Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung Seidenglanz

Harz, Selketal

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Opis



Dobrodošli u apartman za odmor “Seidenglanz” u prizemlju naše kuće za odmor Hüttenblick u Straßbergu/Harz. Nudimo Vam udoban dom za Vaš boravak na prostranoj površini od 60 m². Idealan za 2 osobe, ali također pogodan za do 4 osobe zahvaljujući udobnom kauču na razvlačenje.

Vrt



Kao gosti apartmana za odmor “Seidenglanz” možete uživati u mogućnosti opuštanja u vrtu ili ugodnih večeri uz roštilj. Plinski roštilj nalazi se u vrtnoj kućici, dok se prostor za sjedenje u zimskim mjesecima tamo sprema, au proljeće postavlja vani.

Dnevni boravak



Dnevni boravak poziva vas da se zadržite uz udobnu kutnu garnituru, koja se po potrebi može pretvoriti u udoban kauč na razvlačenje. Veliki ravni ekran sa Smart TV-om i satelitskim prijemom dostupan je za opuštajuće večeri uz TV.

Kuhinja



Kuhinja je potpuno opremljena s pećnicom i perilicom posuđa. Prostrani hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje nudi dovoljno prostora za vaše zalihe. Ljubitelji kave mogu birati između aparata za kavu i Senseo aparata.

Spavaća soba



Prostrana spavaća soba s udobnim krevetom s oprugama (1,80m x 2,00m) osigurava miran san. Kako biste spriječili buđenje od jutarnjeg sunca, možete spustiti rolete na prozoru spavaće sobe. Prostrani ormar nudi dovoljno mjesta za odjeću, a lampa za čitanje omogućuje čitanje čak iu krevetu.

Kupaonica



Kupaonica ima tuš i kadu te sušilo za kosu i dovoljno ručnika za vašu udobnost.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)
dnevna soba
kauč (300x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 136 km Leipzig/Halle

136 km

Kolodvor 0.2 km Haltepunkt Glasebach Selketal

0.2 km


Mjesto i položaj smještaja

Straßberg u Harzu je slikovito smješten u gornjoj dolini Selke, okružen impresivnim prirodnim krajolikom. Selo se proteže uz rijeku Selke koja teče kroz idiličnu dolinu. Povijesni Selketalbahn prolazi direktno kroz grad i ne samo da nudi ugodan način za istraživanje okolice, već i šarmantno putovanje u prošlost. Okolna brda, bare i šumovite planine daju regiji jedinstveni šarm.



Za ljubitelje tradicije, u Straßbergu postoje atraktivne mogućnosti, uključujući posjet Bergschänke. Ovaj primamljivi restoran impresionira regionalnim štihom i autentičnim jelima. Još jedan vrhunac je mikropivovara “Lindenberger Bahnhofsbräu”, koja postoji tek od 2019. i kuha razne vrste piva sa strašću i u skladu s njemačkim Zakonom o čistoći iz 1516. godine. Zaronite i iznenadite se raznolikim okusima koji mogu proizaći iz kombinacije ječma, hmelja i vode. Rudarski muzej Glasebach na periferiji Straßberga također čeka da bude istražen. Kao povijesni rudnik, on impresivno prenosi rudarsku tradiciju regije i pruža fascinantan uvid u povijest rudarstva. Središnji položaj u gornjoj dolini Selke također čini Straßberg idealnom polaznom točkom za ljubitelje prirode i planinarenja. Mjesto je u neposrednoj blizini Selkestiega, izvanredne pješačke staze koja vijuga uz Selke. Planinari mogu u potpunosti uživati u ljepoti prirode na ovoj stazi, pored stjenovitih formacija, slikovitih vidikovaca i kroz guste šume.

Okolica naše kuće za odmor nudi ne samo fascinantan prirodni doživljaj, već i razne povijesne i kulturne znamenitosti. Osim prirodnih ljepota, u blizini Straßberga nalaze se brojna izletišta koja će obogatiti vaš boravak. Apsolutni vrhunac je obližnji Quedlinburg, povijesni grad svjetske baštine s dobro očuvanom starom gradskom jezgrom sastavljenom od preko 2000 slikovitih kuća od drva iz osam stoljeća. Šetnja kamenim ulicama vraća vas u prošlost i svakako je vrijedna posjeta. Dvorac Wernigerode jednako je impresivan svojom impozantnom arhitekturom koja privlači pažnju i priča fascinantnu priču.





Za panoramski pogled preporučamo 38 metara visok Josipov križ na Auerbergu, impresivnu znamenitost u regiji. Ako želite maksimalno uživati u prirodi, planinarenje je dobra opcija. Možda ćete čak biti proglašeni carem planinarenja Harza ako svladate izazove značke Harz Hiking.



Doživite savršen spoj prirode, povijesti i kulture u našem okruženju i učinite svoj boravak nezaboravnim putovanjem otkrića.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

*Postoji dodatna naknada za goste po danu. Dani dolaska i odlaska računaju se kao jedan dan.



– za odrasle 2,50€

– za djecu (7-16 godina) 1,50€

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 28 dana prije dana dolaska.
  • Bei Rücktritt fallen Stornogebühren an, abhängig vom Zeitpunkt der Stornierung. Stornierung 28 Tage oder mehr vor dem Check-in-Datum: Eine Rückerstattung von 100 % des Gesamtbetrags Stornierung 15–27 Tage vor dem Check-in-Datum: Eine Rückerstattung von 50 % des Gesamtbetrags Stornierung weniger als 15 Tage vor dem Check-in-Datum: Keine Rückerstattung wird gewährt. Kein Erscheinen: Keine Rückerstattung wird gewähr.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin S. Sacks

gospodin S. Sacks

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na jezeru

Broj objekta: 4667803

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/4667803.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina