Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vikendica kod ribnjaka Tirkizna vikendica

Saaler Bodden, Fischland-Darss-Zingst

maks.  5   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

120 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

120 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Dobrodošli u Landhaus am Teich!

Tirkizna kuća za odmor nudi obilje udobnosti na 50 m². Ima 2 spavaće sobe, kamin, hladnjak i zamrzivač. Ispred njega su 2 terase (jedna natkrivena). Kuća za odmor je prilagođena osobama s invaliditetom i nalazi se u prizemlju.

Na terasama se nalazi vrtni namještaj i ležaljke s pripadajućim sadržajima te fiksni vrtni roštilj. Nakon dana na plaži ili izleta u okolicu, poziva vas na ugodan kraj dana.

Kad vani postane prehladno, ugrijati se možete unutra uz kamin. Naravno, možete i jednostavno uključiti grijanje.

U 2 spavaće sobe mogu noćiti 4 osobe. Druga spavaća soba ima dva spojena kreveta. Ovisno o zahtjevima, mogu se razmaknuti kako bi imali prostora u sredini sobe.

U dnevnom boravku i blagovaonici nalazi se kauč na razvlačenje, na kojem mjesto za spavanje nalazi peta, a po potrebi i šesta osoba.

Od tehničkih karakteristika nudi TV ravnog ekrana, DVD player, telefon i W-Lan prijem. Daljnje prednosti su potpuno opremljena čajna kuhinja. Osim posuđa, lonaca i pribora za jelo, oprema uključuje i perilicu posuđa, kuhalo za kavu i vodu, mikrovalnu pećnicu i toster. Ukoliko nedostaju manje stvari, iznajmljivač će rado pomoći. Kupaonica ima tuš kabinu i općenito je prilagođena osobama s invaliditetom i invalidskim kolicima - na temelju DIN 18024/18025.

Posteljina, kuhinjske krpe i prvi set ručnika mogu se rezervirati na upit. Također, na zahtjev možete dobiti antialergijsko posteljinu, dječji krevetić i/ili visoku stolicu.

Svim gostima na raspolaganju su perilica i sušilica rublja u zasebnoj praonici.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 60 km Rostock-Laage

60 km

Kolodvor 9 km Ribnitz-Damgarten

9 km

Izlaz s autoceste 40 km Rostock Ost

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Četiri apartmana za 2-4 osobe i dvije kuće za 3-5 osoba čekaju vas na velikom imanju s ribnjakom na ulazu u Fischland-Darß-Zingst. Apartmani su u kući. Kuće za odmor su 2 dvojne kuće.



Veliki vrt nudi privlačno mjesto za sjedenje, sunčanje i opremu za roštilj. Poziva vas da se opustite na ograđenom sunčalištu ili igrate u igralištu.



Središnja, ali tiha lokacija na Saaler Boddenu, između Rostocka i Stralsunda ili Ribnitz-Damgartena, Bartha i obližnjeg Baltičkog mora čini Saal idealnim polazištem za turističke aktivnosti. Dan na plaži, vožnja biciklom kroz krajolik Boddden ili posjet parku ptica - Hall mirno je središte vašeg odmora na Baltičkom moru. Saal se nalazi izvan gužve i vreve primorskih odmarališta, na istočnoj obali istoimenog Boddena - ravnog ruba Baltičkog mora - s prirodnim plažama, područjima trske i vrištine, zonama zaštite ptica. Krajolik također karakteriziraju velika susjedna šumska područja. Mjesto ima oko 900 stanovnika i odlikuje se dobrom infrastrukturom.



Pekara je zatvorena na prijelazu godine. Međutim, moguće je dobiti peciva iz prodajnog kamiona 3 dana u tjednu. U sklopu objekta nalazi se restoran. Zdravstvenu skrb pružaju liječnik opće prakse i stomatolog.



Možete se baviti vodenim sportovima, plivanjem, (kite) surfanjem u Boddenu ili u obližnjem Baltičkom moru, na poluotoku Fischland-Darß-Zingst. Saal ima vlastito mjesto za kupanje i surfanje. Ovdje vas dvije škole približavaju vodenim sportovima kao što su kajtanje i surfanje



U okrugu Neuendorf i Damgartenu možete pronaći usluge iznajmljivanja bicikala. Postoje dobre mogućnosti za ribolov u "Saaler Tonkuhlen" (ribarskim ribnjacima) na periferiji, u Boddenu, u rijeci Recknitz iu Baltičkom moru (ne zaboravite dozvolu za ribolov!). Dozvole za ribolov dostupne su u Damgartenu u ribarskoj trgovini Weu. U okolici se nude tečajevi za stjecanje dozvola za ribolov, jedrenje ili plovidbu (više informacija na upit). Seoba ždralova prekrasan je prirodni spektakl u rujnu i listopadu. Crkvu u selu Saal također vrijedi vidjeti.



Novouređene biciklističke i pješačke staze pozivaju na izlete. Kao odraz ovdašnje još uvijek netaknute i netaknute prirode, posebno su vrijedne spomena velike šume u okolici. Uz raznovrsnu floru i faunu, sakupljači bobičastog voća i ljubitelji gljiva ovdje će pronaći bogato polje djelovanja.



Osim Baltičkog mora, Ribnitz-Damgarten s muzejom jantara i manufakturom jantara, Klockenhagen s muzejom na otvorenom, Marlow s parkom ptica, Bad Sülze s muzejom soli, Barth s muzejom Vineta pozivaju vas da posjetite obližnje . Do regionalnih središta Rostocka i Stralsunda također se može lako doći za 3/4 sata vožnje automobilom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 %

dodatne informacije o cijeni najma:

U visokoj sezoni tirkizna kuća za odmor iznajmljuje se samo na tjednoj bazi (subota-subota)



Standardna popunjenost je 3 osobe. Moguća su 2 pomoćna ležaja po cijeni od 3,50€



Popusti

Popust na objekt: 5% na cijenu noćenja za istovremenu rezervaciju dva smještaja (od 5 noćenja)

Popust za ranoranioce (glavna sezona): 5% popusta na cijenu sobe za rezervacije napravljene do 31. siječnja



Dodatne cijene

Pas (kućni ljubimac) do 6 noćenja 4,50 €; od 7 noćenja 3,00 € tijekom cijelog perioda



Cjelokupni cjenik možete pronaći na web stranici domaćina.



Boravišna pristojba



Od 1. siječnja 2022. općina Saal naplaćivat će porez na toplice u središtu grada, ako je boravak namijenjen opuštanju. Trenutačno nije poznat točan organizacijski postupak.



Pojednostavljeno rečeno, tijekom cijele godine naplaćuje se naknada od 2 € po gostu (od 14 i više godina) i noćenju. Naknada za pse iznosi 1,50 € po noćenju.



Iznimke su regulirane § 4 statuta o naplati pristojbe za toplice u općini Saal.




Boravišna pristojba nije dio cijene najma i treba je prikupiti i proslijediti stanodavac u ime općine Saal. Iznajmljivač izdaje gostu spa karticu za vrijeme boravka.

Uvjeti poništenja:

  • Der Gast ist verpflichtet, bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen, den vereinbarten Preis zu bezahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen. Die Einsparungen betragen nach gültiger Rechtsprechung bei Übernachtungen ohne Frühstück 10 % des Übernachtungspreises. Der Vermieter versucht die Wohnung nach besten Möglichkeiten weiter zu vermieten. Wenn dies nicht gelingt haftet der Mieter für den Mietpreis gemäß den Bestimmungen des Bürgerlichen Gesetzbuches (BGB). Empfehlenswert ist daher der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

ostale informacije:

Smještaj je gostima na raspolaganju od oko 15 sati na dan dolaska do oko 10 sati na dan odlaska ili uz prethodni dogovor.



U pravilu, iznajmljivač će kontaktirati gosta (po mogućnosti telefonski) oko 2 dana prije početka putovanja. Ako to nije moguće, stanar će vas kontaktirati kao alternativu.



Prilikom rezervacije iznajmljivač traži akontaciju od cca 20-25% (zaokruženo) od ukupne cijene. Preostali iznos potrebno je prenijeti u trenutku dolaska ili platiti u gotovini po dolasku.



Nekorištenje ugovorene usluge ne oslobađa gosta plaćanja ugovorene najamnine. On je odgovoran za sve propuste prema uvjetima iznajmljivača. Oni će biti poslani ili dostupni tijekom pripreme ponude.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
5.0 Servis
4.6 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2019

Janett D. iz/od 84375 Kirchdorf a. Inn

5,0
5 5 5 5

Empfehlenswert

Die Ferienwohnung entspricht genau der Beschreibung. Alles nötige ist vorhanden. Super das Bettwäsche und Handtücher inklusive sind.
Wir waren sehr zufrieden.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

listopad 2018

M. K. iz/od 23717

4,8
5 5 5 4

Prima Ferienhaus

Vielen Dank für dieses sehr saubere und ordentliche Ferienhaus Türkis. Wir haben alles vorgefunden, was wir brauchten. Auch unser Hund fühlte sich sehr wohl.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce

rujan 2018

Manfred R. iz/od 58091 Hagen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

potpuna opuštanje

Kuća za odmor je jako udobna i luksuzno opremljena. Ništa nije nedostajalo. Lijepa mirna lokacija i predivan pogled s obje terase. Mi i naš pas smo se osjećali ugodno. Ljubazni domaćin bez komplikacija.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Marie-Cécile iz/od Berlin

4,3
4 4 5 4
Prikaži njemački

oaza mira

Nas četvero proveli smo 14 dana u kući za odmor "Tirkizna" potrošeno. Nakon putovanja na Baltičko more ili obližnje gradove, Landhaus am Teich je bila prava oaza mira. Pogled na jezerce s patkama, galebovima, pa čak i čapljom bio je opuštajući. Interijer kuće je čist i funkcionalan. Ništa ne nedostaje. Stanodavac g. Wagner je vrlo ljubazan, duhovit i uvijek od pomoći. Sve u svemu: osjećali smo se ugodno.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom

travanj 2018

Peter B. iz/od 22929

5,0
5 5 5 5

Erholsame Tage am Bodden

Lage in ruhiger Dorfmitte am Teich,
mit dem Auto sind alle belebten Ferienorte leicht zu erreichen,
ideal für Radtouren im Hinterland und Richtung Darß,
vollständige Ausstattung für Selbstversorger,
freundlicher Vermieter

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Kultura & obilasci


kontakt

gospodin C. Wagner

gospodin C. Wagner

Zovem se Christian Wagner i veselim se što ću vas poželjeti kao goste.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 81974

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 8 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/81974.htm

Gospodin Christian Wagner

Bahnhoftraße 3

18317 Saal

0049 (0) 38223 / 30 122


«Vikendica kod ribnjaka Tirkizna vikendica» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina