Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Patria

maks.  8   Gosta/Gostiju
185m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
185m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

* VANJI nudi privatni bazen 10,5 m x 4 m s potpuno automatiziranim sustavom elektrolize soli i hidromasažom, ogromno sunčalište s 8 ležaljki, ljuljačkom, igralištem s dvije ljuljačke, toboganom i drugim prostor s visećim mrežama u hladovini hrasta, nekoliko suncobrana, natkriveni dnevni boravak ispred Ljetne kuhinje, tradicionalni roštilj (drvo/ugljen), vanjski tuš i odvojeni WC. Na raspolaganju su vam 4 brdska bicikla i organski vrt sa sezonskim povrćem poput rajčica, krastavaca, tikvica...

Ljetna kuhinja (66 m2) nudi potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom, stol za blagovanje za 8 osoba, klima uređaj, TV, prostor za roštilj, obiteljsku kupaonicu s tušem (4 m2), prostoriju za medije s kaučem (koji može se pretvoriti u kauč na razvlačenje), TV ravnog ekrana, PlayStation 4.

* PRIZEMLJE je u glavnoj kući i pristupa mu se sa parkinga, au njemu se nalazi garaža koja je namijenjena za korisnike teretane. To je prostorija od 45 m² sa trakom za trčanje, sobnim biciklom, podlogama za jogu i loptom za pilates, a pokraj nje je stolni nogomet za zabavu. Unutarnjim stubištem dolazite do dnevnog boravka/blagovaonice, a zatim do spavaćih soba.

* do PRIZEMLJA (40m2) se dolazi unutarnjim i/ili vanjskim stepenicama (pola kata) i nudi potpuno opremljenu kuhinju sa svime što je potrebno za vrlo ugodan boravak (frižider, perilica rublja, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu , toster, Dolce gusto aparat za kavu...), stol za blagovanje za 8 osoba, kauč i TV ravnog ekrana, klima uređaj, besplatni WiFi i klizna vrata prema natkrivenom vanjskom stolu za blagovanje i bazenu. Tu je i druga obiteljska kupaonica s tušem (4,5m2).

*PRVI kat nudi 4 spavaće sobe i treću obiteljsku kupaonicu s perilicom rublja (5m2), au hodniku je klima uređaj. Svaka spavaća soba je lijepo uređena s vrlo udobnim madracima, a svaki krevet je Queen veličine 160cm x 200cm, a iz svakog se pruža panoramski pogled na netaknutu okolicu i zelenilo koje vas okružuje. Dvije glavne spavaće sobe su klimatizirane, a preostale dvije koriste klimu iz hodnika. Ovo područje u zaleđu je prilično hladno tijekom noći i vidjet ćete da je ovo savršeno za vaš ugodan boravak.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 30 km

30 km

Jezero 26 km

26 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 26 km

26 km

Autobus 26 km

26 km

Zračna luka 75 km SPU Split

75 km

Kolodvor 65 km Split

65 km

Izlaz s autoceste 14 km Šestanovac

14 km


Mjesto i položaj smještaja

Susjedstvo je vrlo prijateljsko i apsolutno sigurno i apsolutno tiho. Nalazite se 26 km (pola sata vožnje) od prirodnog fenomena Crvenog jezera i Modrog jezera u Imotskom, oko 30 km (40 min vožnje) su najljepše plaže u prekrasnom području Piska i Baške Vode, a Makarska rivijera udaljena je 34 km ( 40 minuta vožnje). Preporučamo posjetiti tržnicu Zadvarje gdje se svakog utorka na glavnoj ulici nude lokalni proizvodi zajedno s uličnom hranom, vrlo autentičnom, a udaljena je samo 17 km. Ako više volite planinsko područje, iznad Makarske nalazi se park prirode Biokovo, tako da ovo može biti vaš dnevni izlet jer je pogled s ove planine prekrasan, možete vidjeti puno otoka, a obala je jednostavno prekrasna, pa posjetite planinu Biokovo pruža jedinstveno iskustvo. Karakteriziraju ga geomorfološki fenomeni, a možete posjetiti i novu atrakciju s istočne strane Biokova, Skywalk Biokovo, staklenu šetnicu u obliku potkove koja strši iznad strmoglave padine koja se otvara prema obali, pružajući pogled koji oduzima dah.

Nalazite se 14 km od izlaza s autoceste Šestanovac, 40 minuta vožnje do Makarske (34 km), 1 sat vožnje do poznatog grada Splita sa svojom velikom poviješću (62 km), 2:30 sata vožnje do poznatog grada Dubrovnika, tako da imate mnogo mogućnosti za istražujući jedan od mnogih poznatih hrvatskih lokaliteta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:10
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Čurak

tvrtka M. Čurak

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nam je cilj pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenih na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Radujem se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Čurak

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Čurak

ostale informacije

Broj objekta: 458380

Posljednje ažuriranje: 17.03.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458380.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina