Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Pietra mit beheiztem Pool

Šestanova, Blato na Cetini, Omiš, Dalmacija

maks.  6   Gosta/Gostiju
123m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
123m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Sljedeće se nudi isključivo za vas:



* Vanjski prostor nudi: privatni i grijani bazen 8m x 4m, prostrano sunčalište sa 6 ležaljki i 2 suncobrana, vanjski tuš, natkriveni dnevni boravak s izravnim pristupom iz dnevnog boravka. S druge strane dnevnog dijela nalazi se vanjska blagovaona s drvenim stolom i roštiljem (plin). Nekoliko stepenica niže, u podrumu, nalazi se Kamena soba (12m²), prirodno hlađeni prostor bez signala u kojem se možete opustiti, kartati, čitati knjigu ili razgovarati bez modernih smetnji.

* Prizemlje (31 m²) nudi potpuno klimatiziranu i dobro opremljenu kuhinju, stol za blagovanje za 6 osoba i dnevni boravak sa sofama, kaminom, TV-om ravnog ekrana, besplatni WiFi i izravan pristup bazenu i vanjski prostor s kliznim staklenim vratima s obje strane.



* Na donjoj etaži (mezanin) nalazi se spavaća soba #1 (13,4m²) s bračnim krevetom (180cm x 200cm), klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom s tušem (5m²) i pogledom na prirodu. Spavaća soba br.2 (13,3m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om i pogledom na prirodu. Obiteljska kupaonica (4,65 m²) s tušem. Odvojeni wc 1,6m2. Praonica (5,1 m²) s perilicom rublja, sušilicom i opremom za glačanje te izravnim pristupom bazenu.

* Gornji kat (mezanin) nudi spavaću sobu #3 (10,1m²) s dva odvojena kreveta (jedan krevet 90cm x 200cm, jedan krevet 80cm x 190cm), klima uređaj, TV ravnog ekrana i PlayStation 5.

Savršeno mjesto za Vaše mlađe članove obitelji.

Preporuča se automobil, a ispred kuće postoje 3 osigurana parkirna mjesta.



Po dolasku, vlasnici (Ana i Boško) dat će vam dragocjene informacije o tome što raditi u okolici i lokalne preporuke.

Područje je vrlo netaknuto i mirno te nudi istinski opušten odmor bez stresa kakav zaslužujete. S druge strane, ako ste željni zabave, rijeka Cetina (4,5 km) nudi brojne aktivnosti poput raftinga i vožnje kanuom. Također možete posjetiti grad Omiš (26 km) i otići na privatni ili javni izlet brodom po rijeci. Posjetite rijeku Cetinu ili krenite na jednodnevni izlet na otok Brač i Hvar. Isprobajte različite vodene sportove, planinarenje, biciklizam... i još mnogo toga. Plaže Pisak i Brela su također prekrasna kupališta koja su udaljena samo 30 minuta. Slavni grad Split sa svojom velikom poviješću udaljen je samo 47 km, a do centra Splita potrebno je oko 50 minuta vožnje. Grad Split poznato je mjesto UNESCO-ve svjetske baštine i vrijedi ga posjetiti. Ako više volite planinski kraj, iznad Makarske (38 km) nalazi se park prirode “Biokovo” pa ovo može biti vaš jednodnevni izlet jer pogled s ove planine ostavlja bez daha. S planine Biokovo možete vidjeti mnoge otoke i obalu, jednostavno prelijepo. Posjet Parku prirode Biokovo nudi jedinstven doživljaj, karakteriziraju ga geomorfološki fenomeni i više od 40 endemičnih biljnih vrsta. S istočne strane Biokova možete posjetiti novu atrakciju, Skywalk Biokovo, staklenu šetnicu u obliku potkove koja strši preko strme padine koja se otvara prema obali i pruža prekrasan pogled.

Dodatne usluge koje preporučuje naša agencija Feriehome (nisu uključene u cijenu):

- Iz udobnosti svog kauča možete naručiti dostavu namirnica koje će biti dostavljene u vilu u dogovoreno vrijeme;

- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti bilo što. Uživajte u romantičnoj ili obiteljskoj večeri.

- U vili možete uživati u masaži s našom profesionalnom maserkom.

- Rezervirajte jedrilicu (+ skiper) da osjetite Jadransko more i doživite iskustvo jedrenja

- Rezervirajte izlet brodom za istraživanje srednjodalmatinske obale i otoka... stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i rado ćemo vam pomoći.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4.5 km

4.5 km

Mogućnost kupovine 4.5 km

4.5 km

Restoran 4.5 km

4.5 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km

Zračna luka 70 km SPU - SPlit

70 km

Kolodvor 50 km Split

50 km

Izlaz s autoceste 5 km Blato na Cetini

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Vožnja do Kreševog Polja je vrlo autentična i malo je prometna. Izlaz s autoputa Blato na Cetini udaljen je samo 5 km, odmah iza brda tako da nema buke. Ovo područje prepuno je prirodnih i povijesnih znamenitosti, netaknuto i opušteno. Ova mirna lokacija nudi zaista opuštajući odmor, a ipak ste samo 35 minuta (26 km) udaljeni od Omiša, malog mediteranskog grada s brojnim restoranima, otvorenom tržnicom, najljepšim pješčanim i šljunčanim plažama i brojnim povijesnim znamenitostima. Još jedno odlično mjesto s prekrasnim plažama je malo mjesto Brela (Makarska rivijera), koje je također udaljeno 30 minuta od smještaja. Postoji mogućnost isprobati rafting ili vožnju kanuom na rijeci Cetini. Lokalni vodič može vas pokupiti u smještaju i odvesti na ovu nevjerojatnu aktivnost. Postoje dva tečaja, Standard tečaj (lakši, pogodan za djecu od 8+ godina) i Napredni tečaj za one odvažnije. Oba traju oko tri sata i svakako su vrijedna iskustva.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Villa Pietra je lijepa i elegantna vila s 3 spavaće sobe, potpuno klimatizirana i opremljena besplatnim WiFi-jem. Smještaj se nalazi u ugodnom ruralnom krajoliku Kreševog polja u omiškom zaleđu, ali ipak samo pola sata vožnje od plaže u Pisku. Unutar 10 minuta vožnje (5 km) možete pronaći najbližu trgovinu, restoran, bar i rijeku Cetinu. Na rijeci Cetini nalazi se pješčana plaža na kojoj se možete opustiti. Kuća se nalazi na privatnoj, potpuno ograđenoj parceli od 483 m² i nudi potpuno klimatizirani interijer od 123 m². U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica s izravnim pristupom privatnom bazenu i 3 potpuno klimatizirane spavaće sobe (2 u prizemlju s bračnim krevetima, 1 na prvom katu s dva kreveta za jednu osobu ). Imate priliku uživati u jedinstvenom i netaknutom dalmatinskom okruženju. Nekoliko je susjednih kuća i okruženi ste tipičnom hrastovom vegetacijom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka T. Coric

tvrtka T. Coric

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nam je cilj pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenih na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Radujem se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka T. Coric

Pokazati sve smještaje od tvrtka T. Coric

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 447401

Posljednje ažuriranje: 31.01.2024

Oglas je online od: 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/447401.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina