Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte očaravajuću Trullo Mandorla, u blizini slikovitog grada Fasano, Apulija. Ovaj elegantni trullo nudi idilično okruženje za nezaboravan obiteljski odmor. Sa 100 četvornih metara stambenog prostora, Trullo Mandorla može udobno smjestiti do 6 gostiju u svoje 3 trullo spavaće sobe i 2 dobro opremljene kupaonice.



Kad uđete u Trullo Mandorla, dočekat će vas topla i primamljiva atmosfera, zajedno s peći na drva i TV-om za one ugodne večeri u zatvorenom prostoru. Potpuno opremljena kuhinja sadrži moderne aparate, uključujući aparat za kavu, perilicu posuđa i perilicu rublja, osiguravajući zadovoljenje svih vaših kulinarskih potreba.



Roditelji koji putuju s mališanima cijenit će dostupnost dječjeg krevetića, dječje stolice, dječjih igračaka, knjiga i DVD-a i naravno gumenjaka za bazen, što ovu kuću za odmor čini doista prikladnom za obitelj. Ostanite povezani tijekom svog boravka uz besplatan WiFi pristup.



Zapanjujući vanjski prostori čine Trullo Mandorla prekrasnim mjestom za boravak. Izađite ispred trulla i opustite se u zadivljujućem vanjskom salonu s panoramskim pogledom na more. Uživajte u večernjoj čaši prošeka u salonu gledajući zalazak sunca iza planina. Zatim prošećite kroz bujni vrt, do vanjske kuhinje i blagovaonice smještene u prekrasnom vrtu. Zapalite roštilj ili upalite plinsku ploču za ukusan obrok na otvorenom i večerajte za stolom na otvorenom, okruženi ljepotom krajolika Apulije. Kretanje uz stepenice do više terase je privatni bazen. Opustite se uz bazen na ležaljkama u hladovini maslina i divite se pogledu na more ili se alternativno opustite na visećoj mreži koja predstavlja savršeno mjesto za popodnevnu siestu.



Trullo Mandorla nudi parkiralište u hladu. Ova kuća za odmor nalazi se na idealnoj lokaciji i omogućuje jednostavan pristup prekrasnim krajolicima, šarmantnim gradovima i povijesnim mjestima Apulije.



Pregledajte 40 slika koje prikazuju prekrasne interijere, eksterijere i okruženje koje oduzima dah Trullo Mandorla. Naći ćete slike dobro opremljene kupaonice, s umivaonikom, slavinom i ogledalom; potpuno opremljena kuhinja sa štednjakom, hladnjakom; ugodan dnevni boravak, ukrašen udobnim namještajem i ukusnim dekorom; i primamljive spavaće sobe, koje nude mirno utočište na kraju zabavnog dana.



Ne propustite priliku stvoriti nezaboravne uspomene u kući za odmor Trullo Mandorla. Rezervirajte svoj boravak već danas i doživite čari Apulije.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet
Spavaća soba 2
Bračni krevet
Spavaća soba 3
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Trullo Mandorla udaljen je 2 km od Fasana, što je savršeno mjesto za istraživanje obližnjih gradova Ostuni, Alberbello, Cisternino, Savelletri i Polignano. Plus još mnogo toga!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ručnici za kupanje i bazen su uključeni. Nema dodatnih troškova za plin, struju ili vodu. Čišćenje je uključeno jednom tjedno. Ako vam je potrebno čišćenje više od jednom tjedno, to se može organizirati uz dodatnu naknadu.

Uvjeti poništenja:

  • There is no refund of the 30% deposit in the event of cancellation. Full payment is due 6 weeks before the rental period and there is no refund after this time.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa J. Baldwin

gospođa J. Baldwin

Ja sam zaposlena mama koja živi u Cambridgeu u Engleskoj sa svojim mužem i naše troje djece u dobi od 10, 15 i 17 godina. Također imamo dvije lude bengalske mačke! Trullo Mandorla kupili smo 2004. nakon našeg prvog posjeta Pugliji i bila je to ljubav na prvi pogled. Bilo je potrebno potpuno renoviranje kako bi se stvorio prekrasan trullo kakav sada imamo - možete vidjeti detalje naše renovacije u foto dnevniku u Trullu. Volimo provoditi vrijeme u trullu i svake godine ima novih stvari koje možemo istražiti u tom području. Bilo bi mi drago podijeliti svoje znanje o tom području i podijeliti savjete o najboljim mjestima za otići!


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 451672

Posljednje ažuriranje: 02.02.2024

Oglas je online od: 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/451672.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina