Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Monsummano Terme

maks.  4   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

42 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

42 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Kuća za odmor IL RIFUGIO je samostalna, prizemna, samostojeća kuća za odmor s tri strane s privatnim bazenom za samostalno korištenje. Kuća u kojoj se nalazi IL RIFUGIO nije naseljena. Uz nju živi vlasnik kuće koji poštuje vašu privatnost. Živa ograda odvaja čovjeka od vanjskih dijelova kuće i privatne kuće vlasnika kuće. 2 dvokrevetne sobe, 2 kupaonice, 1 kuhinja i 1 dnevni boravak mogu udobno smjestiti 4 osobe s malom djecom. Ugodan, svijetao dekor. Godina izgradnje 2011. godine, 2018. godine oprema je dovršena. otprilike Ograđeni maslinik površine 2000 m2. pristup internetu. 2 x satelitska TV. BBQ. Klimatizacija u spavaćim sobama. Dopušteni su samo mali kućni ljubimci. Od zajedničkog kolnog prilaza vodi odvojeni kolni put ispod kuće vlasnika do kuće za odmor IL RIFUGIO. Privatno parkiralište za vaš automobil nalazi se neposredno uz kuću.

Dnevni boravak:
Vrlo povoljno: Sa terase bazena, kao i sa terase za roštilj ulazite u prostran i svijetao dnevni boravak sa satelitskom TV. Ugodna atmosfera stvara visoki, drveni strop na zabatu u južno-tirolskom stilu. Stol za objedovanje oraha "Rosa dei Venti" i iznimna stolica "pezzi d'arte" s visokim naslonom su važni i traženi po dizajnu poznatog talijanskog kipara Maria Cerolija. Njegovi radovi izloženi su u Muzeju moderne umjetnosti, New Yorku i Vatikanskim muzejima. Dragocjeni namještaj također uključuje ormarić od oko 1800, izrađen od burl drva, niske strane stolić od oraha burl i 2 ručno oslikane antičke zidne ploče (Albissola). Vrlo dekorativna i izvorna u isto vrijeme je reprodukcija srednjovjekovnog samostanskog sata od drveta. U hladnijem vremenu kamin pruža ugodnu toplinu.

kuhinja:
Iz dnevnog boravka ulazite u otvorenu kuhinju s izlazom na terasu s roštiljem. Udobna moderna kuhinja ima između ostalog i visoki hladnjak sa zamrzivačem, pećnicu u razini očiju, BOSCH plinski štednjak s 5 plamenika s izvlakačem, perilicu posuđa, aparat za filter kavu, aparat za espresso, mikrovalnu pećnicu i dovoljno kuhinjskih i prehrambenih pomagala.

Spavaća soba 1 s kupaonicom:
Svjetlo poplavljena dvokrevetna soba u pastelnim bojama s TV-om sa satelitskim programima ima izravan pristup bazenu. Parket od medene boje, inovativno dizajnirana konzola od oraha i visoki potpuno drveni strop međusobno se savršeno nadopunjuju u tonu. Pametno postavljene zidne sconce postavljaju posebne naglaske i stavljaju slike Vannucchija u 4 godišnja doba u pravo svjetlo. Potpuno nova privatna kupaonica podijeljena je u 2 dijela: u predsoblju je sudoper, iza kupaonice s tušem, kadom, WC-om i bideom.

Spavaća soba 2 s kupaonicom:
Opremljena parketnim podom i visokim drvenim stropom, dvokrevetna soba je najhladnija soba čiji se kreveti mogu spajati. Iz kreveta gledate u zelenilo i masline. Kvalitetna garderoba s komodom dolazi iz radionice lokalnog majstora. Osim toga, tajnica je oko 1800. izrađena od drva korijena oraha, stolica iz serije "pezzi d'arte" s visokim naslonom i drvenim sanducem, model "asso di fiori", iz serije Annabella autora Marija Cerolija i komoda s visokim tirkiznim komodom, Prostor za pohranu nudi. Spavaća soba ima zasebnu potpuno novu kupaonicu s tušem, WC-om i bideom.

Privatni bazen:
Ne može biti udobnije: "Od kreveta do bazena". Privatni bazen u prizemlju s unutarnjom rasvjetom, koji je dostupan samo vama, nalazi se neposredno ispred kuće. Njegove dimenzije su: 9,50 mx 4,30 m, dubina je od 1,20 m do 1,50 m. Malo stubište od opeke, takozvana "scala romana", udobno vodi u bazen. Kako bi se pružila još veća privatnost, 2018. godine jedna strana bazena, koja se nalazi uz stambeni prostor vlasnika kuće, zasađena je već visokim lovorovim grmljem. Terasa za sunčanje ispred kuće gleda na krovove Monsummano Terme i planine Pise. Ležaljke i suncobrani.

Roštilj Terasa:
Ograđeno imanje s maslinikom obuhvaća oko četvornih metara. Poslastica za oči: od izravno pričvršćene na terasu s roštiljem možete pogledati masline. Oko nje raste tipična za područje trske. Rustikalna grupa za sjedenje poziva vas na ugodne i društvene večeri roštilja. Tijekom dana, nadstrešnica postavljena na vikendicu pruža hlad. Iza sjenovite stražnje strane kuće s pogledom na brdo Monsummano Alto, zemlja se uzdiže samo malo.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 55 km

55 km

Jezero 14 km

14 km

Skijaška uspinjača 70 km

70 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 44 km Amerigo Vespucci, Florenz-Peretola

44 km

Kolodvor 8 km Montecatini Terme

8 km

Izlaz s autoceste 8 km Montecatini Terme

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se u brdima prvog maslinika u podnožju Monsummano Alta, iznad Monsummano Termea, pokrajine Pistoia, između Firence i Lucce / Pise. Putem autoceste (A 11) u Montecatini Termeu možete u kratkom vremenu doći do klasičnih toskanskih izletničkih odredišta kao što su Firence, Pisa, Lucca itd.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 300 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Navedene cijene najma uključuju: plin, vodu, wifi, održavanje bazena, najam prvog posteljnog posteljine, kuhinju, kupaonicu. Plaća se lokalno u gotovini na dan dolaska: povratni depozit od 300 Eura, - koji će biti vraćen na odlasku, tjedni paušalni euro 70, - (potrošnja električne energije: kuća / bazen), na zahtjev svaka promjena posteljine po osobi Euro 10, - (krevet, kuhinja, Kupatilo), grijanje: paušal nakon savjetovanja, na zahtjev: Dječji krevetić (za djecu do 3 godine): 35 eura, - tjedno, za kućne ljubimce (male kućne ljubimce): 30 eura, - tjedno.

Uvjeti poništenja:

  • 30 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt bis 90 Tage vor Reisebeginn 50 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 89. bis 55. Tag vor Reisebeginn 70 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 54. bis 26. Tag vor Reisebeginn 90 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 25. bis 15. Tag vor Reisebeginn 100 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 14. Tag vor Reisebeginn, am Anreisetag bzw. bei Nichterscheinen/ Nichtantritt der Reise.

ostale informacije:

To ne postaje lakše: središnja lokacija znači da možete doći do najbližeg grada Monsummano Terme sa svim vrstama trgovina u roku od 3 minute autom. s crkvom hodočašća Fontenuova. Na oko 900 metara dalje nalazi se termalna spilja Grotta Giusti, najveća prirodna špilja znoja u Europi s dodatno opremljenim spa i termalnim bazenom. Priuštite si svoj osobni wellness dan! Od iskusnih planinara dođite pješice oko 320 m visokog brda Monsummano Alto, spojenog na pola puta do geološke planinarske staze i kraćih i dužih pješačkih staza, z. Od Monsummana do Montevettolinija. Drugi sportovi kao što su jahanje, brdski biciklizam, paragliding, šetnje močvarnim šumama i golf mogu se naći gotovo na pragu. Uvjerite se znati: ako imate bilo kakvih pitanja, imate vlasnika u vašoj blizini, inače možete uživati u vašoj privatnosti!

Ekstra djevičansko maslinovo ulje može se kupiti kod vlasnika.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.8 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Bernd R. iz/od Ludwigslust

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Gotovo savršeno!

Proveli smo jako lijep odmor ovdje. Veliki, potpuno privatni bazen je praktički središte imanja, pa smo ovdje proveli puno vremena. Vlasnica (koja stanuje u susjednoj kući) je vrlo diskretna, ima se privatnost od znatiželjnih pogleda zbog živice.

Za obroke na otvorenom postoji klupe pod izvlačivom tendom. Međutim, ove klupe su doslovno došle do kraja svog života i uskoro bi trebale biti popravljene ili zamijenjene.

Ljeti je malo teško izbjeći sunce, jer tenda tokom dana ne pruža hlad. Tada morate pomjerati suncobrane prema suncu.

Kuća sama po sebi je vrlo kvalitetno opremljena. Veliki dnevni boravak s otvorenom kuhinjom, klima uređajem i TV-om koji prima njemačke kanale. Kuhinja je potpuno opremljena, ništa nam nije nedostajalo.

Pošto smo bili samo nas dvoje, koristili smo samo jednu spavaću sobu. Ovdje je klima bila važna za nas. Posebno bismo istaknuli krevete koji su, za nas s malim iskustvom u Italiji, bili neobično stabilni i opremljeni dobrim madracima.

Stvarno jedinstven je pogled na toskansku prostranstvu u večernjim satima, zalazak sunca je gotovo kitski lijep.

Stvarnih minusa nema. Dobro, zbog lokacije na rubu grada, nije baš mirno ni navečer, a posebno nas je malo smetala iritantna lajanja pasa na imanjima u susjedstvu, stoga za lokaciju dajemo samo 4 boda. Također treba spomenuti tešak prilaz kući za odmor, koji je stvarno na granici. Automobili s niskim podvozjem - nemaju šanse. I kada je duže padala kiša, čak bi i običnim automobilima bez pogona na sve kotače bilo teško. U mraku se više nismo usudili voziti automobilom, opasnost od skliznuća s puta je bila prevelika. To bi trebali i mogli poboljšati vlasnici.

lipanj 2023

Inka L. iz/od Selb

4,6
4 5 5 5 4
Prikaži njemački

Lijepa kućica s bazenom i simpatičnim iznajmljivačima

Odlična lokacija i predivan bazen. Ovdje možete pronaći mir i osvježenje u bazenu. Vlasnici su vrlo diskretni, imate privatnost. Međutim, na raspolaganju su vam ako imate pitanja.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

srpanj 2022

Holger J. iz/od Neu- Ulm

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divno

Što je bilo sjajno:
sjajna lokacija
sjajan bazen
super klima uređaj
vrlo ljubazni domaćini
super Wi-Fi
njemačka televizija
Što nije bilo tako dobro:
put do kuće je ispran, avanturistički neravan. To može biti problem za obične ili nisko ležeće automobile.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa G. Corsten:

Lieber Feriengast,

vielen Dank für Ihr Feedback. Wir wurden bereits mehrmals auf den schlechten Zustand der Zufahrt zum Haus aufmerksam gemacht. Es handelt sich um eine ca. 10 m lange Strecke VOR dem Eingangstor. Hierfür ist die Komune von Monsummano Terme verantwortlich, die bereits mehrmals vom Eigentümer kontaktiert wurde, um die Strecke auszubessern, bisher aber nichts unternommen hat. In der Zwischenzeit wurde die Zufahrt vor dem Tor vom Eigentümer persönlich ausgebessert, sodass jetzt unsere Gäste problemlos das Haus erreichen dürften.

Wir würden uns freuen, Sie wieder einmal begrüßen zu dürfen und wünschen eine gute Zeit!

Viele Grüße

Gabriele Corsten

travanj 2022

Regine M. iz/od Innsbruck

3,6
4 4 3 4 3

Schönes Ferienhaus mit Pool

Sehr schönes Ferienhaus in ruhiger Lage. Schlafräume gut. Betten gut. Leider ist der Weg/Strasse sehr abenteuerlich. Trotz hohem Radstand bei meinen Allrad Wagen eine grosse Herausforderung. Reinste Buckelstrecke!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2021

Simona B. iz/od Ehrendingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična kuća, čista i s velikim bazenom

Bili smo jako zadovoljni kućom. Bilo je vrlo čisto, bazen sa stepenicama (idealan za djecu) bio je odličan. Podjela dvije sobe s dvije kupaonice bila je savršena. Velika nova kuhinja sa svime što vam treba. Domaćin je bio jako ljubazan, ali niste ga čuli ni vidjeli, ali bio bi tu da pomogne ako je trebalo. Zaista možemo mirne savjesti preporučiti kuću.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2021

Andree E. iz/od Glücksburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Svuda je bilo lijepo!

Rezervirali smo kuću relativno spontano za naš obiteljski odmor sa psom i bili smo vrlo impresionirani. Kuća je prostrana i čista, klima uređaj je blagoslov, a pogled niz dolinu iz bazena je fantastičan. Kad bismo mogli poželjeti još nešto na ovoj visokoj razini, bila bi to perilica rublja. Inače je sve bilo super. I naš pas bio je sretan slobodnom trčanju po dobro ograđenom prostoru. Na kraju, ali ne manje važno, posebno treba istaknuti vrlo ljubazne, razborite, au isto vrijeme suzdržane domaćine koji su nam odmah stali uz sve naše brige. Hvala puno na ovome!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

lipanj 2021

Petra S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Eine wundervolle Oase

Hoch oben über Monsummano Terme fanden wir unsere Ferien-Oase in Alleinlage. Der Blick vom Haus war fantastisch. Mit Wein, eigenem Olivenöl, Obst und Leckerei für unseren Hund wurden wir von den Vermietern begrüßt.
Das Haus ist sauber und bot für 4 Personen reichlich Platz, alle Zimmer waren klimatisiert und sehr gut ausgestattet. Lediglich eine Waschmaschine fehlte uns für 3 Wochen Urlaub. Wir konnten jedoch in der nahe gelegenen "Lavanderia" im Ort Wäsche waschen.
Der Pool ist grandios, am Abend beleuchtet, und bietet Erfrischung pur.
Die Vermieter waren sehr hilfreich und doch diskret. An einem Abend wurden wir mit selbst gebackener Pizza überrascht, so lecker! Danke Francesca und Alessandro!!
Von Monsummano Terme unternahmen wir Ausflüge nach Florenz (gut erreichbar mit dem Zug) und nach Pisa, San Gimignano, Volterra, Autofahrt max. 1-1,5 h.
Wir können das Ferienhaus zu 100% empfehlen!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

kolovoz 2020

Thilo S. iz/od Waldshut

5,0
5 5 5 5 5

Il Refugio

Es war einfach perfekt und es ist ein toller Ort um von dort aus Ausflüge zu unternehmen (Pisa/Florenz/Lucca). Die Vermieter sind eine sehr nette und hilfsbereite Familie.
Achtung: Auffahrt ist nichts für tiefergelegte Fahrzeuge ;-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2020

Sabine H. iz/od 9410 Heiden

5,0
5 5 5 5 5

Super Urlaub in der Toskana

Super Lage, sehr schönes Haus mit Pool. Gute Ausstattung. Herzliche Vermieter die sehr diskret sind. Gute Ausgangslage zu den Sehenswürdigkeiten. TOP Restaurants in der Nähe

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2020

Carmine R. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5

Erholung pur ..... ein Traum ....

Wir 4 hatten gehofft das es in diesen Zeiten mit dem Urlaub klappt und es hat geklappt . Als wir angekommen sind wurden wir herzlich empfangen vom Hausherr , eine ausführliche Führungung im Haus und Erklärung der Gegebenheiten ,unser Enkel wollte unbedingt in den Pool der sehr groß und sehr sauber war .
Unser Enkel hatte den größten Spaß doch auch wir hatten bei der Wetterlage und der Aussicht einen wunderschönen Start .
Das Haus liegt leicht auf einen Anhang umgeben von Oliven Bäumen und einen massiven Berg im Rücken .
Die Aussicht geht weit ins Land - wirklich ein Traum am Abend .
Das Haus hat alles was man braucht - super eingerichtet es hat an nichts gefehlt . Das einkaufen in dem kleinen Ort ist relativ nah gelegen und die tollen Restaurants sind auf jedenfall ein Besuch wert .
Aber auch der Hausherr mit der lieben Familie die können eine Pizza machen - die könnte man glatt aus dem Restaurant bekommen haben - sehr sehr lecker .
Wir und unser Enkel hatten eine wunderschöne Woche die leider zu schnell vorbei war - doch werden wir sicherlich wieder kommen und wenn es nur zu Besuch ist falls man In der Nähe ist . Vielen Dank an alle die daran beteiligt waren ......

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2019

Dietmar K. iz/od 89352 Ellzee

5,0
5 5 5 5

Bewertung

Bewertung

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2019

Familie H. iz/od 99444 Blankenhain

5,0
5 5 5 5

Erholung pur

Das Haus liegt mitten im Grünen und ist mit allem ausgestattet, was man benötigt. Der Pool direkt vorm Haus ist optimal zum schwimmen, tauchen und Wasserball spielen geeignet.
Der Besitzer ist sehr freundlich und hilfsbereit aber dennoch diskret.
Günstig ist das umzäunte Grundstück, sodass wir unseren Hund frei laufen lassen konnten.
Die Lage des Hauses ist ca. mittig zwischen Florenz und Pisa bzw. dem Mittelmeer. Das waren für uns gute Entfernungen (ca. 1 Autostunde), um die Ausflüge zu unternehmen. Lohnenswert ist auch ein Ausflug nach Monsummano Alto und Vinci. Diese Orte liegen nah beim Ferienhaus.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa G. Corsten:

Lieber Feriengast,

wir möchten uns bei Ihnen für Ihre sehr gute und freundliche Bewertung herzlich bedanken. Sicherlich wird dieser Beitrag eine grosse Hilfe für andere Ferienhaussuchende sein.

Wir würden uns sehr freuen, Sie wieder als Gast im IL RIFUGIO begrüssen zu dürfen und wünschen Ihnen und Ihrer Familie eine gute Zeit.

Viele Grüsse auch von Ihrer Gastgeber-Familie

Gabriele Corsten

srpanj 2019

Cornelius iz/od 67134 Birkenheide

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Urlaub

Der Aufenthalt war sehr schön. Die Gastgeber waren sehr freundlich und hilfsbereit. Die Ausstattung ist sehr gut. Die Lage ist ruhig, da etwas erhöht am Ortsrand.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

lipanj 2019

Alfons D. iz/od 91088 Bubenreuth

4,8
5 5 5 4

Klasse Haus mit sehr freundlichen Vermietern

Wirkliche liebe ,hilfsbreite und sehr diskrete Vermieter.Haus mit schönem Blick,gutes Preis/Leistungsverhältnis.Man kann viel unternehmen:Pisa,Florenz ,Lucca...Museen........aber auch entspannen:schöner Pool,schöner Blick..

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci


kontakt

Tvrtka Residenze Toscane di Gabriele Corsten
gospođa G. Corsten

gospođa G. Corsten

ostale informacije

Broj objekta: 191481

Posljednje ažuriranje: 07.04.2024

Oglas je online od: 5 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/191481.htm

Gospođa Gabriele Corsten

Via Vacchereccia 8

51010 Massa e Cozzile

0049(0) 177 7464025

IT01747510475


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Monsummano Terme» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina