Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Vista Oceano - Tenerife

Tenerife Sjever

maks.  7   Gosta/Gostiju
220m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
220m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vista Oceano zove ocean. Iz ove kuće se pruža prekrasan panoramski pogled na sjevernoj obali Tenerife i Atlantskog oceana. Iz soba osvijetljenu nude pogled na spektakularne obale i Mount Teide, najvišu planinu u Španjolskoj s m. Panoramski prozori vam omogućiti da sudjeluju u spektaklu lomljenje valova koji udaraju ovdje na obali. A uz malo sreće možete gledati u živo vlak roj dupina koji prelazi svoj vidno polje u poplavama.

Kuća plijeni ekskluzivan i dobro održavan opreme i prostranim dnevnim boravkom. Posjetitelji će naći mirno pred inače stalno präsentem prometne buke naš brz. Vlasnik, koji je vlasnik nekoliko puta godišnje se ovdje uživa odmoru, stavlja vrijednost na savršenom funkcionalnošću i jasnoće sobama.

Kao stambenog prostora imate ukupno oko 220 četvornih metara je dostupan, koji se proteže na dvije etaže. U gornjem nivou je prostrani dnevni boravak. Uhvatite popodne uz piće na kauču, u društvu s omiljenom glazbom s visokokvalitetnim hi-fi sustav, pokvariti. Veliki izbor CD-a dostupna je za tu svrhu su na raspolaganju.

Osim blagovaonom s elegantnim staklenim stolom je kuhinja, u amaterskom kuharu može sudjelovati u događaju u dnevnom boravku. To je opremljen sa perilicom posuđa, štednjak, pećnica s električnim grilom, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica i hladnjak-zamrzivač. Osmoza filtera sustav štedi izvlače posudama pitke vode. Odavde imate prekrasan pogled na ocean.

u drugu, ostakljena, s tri strane dnevni boravak u kombinaciji je s dnevnim boravkom, iz kojeg se također može izgledati kao s propovjedaonice na obali i prostranstvima oceana. Ovdje ćete naći sofe daljnji stol za jelo i sjedalice. U ovoj sobi se nalazi TV sa Astra satelitski prijemnik i DVD player.

Iz oba stolovima imaju pogled na more; a ovdje također imaju pristup ostakljene i tako natkrivena terasa, koja također može biti zaštićen tendom od prejakog sunca. Tri od četiri spavaće sobe se nalazi u gornjem dnevnoj razini. Dvije velike spavaće sobe svaka dvostruka kreveta s udobnim madracima u veličinama 180 x 200 cm i 160 x 200 cm. Velike, od poda do stropa opremljen ormari uzeti svoju odjeću za duži boravak. Ove dvije spavaće sobe svaka ima kupaonicu, jednu s kadom, a druga s tuš kabinom. U trećem, manja spavaća soba ima jedan krevet u veličini 90 x 200 cm.

U donjem nivou nađete dnevni boravak sa Astra-TV i glazbeni sustav, glavne spavaće sobe s priloženom kupaonicom i prostranom kuhinjom s keramičkom pločom za kuhanje, perilica suđa, mikrovalna pećnica, hladnjak-zamrzivač, kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu, a mjesto sustava pitke vode osmoze.
Krevet ima veličinu od 150 x 200 cm.
Također, u ovom apartmanu imate kuhinju i dnevni boravak fantastičan pogled na obalu i more.

Budući da dva potpuno opremljena apartmana su dostupni ovdje, kuća je idealna za dvije obitelji koje žele ljetovati zajedno.

U posebnoj prostoriji se nalazi perilica i sušilica rublja. Također sušilo za kosu, glačalo, sušilo za kosu i sef za dragocjenosti na raspolaganju. nalaze posteljina, ručnici i ručnici, kao i ručnici za plažu.

Zaštićena i prema jugu sunčano Bazen je opremljen sa protustrujnim i sustav grijanja. Pod normalnim vremenskim uvjetima, temperatura od 26 stupnjeva je postignut. Osmišljen je trapezoidnog oblika, 4-5 m širine, a oko 9 metara dužine. Na bazenu su ležaljke, dugi stol sa stolicama, suncobran, roštilj na plin. Idealno mjesto za pool party u ekskluzivnom ambijentu. Najam automobila može biti parkiran točno ispred vile u službi ceste. U ovom urbanizacije nema uznemirujuće kroz promet koji bi mogli ometati oporavak.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Zračna luka 80 km Reina Sofia- TFS

80 km


Mjesto i položaj smještaja

Visoke, strme stijene koje čine na sjevernoj obali Tenerife. I pored litice nalazi se vrlo uredno, lijepo selo El Sauzal s prekrasnim trga i mnogih cvijeća. Visoko gore na stijenama nalaze se atraktivne Miradores (ta).

Od posebnog značaja je vino muzej u El Sauzal. Čak je i sama zgrada, bivša seoska kuća iz 17. stoljeća, vrijedi posjetiti. U dvorištu stoji stari tijesak. U pojedinim salonima će biti obaviješteni o povijesti vinogradarstva u Tenerife.

Kuća se nalazi u Los Naranjos, koja je dio svakog pol do općinama La Matanza i El Sauzal. Između oba mjesta nalaze se četiri stambene površine, a to Primavera, Puertito, Las naranjas i Puntillo del Sol. Las naranjas a druga tri su u rezidencijalnom dijelu pod nazivom "Sunce pojas na sjeveru". To je područje na sjevernoj obali Tenerife s najviše sunčanih sati u godišnjem prosjeku.

je relativno velika, zauzeti mjesto s brojnim trgovinama, veliki supermarket, kafićima, barovima, restoranima i ogromnim stare crkve La Matanza. Iznad sela je šumovito područje koje vas poziva da sati šetnje prekrasnim borovim i eukaliptusa šume. Ovaj vikend nudi poljoprivrednika tržištu u La Matanza priliku kupiti svježe voće, povrće, vino, kolače i druge proizvode koji se nude od strane lokalnih poljoprivrednika.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
golf
Brdski biciklizam
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Svaka dodatna osoba iznad 13 godina iznosi 20 € do 13 godina € 10. U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni dodatne troškove, ručnike, posteljinu i. Beba putovanja krevetić i visoka stolica su besplatna. Pristup internetu putem WiFi je slobodan.

Uvjeti poništenja:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

ostale informacije:

El Sauzal je vrlo dobro održavana, schmuckes selo s lijepim trga i mnogih cvijeća. Od posebnog značaja je vino muzej. Čak je i sama zgrada, bivša seoska kuća iz 17. stoljeća, vrijedi posjetiti. U dvorištu stoji stari tijesak. U pojedinim salonima će biti obaviješteni o povijesti vinogradarstva u Tenerife. Naravno, također možete sudjelovati u kušanju vino ili kupiti svoj omiljeni vino ravnopravno na mjestu. Ali El Sauzal ima puno više za ponuditi, primjerice, keramika Manuel. On lončar na okretnica Wildfire uporabna keramika, kao što su tanjuri, čaše, vaze, vrčeva, itd u selu postoji nekoliko trgovina i restorana. U ovom trenutku je samo referenca na dva vrlo dobrih restorana: Los Angeles i La Ermita. Tamo sljedeći Kanarskih otoka i međunarodne kulinarske delicije i veliki širina ribljih specijaliteta.

Brzo postignut nekoliko gurmanske restorane i supermarkete, neki samo 3-5 minuta. Kao što su golf, tenis, jahanje, također se nalazi u neposrednoj blizini. Udaljenost do Tenerife South Airport je oko 80 km, North Airport oko 10 km. Glavni grad Santa Cruz vozite oko 20 km, a do Puerto de la Cruz, 10 km. Središte La Matanza je potrebno autom oko 5 minuta do El Sauzal oko 10 minuta. Golf "El Penon - Stvarnom Club de Golf" je samo 10 - 15 minuta do plaže Mesa del Mar i romantično ribarsko selo El Pris u oko 15 - 20 minuta.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Teneriffa2000
gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Dalji smještaji od gospodin U. Scharnitzky

Pokazati sve smještaje od gospodin U. Scharnitzky

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 91434

Posljednje ažuriranje: 21.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/91434.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina