Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Willa wakacyjna SUNJOY blisko plaży.

Potkrovlje

maks.  13   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
5 spavaće sobe (+1)
4  Kupaonica
maks. 13  Gosta/Gostiju
300m²
5 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Elitna VILLA SUNJOY s prekrasnim panoramskim pogledom na more, privatnim bazenom i ugodnim dvorištem, za ugodan boravak grupe do 13 osoba. Vila se nalazi na atenskoj rivijeri, 40 min. vožnje od zračne luke u Ateni, 60 minuta. od centra Atene i Akropole.

Villa SUNJOY površine 310 četvornih metara ima 5 velikih spavaćih soba i četiri kupaonice, veliki dnevni boravak s prostorom za sjedenje s TV-om i udobnim sofama, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju, kao i ugodno dvorište s pogledom na more pogleda. U dvorištu se nalazi bazen opremljen ležaljkama, sofama i stolovima za objedovanje pod natkrivenim baldahinom. Tu je i roštilj te natkrivena garaža.

Vila se nalazi 300 m od plaže u elitnom naselju privatnih vila u naselju Sounion, 14 min. automobilom od Posejdonovog hrama na rtu Sounion i kratkom vožnjom od mnogih prekrasnih pješčanih plaža s beach barovima s ležaljkama i suncobranima i razvijenim odmaralištima za večernje šetnje.

Villa SUNJOY je vrlo komforna vila površine 310 m2, idealna za veće grupe gostiju. Vila je dvoetažna i osim unutarnjih stepenica ima i zasebne ulaze iz dvorišta na svaku etažu. Gornji kat kuće sastoji se od tri spavaće sobe i velike verande s prostorom za sjedenje i prekrasnim pogledom na more. Dvije spavaće sobe su glavne sa svojom kupaonicom i velikim bračnim krevetom, treća spavaća soba je poluotvorena spavaća soba koju smo opremili u dnevnom boravku na prvom katu i ima prekrasan pogled na more i direktan izlaz na veranda, također ima veliki bračni krevet. Sve tri spavaće sobe imaju TV.

Donji nivo kuće je nivo dvorišta i bazena, ima još dvije spavaće sobe, kupaonicu sa tuš kabinom i wc-om, te gostinjski wc u dnevnom boravku. Prva spavaća soba u prizemlju ima jedan veliki bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu, a druga spavaća soba ima dva kreveta za jednu osobu. U dnevnom boravku se nalazi i kauč na rasklapanje koji pruža 12 udobnih mjesta za spavanje.

Cijeli prednji dio prizemlja je veliki dnevni boravak sa velikim balkonskim prozorima koji gledaju na dvorište i bazen. Dnevni boravak ima prostor za sjedenje s udobnim sofama, satelitskom TV i glazbenim centrom za opuštanje u vrućini. U prizemlju se nalazi i potpuno opremljena kuhinja i stol za blagovanje. Praonica rublja s perilicom rublja, kućanskim aparatima, usisavačem itd., kao i drugi veliki hladnjak za udobnost veće grupe gostiju.



Vila je u potpunosti opremljena svim potrebnim kućanskim aparatima.

Ima: 6 klima uređaja, visokokvalitetni Wi-Fi u kući i vili, SAT TV, 5 TV-a, glazbeni centar, mreže protiv komaraca na svim prozorima i balkonskim vratima, sušilo za kosu u svakoj kupaonici. Perilica rublja, glačalo, daska za glačanje, usisavač i drugi hladnjak u praonici.

Tu je i potpuno opremljena kuhinja: električni štednjak s pećnicom, hladnjak sa zamrzivačem i hladnjakom za pitku vodu, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, aparat za espresso kavu, aparat za francusku kavu, kuhalo za vodu, toster, kao i posuđe i sve potrebno za kuhanje.kuhanje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (170x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 5
Bračni krevet (160x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
dnevna soba
kauč (150x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 2 km

2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 37 km Lotnisko w Atenach

37 km


Mjesto i položaj smještaja

VILA SUNJOY udaljena je 300m. od plaže u kompleksu elitnih privatnih vila Aeolos na saronskoj obali Atike uz poznata ljetovališta Anavissos, Palea Fokea, Lavrio i Sounion.

Kompleks Aeolos s privatnom plažom je malo naselje elitnih privatnih vila na samoj obali. Plaža kompleksa s tradicionalnom grčkom crkvom na obali pružit će vam samoću i tiho opuštanje, na plaži nema barova, buke i glazbe. Plaža je pješčana pomiješana sa sitnim šljunkom, kristalno čista i ne previše duboka, savršena za odmor s djecom.

Ako više volite uređene plaže s beach barovima, ležaljkama i suncobranima, ima ih dosta na periferiji, najbliži beach bar CASTUS udaljen je 1 km. od kuće. Također preporučujemo posjet plaži Anavisso s brojnim barovima na plaži udaljenoj 5 km. od kuće, sv. Mikołaj 6 km., plaža Xarakas s dva beach bara 2 km., elitni GRECOTEL beach bar s pogledom na Posejdonov hram 6 km. iz vile. Sve navedene plaže su pješčane i ne previše duboke, savršene za odmor s djecom.

Za večernju šetnju posjetite nekoliko ribljih restorana udaljenih samo 2 km. od kuće, a CASTUS bar radi u večernjim satima kao koktel bar.

Također za shopping i večernje šetnje preporučujemo najbliže gradove Anavisso i Palia Fokea, 5 km od vile, ili lučki grad Lavrio, 18 km.



U Anavissu i Lavriju pronaći ćete velike supermarkete, Jambo dječji svijet u Lavriju, mesnice, pekare, trgovine povrćem i ribom, ljekarne, telefonske trgovine, seosku tržnicu četvrtkom u Lavriju i srijedom u Anavissu. A za večernju šetnju tu su brojne tradicionalne konobe s morem proizvoda, kafići, restorani, koktel barovi itd.

Također ću dodati da mnogi restorani Pale Fokea i Anavisso dostavljaju hranu u našu vilu (pitajte nas za link restorana sa kućnom dostavom).

Također iz luke Lavrio možete organizirati putovanje trajektom do obližnjih otoka Kea i Kythnos ili unajmiti jahtu ili brod za kratko privatno putovanje


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Plivanje
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 31.01.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Your Summer Home in Greece
gospođa O. Chaykivska

gospođa O. Chaykivska

Dalji smještaji od gospođa O. Chaykivska

Pokazati sve smještaje od gospođa O. Chaykivska

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 467336

Posljednje ažuriranje: 31.01.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/467336.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina