Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnung im Wendland

clenze

maks.  6   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
80m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

U srcu Wendlanda, nedaleko od gradova Lüchow i Salzwedel, okružena Zelenim pojasom, sa svojim bujnim i netaknutim livadama, te beskrajnim poljima i šumama, nalazi se ugodna, moderna, privatna kuća za odmor 'Zum alten Zollhaus' .



Čim uđete u stan osjećat ćete se kao kod kuće. Ugodan dnevni boravak poziva vas da se zadržite, bilo uz čašu vina u večernjim satima ili uz opuštajući TV na kraju dana ispunjenog događajima.



Prostrana kuhinja nudi prostor za ležeran doručak za dvoje, dok obitelj uživa u bogatom doručku u blagovaonici. Kuhinja je potpuno opremljena i nudi prostor za pripremu ukusnih jela - baš po vašoj želji. Ako vam se ne kuha, restorani u okolici pozivaju vas na ručak. Rado ćemo vam pomoći s preporukama.



Naše tri spavaće sobe, koje mogu primiti do šest osoba, na raspolaganju su za dobar san. Glavna spavaća soba opremljena je king size krevetom i velikim ormarom. Naša spavaća soba Dreamland nudi prostor za dvije osobe u bračnom krevetu, a također ima i ormar. Dječja spavaća soba ima dva kreveta za jednu osobu, koji su naravno dovoljni i za dvije odrasle osobe. Na raspolaganju je i dječji krevetić za najmlađe putnike.



Novouređena kupaonica opremljena je kadom koja zimi poziva na opuštanje u pjenušavoj kupki. Ljeti se možete osvježiti pod wellness tušem.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Zračna luka 140 km Hannover

140 km

Kolodvor 3 km Schnega

3 km


Mjesto i položaj smještaja

U srcu Wendlanda, nedaleko od gradova Lüchow i Salzwedel, okružen zelenim pojasom, sa svojim bujnim i netaknutim livadama, te beskrajnim poljima i šumama, nalazi se udoban, moderan, privatni apartman za odmor 'Zum alten Zollhaus' .



Raj za mlade i stare: Započnite svoju pješačku ili biciklističku turu kroz Zeleni pojas odmah od ulaznih vrata. Bez obzira planirate li kratku kružnu turu ili jednodnevni izlet, na izbor su rute svih duljina i stupnjeva težine. Ako putujete s djecom, raj za igru počinje odmah iza kuće. Tobogan, ljuljačka, pješčanik i kućica čekaju vaše najmlađe. Imanje koje je uokolo ograđeno nudi puno prostora i sigurnosti za mališane, a time i malo više opuštanja za roditelje. Wendland je područje u kutu četiri zemlje Donja Saska, Saska-Anhalt, Brandenburg i Mecklenburg-Zapadno Pomorje, čije je jezgro u Hanoverskom Wendlandu, u okrugu Lüchow-Dannenberg u Donjoj Saskoj.



Ime Wendland dolazi od imena Wenden, kako su se u 18. stoljeću na području današnjeg Wendlanda nazivali stanovnici zapadnoslavenskog podrijetla, poznati i kao Polabi. No, to nije tradicionalno ime, jer su se slavenska plemena, koja su uglavnom dolazila s područja današnje Ukrajine, naselila na području današnjeg Wendlanda još u sedmom stoljeću. I danas su relikti tog vremena sveprisutni u Wendlandu, jer mnoga imena mjesta potječu iz tog vremena, mjesta poput Lüchowa, Drawehna, Wustrowa i Lübelna.



Ostala su ne samo imena mjesta, nego i jedinstveni oblik naselja kružnih sela, koji predstavlja slavenski oblik naselja. I danas se posjetitelji mogu diviti ovim povijesno vrijednim selima u mjestima kao što su Breese im Bruche, Bussau, Gühlitz, Jabel, Jameln, Lübeln, Meuchefitz, Reetze, Satemin i Schreyahn. Povijesni značaj također je vidljiv iz činjenice da je 2012. ova kružna sela u regiji Wendland u Hannoveru nominirana od strane pokrajine Donje Saske za njemačku probnu listu za buduće UNSECO-ove prijave svjetske baštine.



Zapadni Wendland se stapa u Lüneburšku vrištinu, iako većina Hanoverskog Wendlanda leži u Urstomtalu Elbe. Na sjeveru je Elbtalaue, dok je ostatak poznat kao Lüchower Niederung, kojim prolazi veliki broj vodotoka, uključujući Jeetzel.



Grad Bergen se prvi put spominje 1203. godine, kada je zemlja podijeljena između sinova Henrika Lava. U to je vrijeme Bergen još uvijek imao status grada, a trgovina je cvjetala zahvaljujući povoljnom položaju na teretnoj ruti između Hamburga i Leipziga. Bergen je imao dobrih i loših trenutaka kroz povijest.



U novijoj povijesti Bergen se naziva Flecken. Točkama se nazivaju manja naselja koja su lokalno značajna i preuzimaju središnje lokalne funkcije. U Donjoj Saskoj, naziv Flecken ponekad se povezivao sa sjedištem kraljevskog ureda.



Prije podjele Njemačke bio je primjetan utjecaj Bergena na sela Altmark i grad Salzwedel, tako da demarkacija granice nije ostavila nedirnut ni Bergen. Sedam neovisnih sela uključeno je u sklopu općinske reforme 1972. Godinu dana kasnije, Bergen je profitirao od otvaranja unutarnjemačkog graničnog prijelaza. Nakon što je ta granica konačno pala 3. listopada 1990., granično područje postalo je odredište za odmor usred Njemačke. U lipnju 2003. Bergen je proslavio svoju 800. obljetnicu.



Danas je Bergen an der Dumme dio zajedničke općine Lüchow, okružen prirodom i popularno odredište za rekreaciju i biciklistički turizam. Sastoji se od okruga Banzau, Belau, Bergen an der Dumme, Jiggel, Malsleben, Nienbergen, Spithal i Wöhningen.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Općenito, naše cijene su dizajnirane za dvije osobe. Za djecu i mlade do 2 godine koji borave kod nas s roditeljima ne naplaćujemo nikakve dodatne troškove! U cijenu su uključeni svi dodatni troškovi, uključujući struju, grijanje, posteljinu i ručnike. Za njih naplaćujemo samo jednokratnu naknadu od 50,00 eura.



svaka dodatna osoba 10 eura / noć. Djeca do 2 godine besplatno.

Minimalni boravak: 2 noći

Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin I. Domröse

gospodin I. Domröse

ostale informacije

Broj objekta: 62337

Posljednje ažuriranje: 16.05.2015

Oglas je online od: 10 godina

URL: https://www.resido.hr/62337.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina