Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartmani u Olbersdorfu

Olbersdorf, Park prirode Planine Zittau

maks.  14   Gosta/Gostiju
295m²  stambena površina
8 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
295m²
8 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

107 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

107 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Iza građevinske ljuske staje koja se koristila kao kućica za kočije i spremište, a koja je obnovljena prema povijesnom uzoru, zaštićenog seoskog trostranog dvorišta iz 19. stoljeća, 3 odvojena apartmana za odmor projektirana su u stilu mezoneta kao nova. dizajn interijera. Svaki od njih počinje na prvom katu i proteže se do krovnog područja, kojim prolaze izvorne grede koje su ostale vidljive. Na raspolaganju su dva različita tipa apartmana.

Tip I (Whg 1 i Whg 2) ima stambeni prostor od po 95 m².

U donjem dijelu nalazi se dnevni boravak s kuhinjom u obliku slova L, velika kupaonica (kada, tuš, wc) i spavaća soba za 2 osobe. Drveno stubište vodi do gornjeg prostora s bračnom sobom i još jednim toaletom. S galerije se pruža pogled na dnevni/kuhinjski dio ispod. Oba apartmana razlikuju se samo po konceptu spavaće sobe: Whg 1 ima 1 dvokrevetnu sobu (na katu) i 1 dvokrevetnu sobu (dolje), Whg 2 ima 1 dvokrevetnu sobu (na katu) i 2 jednokrevetne sobe (na katu).

Tip II (Whg 3) ima stambeni prostor od 105 m². U donjem dijelu nalazi se velikodušno dizajniran dnevni/kuhinjski prostor, kao i sve 3 spavaće sobe (2 dvokrevetne spavaće sobe, 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta), velika kupaonica (kada, tuš, dupli umivaonik, WC) i malo spremište za prtljagu . Drvene stepenice vode iz dnevnog boravka u galerijski prostor za sjedenje, gledanje televizije i igranje, opremljen kutnom garniturom, 55-inčnim smart TV-om, radnim stolom i prostorom za igru (po mogućnosti za djecu).
Dva apartmana tipa I namijenjena su za do 4 osobe, a veći apartman tipa II za do 6 osoba. Sve su dvokrevetne sobe dovoljno prostrane da se po potrebi može dodati i putni krevetić (malo dijete).

Koncept dizajna naglašava visoku razinu udobnosti stanovanja, uzimajući u obzir ekološke aspekte: sve sobe (uključujući kupaonice i WC) s prozorima, veliki kreveti s dobrim svojstvima za ležanje (180 x 200 cm, 90 x 200 cm), kupaonice s grijanim ručnicima vodilice, kuhinjski prostor s odvojenim odvodom zraka, četverostruka indukcijska ploča za kuhanje, kuhinjska radna ploča od granita u boji, podno grijanje (na geotermalnu energiju), dodatna peć obložena kamenom, LED stropna rasvjeta u cijelosti, smart TV, pristup internetu s brzim 50 Mbit /s podatkovna linija više.

Nadalje, kuća za odmor ima prostoriju koja se može zaključati u prizemlju za parkiranje dječjih kolica, bicikala, zimske sportske opreme itd.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet
Spavaća soba 8
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Jezero 1.5 km

1.5 km

Skijaška uspinjača 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 119 km Dresden

119 km

Kolodvor 4.5 km Zittau

4.5 km

Izlaz s autoceste 56 km Weißenberg

56 km


Mjesto i položaj smještaja

Trostrano okućnica s (30 x 10) m velikom kućom za odmor na zemljištu površine 9000 m² još odiše karakterom one tipične seoske forme naselja kakva je nastala na krčevinama u vrijeme prvog naseljavanja: Waldhufendorf, u kojem je izgrađen dvorišni sklop sa zgradama neposredno uz seosku ulicu s vodotokom, zatim livadama i poljima iza njega te susjednom šumom. Sve to na trakastom komadu zemlje, tzv. kopitu.

Do objekta za odmor lako se dolazi mirnom seoskom cestom. U dvorištu se nalaze parkirna mjesta za vozila. Rado ćemo pokupiti putnike vlakom sa željezničke stanice Zittau.

Vaš smještaj za odmor nalazi se na pola puta između okružnog grada Zittau (3 km) i planina Zittau (5 km) i unutar pješačke udaljenosti do Olbersdorfer Seea s mogućnostima kupanja. Stoga je prikladno polazište za istraživanje za turiste sa širokim spektrom interesa. Zittau, koji je star više od 750 godina, nudi kulturno blago: dva korizmena platna jedinstvena su u Njemačkoj, zanimljiva je uglavnom očuvana povijesna gradska jezgra i prstenasto oblikovanje oko gradske jezgre kao zeleni pojas s reprezentativnim zgradama. U planinama Zittau s poznatim gradovima Oybin, Jonsdorf, Waltersdorf i Lückendorf, planinari i biciklisti svih dobi pronaći će idealne uvjete za uravnotežen odmor. Ostale posebnosti uključuju pustolovno putovanje uskotračnom željeznicom koja je puštena u promet 1890. od Zittaua preko Olbersdorfa u planine, drvene kuće Oberlausitz, jedinstvene u Europi, te izlete u Češku i Poljsku.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene najma (sezona 99€, vansezona 85€, završno čišćenje 45€) odnose se na apartman (apartman 1 ili 2) za smještaj do 4 osobe. Apartman 3, do 6 osoba (sezona 149€, vansezona 129€, završno čišćenje 55€), točne cijene na upit. Nemojte se oslanjati na kalkulator cijena! Od 1. siječnja 2021. plus 1,50 € po osobi/noćenju boravišna pristojba koja će biti podmirena u gotovini na licu mjesta.



Od 07.10.2022 do 09.10.2022 slobodan je samo apartman 1

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.7 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Heiko I. iz/od Großthiemig

5,0
5 5 5 5 5

Familienurlaub

hatten ein wunderschönes verlängertes Wochenende, ganz in Familie. Prima Service, Tipps für Ausflüge ,nette Gespräche mit dem Hausherrn. Sehr sauber und top ausgestattet.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila

travanj 2023

Christoph S. iz/od Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

obiteljski bijeg

Bilo nas je 9 odraslih koji smo živjeli u 2 apartmana i jako smo oduševljeni ovim domom i vlasnicima od rezervacije do odlaska!
Mogli smo kuhati, jesti i provoditi vrijeme zajedno u velikom stanu.
Bilo je još dovoljno mjesta da vam ne ide na živce.
Sve je u vrlo atraktivnom i uspješnom stanju! Notorne jaukače moraju dugo tražiti kako bi dodijelile manje bodova.

kolovoz 2021

Dirk R. iz/od Karlsbad

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u Dreiseitenhof --- Gornja Lužica vrlo blizu...

Odmor s 4 odrasle osobe u Olbersdorfer See. Bili smo u apartmanu broj 2 na prvom katu - pogled na dvorište. Lokacija ne može biti bolja, trenutno slijepa ulica zbog gradilišta, ali inače malo prometa jer dalje ide rasterećena cesta. Ovdje je uz veliki trud obnovljeno trostrano dvorište. Dva objekta su gotova, jedan tek predstoji. Na glavnom ulazu preuređene stare staje možete parkirati svoje bicikle, stepenice za gornji kat su široke. Stan je idealno podijeljen i omogućuje vam da doživite krovne grede na 2 etaže. 2 kupaonice / WC i tuš Kupaonice su velike i obje s prozorima. Posvuda su postavljeni komarnici, što ima smisla ljeti – pa otvoreni prozori nisu problem. Unatoč vrućem vremenu vani, u stanu je bilo ugodno. Kuhinja nudi sve što vam je potrebno, TV i ozvučenje također na brodu. Odličan drveni pod i stoga 1a klima za život. Apartman je idealno polazište za planinarenje i MTB ture u planinama Zittau. Turistički vlakić ZOJE vozi pored kuće na vidiku. Autobusna stanica za Zittau ili Oybin / Jonsdorf udaljena je 7 minuta hoda. Iza kuće počinju biciklističke staze u svim smjerovima. Okućnica se može koristiti, velika površina. Do Zittaua u okolici može se doći biciklom, autobusom, vlakom, ali i pješice. Vrhunac ostaje izlazak sunca na O-See ili s MTB-om rano ujutro na Töpferu - s neopisivim pogledom na O-See, Zittau i cijeli bazen Lausitzer.

Domaćin je neugledan, ali uvijek prisutan. Rukovanje je bilo nekomplicirano, vrlo prijateljsko i stoga jednostavno preporučljivo posvuda - za obitelji, planinarenje i avanturistički odmor.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2021

Kathrin J. iz/od Unstrut-Hainich / OT Großengottern

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor s prijateljima 2021

Vrlo lijepo uređen smještaj s puno depandansa. Vlasnik i susjedstvo super. Stvarno smo uživali.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

prosinac 2020

Heike E. iz/od Glauchau

2,9
3.5 3.5 0.5 3.5 3.5

Silvester 2020

Wir haben Silvester 2020 diese Unterkunft gebucht und auch eine Anzahlung geleistet. Durch Corona konnten wir nicht anreisen. Meine Versuche mit dem Vermieter in Kontakt zu kommen scheiterten. Wir haben weder eine Absage noch unsere Anzahlung bekommen.
Vielleicht wären wir gern zu einem anderen Zeitpunkt gekommen. Wir finden es beschämend ,wie das gelaufen ist.

listopad 2020

Kristin D. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Nas troje proveli smo svoj drugi jesenski odmor u sjajnom i s ljubavlju uređenom apartmanu s pogledom na vrt.
Dođite, parkirajte i osjećajte se dobro.
Sve što vam treba nalazi se u stanu.
Odatle možete započeti sjajna planinarenja, a automobilom ili vlakom možete brzo doći do Oybina, Zittaua (možete i pješačiti) ili Jonsdorfa (odlična pekara).

Iako smo bili dva puta, vratit ćemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2020

Fred G. iz/od Freital

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super vikend za cijelu obitelj

Imali smo rezervirane sve tri apartmana za vikend za obiteljski susret. Oprema apartmana je vrhunska. Nije nedostajalo ničega. Vlasnici su jako prijateljski nastrojeni i već su unaprijed nastojali ispuniti sve naše želje.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2020

Ralf T. iz/od Rietschen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasni apartmani u idealnoj lokaciji

Veliki, savršeno i moderno opremljeni, kao nova apartmana u prekrasno obnovljenoj trostranoj dvorci! Veliko vanjsko područje, idealno za djecu, kao i za roštiljanje i odmaranje! Olbersdorfer See s jako lijepom plažom dostupnom pješice za 25 minuta. Željeznički kolodvor za usko kolosijek Zittauer Gebirge dostupan je pješice za 10-15 minuta. Super gostitelj! Simpatičan i susretljiv! Sve u svemu, savršeno mjesto za opuštene dane odmora! 100% preporuka! Samo sjajno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Miriam K. iz/od Georgsmarienhütte

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub in Traumwohnung

Die Ferienwohnung ist für Wander-, Bade- und Kultururlaub ideal gelegen, geräumig, gut ausgestattet und gemütlich. In unmittelbarer Nähe liegen der Olbersdorfer-See, ein Freibad und mehrere schöne Wanderwege.
Der Vermieter ist sehr hilfsbereit und erfüllt auch Sonderwünsche.
Wir haben uns wirklich rundum wohl gefühlt.
Herzlichen Dank für diesen unvergesslichen Urlaub!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2018

Funke iz/od 02826

4,3
4.5 4.5 5 3
Prikaži njemački

Prekrasan smještaj

Bili smo 4 obitelji koje su provele vikend u ovoj sjajnoj kući. Osjećali smo se vrlo ugodno od samog početka. Domaćini su super ljubazni i gostoljubivi, gazda nam je ispunio svaku želju i čak je organizirao dodatni dječji stol za djecu da jedu vani!
Apartmani su lijepo namješteni i moderni, ništa nije nedostajalo.
Mogli smo koristiti vrt i roštilj, postojao je mali pješčanik, ljuljačke i druga igrališta za djecu. Iznajmljivači su stvarno mislili na sve! Jednostavno prekrasno i toplo preporučljivo!
Sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2018

André iz/od Ottendorf-Okrilla

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Ferienwohnungen

Diese Ferienwohnungen sind super schön und liebevoll eingerichtet. Der Gastgeber ist uns von Anfang an offen und freundlich gegenüber getreten.Wir haben uns sehr wohlgefühlt und unseren Kindern hatte es der Garten zum toben angetan. Wir möchten diese Ferienunterkünfte weiterempfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

veljača 2018

Kris K. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor

Proveli smo predivno opušteno vrijeme u s ljubavlju renoviranim i prilagođenim apartmanima na Dreisitzhofu. Roditelji imaju razne mogućnosti povlačenja u stan, djeca imaju dovoljno prostora za igru na prostranim travnjacima (sa pravim nogometnim golom!!!) i popločanom dvorištu. Stajalište uskotračne željeznice nalazi se na pješačkoj udaljenosti, a do raznih planinarskih i izletničkih odredišta može se doći za nekoliko minuta.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce

rujan 2017

Fam. K. iz/od Pulsnitz

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsna kuća za odmor za odmor

Vrlo lijep, nov i udoban stan koji ne ostavlja ništa zaželjeti. Domaćini su jako ljubazni i osjećali smo se vrlo ugodno. Stan je na idealnoj lokaciji. Nekoliko minuta do Olbersdorfer Seea i uskotračne željeznice.
Vratit ćemo se sigurno.

Srdačan pozdrav iz Pulsnitza

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2017

Ch. E. iz/od 09116 Chemnitz

5,0
5 5 5 5

Tolle Unterkunft

In wunderschöner Urlaubslage mit vielen Unternehmungsmöglichkeiten liegen die beiden stilvoll eingerichteten Ferienwohnungen. Wir waren zwei Familien und für uns war es perfekt. Die Gastgeber sind sehr darum bemüht, dass man sich wohlfühlen kann.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

travanj 2017

Nina H. iz/od 02763 Zittau

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung zum Wohlfühlen

Ein toller Ort, um das Zittauer Gebirge zu erkunden. Sehr netter und hilfsbereiter Gastgeber, tolle Wohnung mit allem ausgestattet, was man für einen entspannten Urlaub oder in unserem Fall Kurzurlaub braucht.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

travanj 2017

Tina S. iz/od 01900 Großröhrsdorf

5,0
5 5 5 5

Sehr zu empfehlen

Sehr schöne, pfiffig aufgebaute Wohnungen in ruhiger Lage. Alles in einwandfreiem Zustand. Gastgeber sehr freundlich und bemüht Wünsche der Gäste umzusetzen.Wenige Schritte bis zur Dampfbahn in Richtung Zittau bzw den Kurorten Oybin und Jonsdorf.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci


kontakt

gospodin K. Rothe

gospodin K. Rothe

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 92352

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/92352.htm

Gospodin Kendy Rothe

August-Bebel-Straße 138

02785 Olbersdorf

0049(0) 00491631859118


«Apartmani u Olbersdorfu» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina