Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NEW! Superb Villa Meliora

Podstrana

maks.  10   Gosta/Gostiju
380m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
380m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
5% 27.04 do 03.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
5% Popust 27.04 do 03.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vrhunska nekretnina s grijanim privatnim bazenom, jacuzzijem, finskom saunom, bilijarom, prostorijom za medije, igraonicom, 5 udobnih spavaćih soba i 5 kupaonica



Villa Meliora je vrhunska vila koju su projektirali arhitekti gdje se profinjeni luksuz, stilska koherentnost i beskrajna kvaliteta ujedinjuju kako bi stvorili idealan dom izvan doma za one koji traže udoban život u zatvorenom i otvorenom. A zahvaljujući raznolikosti svojih pogodnosti ima sve prave atribute da nadmaši očekivanja svih u vašoj grupi.



Ova lijepo uređena nekretnina od 380 m2 stambene površine nalazi se na potpuno ograđenoj privatnoj parceli od 594 m2. Opremljen je svim potrebnim sadržajima koji modernom gostu trebaju za vrlo ugodan boravak. Villa se nalazi samo 600 m od plaže i nudi spektakularan pogled na more.



Villa Meliora nalazi se u naselju Podstrana - Strožanac, samo 9km od poznatog grada Splita, 600m od lijepe šljunčane i pješčane plaže u Podstrani, minimarketa na 300m udaljenosti, te 300m od raznih restorana. Ako više volite uživati u privatnosti imanja, imate priliku dogovoriti dodatne usluge poput privatnog kuhara, masera i dostave namirnica na objekt (nije uključeno u cijenu vile, sve se može dogovoriti prije ili tijekom vaš boravak).



Villa Meliora je u potpunosti klimatizirana i ekskluzivno Vam nudi:



*Prizemlje (70 m²) nudi vrlo svijetao dnevni boravak zbog staklenih stijena koje gledaju na bazen. Tu je i vrlo udoban i elegantan kauč, TV ravnog ekrana, besplatni WiFi, električni kamin, potpuno opremljena kuhinja (mikrovalna pećnica, espresso aparat, hladnjak za vino, toster, kuhalo za vodu...), kuhinjski otok s 4 barske stolice, i drveni stol za blagovanje. Postoji izravna veza s vanjskom blagovaonicom i bazenom. Tu je i igraonica za vaše mališane s TV-om, raznim igračkama i ostalom zabavom za mlade. Poseban wc se također nalazi uz dnevni dio.



*Prostor na krovu (175 m² - pristup unutarnjim stepenicama) nudi sunčalište s otvorenim i panoramskim pogledom na more, finsku saunu s pogledom na more, hidromasažnu kadu (whirlpool) s natkrivenim prostorom , ležaljke, kružna ležaljka, vanjski stol za blagovanje, a tu je i kuhinjski stol sa sudoperom i hladnjakom.



*Vanjski prostor (nivo prizemlja) nudi sunčalište s pogledom na more, privatni i grijani bazen od 25,2 m² (9m x 2,8m) s hidromasažom i potpuno automatiziranim sustavom elektrolize soli, ležaljke, kružnu ležaljku, vanjski tuš, natkrivena blagovaona sa vrlo udobnim stolicama i pogledom na more i okolicu. Tu je i kutak s tradicionalnim roštiljem za vaše roštiljske vještine.



*Prvi kat nudi 4 spavaće sobe:



Glavna spavaća soba br. 1 (47 m²) nudi king size krevet 180 cm x 200 cm i prekrasan pogled na more, TV, klima uređaj, kuhalo za vodu, sobni bicikl, vlastitu kupaonicu s tušem i kadom, walk-in ormar , te direktan pristup terasi s prekrasnim pogledom na more i bazen.



Spavaća soba br.2 (14m²) s bračnim krevetom 160cm x 200cm, TV, klima uređaj, kuhalo za vodu, pogled na more i bazen, vlastita kupaonica s tušem.



Spavaća soba br.3 (15m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV, klima uređaj, kuhalo za vodu, pogled na more i bazen. Pokraj ovoga je obiteljska kupaonica s tušem za ovu spavaću sobu.



Spavaća soba br. 4 (15 m²) s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, TV, klima uređaj, kuhalo za vodu, pogled na susjedstvo. Pokraj je obiteljska kupaonica s tušem i kadom za ovu spavaću sobu.



*U donjem prizemlju (120 m² - dostupno unutarnjim stepenicama) pronaći ćete spavaću sobu NO5 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, kaučem, kuhinjom (s hladnjakom, štednjakom, perilicom posuđa i sudoperom), stol za dvoje, TV, staklena vrata na umjetnu travu sa dvije stolice i pogled na more. U susjedstvu je obiteljska kupaonica s tušem. Tu je i prostorija za medije s 4 lazy baga, ravnim TV-om ravnog ekrana, PlayStationom 5 i staklenim vratima za umjetnu travu. Ovaj prostor je također dostupan kroz garažu.



Na ovoj razini je i teretana sa trakom za trčanje, sobnim biciklom, utezima, klupom, pilates loptama i TV-om. Pokraj se nalazi zona za zabavu sa stolom za bilijar (biljar), TV-om, dva barska stola, čajnom kuhinjom i prostorom za roštilj. Obiteljska kupaonica s dva umivaonika i tušem. Tu je i praonica s perilicom rublja, sušilicom i priborom za glačanje u susjedstvu.



Na privatnoj parceli postoji osigurano parkirno mjesto za 4 automobila (2 na parkingu i 2 u garaži). Sa parkinga se ulazi u nisko prizemlje.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
Bračni krevet (180x200 cm)
dupli krevet (160x200 cm)
Bračni krevet (180x200 cm)
Bračni krevet (180x200 cm)
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 26 km SPU Split

26 km

Kolodvor 9 km Split

9 km

Izlaz s autoceste 22 km Dugopolje

22 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Meliora nalazi se samo 9 km od centra poznatog grada Splita s brojnim restoranima, otvorenom tržnicom, prekrasnim povijesnim znamenitostima i Dioklecijanovom palačom. Unutar njegovih bijelih kamenih zidova i ispod njegovih dvorišta nalaze se katedrala i brojne trgovine, barovi i kafići također samo 16 km od malog mediteranskog grada Omiša i rijeke Cetine s brojnim aktivnostima poput raftinga, zip-linea, vožnje kanuom, kanjoninga, individualnog ili grupnog čamca ture rijekom i na otoke Brač, Hvar ili Vis. Villa Meliora je idealan smještaj za grupe ili obitelji koje žele provesti vrijeme zajedno za miran odmor na ovoj lijepoj lokaciji, istražujući što nudi poznata rivijera Podstrana i Strožanac.



Položaj vile i zanimljiva geografska obilježja Podstrane, turistima nude razne rekreacijske sadržaje u prirodi: šetnice, pješačke i biciklističke staze ili razgledavanje kulturno-povijesnih znamenitosti. Također, na plaži se možete baviti raznim sportovima: windsurfing, jedrenje, sportski katamarani, skijanje na vodi i klizanje na vodi.



Zbog blizine Splita sve prometne komunikacije su u blizini: zračna luka (30 km), morska luka (9 km), autobusni kolodvor za međunarodni promet (9 km), željeznički kolodvor (9 km), autocesta (18 km), golf i teniski tereni udaljeni samo 2,5 km od vile.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 700 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka N. FerieHome

tvrtka N. FerieHome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći ono što savršeno odgovara vašem odmoru u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka N. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka N. FerieHome

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 452970

Posljednje ažuriranje: 26.02.2024

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/452970.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
5% Popust 27.04 do 03.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina