Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finca Sentido

Dizajn Finca, bazen, more i planinu za 2 - 6 osoba, bežični s prekrasnim plažama u blizini

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+4)
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe (+4)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

318 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

318 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Mallorca ...
... vidjeti i uživati.

Sve to možete doživjeti na našim Finca Sentido.
To je tiho, ali centralno smješten između St. Llorenç i Son Servera na istoku Mallorci.
Smješten u prekrasnom i vrlo velikoj parceli sa privatnim bazenom i prekrasnim pogledom na okolnu prirodu, oaza dobro razvijene, (2 Bebe &) mogu ostaviti svoje brige u do 6 osoba.
Mala cesta, dolazi se kuća s prekrasnim panoramskim pogledom na planine. Lokacija osigurava čak iu vrućim ljetnim noćima ugodne temperature. Lagani vjetar će učiniti ostalo.

Prebivalište Sentido se sastoji od tri spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka koji je otvorenog tipa i 2 kupaonice, jedan gost wc, veliki bazen i nekoliko terasa, uključujući fantastičan krovnu terasu.

Veći soba je krevet s dimenzijama 180 x 200 cm, u manjim drugog i trećeg sobu je krevet s dimenzijama 160 x 200 cm. Jedna spavaća soba ima kupaonicu en suite.
Sve sobe imaju poda do stropa prozora sa izlazom u vrt.

Za malu djecu, bebe kreveta i visoke stolice na raspolaganju besplatno. Također, na svoje omiljene emisije Bundesliga ili ne morate dati. Moderna satelitski sustav je bio instaliran, naravno.

Non pušenje Kuća je namještena s velikom pažnjom za detalje, trebali još nešto nedostaje, javite nam, ali budite zadovoljni.

Naravno, nema buke zrakoplova.

Položaj Finca je strateški optimalno. otprilike 5km je živo Cala Millor s lijepom pješčanom plažom i ukloniti plaža ispred. U okolici postoje mnoge lijepe luka, nekoliko odličnih golf, brojne slikovite i idilične uvale i brojne zanimljive atrakcije, kao što pećinama Porto Cristo.

Farma je idealno mjesto za golfere, ljubitelje prirode, šetače, bicikliste ili samo za opuštanje odmor i središnje polazište za daljnje djelovanje bilo koje vrste.

Radujemo se Vašem dolasku!

Vi ste srdačno dobrodošli!

... usput, ovaj objekt je trebao dotakne svoje srce, ali je već popunjeni, tako da i dalje mogu slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo se potruditi da preporuči neki drugi dom.
Broj licence ili registracije: ETV/5666

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 65 km Son Sant Joan

65 km

Kolodvor 12 km Estació de Manacor

12 km

Izlaz s autoceste 2 km MA15

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Na sjeveroistoku Mallorce u općini Son Servera, selo istog imena se nalazi u području koje je poznato kao Llevant. Prema tradiciji, nalazi se selo od 13. stoljeća, neki vjeruju da je dobio ime po jelena koji su se nekad lutali ovo područje.

Nedavno je zaobići bio Built-- ranije vozio svima koji su htjeli do plaže, direktno Son Servera - sada se vidjeti ovaj gradić manje posjetitelja, osim možda u petak ujutro kada je tjednik na tržištu odvija. Selo je tradicionalna s kafićima i restoranima. AUC mjesto nalazi i drogerija Müller i Eroski supermarket.

Golfers da je ime ovog grada svakako jednaka lokalnom golf: Son Servera Golf je drugi najstariji golf u Mallorci i otvorena je kao naravno 9 rupa u 60, ali on je bio u 2012 proširen na 18 rupa. Nalazi se u Costa de los Pinos. U neposrednoj blizini se također preporučuje Pula Golf. Drugi golf u Canyamel Capdepera i lako su dostupni ovdje.

Općina Son Servera i popularno izletište Cala Millor je jedno sa svojom dugom pješčanom plažom, koja se nalazi između manjeg ljetovalištu Cala Bona i prirodni rezervat Sa Punta de n'Amer. Cala Millor Sa Màniga auditorij je mjesto mnogih kulturnih događanja, kao što su balet, kazalište i koncerte.

Son Servera vozite brzo u lijepom selu Arta, također je vrlo popularan posebno među posjetiteljima iz Njemačke. Ovaj grad je vrlo popularan ne samo zbog svoje košarice rada nego i zbog živo tjedni tržištu u utorak ujutro, u ljeto, broj štandovima udvostručio.

Son Servera što je odlična polazna točka za izlete zanimljivih mjesta koje možete otkriti u ovom dijelu Mallorce.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

* Wi-Fi je besplatan.
mi * Dječji krevetić i visoka stolica se osigurati na zahtjev također su dobrodošli besplatno.
* Ako bilo koji od članova vaše obitelji biti pas, on je udario, bez obzira na najamninu, za svoje četveronožne prijatelje rentu od 10,00 € / dan. Poželjne su izričito i isključivo veliki psi.
* Ručnici za plažu u masama 140 x 70 cm, rado ćemo zaposliti za naknadu od 15,00 € za 4 komada na raspolaganju.
* Lokalno, 2016, uvedena turizam plaća se porez. To je kao što slijedi:
od 1. svibnja do 31. listopada
pod devet dana u najam za odmor 1 € / dan, u hotelima sa 3 i 4 zvjezdice 1,50 eura / dan, u hotelima s pet zvjezdica i još 2 Euro / dan;
od devet dana, pola iznosa / dan.
od 1. studenog do 30. travnja:
pod devet dana u ovim kategorijama između 0,50 eura i 1 euro / dan
od devet dana u svakom poluvremenu.
je porezni obveznik koji boravi kao gost u, kao i više od 16 godina. Trošiti, kontrolu stanodavca. Za uklanjanje poreza molimo, trebamo kopiju osobne iskaznice.
* Za 2 osobe 155,00 € naknada za čišćenje se naplaćuje za 3/4 osobe € 185,00, za 5 osoba 200,00 € za 6 osoba 215,00 €. Za Fellnase, zasebna naknadu od 30,00 €.
* Primjena sustava grijanja je opcionalno. Za korištenje ovoga, pa 15,00 € Naplaćuje se naknada za svaki dan, ali to će se nadoknaditi u odnosu na stvarne potrošnje, što je znatno niže u cjelini. Kuća je opremljena najsuvremenijim i štedljivih infracrvenih grijača, koji su povezani s kW metru. Na taj način možete znati točno o kojoj se troškovi nastali. KW sat se naplaćuje po 0,20 €.

Uvjeti poništenja:

  • Es besteht keine Möglichkeit der Stornierung. Bitte überdenken Sie den günstigen Abschluß einer Reiseversicherung, denn diese übernimmt im Krankheitsfalle die Haftung.

ostale informacije:

staviti svoje srce, ja bih također vrlo popularna „eko” put „Via Verde”.
gdje biser industrija otoka je kod kuće - - i Arta na sjeveroistoku 1921. godine, prvi put da je parni pogon vlak vozio između Manacor. To što je „Levante” (Majorcan „Llevant”) poznata je dio Mallorci često prijeđe u korist drugih područja otoka. Tu su nježni, šumovitim brežuljcima, mirna doline, malih mjesta i sela, znamenitosti i raznoliko priobalje.

Kada se pruga je zatvorena 1977. godine, pjesma pala u zapuštenost. I iako je u posljednjih nekoliko godina, planovi za njihovo ponavljanje kao tramvajske linije u prostoru bili, nije imao šanse u ovoj recesiji. Danas, 29-kilometar put do novih visina - kao eko-staze pod nazivom „Via Verde”. Motorna vozila su zabranjeni, a ruta prati solarni sigurnosnih kamera.

Španjolska sada ima mrežu od preko 100 takvih prirode staza - sve iskorištenih željezničkih pruga koje su pretvorene u tu svrhu. Prvi je objavljen u 1993, te je kao i svaki drugi otvoreno dostupni, stan i pogodan je za ljude svih dobi i fizičkom stanju.

„Među Verde” iz Manacor do Arta je jedini takve vrste u Balearsko otočje i privlači s promjenom krajolika na putu (ponekad vidi u daljini, čak i mora). Mogući su i izleti na znamenitosti ili male buffs. Sant Llorenç, Sin Carrio i Son Servera put obnovljena stara stanica zgrade oko nje. A u stanici Arta lokalnih obrta je dostupan za kupnju.

Trče, šetači, biciklisti i vozači iz područja koristiti ovaj relativno novi smjer već zauzet (službeno otvorena u listopadu 2014.). U nedjelju ujutro je posebno zauzet. Strana puta pozvati šest odmorišta za piknike - sa stolovima, klupama, bicikla stalci i posuda (ali nažalost bez sanitarija).

Više od grmlje i gotovo stabala posađeno duž trase, uključujući i borova, hrastova, tamarinda i dud stabala. Znakovi pružiti korisne informacije o flori i fauni na putu i mjesta na području koje želite da vas posjeti.

Ne trebate posebne cipele za hodanje - u uniformi vanjskim izgledom rute bogata udobne, ravne spojnice (uključujući i trenera) potpuno van. Jedini mali prigovor: u selima znakova koji upućuju na put do „Via Verde” jedva stojim. Osim toga, to je dobrodošao dodatak Mallorca, posebno za ljude koji žele istražiti na vlastitu otok slično.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.04.2024


9 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.8 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2021

Volker S. iz/od 71384 Weinstadt

4,9
5 4.5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Domaćica i naš nadzornik u Finca Sentido toplo su nas dočekali izvan gužve. Naša kuća za odmor višestruko je premašila naša očekivanja. Pronašli smo prekrasnu fincu s ljubavlju uređenu do posljednjeg detalja koja nas je oduševljavala od prvog do zadnjeg dana našeg odmora. Do trgovina, plaža i sl. može se doći za nekoliko minuta vožnje automobilom. Ali ono u čemu smo uživali od prvog trenutka... mir i tišina! Nikakve buke, samo se čuo cvrkut cvrčaka. Čisto opuštanje! Još jednom veliko hvala gospođi Diewes i našoj dragoj nadzornici Juliji Becker, na licu mjesta.
Već se veselimo sljedećem susretu i možemo dati 100% preporuku.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2019

Ute F. iz/od Reichshof

4,8
5 4 5 5
Prikaži njemački

Lijepo vikendica - lijep odmor

Kuća je zaista lijepa i lokacija je sjajna. Vrlo je mirno i možete se doista dobro odmoriti. Nije daleko ni do plaže ni do grada. Ima dovoljno trgovina. Kuća je vrlo dobro opremljena i lijepo uređena. Bazen je svakako vrhunac. Vrlo je velik i čist. Vrt je lijepo uređen, a briga na licu mjesta je izvrsna. Bilo je vrlo lijepih praznika!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2019

Manuela B. iz/od Wolfenbüttel

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Finca za dobar osjećaj

Ovdje smo proveli prekrasan odmor s 2 obitelji. Finca je savršeno opremljena sa svime što vam je potrebno. Zahvaljujući dobroj lokaciji, možete brzo doći do raznih plaža, tržnica ili odmarališta. Julijina usluga za goste bila je izvrsna. Osjećali smo se vrlo ugodno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

svibanj 2019

Anett F. iz/od 04357 Leipzig

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mallorca sanja

Osjećali smo se kao kod kuće ovdje gotovo dva tjedna. Finca je za nas Mallorca san..., ljubavno i ukusno uređenje, ništa ne bode oči, sve što trebate je tu, potpuni mir, sve savršeno. Hvala.
Divna i šarmantna usluga prije i za vrijeme našeg odmora.
Via Verde, praktično odmah uz fincu, je vrlo lijepa i preporučljiva.
Vratit ćemo se..., USKORO.

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2019

Antje iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća iz snova

Jednostavno sve je bilo savršeno ovdje. Odmor zagarantiran! Hvala vam na ljubaznom dočeku i brizi od strane Julije. Predivna kuća uređena s iznimnim okusom s potpunom privatnošću i apsolutnim mirom. Vrlo čisto! Kuhinja je vrlo dobro opremljena i potiče kuhanje, a udobni kauči i lijepa terasa vas drže u kući čak i kada je loše vrijeme. Zahvaljujući najmodernijoj grijalici, bilo je ugodno toplo u kući. Lijep prostor oko bazena. Ovdje biste željeli ostati.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2017

Petra M. iz/od 61440 Oberursel

4,2
5 3.5 3 5
Prikaži njemački

Super vila s nekoliko nedostataka.

Izuzetno lijepa vila s odličnom lokacijom i jedinstvenom atmosferom. Mi (dvoje djece i dvoje odraslih) proveli smo jesenske praznike 2017. u vili. Vila je udaljena od gužve i pruža puno mira i izolacije. Namještaj je vrlo ukusan i ništa ne nedostaje. Bazena je zaista genijalan. Nakon što sam stekao dojam prilikom rezervacije da vlasnici jako cijene pouzdanost, osjećali smo se u dobrim rukama. Nažalost, zatim su se pojavili neki minusi u pogledu održavanja. Wi-Fi je proradio tek nakon tri dana. Grijanje nije radilo. Skrbnica na licu mjesta najavila je posjet našem stanu zbog nedostataka i ušla je u stan dok nas nije bilo. Prozore je bilo moguće djelomično otvoriti. Tuš glava nije bila dobro pričvršćena. Vlasnica je sve to shvatila kao španjolske uvjete. Šteta. Nažalost, nije bilo nikakvog popusta.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa S. Dewies:

Aufgrund eines Unwetters stand das Internet des Anbieters IB Red im gesamten Osten der Insel für drei Tage nicht zur Verfügung, da eine Sendemast umgeknickt war. Die Reisebetreuerin hat die Finca aufgrund der von Ihnen hervorgehobenen Dringlichkeit betreten um den Internetrouter nach der Reklamierung zu überprüfen. Die Heizung funktionierte tadellos, ebenso alle Fenster. Die Duschbrause wurde am letzten Reisetag reklamiert und wäre selbstverständlich sofort repariert worden.

rujan 2017

D. S. iz/od Dortmund

5,0
5 5 5 5

Herausragend!

Wir waren bereits zum wiederholten Mal in einem Haus dieser Vermieterin und wieder war alles super perfekt, vom ersten Kontakt bis zur Betreuung vor Ort. Das Haus ist perfekt eingerichtet, sehr sauber, ein wunderbarer Ort zum Erholen und Seele baumeln lassen. Der Kontakt und die Informationen durch Frau Dewies im Vorfeld sind hervorragend, ebenso die Betreuung vor Ort durch Julia ist perfekt. Sehr gerne immer wieder!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Marie G. iz/od 60311 Frankfurt

5,0
5 5 5 5

Tolle Finca & traumhafter Urlaub

Ein grosses Danke an die Vermieterin, die sehr kompetent im Vorfeld alle unsere Anfragen superfreundlich und schnell erledigt hat.

Wir wurden mit vielen Infos die Finca betreffend im Vorfeld bestens versorgt.

Die Anreisebeschreibung war besser als jedes Navi.

Der Empfang durch Julia an der verabredeten Stelle klappte bestens und mit ihr konnten einige Fragen schnell geklärt werden.

Uns hat das ruhig gelegene Haus auf dem grossen Grundstück sehr gut gefallen.Man darf sich über die Staubpiste zum Haus nicht wundern, sie führt irgendwann zu diesem sehr schönen Fleck auf der Insel.

Die Einrichtung auf der Finca war hochwertig und alles für einen sorglosen Urlaub vorhanden.

Die Küche war bestens ausgestattet und mit der anschliessenden Terrasse eine perfekte Location um draussen zu essen.

Die beiden Tageslichtbäder waren sehr geschmackvoll eingerichtet und es machte Spass beim duschen auf den Pool zu schauen.

Der Garten mit dem grossen Pool war perfekt, der aufgrund seiner Grösse auch oft zum schwimmen anregte.

Unserer Meinung ist die Finca Sentido ein perfekter Platz um abzuschalten, das Haus und den Garten zu geniessen und einfach von den überfüllten Touristenorten weg zu sein.

Vielen Dank für eine schöne Zeit.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2017

Susanne O. iz/od 46145 Oberhausen

5,0
5 5 5 5

Erholung pur in gepflegter Lage

Wir – eine "kleine Reisegruppe" von drei Frauen – haben im April eine perfekte Woche in der Finca Sentido auf Mallorca verbracht.

Die Kommunikation mit der Vermieterin im Vorfeld der Reise war gleichermaßen von Professionalität wie von Herzlichkeit geprägt.

Der Empfang am Objekt sowie die Betreuung vor Ort – beides durch Frau Becker - waren äußerst freundlich und charmant. Frau Becker reagierte immer sofort, wenn man eine Frage oder einen „Hilferuf“ abgesetzt hat.

Wir erlebten die Finca, den Garten und den Pool als sehr gepflegt, großzügig und auch liebevoll angelegt und man konnte sofort erkennen, dass stets viel Zeit und Energie investiert wird, um das Objekt in genau diesem Zustand zu erhalten.

Egal ob Sonnenanbeter, Schattenfreund oder Wasserratte, die örtlichen Gegebenheiten bieten den idealen Aufenthaltsort für jedermann.

Der Blick von der Dachterrasse beim Frühstück oder beim Sonnenuntergang am Abend war phänomenal und hat eine wunderbare Kulisse für gesellige Stunden abgegeben.

Abgerundet wurde die Abendstille durch ein Konzert von Grillen im Wechsel mit den Glöckchen von weidenden Schafen und Ziegen im Umland, deren Klang je nach Windrichtung leise an uns heran getragen wurde.

Kurzum, eine perfekte Unterkunft für ein paar unbeschwerte, erholsame Tage, fernab vom Stress des Alltages.

Wir sagen danke für Alles und können die Finca Sentido gerne weiter empfehlen und uns auch vorstellen, in Zukunft nochmal zu Wiederholungstätern zu werden.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa S. Dewies

gospođa S. Dewies

Stići, pauzirati, uživajte ...... Na istoku Mallorca, stvorili smo čarobno mjesto za stanke. Samo ostavite buka iza njega, agitacije, svakodnevice. Disati. Nudimo domove da dodiruju svoje srce i živjeti gostoljubivost riječi. Od srca kao što smo vam dobrodošlicu.


Dalji smještaji od gospođa S. Dewies


ostale informacije

Broj objekta: 99353

Posljednje ažuriranje: 24.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/99353.htm

Gospođa S. Dewies

Poligono 29, Parcela 673

07500 Manacor

+491777107474


«Finca Sentido» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina