Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

vila iz snova u Berlinu 30 min

područje Berlina

maks.  22   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
9 spavaće sobe
9  Kupaonica
maks. 22  Gosta/Gostiju
300m²
9 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

100% Preporuka

168 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

100% Preporuka

168 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Dragi gosti,

Živite u arhitektonskoj drvenoj kući od 300 m² koja se može rezervirati za do 22 osobe. Nudi vam se ukupno 9 spavaćih soba s 9 povezanih kupaonica. Sve sobe su lijepo namještene, imaju TV ravnog ekrana i rustikalni ormar. Osjećat ćete se dobro. U prizemlju se nalaze tri dvokrevetne sobe s vlastitim kupaonicama, sve s udobnim krevetom na opruge (1,80 x 2,00 m). Elegantno vanjsko stubište vodi vas na prvi kat. Tu je preostalih šest spavaćih soba i kupaonica. Četiri od njih dostupne su kao dvokrevetne sobe s krevetom s oprugama (1,80 x 2,00 m), dok zadnje dvije spavaće sobe imaju krevet na kat (0,90 x 2,00 m) i krevet s oprugama (1,80 x 2,00 m). gore. Putni krevetići i stolice za hranjenje dostupni su besplatno. Molimo samo da se registrirate. Dnevni dio je otvorenog tipa. Privlačna blagovaonica, seoska kuhinja s otokom za kuhanje, kamin i udoban kauč stapaju se jedno u drugo. Velik dio unutarnjih radova izveden je s drvetom. To vam daje prekrasnu, ugodnu klimu u prostoriji.

Stolni nogomet vas poziva na igru. Od sada je besplatan SKY HD na 80 inčnom TV-u u dnevnoj sobi.



Kuća ima prekrasan veliki vrt s puno prostora za igru i zabavu. Vanjski bazen se grije tijekom cijele godine. Temperatura je uvijek 24° tijekom cijele godine. Rado ćemo vam ponuditi toplu vodu od 28°C tijekom vašeg boravka. Bazen je dimenzija 10 metara x 3,50 metara. Bazen je natkriven tijekom cijele godine. S velike terase ispred bazena imate prekrasan pogled na veliki vrt od 2000 m2. Na posjedu se nalazi osam besplatnih parkirnih mjesta.



Originalna finska bačva sauna i hidromasažna kada nalaze se odmah do bazena. Sjajno je zabavno koristiti sve u isto vrijeme. Sauna i hidromasažna kada trebaju se ložiti na drva. To je lako. Molimo ponesite drvo sa sobom ili ga kupite u željezariji iza ugla. Za ljubitelje roštiljanja osiguran je roštilj na drveni ugljen. Za male goste tu je veliki trampolin i veliki pješčanik u vrtu. Dobrodošli ste ponijeti dječji šator ili igračke za djecu. Stol za stolni tenis (neke loptice i loptice gratis) i 2 nogometna gola osiguravaju dobru zabavu. Nema dosade.

Nudimo besplatan WiFi za sve goste.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 22 km Schönefeld

22 km

Kolodvor 2 km Petershagen Nord

2 km

Izlaz s autoceste 5 km Vogelsdorf

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Dvostruko selo na selu - pred vratima Berlina



Petershagen/Eggersdorf nalazi se u središtu prekrasnog Brandenburga, blizu glavnog grada Berlina u regiji Märkische S5 (to znači: na S-Bahn liniji 5). Naše selo nije lječilište (još ne), već mjesto gdje se možete izliječiti: od stresa, umora od grada, svakodnevnih briga.



Tko nam prvi dođe duboko udahne. Ona miriše na zemlju, šumu, vodu, sijeno, cvijeće, gljive. Naših sljedećih nekoliko stranica reći će vam gdje možete planinariti, voziti bicikl, prenoćiti, dobro jesti i piti i vidjeti što imamo u ponudi.



Radujemo se vašem posjetu!



Nema na čemu! Općina Petershagen/Eggersdorf neovisna je općina u istočnom rubu savezne prijestolnice Berlina (»okrug Märkisch-Oderland, pokrajina Brandenburg), koja je nastala 1993. tijekom reforme lokalne uprave iz tadašnjih neovisnih općina Petershagen i Eggersdorf.

Stanovnici žive u zajednici (status ), broj stanovnika raste od 1993. zbog priljeva - posebno iz grada Berlina - (vidi također » Statistika stanovništva).

Lokalna agenda je u suradnji s Odborom za lokalni razvoj Općinskog vijeća i Gradskom vijećnicom izradila model održivog razvoja našeg pobratimskog sela. Izjavu o misiji potvrdilo je općinsko vijeće .

Ovome je prethodila anketa građana s pitanjem „Kako želimo živjeti?“ Odgovori su sažeti u sedam radnih skupina lokalne agende uz sudjelovanje odbora za lokalni razvoj i drugih predstavnika zajednice, također koristeći postojeće materijale kao što su kao izvješće o starijim osobama za izradu nacrta modela. Nacrt je razmatran na širokoj razini i konačno je kulminirao u sadašnjosti

Područje općine zauzima površinu od cca 1800 ha, cestovna mreža ima duljinu od cca 104 km. Bötzsee i Fängersee

Do Petershagena/Eggersdorfa može se lako doći autocestom A 10 (čvorište Berlin-Hellersdorf) i saveznom cestom B1. Postoji dobra povezanost s javnim prijevozom putem » berlinske gradske željeznice (linija S5, zaustavlja se na Petershagen-Nord i Strausberg-Vorstadt). Unutar grada prometuju razne autobusne linije (932, 948, 949, vidi » Verkehrsverbund Berlin-Brandenburg).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:30
Kaucija: 500 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dragi gosti,

U gornju cijenu uključeno je - struja, voda, smeće, korištenje saune i hidromasažne kade, temperatura bazena 24°C tijekom cijele godine.

- Temperatura bazena 28°C + 80,-€ po danu. Pročitajte sve detalje u našim uvjetima i odredbama. Kada napravite rezervaciju, automatski ćete to primiti putem e-pošte. Posteljina i ručnici nisu uključeni u cijenu. Nudimo paket posteljine (posteljina, navlaka za poplun te veliki i mali ručnik) za 20€ po osobi ili možete donijeti svoju posteljinu i ručnike.



Prilikom rezervacije tražimo akontaciju od 20%.

Ostatak bi se platio 30 dana prije dolaska ili u gotovini po dolasku.



Nažalost ne iznajmljujemo za zabave.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Nažalost ne iznajmljujemo za zabave.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2016

Barbara iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučujemo

Poštovani gospodine Ebeling,

Prije svega bih vam želio zahvaliti na vašoj preporuci ove kuće, stvarno smo uživali biti tamo. Također smo intenzivno koristili postojeće dodatke osim saune. Sprave za igranje i bazen ne koriste samo djeca.
No, za nas je bila mala kap gorčine: u velikoj zajedničkoj sobi nije bilo baš udobnog sjedala (fotelje) za našu glavu obitelji, a za njegovu dob bilo je previše gužve, pogotovo jer su djeca jako voljela stolni nogomet.... To ne treba biti zamjerka, već prijedlog ako želite nešto dodati.
Inače, oprema nije ostavljala ništa nepoželjno. Kuhinja se nama ženama jako svidjela, osim visoke radne visine - nas četiri, u prosjeku 157 cm, jednostavno nismo dovoljno velike za to.
Nismo toliko radili jer su se djeca osjećala ugodno u prostorijama i voljela su provoditi vrijeme u kući i vrtu.
Sve u svemu, jako nam se svidjelo kod vas, uključujući i autentičan, prijateljski način na koji ste nas upoznali. I mi smo to drugačije doživjeli.

Lijepi pozdrav
Barbara R

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

ožujak 2016

Karen iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5

tolles Wochenende mit der Großfamilie

Wir haben das Haus "Pfeffer" für ein gemeinsames Wochenende mit der Großfamilie (15 Personen) genutzt und waren alle begeistert. Im Erdgeschoss befindet sich ein großer Raum mit einer offenen, sehr gut ausgestatteten und modernen Küche, eine gemütliche, großzügige Sofaecke sowie ein riesiger Esstisch. Zudem steht zentral im Raum noch ein toller Kicker, an dem Groß und Klein viel Spaß hatten. Sowohl im Erdgeschoß als auch im ersten Stock (über eine Außentreppe zu erreichen) befinden sich 9 Schlafräume mit eigenen Bädern und großen, gemütlichen Betten. Alle Zimmer sind sehr großzügig geschnitten und gemütlich eingerichtet. Eigentlich braucht man das Grundstück nicht zu verlassen, verfügt es doch neben der gemütlichen und stilvollen Innenausstattung auch über einen großen Garten. Dort befindet sich eine Saune und ein Badefass (beides jeweils mit Holzofen zu beheizen) sowie ein Schwimmbad (selbst im März mit angenehmen 24 Grad), ein großes Trampolin und einen Kletterbaum. Wir denken gerne an das schöne Wochenende in Petershagen zurück und werden gerne bei Gelegenheit dorthin zurückkehren.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

herzlichen Dank für ihre freundlichen Worte
Dirk Ebeling + Team

ožujak 2016

Anonymous iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Obiteljsko okupljanje u maxi kući

Tražili smo veliku kuću za odmor za obiteljsko okupljanje, a pronašli smo prekrasnu lokaciju koja je ovaj vikend učinila nezaboravnim! Zahvaljujući prostranom uređenju kuće i velikom vanjskom prostoru, svi gosti (4-45 godina) jednostavno su se osjećali kao kod kuće. Privatnost jamči činjenica da svaka od 9 spavaćih soba ima svoju kupaonicu, a svaka soba također ima TV ravnog ekrana. U prizemlju ima mjesta za sve za nekoliko stolova koji su postavljeni u isto vrijeme. Odlično za zajedničko jelo i igru! Naravno, svoje obožavatelje našao je i ogromni ravni ekran! Kuhinja je dobro opremljena, samo nekoliko Djeci su nedostajale čaše normalne veličine. Našli smo im odličan glazbeni sustav i kutak za kauč. Potpuno automatski aparat za kavu također je vrhunac koji se rijetko nalazi. Vanjski prostor je velik i ograđen. Izvrstan za malu djecu. Trampolin (udubljen u razini tla) i stablo za penjanje također su se pokazali odličnim :):):) Također su korišteni jacuzzi i vanjski bazen. Svi zabavljao se u bazenu. Rezervacija i prethodna razmjena informacija radili su glatko. Dolazak S-Bahnom preko Berlina s djecom prošao je glatko osim "after work" punog S-Bahna u petak navečer ;)...oko 20 minuta hoda do kuće. Zaključak: Uspješan vikend

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

Vielen dank

studeni 2015

Mano iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5

tolles Haus mit guter Anbindung nach Berlin

Wir waren mit einer Gruppe von 18 Personen in dem Haus und es war ausreichend Platz für alle. Auch die Ausstattung lies keine Wünsche offen. Mit dem Auto (3 Minuten) oder aber zu Fuß (ca. 20 Minuten) ist die S-Bahn schnell zu erreichen, um nach Berlin (ca.40 Minuten) oder nach Potsdam (ca.80 Minuten) zu fahren. Vermieter als auch Hausmeister zuvorkommend und hilfsbereit. Alles in allem empfehlenswert, auch insbesondere das Preis-Leistungsverhältnis in der Vorsaison

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

vielen lieben Dank
Dirk Ebeling + Team


kontakt

Tvrtka Ebeling
gospodin D. Ebeling

gospodin D. Ebeling

Dragi gosti, Mi smo obiteljska tvrtka i uvijek se trudimo da vaš boravak učinimo što ugodnijim. Molimo nemojte se ustručavati nazvati nas ako vam se nešto ne sviđa. Hvala Obitelj Ebeling


ostale informacije

Broj objekta: 70768

Posljednje ažuriranje: 08.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/70768.htm


«vila iz snova u Berlinu 30 min» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina