobima kuća se grije plinskim grijanjem koje se plaća po utrošku. Možete parkirati na besplatnim javnim parkiralištima u mjestu; do kuće je oko 80 m. Casa nel Paese je objekt za goste koji traže mir i osamu, ali žele uživati iu pravoj Italianità. Živite u središtu sela, ima samo 10 stanovnika i samo jedna ulica vodi do sunčane pijace. Zbog građevinske strukture, kao što su strme stepenice i djelomično otvoreni prostori, kuću ne smatramo prikladnom za malu djecu
Broj licence ili registracije: CODICE CITR: 008064-AGR-0004

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 4 km

4 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 100 km Nizza

100 km

Kolodvor 15 km Imperia

15 km

Izlaz s autoceste 10 km Imperia Ovest

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Prelá Castello je idilični grad na popisu s ruševinama dvorca iz XII. stoljeća usred maslinika. Selo ima dugu i bogatu povijest. U srednjem vijeku u dvorcu Prelá živjeli su vladari koji su kontrolirali cijelu dolinu Prino. Seoske su kuće djelomice stare kao i dvorac ili su sazidane od kamena dvorca, renesansna crkva s baroknim pročeljem odraz je nekadašnje slave i bogatstva mjesta. Sada samo 15 ljudi živi u Preli, svi su vrlo otvoreni i spremni pomoći. Uzgoj maslina još uvijek se intenzivno prakticira u Preli, ukusno maslinovo ulje od rijetke masline Taggiasca može se kupiti izravno od iznajmljivača.



Jedina ulica kroz selo je slijepa ulica i završava na sunčanom trgu. Ovdje se u ljetnim mjesecima povremeno slave seoske slave, a turisti su uvijek dobrodošli. Najbliže trgovine su u Vasiji (2 km) i Pantasini (1,9 km), najbliži restoran u Molini di Prelá "Il Charlie"


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:20
Čekiranje pri odlasku: 08:10
Kaucija: 150 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 84 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka ExtraVergine
gospođa M. Klaus

gospođa M. Klaus

Sve iznajmljivače poznajem osobno, oni su moji susjedi i prijatelji. Jedino tako vam mogu jamčiti individualnu podršku i obiteljsku atmosferu. Vlasnici većinom žive na selu i uvijek su tu za pomoć ako zatreba, au ljetnim mjesecima često će vas dočekati svježe povrće iz vlastitog vrta. Okus na suncu zrelih rajčica pamtit ćete tijekom cijele godine. To vam mogu obećati! Nudim Vam apartmane i kuće za odmor koji se cijenom i opremom vrlo razlikuju. Za svakoga ponešto, bilo da ste velika obitelj, par ili netko tko traži mir i opuštanje sasvim sam. Ako tražite nešto dalje od masovnog turizma, došli ste na pravo mjesto!


Dalji smještaji od gospođa M. Klaus

Pokazati sve smještaje od gospođa M. Klaus

ostale informacije

Broj objekta: 446906

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/446906.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 01.06 do 30.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 84 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina