Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Hacienda Sylvia

Dalmatinsko primorje, Dalmatinsko zaleđe, okolica Imotskog, okolica Makarske

maks.  10   Gosta/Gostiju
236m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
236m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Stara kamena kuća ispred parkirališta također pripada istom vlasniku i nije samo zaštićeno kulturno dobro. Ova kamena kuća nije korištena ali čini nekretninu nečim posebnim. Hacienda Sylvia je objekt za samostalan boravak s 4 spavaće sobe koji može udobno primiti 8+2 gostiju i nudi izvrsne pogodnosti (besplatan WiFi, PS5, biljar, stolni tenis, stolni nogomet, pikado, 2 ljuljačke, 8 brdskih bicikala...) i sve ostalo.



U ponudi isključivo za vas:



- Raspored nekretnine - Kamena kuća:



Ovo je 100 godina stara kamena kuća koja je lijepo i udobno renovirana. U prizemlju se nalazi kuhinja u seoskom stilu (30 m2) sa stolom za blagovanje za 10 osoba, TV-om, potpuno opremljena kuhinja sa svim potrebnim kuhinjskim priborom (aparat za filter kavu, kuhalo za vodu, toster i drugo). Tu je i odvojeni wc i obiteljska kupaonica (16 m2) s tušem i perilicom rublja.



Na prvom katu se nalazi spavaća soba broj 1 sa 3 kreveta za jednu osobu (90cm x 200cm), kaučem koji se može razvući u sofu (140cm x 200cm), TV-om, PlayStation 5 i klima uređajem. Savršena soba za vaše najmlađe članove obitelji.



- Raspored nekretnine - Glavna kuća:



Prvi kat nudi prostrani i klimatizirani dnevni boravak (40 m2) s potpuno opremljenom kuhinjom sa svim potrebnim sadržajima koji modernom gostu trebaju za ugodan boravak (Dolce Gusto aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster...), stol za blagovanje, dnevni boravak s vrlo udobnom sofom, televizorom i balkonom s pogledom na bazen.



Spavaća soba br. 2 (18 m2) s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, sofom (može se razvući u sofu na razvlačenje za jednu osobu), klima uređajem i balkonom s pogledom na bazen.



Spavaća soba broj 3 (6,5 m2) sa bračnim krevetom 160 cm x 200 cm. Odvojena obiteljska kupaonica (6,5 m2) s tušem i perilicom rublja. Tu je i glačalo s priborom za glačanje.



U prizemlju se nalazi spavaća soba broj 4 (25 m2) s bračnim krevetom (180 cm x 200 cm), vlastita kupaonica (6,5 m2) s tušem, kaučem i televizorom te izravnim pristupom bazenu.



Tu je i "fun zona" sa stolom za bilijar, stolnim nogometom, pikadom i Bluetooth zvučnikom. Izravan pristup bazenu.



-VANJSKI PROSTOR nudi privatni i grijani bazen (10 x 4,5 m), prostranu terasu za sunčanje sa 8 ležaljki, 3 suncobrana, kutak za odmor uz kamenu kućicu, 2 ljuljačke i stol za stolni tenis iza i uz kuća. Natkrivena vanjska blagovaonica i tradicionalni roštilj savršeno su mjesto za obiteljske večeri gdje možete pokazati svoje umijeće roštiljanja. Vila vam osigurava 8 brdskih bicikala (bez nadoplate) s kojima možete istražiti 30-40 km pješačkih staza prema Imotskom uživajući u netaknutoj okolici i prekrasnoj prirodi. Mnogi ljudi su privučeni ovom prilikom i dolaze samo voziti bicikl.



Hacienda Sylvia je vila prilagođena kućnim ljubimcima koja prima pse samo na zahtjev. Po rezervaciji su dopuštena najviše 2 mala psa. Postoji simbolična naknada za čišćenje koja će biti dodana vašoj cijeni rezervacije. Obavezno nas obavijestite prilikom rezervacije jer vaš(i) psi neće biti prihvaćeni bez prethodne potvrde.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
kauč (140x199 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 36 km

36 km

Jezero 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 10 km

10 km

Centar grada/mjesta 13 km

13 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 79 km SPU Split

79 km

Kolodvor 79 km Split

79 km

Izlaz s autoceste 20 km Šestanovac

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Preporuča se automobil jer je Hacienda Sylvia udaljena 7 km od najbližeg supermarketa i 10 km od restorana u Cisti Provo. Grad Imotski s poznatim Modrim i Crvenim jezerom udaljen je 21 km, a plaža na rijeci Cetini (selo Blato na Cetini) udaljena je 24 km. Posjetite Zadvarje s poznatom otvorenom tržnicom svaki utorak (23 km). Izlaz/izlaz s autoceste Šestanovac udaljen je 20 km i ovo je najlakši način da istražite neka poznata mjesta kao što su grad Split s Dioklecijanovom palačom (66 km) i grad Omiš s brojnim aktivnostima. More i rijeku Cetinu (48 km) kao i slapove Krke također vrijedi posjetiti (120 km ili 1:20 h). Možete jednostavno istražiti okolicu s biciklima koji su vam na raspolaganju.



Po dolasku će vas dočekati vrlo ljubazan i ljubazan vlasnik koji će vam rado dati puno korisnih informacija o preporučenim mjestima za posjetiti i druge korisne informacije.

Pobjegnite od stresa života tako što ćete se uputiti u novo okruženje i otkriti skrivena blaga regije boravkom u Haciendi Sylvia.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Polog iznosi 400€ i plaća se u gotovini po dolasku.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Čurak

tvrtka M. Čurak

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nam je cilj pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenih na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Radujem se razgovoru s vama :) FerieHome ist eine kleine Agentur, die auf die Vermietung von sorgfältig ausgewählten Villen mit Pool spezialisiert ist. Wir bieten Ihnen einen persönlichen und freundlichen Ansatz, um die perfekte Unterkunft für Ihren Urlaub in Kroatien zu finden. Unsere Villen befinden sich in Mitteldalmatien, die beliebteste und schönste kroatische Region, und bieten alles, wasunsere Gäste brauchen, unabhängig davon, ob unser Gast eine aktiven, ländlichen, abenteuerlichen, historischen, oder eine andere Art von Urlaub sucht, ist Mittel dalmacija super.< br /> Als Hauptvertreter der Unterkünfte, Überprüfenwir persönlich was jede Villa bietet, somit ist der beste Mietpreis garantiert! Freue mich von Ihnen zu hören :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Čurak

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Čurak

ostale informacije

Broj objekta: 454733

Posljednje ažuriranje: 11.03.2024

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/454733.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina