Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Al Castello - superpanoramica

Peschici Gargano Puglia

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Stan superpanoramica nalazi u staroj zgradi kompleksa u samom dvorcu Peschici, a time i na najvišoj točki naselja. Zgrade su bile samo u godinama 2004. - u potpunosti obnovljena 2008. Novi. Nastali apartmani uživati ​​u svim apsolutni pogled na more. Na gornjem nivou je ovdje predstavljen Stan superpanoramica. Potpuno je renoviran 2008. godine. To će, bez pretjerivanja stan sa najviše pogledom sve Peschici biti!
Potpuno novo namješten stan (55 m²) nudi dnevni blagovaonicu. S FP, kauč na rasklapanje i pristup ogromnom super panoramskom terasom, smješten s pogledom na more i od strane dijela stana. Ona uživa pogled na more na 3 strane, duboko u sebi tu je luka Peschici, na jasan dan pogled seže na arhipelag Tremiti. Dalje, stan ima kuhinju, 2 spavaće sobe (jedna mala sa svjetlom prozor u dnevnom boravku) i kupaonice (tuš); ZH (plin).

Stan je u potpunosti obnovljena, novi i dobro opremljeni (lijepe pločice na podovima, ...); Stroj za pranje rublja je na raspolaganju svim gostima.

Dodatna usluga: pristup internetu u području sudski (mobitel putem W-Lan)!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.02 km

0.02 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 240 km Bari

240 km

Kolodvor 80 km San Severo

80 km

Izlaz s autoceste 70 km Poggio Imperiale

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan se nalazi u sklopu dvorca četvrti starog povijesnog centra grada, na najvišoj točki staroga grada -što također ima najširi panoramski osigurati. To je idealno mjesto za sve ljubitelje starog tipičnom romantičnom smještaj. U more je pristupiti preko stubišta na oko 500 metara, 90 metara visine, trgovine i restorani su u neposrednoj blizini, u susjedstvu su pizzeria (sezonski rad) i sve-godišnja doba i preporučio Locanda Al Castello. Pristup automobilom je kroz relativno uskim uličicama (dijelom ograničenih sati) moguća mjesta dostupna su u kući.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Listovi su na zahtjev: 10 .- / os. i tjedan,
Parcela na zahtjev: - 30 .- / tjedno,
Klima na upit. 10 .- / tjedno,
Troškovi grijanja dodatka za prehranu.

Uvjeti poništenja:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

ostale informacije:

Gargano - mamuza od Italije
Gargano je vjerojatno raznolik krajolik Puglia:
Najveća šuma, Foresta Umbra - preko hektara, uglavnom borovi, goleme hrastove i velika stabla - nalazi se između Vica i Crne S. Angelo, slikovitim planinskim selima. S. Angelo je glavni centar drevne planine kulture i najviša mjesto od Gargana (800 m). Poznati Svetište S. Michele Arcangelo je od davnih cilj vjernika. Uz dvorac Norman osobito srednjovjekovni centar savršeno očuvan može biti obožavan sa svojim karakterističnim zgradama. Ako je visina ljeta, topline je represivna na moru, privlači putovanje u ovog ljeta; panoramske ceste i mjesta s prave, domaće kuhinje pozvati.
Zapadni dio platoa gola i kamenita i pokazuje raznolike krške fenomene: Ponor Pozzatina, jedan od mnogih, također je jedan od najvećih u Italiji, ponor Campolato nalikuje kanjon. Poljoprivrednika i stočara prave stijene krajolici su nastali zbog niske zidovi zatvaraju mnoge stvari.
Posebno impresivan je, naravno, obala na sjeveru, počevši s dugim, ravnim pješčanim plažama, koje su prekinute samo malim hridima i obalnim jezerima Lesina i Varano, odvojene uskim obalnim pojasom s dinama i bujna vegetacija od mora. Oba jezera, svaki oko 50 četvornih kilometara, ali je samo nekoliko metara duboko, vrlo su bogata ribom i područje konzervacije. Od Rodi Garganico - antičkog mjesta i šik i živo spa centru - na obalnom strmim, nepristupačnim i nevjerojatno raznolik. Uvale s kl. Pješčane i šljunčane plaže, koji su često dostupne samo stazama ili morskim putem, oživjeti zelene obale. Pine često i do plaže, njihove zelene krošnje formiraju šarmantan kontrast svijetlih bijelo-žute vapnenačkim stijenama. Još uvijek prekrasna, kristalno čisto more je pogodno za sve vrste sportova na vodi; Sezona kupanja je od svibnja do listopada, Najugodnije mjeseca lipnja i rujna, jer oni nisu previše vruće i gužva. Definitivno vrijedno iskustvo je raznolikost morske špilje, osobito između Vieste i Mattinata, na svjetlucanje od svjetlosnih refleksija u raznim bojama - organizirani dnevni izleti brodom.
Peschici je sigurno jedan od najljepših turističkih mjesta: srednjovjekovna i dobro očuvana centar sa svojim bijelim kućama smještenim slikovite 90 m visoko na stijeni iznad mora. Idiličan ulice s brojnim kl. Trgovine i restorani pozvati Vas na lagane šetnje. Između kuće sa svojim karakterističnim kupolastim krovovima orijentalnog podrijetla, možete uživati ​​u prekrasnom pogledu na more. U podnožju sela je mali. Sport i ribarska luka i široka, pješčana plaža koja je idealna za djecu (plitku vodu pada). U prostranom zelenom ušće je - obično ugrađen u stoljetnim maslinicima - dio dostojanstven turističke ponude mjesta. U Peschici naši apartmani uglavnom se nalaze u samom centru, u dijelu u neposrednoj blizini mora.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin E. Kroha

gospodin E. Kroha

Moje ime je Ernesto, provodim puno vremena za mnogo godina na jugu Italije. Dovoljno je da na jugu Italije dobro znam i volim način života, more, dobru mediteransku hranu, umjetnost i tisućljetnom kulturom. Možete pitati sve, što ste željeli znati o svom planiranog boravka u južnoj Italiji poput mene.


Dalji smještaji od gospodin E. Kroha


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 70861

Posljednje ažuriranje: 16.11.2023

Oglas je online od: 8 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/70861.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina