Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

VILLA MARUNCELA

Dalmacija, dalmatinska obala, područje Splita, Omiš područje, Lokva Rogoznica

maks.  11   Gosta/Gostiju
240m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 11  Gosta/Gostiju
240m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

95 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

95 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

FERIEHOME COVID-19 POLICA OTKAZIVANJA
1 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog zatvorenih granica, agencija je dužna vratiti uplaćeni iznos umanjen za bankovni trošak transakcije.
2 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog toga što je regija u kojoj se nalazi rezervirani objekt na crvenoj listi, odnosno trebate u samoizolaciju nakon boravka u rezerviranom objektu, agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu vaše uplate kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.
3 Ako ste iz razloga navedenih u točkama 1 i 2 otkazali rezervaciju do 10 dana prije početka vašeg odmora, a agencija je uspjela rezervirati isti objekt sa drugim gostom, u tom slučaju agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu uplate koju je zaprimila od drugog gosta za boravak unutar vašeg termina (last minute popust i sl) kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.

NAPOMENA:
• Nositelj rezervacije ne može zatražiti povrat ili kreditni vaucher iz bilo kojeg drugog razloga osim razloga navedenih u točkama 1 i 2
• Iako za većinu naših kuća za odmor vrijede uvjeti otkazivanja navedeni u ovoj polici za neke nisu zato što vlasnici kuća za odmor nisu pristali sudjelovati u ovoj polici otkazivanja.
• Na vaš zahtjev naši agenti će vas obavijestiti o polici otkaza za svaku kuću koja vas zanima.
• Ako ste rezervaciju izvršili prije 01. studenog 2020. primjenjivat će se naši standardni uvjeti otkazivanja
Kuća je novo obnovljena i modernizirana, i tu može biti najviše 11 osoba. U svom korištenje:
Prizemlje: 1 spavaća soba s bračnim krevetom (160 x 200), s vlastitom kupaonicom s kadom; 2. spavaća soba s 2 kreveta (90 x 200) s vlastitom kupaonicom s tušem; Teretana i 3 brdski bicikli za uporabu.
PRVI KAT: dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, dnevni boravak sa kaminom i izlazom na veliki balkon s pogledom na more; WC s stroj za pranje rublja; 3. spavaća soba s bračnim krevetom (180 * 190); 4. spavaću sobu s bračnim krevetom (180 * 190); 5. spavaća soba sa 3 kreveta i izlaz na terasu, gdje je vanjski blagovaona; dvije kupaonice s tušem;
IZVANA: Privatni 24m2 bazen sa sunčalištem i udobne ležaljke; Igralište u maloj kući i tobogan za djecu; natkrivena terasa s blagovaonicom i stol za 12 osoba, vanjski tradicionalni roštilj s vanjskom blagovaonicom i stol za dodatnih 12 osoba; Parking za 4 automobila.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Jezero 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 0.05 km

0.05 km

Autobus 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 49 km Resnik- Airport Split

49 km

Kolodvor 33 km Split

33 km

Izlaz s autoceste 18 km Blato na Cetini

18 km


Mjesto i položaj smještaja

Ako imate mjesto prirode i tišine, a opet su u potpunosti okruženi u neposrednoj blizini grada i raznih događanja, ovo je idealno mjesto za vas. Jednokatni Kuća je novo renovirana i modernizirana. Ona nudi sve za savršen odmor za max 11 osoba: 5 spavaćih soba, 4 kupaonice i WC, kuhinja, velika blagovaona s drvenim stolom i 12 stolica, dnevni boravak, teretana, veliki balkon, natkrivena terasa sa pogledom na more, natkrivena terasa s velikim roštiljem. Tu je i otvoreni teren, bazen, igralište i parking. Ova kuća nalazi se na brežuljku s predivnim pogledom na planine Dinare i Biokova, Jadrana i otoka Brača. Ako vam se sviđa hodanje, to traje samo jedan sat do sljedeću vrh brdu Sveti Vid. Također možete kupiti svoje vrijeme biciklizam i otkriti okolna sela uživati. Ako se želite opustiti na jednoj od najljepših plaža na ovom području je šljunčana plaža Artina, možete koristiti automobil u nekoliko minuta. Najbliži grad Omiš je samo 8 km. Omiš je nevjerojatna kombinacija planine, Cetine, Adria, slavnoj povijesti i prijateljski ljudi. Preporučujemo posjet srednjovjekovne utvrde Mirabela i Fortica, koja pruža jedinstven pogled na Omiš. Ako ste zainteresirani za upoznavanje podmorja, možete rezervirati ronjenje klase ili polu-podmornice turneju, gdje možete uživati ​​i iznad i ispod valova cijeli krajolik i divljih životinja kao što krstarenje u potpunoj sigurnosti. Ukoliko želite adrenalinske sportove, postoji nekoliko načina: penjanje, rafting, zipline, kite surfing i mnogi drugi. S druge strane, možete uzeti malo odmora i jedan od konobe poslužuje domaće specijalitete, ili možete u opuštenoj atmosferi čuti zvuk rijeke Radmanove Mlinice u kanjonu Cetine i moraju prisustvovati obrok. Također možete koristiti ovu priliku da područje uz turističkim vlakom ili brodom, rade nekoliko puta istražiti dnevno. Osim čudesnom prirodom i niz aktivnosti koje se nude, Omiš je poznat po svojoj povijesti. Ako imate priliku posjetiti Pirati Borba Power i Festival dalmatinskih klapa (tradicionalne a capella pjevanje). Ako želite osjetiti zujanje od larg grad, to traje samo 25 minuta vožnje autom do Split, drugi najveći grad u Hrvatskoj. Split je poznat po svojoj Dioklecijanove palače. Palača je izgrađena između kasnog 3. i početkom 4. stoljeća poslije Krista, te je pod zaštitom UNESCO-a. Također možete posjetiti obližnje gradove poput Makarske, Trogira, Dubrovnika, Imotskog, otoke Brač i Hvar, te mnogih drugih zanimljivih mjesta. Posjetite nas i uživati ​​u ostatku Raja.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Sve uključeno: porez, struja, voda, internet, posteljina, ručnici, sapun ... Plaćanje 30% pri rezervaciji prema predračunu s detaljima plaćanja (bankovni transfer), a 70% na dan dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Zračna luka 49 km, Plaža: 2 km Liječnik: 8 km, trajektne luke: 33 km, Noćni život: 8 km, Željeznički kolodvor: 33 km, restorani: 2 km, trgovinama: 8 km, udaljenost od centra: 8 km


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.5 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2022

Andreas F. iz/od Herscheid

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apsolutna preporuka / apsolutna preporuka

Ovdje smo proveli 2 tjedna odmora sa 7 odraslih i 2 djece i svidjela nam se kuća. Sve je tu što želite za odmor, apsolutno ništa nam nije nedostajalo.
Jako nam se svidio pogled na more, posebno za vrijeme doručka, s natkrivene terase. Navečer smo često koristili zidani roštilj i sjedili na terasi, također s pogledom na more.
Trampolin i prekrasan bazen s ležaljkama i suncobranima pripadaju kući.
Trebate znati da se do sljedećeg većeg mjesta može doći za dobrih 15 minuta vožnje automobilom (obavezno).
Ali tu je apsolutno mirna lokacija na padini, susjedi su tek na nekoj udaljenosti.
U samom Omišu postoje dobre mogućnosti za kupanje, dovoljan izbor hrane, razne aktivnosti za slobodno vrijeme. Iz vlastitog iskustva posebno možemo preporučiti vožnju quadom i zip line.
Sve u svemu, ovdje smo proveli odličan odmor i bezrezervno preporučujemo ovaj smještaj. Vrlo lijep i ljubazan gazda.

Ovdje smo proveli 2 tjedna odmora sa 7 odraslih i 2 djece i svidjela nam se kuća. Sve je tu što želite za odmor, apsolutno ništa nam nije nedostajalo.
Jako nam se svidio pogled na more, posebno za vrijeme doručka, s natkrivene terase. Navečer smo često koristili zidani roštilj i sjedili na terasi, također s pogledom na more.
Trampolin i prekrasan bazen s ležaljkama i suncobranima pripadaju kući.
Trebate znati da se do sljedećeg većeg mjesta može doći za dobrih 15 minuta vožnje automobilom (obavezno).
Ali postoji apsolutno mirna lokacija na padini, susjedi samo na određenoj udaljenosti.
U samom Omišu postoje dobre mogućnosti za kupanje, dovoljan izbor hrane, razne aktivnosti za slobodno vrijeme. Iz vlastitog iskustva posebno možemo preporučiti vožnju quadom i zip line.
Sve u svemu, ovdje smo proveli odličan odmor i bezrezervno preporučujemo ovaj smještaj. Vrlo lijep i ljubazan gazda.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača tvrtka T. FerieHome:

Vielen Dank fuer diese tolle Bewertung!
Ganz liebe Gruesse von dem Hausbesitzer und dem FerieHome - Team.

srpanj 2019

Andreas iz/od 4000 Roskilde, Denmark

4,8
5 5 5 4
Prikaži engleski

Odlična kuća za odmor za veliku grupu.

Boravak u Villi Maruncela bio je sjajno iskustvo! Bili smo 6 odraslih i 5 djece, a kuća je savršeno organizirana da primi ovako puno ljudi podijeljenih na dva kata, ali i dalje vrlo integriranih. Bili smo iznenađeni koliko je kuća bila izuzetno čista kada smo je primili - apsolutno besprijekorna! Potpuno je renovirana u vrlo lijepom modernom stilu i jasno je da vlasnici brinu o svojoj imovini i gostima. Po dolasku dočekali su nas vlasnici kuće i domaćica Tanja, koja je vrlo ljubazna i izuzetno korisna. Stvarno brine o svojim gostima izvan svih naših očekivanja i vrlo brzo odgovara na upite. Dobro govori engleski. Uživali smo u mnogim zajedničkim prostorima (bazen, dječje igralište, terase i veliko vanjsko područje s roštiljem). Kuhinja je malo mala kada nekoliko ljudi kuha istovremeno, ali vrlo je dobro opremljena za kuhanje za mnogo ljudi.
Lokacija kuće pruža dobru privatnost, ali samo 5 minuta vožnje niz uski planinski put do nekih vrlo lijepih plaža (dobre za ronjenje). Jedina dobra opcija za kupovinu namirnica je u Omišu. Preporučujemo posjetiti tavernu Berekin nedaleko od kuće koja je u vlasništvu vrlo ljubazne lokalne obitelji. Oni sami proizvode vlastito pivo i vino, koje su iznenađujuće dobre.
Sve u svemu, toplo preporučujemo boravak u Villi Maruncela - uživat ćete u ovoj predivnoj kući i mnogim prekrasnim plažama duž obale prema Makarskoj.
S poštovanjem,
Obitelj Tvede, Danska

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača tvrtka T. FerieHome:

Thank you very much for this great review! You and your family were great guests and we would love to host you again. Kind regards from the homeowner and the FerieHome - Team


kontakt

Tvrtka FERIEHOME
tvrtka T. FerieHome

tvrtka T. FerieHome

Bok, moje ime je Mirjana i ja sam predstavnik za ovu lijepu vila i ja ću vam pomoći da dobijete sve potrebne informacije u vezi vašeg odmora u Hrvatskoj Villa Duće. Veliki, miran položaj, zadivljujući pogled na more i Island sa svake točke imovine, namješten i opremljen s visoke kvalitete ... puno razloga zašto odabrati ovu vilu. Imam 12 godina iskustva u iznajmljivanju nekoliko vila u Hrvatskoj u Omišu i splitskom području, a uvjeravam ni svi naši gosti su više nego zadovoljni sa svim našim naporima. Veseli razgovor s vama.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 88590

Posljednje ažuriranje: 05.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/88590.htm


«VILLA MARUNCELA» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina