Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

vila iz snova do Berlina 30 min

Berlin

maks.  22   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
9 spavaće sobe
9  Kupaonica
maks. 22  Gosta/Gostiju
300m²
9 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

137 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

137 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Živite u arhitektonskoj drvenoj kući od 300 m² koja se može rezervirati za do 22 osobe. Nudi vam se ukupno 9 spavaćih soba s 9 povezanih kupaonica. Sve sobe su lijepo namještene, imaju TV ravnog ekrana i rustikalni ormar. Osjećat ćete se dobro. U prizemlju se nalaze 3 dvokrevetne sobe s vlastitim kupaonicama, sve s udobnim krevetom s oprugama (1,80 x 2,00 m). Elegantno vanjsko stubište vodi vas na prvi kat. Ostalo je 6 spavaćih soba i kupaonica. Četiri od njih dostupne su kao dvokrevetne sobe s krevetom s oprugama (1,80 x 2,00 m), dok posljednje dvije spavaće sobe imaju krevet na kat (0,90 x 2,00 m) i krevet s oprugama (1,80 x 2,00 m). postaviti. Putni krevetići i stolice za hranjenje dostupni su besplatno. Molimo samo da se registrirate. Dnevni dio je otvorenog tipa. Privlačna blagovaonica, seoska kuhinja s otokom za kuhanje, kamin i udoban kauč stapaju se jedno u drugo. Velik dio unutarnjih radova izveden je s drvetom. To vam daje prekrasnu, ugodnu klimu u prostoriji.

Stolni nogomet vas poziva na igru. Nudimo besplatan WiFi za sve goste. Od sada imamo besplatan SKY HD u dnevnoj sobi na TV-u od 80 inča.



Kuća ima prekrasan veliki vrt s puno prostora za igru i zabavu. Vanjski bazen se grije tijekom cijele godine. Temperatura je uvijek 24° tijekom cijele godine. Rado ćemo vam ponuditi toplu vodu od 28°C tijekom vašeg boravka. Bazen je dimenzija 10 metara x 3,50 metara. U hladnim mjesecima bazen je natkriven. S velike terase ispred bazena pruža se prekrasan pogled na vrt od 2000 četvornih metara. Na posjedu se nalazi osam besplatnih parkirnih mjesta.



Originalna finska bačva sauna i hidromasažna kada nalaze se odmah do bazena. Sjajno je zabavno koristiti sve u isto vrijeme. Sauna i hidromasažna kada trebaju se ložiti na drva. To je lako. Molimo ponesite drvo sa sobom ili ga kupite u željezariji iza ugla. Za ljubitelje roštiljanja osiguran je roštilj na drveni ugljen. Za male goste tu je veliki trampolin i veliki pješčanik u vrtu. Dobrodošli ste ponijeti dječji šator ili igračke za djecu. Stol za stolni tenis i 2 gola za nogomet osiguravaju dobru zabavu. Nema dosade. Dostupne su besplatne loptice i loptice za stolni tenis.

Nudimo besplatan WiFi za sve goste.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 36 km Schönefeld

36 km

Kolodvor 2 km Petershagen

2 km

Izlaz s autoceste 5 km Vogelsdorf

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Dvostruko selo na selu - pred vratima Berlina



Petershagen/Eggersdorf nalazi se u središtu prekrasnog Brandenburga, blizu glavnog grada Berlina u regiji Märkische S5 (to znači: na S-Bahn liniji 5). Naše selo nije lječilište (još ne), već mjesto gdje se možete izliječiti: od stresa, umora od grada, svakodnevnih briga.



Tko nam prvi dođe duboko udahne. Ona miriše na zemlju, šumu, vodu, sijeno, cvijeće, gljive. Naših sljedećih nekoliko stranica reći će vam gdje možete planinariti, voziti bicikl, prenoćiti, dobro jesti i piti i vidjeti što imamo u ponudi.



Radujemo se vašem posjetu!



Nema na čemu! Općina Petershagen/Eggersdorf neovisna je općina u istočnom rubu savezne prijestolnice Berlina (»okrug Märkisch-Oderland, pokrajina Brandenburg), koja je nastala 1993. tijekom reforme lokalne uprave iz tadašnjih neovisnih općina Petershagen i Eggersdorf.

Stanovnici žive u zajednici (od ), broj stanovnika raste od 1993. zbog novih dolazaka - posebno iz grada Berlina (vidi također » Statistika stanovništva).

Lokalna agenda je u suradnji s Odborom za lokalni razvoj Općinskog vijeća i Gradskom vijećnicom izradila model održivog razvoja našeg pobratimskog sela. Izjavu o misiji potvrdilo je općinsko vijeće .

Ovome je prethodila anketa građana s pitanjem „Kako želimo živjeti?“ Odgovori su sažeti u sedam radnih skupina lokalne agende uz sudjelovanje odbora za lokalni razvoj i drugih predstavnika zajednice, također koristeći postojeće materijale kao što su kao izvješće o starijim osobama za izradu nacrta modela. O nacrtu se raspravljalo na širokoj razini i konačno je kulminirao u sadašnjosti

Područje općine zauzima površinu od cca 1800 ha, cestovna mreža ima duljinu od cca 104 km. Bötzsee i Fängersee

Do Petershagena/Eggersdorfa može se lako doći autocestom A 10 (čvorište Berlin-Hellersdorf) i saveznom cestom B1. Postoji dobra povezanost s javnim prijevozom putem » berlinske gradske željeznice (linija S5, zaustavlja se na Petershagen-Nord i Strausberg-Vorstadt). Unutar grada prometuju razne autobusne linije (932, 948, 949, vidi » Verkehrsverbund Berlin-Brandenburg).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:30
Kaucija: 500 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dragi gosti,

Gore navedena cijena uključuje ,

- Struja, voda, smeće, korištenje saune i hidromasažne kade, temperatura bazena 24°C tijekom cijele godine.

- Temperatura bazena 28°C + 80 € po danu

Za sve detalje pročitajte naše Uvjete i odredbe. Kada napravite rezervaciju, automatski ćete to primiti putem e-pošte. Posteljina i ručnici nisu uključeni u cijenu. Nudimo paket posteljine (plahte, poplun te veliki i mali ručnik) za 20 € po osobi ili možete donijeti svoju posteljinu i ručnike. Prilikom rezervacije tražimo akontaciju od 20%.

Ostatak bi se platio 30 dana prije dolaska ili u gotovini po dolasku.



Dragi gosti, nažalost ne iznajmljujemo za zabave.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Iznajmljivanje bicikala :

Zajedno u zelenilo. S prijateljima, u klubu ili društvu. Mi to omogućujemo i isporučujemo do 30 bicikala na bilo koje mjesto u pokrajini Brandenburg. Udobni i sigurni touring bicikli sa 7 brzina, 3 kočnice i fiksnim košarama. U različitim veličinama okvira i, ako želite, s do 10 snažnih pedeleka. Pozdrav iz naše mreže "Sunce na točkovima". I naravno, sve bicikle preuzimamo tamo gdje završite svoje putovanje. je li ovo usluga Isprobaj. Telefon: 0176 47313279 Mail:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2021

Daniela D. iz/od Ahrensfelde

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsna kuća za velike grupe

Kuća je jednostavno prekrasna i dobro opremljena za mnoge ljude. Sve što trebate je tu. Ništa ne nedostaje. Sobe su prostrane, a pripadajuća kupaonica je uredna, svaka ima sušilo za kosu. Kuhinja i dnevni boravak su vrlo prostrani. Televizor je ogroman. Lijepo je što svi mogu kuhati i jesti zajedno. Čak je i pećnica veća nego inače. A uz dvije perilice posuđa, pranje se obavlja brzo. Vanjski prostor je također vrlo prostran. Veliki prostor za roštilj je natkriven. Livada je nudila više nego dovoljno mjesta za rundu Kuppa. Primopredaja je prošla glatko. Jednostavno za preporučiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

kolovoz 2021

Dirk M. iz/od Delitzsch

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

obiteljski odmor

Vrlo lijep smještaj, s puno prostora za djecu i odrasle da se opuste, dobro osjećaju i vježbaju. Za ribiče, u Straußbergu postoji sve što ribičko srce poželi, ribolovni pribor, ribolovne karte i odlični savjeti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

veljača 2019

Iris & Ingo P. iz/od Lichtenstein

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor za velike obitelji

Bili smo jako iznenađeni raznolikošću ove kuće za odmor. Svi su se osjećali vrlo ugodno, od najmlađe bebe od 3 mjeseca do prabake koja je imala gotovo 80 godina. (15 osoba)
To je: - vrlo prostrano u donjem dijelu, kuhinjski otok s ogromnom pećnicom i vrlo dobrim radnim prostorom, dakle sve što jednoj ženi treba
- Ogroman hladnjak i zamrzivač, brojno posuđe i čaše, lonci i tave (veliki)
- sve trgovine u neposrednoj blizini
- super veliki blagovaonski stol za duge, udobne doručke, ali i za grupne igre, kamin na drva upotpunjuje udobnost (s knjigom na kauču)
- Djeca bi se mogla dobro šetati u zatvorenom prostoru
- hidromasažna kada navečer sa zvjezdanim nebom užitak plus bazen
- pojedinačne sobe su vrlo dobro opremljene s mekim krevetima i na sve se mislilo u kupaonici

Želimo da kuća uvijek bude ispunjena sretnim ljudima sa osjećajem zabave i užitka!
Veliko hvala gospodinu Eberlingu i njegovom timu!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

prosinac 2017

R. P. iz/od 13088 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršeno obiteljsko okupljanje

Kućica je bila izvrsna prilika za naše obiteljsko okupljanje. Život u kući bio je moguć odmah jer smo bili toplo dočekani i mogli smo doživjeti da se o svemu mislilo. Čak je i kulinarska ponuda mesnice Ottlik bila savjet koji se apsolutno pokazao. Mnogobrojne mogućnosti zajedničkog druženja su prekrasne, bilo je za svakoga ponešto: udoban kauč, stolni nogomet, stolni tenis, sauna, cijepanje drva za kamin itd., trampolin. Voljeli bismo opet biti gosti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

ožujak 2017

Jan iz/od 10318

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Ima veliki faktor ponavljanja

Imali smo obiteljski sastanak s 18 osoba. Sve je bilo savršeno, ljepše nego na fotografijama. Kreveti na oprugama su bili pohvaljeni od svih članova obitelji. Topla kupka je bila hit i koristili su je svi. Ovaj lijepi vikend u ovoj predivnoj kući opet je dokazao koliko je naša obitelj sjajna, kako smo još više učvrstili našu čvrstu obiteljsku povezanost. Hvala.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

Vielen herzlichen dank
Familie Ebeling


kontakt

Tvrtka Ebeling
gospodin D. Ebeling

gospodin D. Ebeling

Dragi gosti, Mi smo obiteljska tvrtka i uvijek se trudimo da vaš boravak učinimo što ugodnijim. Molimo nemojte se ustručavati nazvati nas ako vam se nešto ne sviđa. Hvala Obitelj Ebeling


ostale informacije

Broj objekta: 89432

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/89432.htm


«vila iz snova do Berlina 30 min» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina