Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

TRULLISIA B&B PUGLIA

DOLINA PUGLIA ITRIA

maks.  10   Gosta/Gostiju
314m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
314m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u noćenje i doručak TRULLISIA B&B PUGLIA, smješten u srcu Martina Franca u Pugliji. Ovaj objekt od 314 četvornih metara može primiti do 10 gostiju, ima jednu spavaću sobu i jednu kupaonicu.



Uronite u udobnost našeg B&B-a, namještenog s ukusom i pažnjom za detalje. Drvo i topli tonovi stvaraju ugodno i opuštajuće okruženje. Spavaća soba je prostrana i udobna, s posteljinom i posteljinom. Kupaonica je moderna i funkcionalna, opremljena fenom i peglom.



Kuhinja je potpuno opremljena s perilicom posuđa, kuhalom za vodu i aparatom za kavu, savršena za pripremu vaših obroka. Nadalje, uživat ćete u ukusnom doručku posluženom na našem stolu za blagovanje, okruženi biljkama i cvijećem.



Naš B&B nudi širok raspon usluga za vašu udobnost. Možete se opustiti u našem vrtu, okupati se u bazenu ili uživati u roštilju na otvorenom. Nadalje, nudimo privatno parkiralište i bicikle na raspolaganju za istraživanje okolice.



Za Vašu udobnost, objekt je opremljen klima uređajem i TV-om. Nudimo i mogućnost dugoročnog najma. Imajte na umu da je u našem objektu zabranjeno pušenje i da nudi okruženje s malo alergena.



Uživajte u ljepoti Puglie i gostoprimstvu pansiona s doručkom TRULLISIA B&B PUGLIA. Radujemo se što ćemo vas poželjeti u našem domu.
Broj licence ili registracije: CIS -TA07301362000018217

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Smješten u Apuliji, Martina Franca je grad bogate povijesti i kulture. STRUKTURA tipologija kao kuća za odmor ili B&B, 400m2 vanjskog prostora s bazenom 5 dvokrevetnih soba s 5 kupaonica sve s privatnim ulazom u prizemlju, dovoljno parkirališta za vaše automobile, kućno osiguranje, prodaja i degustacija vlastitog ulja i vina, e- bicikla i iznajmljivanje bicikala, sobe su dvije povijesne trullije s dvije dvokrevetne spavaće sobe i kupaonicom za svaku, zasebnim zasebnim ulazom, 3 druge klasične sobe s kupaonicom i zasebnim ulazom, veliki vrt za opuštanje sa stoljetnim maslinama, velika kuhinja za vaš doručak, sobe s klimom, komarnikom, sustavom podnog grijanja, SAT TV. tuš, hladnjak, aparat za kavu, posteljina, ručnici, sušilo za kosu, ogledalo, tuš, vanjski suncobrani za ljeto, ležaljke za opuštanje uz bazen. dodatne usluge masaže za opuštanje, škola kuhanja, tjestenina i priprema tipičnih sireva kao što su mozzarella ili burrata, ricotta, potrebno je doći vlastitim automobilom ili ga iznajmiti u najbližoj zračnoj luci u Bariju ili Brindisiju. Imanje je udaljeno 5 km od Alberobella i Locorotonda, možete posjetiti sve ljepote mjesta udaljene samo nekoliko minuta, kao što su Cisternino Ostuni, Monopoli Polignano a Mare, nekoliko km Matera i Lecce. Bazen vam je uvijek na raspolaganju čak i noću, osvježenje nakon vrućeg dana.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.03.2024


Smještaj još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Trullisia B&B Puglia
tvrtka A. Grassi

tvrtka A. Grassi

Pozdrav svima, ja sam Antonisia, vlasnica i upraviteljica B& TRULLISIA U VALLE D'ITRIA PUGLIA, 5 minuta vožnje do Alberobella i Locorotonda, od mene možete posjetiti Cisternino Ostuni, Martina Franca, Polignano a Mare Monopoli, Lecce, Matera , uputit ću vas u odabiru posjeta, kuća može primiti 10 odraslih osoba, sve su dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom i ulazom u odvojenu sobu, prekrasan bazen za vas, mogu vam pripremiti ukusan doručak s organski proizvodi iz mog sela, mogu kuhati za vas navečer uz DOMAĆI RESTORAN, kuća ima dva trullija s dvije dvokrevetne sobe i vlastitom kupaonicom za svaku. tu su i tri klasične dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom i privatnim ulazom, trebate povesti vlastiti automobil, nalazimo se na selu, postoji veliko sigurno parkiralište za vaš automobil, imamo ebike - najam bicikla za otkrivanje pravog AUTENTIČNOG Puglia. Do nas možete doći iz zračne luke Bari ili Brindisi. Nalazim se u Valle d'Itria, najljepšem području Puglie, punom mnogih uzbudljivih iskustava, kulture, muzeja, hrane, mora, brda, stoljetnih maslina, ulja i vina koje možete kušati sa mnom. Možete organizirati od 2 do 10 osoba. imamo dovoljno prostora. Mogu vam biti na raspolaganju tijekom vašeg boravka. ne ustručavajte se kontaktirati me, požurite, polovica je vrlo tražena. Vidjet ćemo se uskoro. na ovom čarobnom mjestu za nezaboravan odmor. pozdrav TVOJOJ ANTONIZIJI


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 462425

Posljednje ažuriranje: 06.03.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/462425.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina