Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

ANDERSWELTENlodge

Stipshausen

maks.  4   Gosta/Gostiju
103m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
103m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u ANDERSWELTENlodge, vaše idealno odredište za odmor u Stipshausenu, Rhineland-Pfalz. Tražite tihi dragulj u koji ćete uroniti ili se opustiti, malu oazu blagostanja okruženu prekrasnom prirodom šume Hunsrück, ili jednostavno savršeno polazište za vaše istraživačke ture kroz Hunsrück i ne želite ugodan, uredan i moderan ambijent i sobnu klimu? Onda ste upravo ovdje! Samo se opustite jer vaša potraga je gotova!



Stipshausen ANDERSWELTENlodge posebno impresionira svojim vrlo otvorenim konceptom sobe u elegantnom stilu potkrovlja. Prevladavajuća atmosfera je svijetla, prijateljska, preplavljena svjetlom i stilski moderna. Vrlo ljubazno i individualno dizajnirane sobe daju životnom ambijentu ekstravagantan karakter. Sve su prostorije bile obložene prozračnom žbukom od crvene krede. Po kući su razasute male "oaze za čitanje ili dobro raspoloženje". Brojne vlastite fotografije prirode, crteži i slike nižu se uz unutarnje zidove i tako tvore intuitivni "most misli" do opojne prirode u neposrednoj blizini pravog apartmana za odmor.



Ova šarmantna kuća za odmor može primiti do 4 osobe u 103 četvorna metra stambene površine s dvije spavaće sobe i jednom kupaonicom.

Kuća je opremljena svime što je potrebno za ugodan boravak. Ima balkon na kojem možete uživati u pogledu i opustiti se. Parkirno mjesto je dostupno ako dolazite automobilom. U kuhinji ćete pronaći perilicu posuđa, kuhalo za vodu i aparat za kavu koji će vam olakšati kuhanje i doručak.



Dvije spavaće sobe opremljene su udobnim krevetima i kvalitetnom posteljinom. Za vašu zabavu tu je televizija ("Smart TV") dostupna na 1. katu / "galerija" i kuća ima perilicu za rublje tako da možete oprati rublje ako je potrebno. Besplatni WiFi dostupan je u cijeloj kući, tako da uvijek možete biti povezani s vanjskim svijetom. Dostupno je glačalo kako bi vaša odjeća ostala bez nabora, a dostupno je i sušilo za kosu. Kupaonica je moderna i čista, s tušem, WC-om, dosta prostora za odlaganje i umivaonikom. Vanjski prostor je jednako privlačan, s njegovanim uređenjem i prekrasnim pogledom na okolicu.



Imajte na umu da je ova kuća kuća za nepušače. Također Vas molimo da uzmete u obzir da kućni ljubimci nisu dopušteni iz higijenskih i alergijskih razloga.



ANDERSWELTENlodge savršeno je mjesto za opuštajući i udoban odmor u prekrasnom Hunsrücku. Stipshausen je lokalna zajednica od oko 950 stanovnika u Verbandsgemeindeu Herrstein-Rhaugena u okrugu Birkenfeld. Ono što je posebno: ovdje postoji 14 lokalnih klubova, tako da se ovdje uvijek nešto događa. Stipshausen se nalazi neposredno u podnožju Idarkopf / Idarwald u Parku prirode Saar-Hunsrück. Nadalje, park prirode Soonwald-Nahe i nacionalni park Hunsrück-Hochwald također su u neposrednoj blizini (cca. 15-20 minuta vožnje). U tom smislu, ljubiteljima prirode, ljubiteljima planinarenja, slikanja/crtanja, fotoumjetnicima ili biciklistima, na primjer, trebalo bi biti lako pronaći prikladna izletišta za privlačne i atraktivne aktivnosti u regiji Hunsrück. Naravno, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i dati preporuke.



Uživajte u (pauzi) vremenu u Hunsrücku u potpunosti! Rezervirajte svoj boravak već danas!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 15 km Hahn (Frankfurt - Hahn)

15 km

Kolodvor 22 km Idar-Oberstein

22 km

Izlaz s autoceste 40 km Rheinböllen

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Stipshausen je lokalna zajednica od oko 950 stanovnika u Verbandsgemeindeu Herrstein-Rhaugena u okrugu Birkenfeld. Ono što je posebno: ovdje postoji 14 lokalnih klubova, tako da se ovdje uvijek nešto događa. Stipshausen se nalazi neposredno u podnožju Idarkopf / Idarwald u Parku prirode Saar-Hunsrück. Nadalje, park prirode Soonwald-Nahe i nacionalni park Hunsrück-Hochwald također su u neposrednoj blizini (cca. 15-20 minuta vožnje). U tom smislu, ljubiteljima prirode, ljubiteljima planinarenja, slikanja/crtanja, fotoumjetnicima ili biciklistima, na primjer, trebalo bi biti lako pronaći prikladna izletišta za privlačne i atraktivne aktivnosti u regiji Hunsrück.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Kündigt der Mieter den Vertrag vor Mietbeginn, wird die bereits geleistete Zahlung wie folgt erstattet: Kündigung bis 60 Tage vor Check-In Zeitpunkt: 100 % Rückerstattung Kündigung bis 30 Tage vor Check-In Zeitpunkt: 50 % Rückerstattung Keine Erstattung, wenn Sie weniger als 30 Tage vor dem Check-in stornieren. Der Vermieter behält sich das Recht vor, die Mietdauer vorzeitig abzubrechen, sollten Hausregeln missachtet werden.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.01.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka VÖLUSPÁ Marketing- und Vertriebsgesellschaft mbH
tvrtka A. Wolff

tvrtka A. Wolff

Izuzetno zaposleni par Jennifer Sauer i Alexander Wolff sebe vide kao strastvene "ambasadore Hunsrücka". I Jennifer Sauer i drugi kroz njezin kreativni rad više od 20 godina kao dizajnerica dragog kamenja i nakita (Dipl.-Des. (FH), M.A.) pod markom "ANDERSWELTENschmuck" na temu "Hunsrück Forest" i kao voditelj lokalnih zborova za djecu i odrasle ("SIRONA" i "SANGESLUST"), kao i Alexander Wolff, između ostalih, sa svojom samostalnom marketinškom agencijom "ANDERSWELTENbild", kao urednik časopisa Hunsrück "PERLEN DES HUNSRÜCKS" ili kao važan dio "HUNSRÜCK SAFARI" , proslavili su se u ovoj zemlji. Zajedno vode i takozvani "ANDERSWELTENraum", konceptualni dućan ekskluzivnih rukotvorina (Made in Germany/EU, Made in the Hunsrück), te u tom kontekstu organiziraju vrlo popularan "MIDSUMMER NIGHT FESTIVAL" svake godine na Ivanjsku noć - naravno uz aktivnu podršku Vaših prijatelja, brojnih članova obitelji i ostalih podržavatelja. U svoje “slobodno vrijeme” njih dvoje idu na planinarenje, istražuju šumu Hunsrück, slikaju/crtaju, fotografiraju ili stvaraju glazbu, na primjer sa svojom akustičnom rock formacijom “BIG MOON CIRCLE”. A kako se čini da sve to ne znači dovoljno "akcije", par se sada brine i za osnivanje svog novog apartmana za odmor - ANDERSWELTENlodge. Dakle, uronite u "DRUGE SVJETOVE" Jennifer Sauer i Alexandera Wolffa!


ostale informacije

Broj objekta: 462671

Posljednje ažuriranje: 11.01.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/462671.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina