Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Penthouse Apartment Pelican Apartment

Tenerife Sjeverna El Sauzal

maks.  2   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

36 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

36 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

U kući za odmor "Casa Pelican" je penthouse. Nalazi se na gornjem katu Eckreihenhauses i ima vlastiti ulaz i privatni bazen koji se koristi samo gosti potkrovlju. Ukupni dnevni boravak / korisna površina iznosi oko 125 četvornih metara. Dnevni i spavaći dio, studio-stil je oko 60 kvadratnih metara i ima udobne fotelje i kauč na rasklapanje, bračni krevet s udobnim madracima (180 x 200 cm), kuhinju i kupaonicu. Osim toga, tu su i dvije velike sunčane terase s garniturom za sjedenje i ležaljkama. Terasa koja se nalazi uz bazen, koji se zagrijava oko 7 x 3 m veličine, a na zahtjev. U dnevnom boravku televizijski monitor sa satelitske antene za primanje gotovo sve njemačke televizijske i radio programe u digitalnoj kvaliteti. Stol se može smjestiti 4 osobe udobno mjesto. Kuhinja je potpuno opremljena i nudi sve važne posuđe, kao što su indukcijske ploče za kuhanje s 2 ploče, hladnjak-zamrzivač, toster, aparat za kavu, stroj za pranje rublja, glačalo, itd Kupaonica ima tuš, wc i umivaonik.

Odlikuje se iznimnom položaju na hridi s prekrasnim pogledom na Atlantik, što je samo oko 100 metara, a gotovo 180 stupnjeva panoramskim pogledom na sjevernoj obali Tenerife. Sunce sja većinu dana na terasama, i doista od zore do zalaska sunca. Sama kuća je samo oko 100 metara iznad Penthouse se može zagrijavati na hladnijim danima, po mramornom grijanje. Tko želi, postavlja u večernjim satima malo drva u kaminu, i tako stvara ugodnu atmosferu.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
nije pogodno za djecu nije pogodno za djecu
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 11 km

11 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 2 km

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Ali El Sauzal ima puno više za ponuditi, primjerice, keramika Manuel. On lončar na okretnica Wildfire uporabna keramika, kao što su tanjuri, čaše, vaze, vrčeva, itd u selu postoje mnogi supermarketi i restorani. U ovom trenutku je samo referenca na dva vrlo dobrih restorana: Los Angeles i La Ermita. Tamo sljedeći Kanarskih otoka i međunarodne kulinarske delicije i veliki širina ribljih specijaliteta. Također pruža vikendom na tržištu poljoprivrednika u La Matanza priliku kupiti svježe voće, povrće, vino i druge proizvode koje se nude u lokalnim poljoprivrednicima. Visoke, strme stijene koje čine na sjevernoj obali Tenerife. I pored litice nalazi se vrlo uredno, lijepo selo El Sauzal s prekrasnim trga i mnogih cvijeća. Visoko gore na stijenama nalaze se atraktivne Miradores (ta). Od posebnog značaja je vino muzej u El Sauzal. Čak je i sama zgrada, bivša seoska kuća iz 17. stoljeća, vrijedi posjetiti. U dvorištu stoji stari tijesak. U pojedinim salonima će biti obaviješteni o povijesti vinogradarstva u Tenerife. Naravno, također možete sudjelovati u kušanju vino ili kupiti svoj omiljeni vino ravnopravno na mjestu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni dodatne troškove, ručnike, posteljinu i. Za pristup Internetu (Wi-Fi) su 10 € se računaju. Za bebe do 2 godine stara neće se izračunati. Tu je i dječji krevetić dostupan besplatno.

Uvjeti poništenja:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

ostale informacije:

Udaljenost do Tenerife South Airport je oko 80 km, North Airport oko 20 km. Glavni grad Santa Cruz vozite oko 35 km, a do Puerto de la Cruz, 15 km. Središte El Sauzal morate autom oko 3 minute. Golf "El Penon - Stvarnom Club de Golf" je samo 10 - 15 minuta.

Cijena je € po danu za 2 osobe.

U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni dodatne troškove, ručnike, posteljinu i. Za pristup Internetu (Wi-Fi) su jedinstveno 10,00 € izračunati.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

siječanj 2018

Hans iz/od Köln

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna terasa s pogledom na Teide i more

Pozdrav, vratili smo se jučer s odmora na Tenerifima i htjeli smo vam dati kratku pozitivnu povratnu informaciju: apartman Pelikan je udoban i funkcionalan i ima prekrasnu terasu s pogledom na Teide i more (nažalost nismo mogli uživati u potonjem zbog stalne kiše) . Ali posebno bih pohvalio vlasnika: uvijek je bio od pomoći, ali ne i nametljiv i nekoliko nas je puta razmazio svojim talijanskim kuharskim umijećem. Možemo u potpunosti preporučiti kuću s Enricom kao domaćinom i sugovornikom.
Srdačan pozdrav iz Kölna

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Teneriffa2000
gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Dalji smještaji od gospodin U. Scharnitzky

Pokazati sve smještaje od gospodin U. Scharnitzky

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 5076

Posljednje ažuriranje: 21.03.2024

Oglas je online od: 18 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/5076.htm


«Penthouse Apartment Pelican Apartment» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina