Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Hibiscos 41: Pool, DSL, Klima.

Costa del Sol, Andaluzija, Nerja, blizu Playa Burriana

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

• Vaš apartman za odmor - Penthouse Miramar de Capistrano:

Svijetao, moderan, udoban stan s velikom terasom okrenutom prema jugu i prekrasnim pogledom na more. Važno! Ona ne voli autoput, ide 60 m duboko u tunelu i uopće se ne vidi i ne čuje. Ovako samo često izgleda na kartama.





Ovaj elegantni apartman nalazi se u slikovitim vrtovima San Juan de Capistrano u Nerji (cca. 5 minuta autom od centra i 3 minute autom do prekrasne plaže Burriana).

Slikovito odmaralište veličanstveno se smjestilo na padini s koje se pruža pogled na stari grad i središte Nerje, a smješteno je na idiličnijem, zelenilom obraslom sjeveroistočnom dijelu grada. Ovdje ćete pronaći najbolje plaže i najtiša odmarališta u ovom prekrasnom primorskom odmaralištu.



Vaš apartman nudi klima uređaj + stropni ventilator. Internet/WLAN s fiksnom tarifom izravno u apartmanu i pristup Netflixu su besplatni.



Tu su: 2 neovisna TV-a ravnog ekrana s punom njemačkom satelitskom televizijom (dostupna je i španjolska TV), sef, kreveti s dobrom oprugom (njemački perivi popluni i jastuci) s higijenskim zahtjevima, potpuno opremljena kuhinja (perilica posuđa, perilica rublja, mikrovalna pećnica, staklokeramička ploča za kuhanje , itd. - pogledajte fotografije) i vlastitu kupaonicu s velikim tušem i dodatnim toaletom za goste s umivaonikom i prozorom/mrežom za komarce.



Nadalje, u dnevnom boravku se nalazi razuman kauč na razvlačenje (140x200 cm ležeće površine), koji se lako može pretvoriti ujutro i navečer.



Panoramski prozori od poda do stropa iz dnevnog boravka i spavaće sobe na terasu proširuju obje sobe i čine Vaš odmor savršenim, bilo unutra ili vani.

Osim prekrasnog panoramskog pogleda na more s prekrasne terase, naći ćete i obilje sunčališta i veliku tendu na izvlačenje pod staklenim krovom (cca. polovica terase).

A na originalnom Weber roštilju (ugljen) možete pripremati svoje meso ili kobasice tijekom uobičajenih godišnjih doba u Andaluziji, dok pustite da vam pogled luta po Sredozemnom moru.



Saznajte više na našoj stranici stanodavca. Tamo ćete pronaći mnoštvo fotografija, informacija, a uskoro i video zapisa.

Jednostavno guglajte pojmove 'Capistrano' i 'apartman za odmor ili, dodatno, lutalica' i pronaći ćete naših 9 privatnih apartmana za odmor u kompleksu San Juan de Capistrano. (Mi, vlasnici i iznajmljivači, živimo na licu mjesta u Nerji veći dio godine.)



Važna napomena:

Naši apartmani i kompleks San Juan de Capistrano nisu izravno na autocesti! Tako izgleda samo u mnogim kartografskim programima jer autocesta prolazi 60 m duboko u tunelu ispod - duboko u planini. I tamo se tunel često jednostavno prikazuje kao autocesta. Daljnja objašnjenja, mnogo slika (također 360°) na strani našeg iznajmljivača mnogo - more - odmor (točka) com
Broj licence ili registracije: RTA: A/MA/01355

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.7 km

1.7 km

Jezero 1.7 km

1.7 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 60 km Malaga

60 km

Izlaz s autoceste 3 km Nerja-Maro

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Smješteno u brdima prvog planinskog lanca (odmah iza središta Nerje) nalazi se prekrasno odmaralište San Juan de Capistrano. Karakterizira ga jedan od najljepših bazena te brojni tropski i mediteranski vrtovi. Prostrano zemljište proteže se u prirodni rezervat i stijene iznad. Slikovito smješteno i bogato cvijećem, područje svakoga dana poziva na nove šetnje. Također možete započeti planinarenje izravno od tamo.



Na pješačkoj udaljenosti od vašeg apartmana za odmor također ćete pronaći restoran i barove u samom kompleksu, kao i mali supermarket između 20. ožujka i 20. studenog. Nerja je jedno od najljepših ljetovališta u regiji.

Savršeno spaja kulturu, kupanje, klimu iz snova, sport, znamenitosti i opuštanje kao moto odmora. Na istoku, grad Nerja graniči s prirodnim rezervatom Cerro Gordo, gdje možete pronaći prirodne plaže iz snova na krševitim stjenovitim padinama uz prekrasne plaže Nerje.

Sve to udaljeno je samo 10 do 15 minuta vožnje od vaše kuće za odmor.



Sama Nerja vrlo je popularno ljetovalište zbog izvrsne klime (ljeti nije prevruće, a zimi uglavnom ugodno toplo) i prekrasnog ambijenta (vrlo lijep stari grad, mnogi tapas barovi i dobri jeftini restorani, pješačka zona, itd.) , ali nije prevelika i nudi prekrasan ambijent.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Troškovi električne energije koji se plaćaju na kraju potrošnje trenutno iznose 0,45 eura - prema vlastitom očitanju. Internet s Wifi i neograničenim paušalom izravno u apartmanu je besplatan, nema dodatnih troškova ako nemate dodatnih zahtjeva. Kalkulator cijena izračunava sve ostalo s



Također se informirajte o našim gore navedenim detaljna stranica iznajmljivača viel-meer-urlaub(punkt)com - također za dodatne pojedinosti o stanu i cijenama. Tamo ćete pronaći sve informacije, savjete (također o području, letovima i iznajmljenim automobilima itd.), cijene, foto izložbe, 360° panoramske fotografije pogleda, apartmana itd.

Navedeni prateći troškovi dodaju se osnovnoj cijeni, što je detaljno navedeno, opisano i objašnjeno na našim stranicama.



IMPRESUM vlasnika ove kuće za odmor:

(Informacije prema § 5 TMG)

A. Irrgang

-Iznajmljivanje vlastitih kuća za odmor-

San Juan de Capistrano 2 - 111, Nerja

Kontakt: 0049 (0)7736 2950855 (besplatni VOIP broj)

Email: info @ mnogo - more - odmor . com

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2016

Birgit L. iz/od München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep stan, uvijek opet

Stvarno odličan stan sa super lijepim pogledom na more. Ogromna terasa sa puno vrtnog namještaja. Sve je bilo vrlo čisto i novo, iznutra i izvana. Iznutra je stan također vrlo dobro opremljen. Klima i 2 TV-a, muž me nikad nije gnjavio sa svojim nogometom :-) Klima je bila super u studenom. Sada to radimo svake godine. Veliko hvala našem lijepom gazdaru, rado bismo se vratili bilo kada.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2015

Susanne M. iz/od Norddeutschland

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan stan

Prvi put u Nerji i takva sreća. Fantastičan stan, vrlo čist, prekrasan pogled. Penjanje na krovnu terasu po stepenicama moglo bi biti malo nespretno, ali to je otprilike jedina zamjerka koju ovdje možete iznijeti. Apartman je vrlo ukusno namješten, madraci su dobri i novi, kuhinja je dobro opremljena. Jako nam se svidjela plaža Burriana i bazen je stvarno lijep. Bili smo potpuno zadovoljni i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Irrgang:

Vielen Dank für die nette Bewertung. Allerdings unter dem falschen Objekt eingetragen, hier ging es um Hibiscos de Capistrano, nicht um Miramar de Capistrano. Wir freuen uns, dass Sie wiederkommen möchten. Bis bald!


kontakt

gospođa A. Irrgang

gospođa A. Irrgang

Vaši stanodavci žive na Costa del Sol više od 10 godina i govore tečno španjolski.


Dalji smještaji od gospođa A. Irrgang


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 40654

Posljednje ažuriranje: 11.12.2023

Oglas je online od: 13 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/40654.htm


«Hibiscos 41: Pool, DSL, Klima.» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina