Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Golf View

Naples, FL, SAD

maks.  4   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
180m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Ova vila je renovirana 2018. godine i namještena na moderan i ukusan način. Za podove je odabran parket u dnevnom dijelu i pločice u kupaonicama. Vila ima dva kata s 3 spavaće sobe s TV-om (2 s king size krevetom i 1 s queen krevetom) i 3 kupaonice.



Potpuno opremljena moderna kuhinja poziva vas na zajedničko kuhanje, a prostrana blagovaonica nudi dovoljno prostora za jelo ukusno pripremljenih jela. Područje bazena potpuno je zaklonjeno zaštitom od insekata, tako da je boravak na otvorenom moguć do kasnih večernjih sati.



Vila se nalazi na jugozapadu Napulja u mirnom i zatvorenom naselju Calumet Reserve unutar dobro održavanog Lely Resorta u Napulju. S terase imate izravan pogled na javni golf teren 'Mustang' s 18 rupa. Još jedan ekskluzivni javni golf teren 'Flamingo' nalazi se odmah do kompleksa.



Ali i oni koji ne vole golf pronaći će mir i opuštanje na privatnom bazenu. Osim toga, za opuštanje možete koristiti zajednički bazen nasuprot i klupsku zgradu "Calumet Reserve".
Broj licence ili registracije: PL20220001125

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 milja

6 milja

Mogućnost kupovine 2 milja

2 milja

Restoran 3 milja

3 milja

Centar grada/mjesta 6 milja

6 milja

Zračna luka 32 milja Fort Myers

32 milja

Izlaz s autoceste 7 milja I 75

7 milja


Mjesto i položaj smještaja

Ova moderno namještena vila nalazi se u Napulju u mirnom rezidencijalnom kompleksu Calumet Reserve u dobro održavanom Lely Resortu pored dva javna golf terena 'Mustang' i 'Flamingo'.



Trgovine i restorani također se mogu naći u neposrednoj blizini (cca. 5 minuta), prekrasna plaža na napuljskom pristaništu za nešto manje od 15 minuta.



Za nekoliko minuta vožnje automobilom možete doći do središta Napulja s 5. avenijom i 3. ulicom s ekskluzivnim trgovinama, galerijama i restoranima.



Mirna lokacija u zelenoj zoni poziva vas na opuštanje, ali još uvijek ste za nekoliko minuta u srcu Napulja na 5. aveniji ili na prekrasnoj pješčanoj plaži na napuljskom pristaništu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Tenis
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 $
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Zatražite ponudu za svoje specifične potrebe!



Floridski porez od 12% bit će dodan cijenama najma.



Grijanje bazena: 15 USD/dan (ako je potrebno)

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Uživajte u Napulju kao elegantnom i sigurnom odredištu za odmor u bilo koje doba godine. Kriminal je ovdje strana riječ. Očaravajući grad u Meksičkom zaljevu dom je ili vikendica mnogih milijunaša.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.03.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Anna L. iz/od Wolfenbüttel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor uz golf teren

Kuća za odmor se nalazi u prekrasno održanoj i mirnoj zatvorenoj zajednici i ima lijep pogled na golf teren. Golf teren nije pretrpan, što omogućava veliku privatnost na terasi. Susjedi su izuzetno prijateljski nastrojeni i mirni. Kuća za odmor je vrlo dobro opremljena i uređena s puno ljubavi. Osjećate se ugodno i kao kod kuće od samog početka. Sama kuća i vanjski prostor vrlo su čisti. Više supermarketa je blizu i lako dostupno automobilom. Plaža, luka i 5. avenija također nisu daleko. Toplo preporučujemo kuću za odmor za sjajan odmor u Naplesu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Christiane R. iz/od Eisenach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor u super lijepoj kući

U potpunosti smo uživali u našem trotjednom odmoru u vili Golf View. Kuća je vrlo lijepa, tiha i sigurna, prostrana i otvorena, dobro održavana i također vrlo ukusno i s ljubavlju namještena. Walk-in ormari u svakoj spavaćoj sobi su ogromni, tako da sve možete udobno spremiti čak i za duži boravak. Ništa ne nedostaje. Kuhanje, pečenje, roštiljanje, čitanje, gledanje televizije, slušanje glazbe, kupanje, kupanje, piknik na plaži, hlađenje, ali i ponekad nužne stvari poput pranja, sušenja, peglanja i čišćenja su moguće jer je kuća tako dobro opremljena.
Ako imate pitanja, netko je uvijek na raspolaganju za pomoć.
Kuću i iznajmljivača (ili upravitelja) toplo preporučujemo!
Lijepi Pozdrav!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin H. Bienek:

Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen bei uns gut bei uns gefallen hat. Herzlichen Dank für die gute Bewertung und würden uns freuen, Sie wieder als Gäste begrüßen zu dürfen.

listopad 2018

Michael S. iz/od 24109 Melsdorf

4,9
5 5 5 4.5
Prikaži njemački

Odlična, moderna kuća

To je sjajna, moderna kuća u malom, lijepom, mirnom naselju. Bazen zajednice je točno nasuprot. Kuća je opremljena sa puno posuđa, modernim tehničkim uređajima, skoro novim plinskim roštiljem i odličnim priborom za plažu. Na mjestu imate vrlo dobru podršku na njemačkom jeziku od strane Swiss-Homewatchera. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin H. Bienek:

Vielen herzlichen Dank für die nette Bewertung! Wir würden uns freuen, Sie wieder als Mieter begrüßen zu dürfen.
Zur Info an andere Mieter: Das Haus verfügt über einen eigenen privaten Swimming Pool. Zusätzlich gibt es noch einen großen beheizten Gemeinschaftspool direkt gegenüber vom Haus.

travanj 2018

Rudolf P. iz/od Neu-Isenburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

IZVRSNA vila na Floridi / Naples

Već smo nekoliko puta bili u Napulju, ali smo prvi put boravili otprilike 2 ½ ​​ tjedna u Vili Golf View i osjećali se super od prvog do posljednjeg dana. Kuća je vrlo ukusno uređena s puno ljubavi prema detaljima. Sve je novo i visoke kvalitete. Kuhinja je opremljena sa svime što vam treba ili što bi mogli ikada trebati. Spavaće sobe / kupaonice su sve 3 potpune, tako da se može sasvim udobno boraviti u kući sa 3 para. Glavna spavaća soba i spavaća soba na 1. katu su nešto prostranije od druge spavaće sobe u prizemlju, ali svejedno potpuno dovoljne. Sve što vam treba je dostupno, uključujući kvalitetne kupaonske ručnike, suncobran i ležaljke. Garaža s električnim rolo vratima ima mjesta za dva automobila i ima izravan pristup kući, što je vrlo ugodno. Kod sljedećeg odmora u Floridi / Napulju odmah bih ponovno rezervirao ovu kuću. Još jednom hvala upravničkom paru koji se brine o svemu na licu mjesta i uvijek su dostupni kao kontakt osobe....

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

listopad 2017

Antje & Stefan V. iz/od Krefeld

5,0
5 5 5 5

Zu empfehlendes Ferienhaus Nähe Naples

Wir haben die „Villa Golf View“ im Oktober 2017 für 2 Wochen gemietet. Sie liegt in einer sehr ruhigen und gepflegten Siedlung, ca. 10 Autominuten von Old Naples entfernt. Die Zufahrt in diese Siedlung ist über ein elektronisches Tor gesichert, welches sich durch einen Zahlencode oder Handsender öffnen lässt. Die Anwohner sind alle sehr freundlich; hier grüßt jeder jeden. Das geräumige Haus ist sehr geschmackvoll und ansprechend eingerichtet und verfügt über 3 große Schlafzimmer mit angrenzenden Badezimmern. Die Terrasse mit Pool und Außengrill liegt direkt an einem Golfplatz. Unsere anfänglichen Bedenken, dass dort ggf. reges „Ball abschlagen“ herrschen könnte, haben sich in keinster Weise bestätigt. In den ganzen 2 Wochen haben wir keinen Golfspieler gesehen. Die Küche ist mit allen erdenklichen Küchengeräten ausgestattet und verfügt über zahlreiches Geschirr, Besteck, Gläser, etc. Auf Grund der warmen Temperaturen wurde aber fast jeden Abend der Außengrill genutzt. Einkaufsmöglichkeiten (Publix, Wal-Mart, Marshalls, Ross, CVS) sowie diverse Restaurants (Carrabbas oder Outback Steakhouse) sind in unmittelbarer Nähe und leicht mit dem Auto zu erreichen (ca. 5 Minuten). Die schönsten Strände auf Marco Island sowie Vanderbilt Beach sind ebenfalls mit dem Auto in ca. 15 – 20 Minuten zu erreichen. Für amerikanische Verhältnisse absolut keine Entfernung.
Kurzum: Die „Villa Golf View“ hat uns sehr gut gefallen und wir können das Haus zu 100 % weiterempfehlen.

Antje & Stefan Voß

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

listopad 2017

Horst S. iz/od 50935 Köln

5,0
5 5 5 5

Empfehlendswertes Haus in Naples

Wir waren begeistert von der Ausstattung und des super Zustands des Ferienhauses und haben uns dort sehr wohlgefühlt. Wir würden es jederzeit wieder buchen.

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci


kontakt

gospodin H. Bienek

gospodin H. Bienek

Dalji smještaji od gospodin H. Bienek

Pokazati sve smještaje od gospodin H. Bienek

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 87651

Posljednje ažuriranje: 30.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/87651.htm


«Villa Golf View» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina