Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Seoska kuća na ribnjaku stan crveni

Saaler Bodden, Fischland-Darss-Zingst

maks.  4   Gosta/Gostiju
35m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
35m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

U komfornoj kući - izgrađenoj 1997./98. - nalaze se 4 moderno i solidno uređena apartmana.



"Crveni" apartman veličine je 35 m² i ima odvojenu spavaću sobu s bračnim krevetom. Svoje tijelo možete njegovati u kupaonici s WC-om i tušem. Svi apartmani imaju SAT TV, telefon, W-Lan recepciju i noćno grijanje spremišta.



U dnevnom i kuhinjskom dijelu pronaći ćete kuhinju-ostavu sa sudoperom, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje, perilicom posuđa, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, mikrovalnom pećnicom i tosterom. Kompletno je opremljen posuđem, loncima i priborom za jelo.



Ostale značajke uključuju DVD i CD player, stereo s radiom, dodatni grijani držač za ručnike u kupaonici i terasu s vrtnom garniturom, suncobranom i ležaljkom.



Pomoćni ležaj je moguć uz kauč na razvlačenje (prostor za ležanje cca 1,40 x 1,90 m). Do 2 dodatne osobe mogu pronaći mjesto za spavanje ovdje. Posteljina, kuhinjske krpe i početni ručnici su uključeni. Na zahtjev Vam možemo osigurati antialergijsko posteljinu, dječji krevetić i/ili stolicu za hranjenje.



Svim gostima na raspolaganju su perilica i sušilica rublja u zasebnoj praonici. Zajednički hodnik nudi glačalo i dasku za glačanje, informativni materijal, materijal za čitanje i igre.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 60 km Rostock-Laage

60 km

Kolodvor 9 km Ribnitz-Damgarten

9 km

Izlaz s autoceste 40 km Rostock Ost

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Četiri apartmana za 2-4 osobe i dvije kuće za 3-5 osoba čekaju vas na velikom imanju s ribnjakom na ulazu u Fischland-Darß-Zingst. Apartmani su u kući. Kuće za odmor su 2 dvojne kuće.



Veliki vrt nudi privlačno mjesto za sjedenje, sunčanje i opremu za roštilj. Poziva vas da se opustite na ograđenom sunčalištu ili igrate u igralištu.



Središnja, ali tiha lokacija na Saaler Boddenu, između Rostocka i Stralsunda ili Ribnitz-Damgartena, Bartha i obližnjeg Baltičkog mora čini Saal idealnim polazištem za turističke aktivnosti. Dan na plaži, vožnja biciklom kroz krajolik Boddden ili posjet parku ptica - Hall mirno je središte vašeg odmora na Baltičkom moru. Saal se nalazi izvan gužve i vreve primorskih odmarališta, na istočnoj obali istoimenog Boddena - plitkih rubnih voda Baltičkog mora - s prirodnim plažama, područjima trske i vrištine, zonama zaštite ptica. Krajolik također karakteriziraju velika susjedna šumska područja. Mjesto ima oko 900 stanovnika i odlikuje se dobrom infrastrukturom.



Pekara je zatvorena na prijelazu godine. Međutim, moguće je dobiti peciva iz prodajnog kamiona 3 dana u tjednu. U sklopu objekta nalazi se restoran. Zdravstvenu skrb pružaju liječnik opće prakse i stomatolog.



Možete se baviti vodenim sportovima, plivanjem, (kite) surfanjem u Boddenu ili u obližnjem Baltičkom moru, na poluotoku Fischland-Darß-Zingst. Saal ima vlastito mjesto za kupanje i surfanje. Ovdje vas dvije škole približavaju vodenim sportovima kao što su kajtanje i surfanje



U okrugu Neuendorf i Damgartenu možete pronaći usluge iznajmljivanja bicikala. Postoje dobre mogućnosti za ribolov u "Saaler Tonkuhlen" (ribarskim ribnjacima) na periferiji, u Boddenu, u rijeci Recknitz iu Baltičkom moru (ne zaboravite dozvolu za ribolov!). Dozvole za ribolov dostupne su u Damgartenu u ribarskoj trgovini Weu. U okolici se nude tečajevi za stjecanje dozvola za ribolov, jedrenje ili plovidbu (više informacija na upit).



Seoba ždralova prekrasan je prirodni spektakl u rujnu i listopadu. Crkvu u selu Saal vrijedi vidjeti.



Novouređene biciklističke i pješačke staze pozivaju na izlete. Kao odraz ovdašnje još uvijek netaknute i netaknute prirode, posebno su vrijedne spomena velike šume u okolici. Uz raznovrsnu floru i faunu, sakupljači bobičastog voća i ljubitelji gljiva ovdje će pronaći bogato polje djelovanja.



Osim Baltičkog mora, Ribnitz-Damgarten s muzejom jantara i manufakturom jantara, Klockenhagen s muzejom na otvorenom, Marlow s parkom ptica, Bad Sülze s muzejom soli, Barth s muzejom Vineta pozivaju vas da posjetite obližnje . Do regionalnih središta Rostocka i Stralsunda također se može lako doći za 3/4 sata vožnje automobilom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Standardna popunjenost je 2 osobe. Moguća su 2 pomoćna ležaja po cijeni od 3,50€



Popusti

Popust na objekt: 5% na cijenu noćenja za istovremenu rezervaciju dva smještaja (od 5 noćenja)

Popust za ranoranioce (glavna sezona): 5% popusta na cijenu sobe za rezervacije napravljene do 31. siječnja



Pas (kućni ljubimac) do 6 noćenja 4,50 €; od 7 noćenja 3,00 € tijekom cijelog perioda



Cjelokupni cjenik možete pronaći na web stranici domaćina.



Boravišna pristojba



Od 1. siječnja 2022. općina Saal naplaćivat će porez na toplice u središtu grada, ako je boravak namijenjen opuštanju. Trenutačno nije poznat točan organizacijski postupak.



Pojednostavljeno rečeno, tijekom cijele godine naplaćuje se naknada od 2 € po gostu (od 14 i više godina) i noćenju. Naknada za pse iznosi 1,50 € po noćenju.



Iznimke su regulirane § 4 statuta o naplati pristojbe za toplice u općini Saal.




Boravišna pristojba nije dio cijene najma i treba je prikupiti i proslijediti stanodavac u ime općine Saal. Iznajmljivač izdaje gostu spa karticu za vrijeme boravka.

Uvjeti poništenja:

  • Der Gast ist verpflichtet, bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen, den vereinbarten Preis zu bezahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen. Die Einsparungen betragen nach gültiger Rechtsprechung bei Übernachtungen ohne Frühstück 10 % des Übernachtungspreises. Der Vermieter versucht die Wohnung nach besten Möglichkeiten weiter zu vermieten. Wenn dies nicht gelingt haftet der Mieter für den Mietpreis gemäß den Bestimmungen des Bürgerlichen Gesetzbuches (BGB). Empfehlenswert ist daher der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

ostale informacije:

Smještaj je gostima na raspolaganju od oko 15 sati na dan dolaska do oko 10 sati na dan odlaska ili uz prethodni dogovor.



U pravilu, iznajmljivač će kontaktirati gosta (po mogućnosti telefonski) oko 2 dana prije početka putovanja. Ako to nije moguće, stanar će vas kontaktirati kao alternativu.



Prilikom rezervacije iznajmljivač traži akontaciju od cca 20-25% (zaokruženo) od ukupne cijene. Preostali iznos potrebno je prenijeti u trenutku dolaska ili platiti u gotovini po dolasku.



Nekorištenje ugovorene usluge ne oslobađa gosta plaćanja ugovorene najamnine. On je odgovoran za sve propuste prema uvjetima iznajmljivača. Oni će biti poslani ili dostupni tijekom pripreme ponude.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2019

Nadine L. iz/od 99091 Erfurt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunski

Sve je bilo odlično, stan je vrlo lijepo uređen, vlasnik je vrlo ljubazan. Mirna lokacija, ali ipak centralna. Vrlo mnogo znamenitosti je dostupno automobilom u manje od jednog sata. Mogli smo se opustiti i isključiti se i svakako ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2019

Helena und Edmund G. iz/od 74211 Leingarten

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Izvješće o iskustvima

U apartmanu u seoskoj kući pored jezera osjećali smo se izuzetno ugodno. Sve je bilo savršeno uređeno, oprema i namještaj nisu ostavljali ništa za poželjeti (osim suncobrana na terasi ;-). Ovo je raj za one koji bježe od turističke gužve, vole prirodu i bicikliranje. Gospodin Wagner svojim humorom voli pristupiti svojim gostima i time doprinosi opuštenom boravku u apartmanu. Rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci

svibanj 2018

Sandra E. iz/od 04177 Leipzig

4,5
5 5 5 3
Prikaži njemački

Odmor na maloj Baltičkoj obali

Tko voli mir, tu je savršeno! Ugodan mali smještaj sa svime što vam treba .... moja mala kći (9 mjeseci) i ja smo se osjećali vrlo ugodno .... i sigurno ćemo opet doći na odmor na moru!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce


kontakt

gospodin C. Wagner

gospodin C. Wagner

Zovem se Christian Wagner i veselim se što ću vas poželjeti kao goste.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 82038

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 8 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/82038.htm

Gospodin Christian Wagner

Bahnhofstraße 3

18317 Saal

0049(0) 38223 / 30 122

0049(0) 30 549


«Seoska kuća na ribnjaku stan crveni» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina