Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Aride

Podstrana

maks.  11   Gosta/Gostiju
530m²  stambena površina
5 spavaće sobe
7  Kupaonica
maks. 11  Gosta/Gostiju
530m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 29.06 do 31.07.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 29.06 do 31.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vrhunski luksuz, kohezivni dizajn i beskompromisna kvaliteta spajaju se u Villi Aride kako bi stvorili savršeni dom daleko od doma za svakoga tko traži udoban život u zatvorenom i otvorenom. Osim toga, zbog raznolikosti svojih pogodnosti, ima sve što vam je potrebno da nadmašite sva očekivanja vaše grupe.

Smješten na velikodušnoj privatnoj parceli od 1.280 četvornih metara s potpunom ogradom, ovaj ukusno namješten posjed od 530 četvornih metara raspoređen je na više razina. Smješten samo 700 metara od plaže, ovaj objekt ima sve pogodnosti koje bi suvremeni gost mogao poželjeti za ugodan boravak. Iz prostranog i svijetlog interijera pruža se pogled na splitski krajolik i more.

Ovdje je detaljno objašnjenje onoga što Villa Aride ima za ponuditi posebno za vas. U potpunosti je klimatiziran i nudi udoban smještaj za 10 osoba plus jednu.

* U prizemlju se nalazi terasa za sunčanje s pogledom na more, grijani bazen veličine 36 m² (9 m x 4 m) s hidromasažom, plitak prostor za vaše najmlađe dijete i potpuno automatizirani sustav elektrolize soli. Tu su i ležaljke za šest osoba plus dva lazy baga, prostor za odmor ispred dnevnog boravka, projektor koji se projicira na zid, vanjski tuš i natkrivena vanjska blagovaonica s kliznim staklenim vratima. Osim toga, tu je čajna kuhinja i konvencionalni roštilj u kutu za vaše umijeće pečenja na roštilju. Uz ljetnu kuhinju nalazi se prostor s umjetnom travom sa stolom za stolni tenis, stolom za blagovanje i igračkama za djecu iza kuće. Ispred bazena nalaze se tri različite travnate površine s umjetnom travom, svaka s prirodnim hladom borova iz vašeg dvorišta, što olakšava pronalaženje idealnog mjesta za čitanje knjige ili ispijanje čaše vina.
*Staklene stijene prema bazenu u prizemlju pružaju izuzetno osvijetljen dnevni boravak. Osim toga, tu je i potpuno opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu (Nespresso), hladnjakom za vino, tosterom, kuhalom za vodu, blagovaonskim stolom i dvije barske stolice, TV-om ravnog ekrana, besplatnim WiFi-jem i električnim kaminom. Ljetna kuhinja s vanjskom blagovaonicom na suprotnoj strani kuće izravno je povezana s vanjskim bazenom ispred vile.

King size krevet 200x200 cm, staklena stijena s roletama koje gledaju na susjedstvo i bazen, vlastitu kupaonicu s kadom i tušem, TV i klima uređaj sve se nalazi u spavaćoj sobi NO 1 također u prizemlju. . Pored dnevnog dijela nalazi se zasebna kupaonica opremljena tuš kabinom, a tu je i praonica rublja s perilicom i sušilicom rublja. Želite li raditi tijekom godišnjeg odmora, u prizemlju se nalazi uredska prostorija.

* Podrumske ponude: infracrvena sauna i prostor za vježbanje s klupom, trakom za trčanje i opremom za pilates s utezima dostupni su u podrumu. Obiteljska kupaonica s tušem. Osim toga, tu je i dobro organiziran zabavni prostor sa stolom za bilijar, stolnim nogometom, pikadom, čajnom kuhinjom s otokom s četiri stolca, kaučem, TV-om i PlayStationom 5.



* 1. kat: na prvom katu nalaze se 4 spavaće sobe s vlastitom kupaonicom, svaka sa staklenim vratima od poda do stropa i roletama za potpunu privatnost:

Spavaća soba br.2 ima king size krevet 180x200 cm s nevjerojatnim pogledom na more i okolicu, TV, klima uređaj, radni stol i stolicu, vlastitu kupaonicu s kadom i tušem te izravan pristup terasi. .

Spavaća soba br. 3 ima king size krevet 180 x 200 cm, klima uređaj, balkon s pogledom na bazen i more te vlastitu kupaonicu s tušem.

Spavaća soba broj 4 ima super king size krevet 200cm x 200cm, TV, klima uređaj, sofu i balkon s pogledom na bazen i more. Tu je i pripadajuća kupaonica s kadom i tušem.

Spavaća soba br. 5 sadrži TV, klima uređaj, radni stol sa stolicom, king size krevet 180 cm sa 200 cm (koji se može razdvojiti u dva odvojena kreveta), plus krevet za jednu osobu 90 x 200 cm, vlastitu kupaonicu s tušem i balkonom s pogledom na okolicu.



Na privatnoj parceli može se sigurno parkirati pet automobila. Ulazi se u prizemlju s parkinga.





Veselimo se Vašem upitu, Vaš tim agencije FerieHome

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (200x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (200x200 cm)
Spavaća soba 5
Bračni krevet (180x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.7 km

0.7 km

Restoran 0.35 km

0.35 km

Autobus 0.35 km

0.35 km

Zračna luka 30 km SPU Split

30 km

Izlaz s autoceste 23 km Dugopolje

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Aride nalazi se samo 9 km od centra poznatog grada Splita s brojnim restoranima, otvorenom tržnicom, nevjerojatnim povijesnim atrakcijama i Dioklecijanovom palačom - nevjerojatnom povijesnom lokacijom u centru grada. Unutar njegovih bijelih kamenih zidova i ispod njegovih dvorišta nalaze se katedrala i brojne trgovine, barovi, kafići također samo 16 km od malog mediteranskog grada Omiša i rijeke Cetine s brojnim aktivnostima poput raftinga (preporučena aktivnost koja je vrlo laka i atraktivna), zip-line , kanuing, kanjoning, individualne ili grupne ture brodom po rijeci i do otoka Brača, Hvara ili Visa. Villa Aride je idealan smještaj za grupe ili obitelji koje žele provesti vrijeme zajedno za miran odmor na ovoj lijepoj lokaciji, istražujući što nudi poznata rivijera Podstrana i Strožanac.

Položaj vile i zanimljiva geografska obilježja Podstrane, turistima nude razne rekreacijske sadržaje u prirodi: šetnice, pješačke i biciklističke staze ili razgledavanje kulturno-povijesnih znamenitosti. Također, na plaži se možete baviti raznim sportovima: windsurfing, jedrenje, sportski katamarani, skijanje na vodi i klizanje na vodi.

Zbog blizine Splita sve prometne komunikacije su u blizini: zračna luka (30 km), morska luka (9 km), autobusni kolodvor za međunarodni promet (9 km), željeznički kolodvor (9 km) i autocesta (23 km), golf i teniski tereni samo 2,5 km od vile.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Po dolasku, domaćin će vam dati mnogo korisnih informacija o mjestima koja treba posjetiti, preporučenim restoranima i preporučenim dnevnim izletima.

Dodatne usluge (nisu uključene) preporučene od strane naše agencije Feriehome:

- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti svog kauča, dostavu u vilu u dogovoreno vrijeme;

- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do večere za obitelj;

- Možete imati masažu u vili s našim profesionalnim maserom koji može pokazati svoje terapeutske vještine;

- Osjetite Jadran i iskustvo jedrenja s jedrilicom (+skiper);

- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći ono što savršeno odgovara vašem odmoru u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 4671529

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4671529.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 29.06 do 31.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina