Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

MOBILNA KUĆICA SUNRISE

Privlaka

maks.  5   Gosta/Gostiju
32m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
32m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 01.05 do 30.06.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 01.05 do 30.06.2024

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte čarobnu oazu mira i užitka u prekrasnoj MOBILNA KUĆICA SUNRISE,, smještenoj u slikovitom mjestu Privlaka u Dalmaciji. Ovaj predivna kuća nudi savršen bijeg za do pet gostiju na 32 m2 prostora, s dvije spavaće sobe,dnevnim boravkom , jednom kupaonicom,i terasom.

Uživajte u svim modernim sadržajima koje nudi MOBILNA KUĆICA SUNRISE, uključujući parkirno mjesto, klima-uređaj, mikrovalnu ,kuhalo za vodu, aparat za kavu, posteljinu, TV, wifi, sušilo za kosu i još mnogo toga. Ovaj šarmantni objekt okružen je zelenilom i nudi prekrasan pogled na more, što možete vidjeti na slikama koje prikazuju plažu, prirodu, interijer i eksterijer kuće.

MOBILNA KUĆICA SUNRISE nudi udoban i elegantan interijer s drvenim namještajem, udobnim krevetima i prostranim dnevnim boravkom. Uživajte u opuštajućim trenucima ili istražite prekrasne plaže i prirodu koja okružuje ovu nevjerojatnu kuću za odmor.

Odmorite se i opustite u ovoj prekrasnoj kući za odmor koja vam pruža savršeno mjesto za bijeg od svakodnevnog života i uživanje u nezaboravnom odmoru u srcu Dalmacije. Ne propustite priliku za nezaboravan odmor u MOBILNA KUĆICA SUNRISE...TAKOĐER NUDIMO JOŠ JEDNU KUĆICU SUNSET KAJ JE JOŠ PLUS OPREMLJENA SA PERILICOM SUĐA,PERILICOM RUBLJA,PARKORNIM MJESTOM,KLIMA,WIFI,POSTELJINA,APARAT ZA KAVU,ČAJ,PEČNICOM,TV,ROŠTILJ,DVIJE SOBE ,DNEVNI BORAVAK,KUPAONA,TERASA,KREVETIĆ ZA BEBE ,HRANILICA ,BICIKL...REZERVIRAJTE SVOJ BORAVAK VEĆ DANAS..HVALA SEZONA JE OD 1.SVIBNJA DO 15 LISTOPADA...(1.5.- 15.10.)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (160x200 cm)
dječji krevet (80x200 cm)
dječji krevet (80x200 cm)
kauč (80x200 cm)
dnevna soba
kauč

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 20 km

20 km

Zračna luka 20 km ZEMUNIK

20 km

Kolodvor 20 km LIBURNIJA AUTOBUSNI KOLODVOR

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Privlaka je općina u Zadarskoj županiji u Hrvatskoj poznato turističko mjesto, smještena između otoka Vira i grada Nina. s bogatom poviješću.Privlaka je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla (7 km dužine i 4 km širine) koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Nina je udaljena 2 km, a od Zadra je udaljena 18 km. Odlikuje se blagom mediteranskom klimom s 2.540 sunčanih sati godišnje.

Položaj Privlake značajan je utoliko što se u njenoj blizini nalazi kraljevski grad Nin (2 km) te Park prirode Velebit (50 km) i Nacionalni park Paklenica (30 km).Jedno od najljepših prirodnih bogatstava Privlake zasigurno su njene plaže i uvale. Okupati se u Privlaci iznimno je lako: gdje god se okrenuli čekaju vas prekrasne pješčane uvale koje očaravaju i mame svojom ljepotom.S preko 5 000 ležaja u modernim i lijepo uređenim sobama i apartmanima, idiličnim kampovima te hotelskim smještajem i vikend naseljima poput Sabunika ili Škrapavca predstavlja idealno mjesto za obiteljski odmor.Doživjeti Privlaku znači rano ujutro doći u živopisnu lučicu u središtu mjesta. Ovdje ribari na star i posve tradicionalan način prebiru mreže nakon jutarnjeg ribolova, nudeći svježu ribu. Ovo ribarsko mjesto i dalje njeguje najstarije načine ribolova.Ako hoćete zaviriti u dušu Privlake, morate vidjeti stare privlačke bunare. Najpoznatiji među njima je bunar Sokolar koji se spominje u 1. hrvatskom romanu. Za njega se veže legenda o nesretnoj ljubavi.
Mjesto je još poznato po sabunjarima, ljudima koji su mukotrpnim vađenjem pijeska iz mora postali nadaleko poznati te nakon 2. svjetskog rata izgradili bijeli grad Zadar udaljen samo 15 minuta vožnje. Sabunjari su ostavili dubok trag u životu privlačkog čovjeka, te je po njima nogometni klub u Privlaci dobio naziv "Sabunjar". Svojim drvenim brodovima (trabakulima, bracerima i leutima) su razvozili pijesak uzduž cijele hrvatske obale.Nahranite dušu pričama tradicijskih jela, zabavite se prateći naš kulturno-zabavni program, bogat tijekom cijele godine i jednostavno uživajte u našem gostoprimstvu!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Plivanje
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka NANASUN
gospodin T. Hrascanec

gospodin T. Hrascanec

POŠTOVANJE! MOJE IME JE TOMISLAV, ROĐEN 1981 G .PO STRUCI UGOSTITELJ,KOJI SE DRUGU SEZONU BAVI IZNAJMLJIVANJEM DVIJE MOBILNE KUĆICE SA SVOJOM SUPRUGOM ANDRIJANOM U KAMPU TABOR U PRIVLACI KOD ZADRA... ŽIVIMO I RADIMO U KOPRIVNICI I VRLO ČESTO SMO NA MORU...IMAMO DVOJE DJECE KOJA TAKOĐER UŽIVAJU U KAMPU KAD GOD SE STIGNE ...VAMA NUDIMO DVIJE KUĆICE KOJE SLIKE MOŽETE VIDJETI U PONUDI ...


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 455964

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/455964.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 01.05 do 30.06.2024

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina