Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finca Mi Corazon

Mallorca Istok

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+4)
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe (+4)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

294 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

294 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

.... gdje se otvara vaše srce.

U Mallorci smo stvorili vam mjesto za vaš stanke. Samo buka iza vas, uznemirenost, svakodnevno.

Pauza, duboko udahnite.

Izdvojen iz turističke vreve Finca Mi Corazon se nalazi u brdima Manacor na istoku otoka. Za mene je to bila ljubav na prvi pogled.

Smješten u jedan od m2, veliki, lijepi, zatvorenim razloga s velikim bazenom i prekrasnim pogledom na okolnu prirodu, oaza dobro razvijena, u kojoj su do 4 osobe mogu ostaviti svoje brige.

Lokacija pruža u vrućim ljetnim noćima ugodne temperature. Lagani vjetar će učiniti ostalo.
Sobe su potopljena sa svjetlom, u ljeti, pak štite kapke i debelih zidova od vrućine. U zimi, kamin i grijač za udoban sobne temperature čini.

Stvarno posebno mjesto. Ako se sjedi ispod drveta ispred kuće, tako da sve kapi balastnih a vi samo osjećate baš ugodno.

Mi Corazon se sastoji od dvije spavaće sobe s dva en suite kupaonica, kuhinja i dnevni boravak / blagovaona s kaminom.

Obje sobe imaju veliki krevet s masama 180 x 200 cm.

Ako uživate u kuhanju, ovo je u potpunosti opremljena kuhinja i prostor za roštilj za zadovoljstvo.

Osim toga, ne morate se odreći svoje omiljene emisije Bundesliga ili čak i na odmoru. Moderna satelitski sustav instaliran je, naravno, kao i pristup internetu.

Ova rezidencija koristi obnovljive izvore energije, očuvanju okoliša.

... usput, ovaj objekt je trebao dotakne svoje srce, ali je već popunjeni, tako da i dalje mogu slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo se potruditi da preporuči neki drugi lijepi dom (s karakterom duše).
Broj licence ili registracije: ETV/5665

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 50 km Sant Joan

50 km

Kolodvor 3 km Estació de Manacor

3 km

Izlaz s autoceste 1 km MA 15

1 km


Mjesto i položaj smještaja

Manacor, na istoku Mallorca, je treći po veličini općina i poljoprivredno središte Llevant regije. Ime znači nešto kao ruku na srce na njemačkom. Dakle, grb grada je ruka drži srce.
Llevant (njemački: Istok), krajolik zona pozvao na istočnoj strani otoka Mallorca, obuhvaća općine Arta, Capdepera, Manacor, Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar (San Lorenzo).

Brda i planine, litice i pješčane plaže, idilične uvale i plodna polja čine scenski prostor vrsta Mallorca koncentrata. Nigdje na otoku svi elementi kombiniraju u tako uskom prostoru. To vrijedi ne samo u geografskom smislu, ali u mnogo više.

Vjetar, vrijeme i kiša u obliku valovitih brežuljaka vapnenca, obrastao ljepilom i metle, vrijeska, divljih ili divljih maslina, borova i alepskog bora, a okruženi mirisom lavande grmlja, ružmarina i Cistus. Poput crvene nit Garriga prolazi kroz Istoku. Visoko iznad Cap Ferrutx ste gledati preko Sierra de Artana, s najvišoj nadmorskoj visini (509 metara) od Sina Salvador, desno dolje na 1300 metara dubok zmaj pećine Uvale del Drača.

Voditelj sjeveroistočno čeka Llevant s brojnim uvalama, postrojio poput bisera Majoricas, uključujući i poznatih plaža Cala Millor, Sa Coma i S'Illot, koje su odavno tajna masovne destinacije.

Na zapadu Llevant su širokom području poljoprivrede u četvrti Sant Llorenç i Manacor. Rad povući plug, tow vrećice žitarica iz sinia (maurski i voda) pumpa u beskrajnim krugovima oko osi vode, sve to obavlja bezbroj magarce i mazge. Postupno, oni su zamijenjeni modernim traktorima i strojevima. Konji u Mallorci nije imao nikakve veze sa svim tim radom, ako je potrebno povući kolica, koja nije toliko koristi za potrebe prijevoza, kao što su Mallorcan Konji su pravi trkač.

Dva puta godišnje, svi noge ljubitelji klađenja vlasnici trgovina i uzgajivači mogu se naći u Llevant na oklop trkaće staze za Manacor, kada je u pitanju Gran Premio para Potros de Tres anos (oklop koji jure na tri-godišnjaka). Ne plemići počeli uzgoj konja, ali u ranom 20. stoljeću, poljoprivrednici iz Llevant.

Llevant ima najmlađu nacionalni park na otoku Mallorci. To je objavljeno u studenom 2001. godine na području zaštite PARC PRIRODNI DE LA Poluotok LLEVANT i sastoji se od ukupno 21,507 hektara od kojih je 16,232 hektara zemlje i hektara mora. Ona se nalazi u sjeveroistočnom dijelu područja. One mogu pronaći netaknute uvale i planine s brojnim patuljaste palme ovdje. Među pticama postoje koralja galebovi, The sivi i digli orao. Većina kornjače Mallorca su u ovom prirodnom parku

Prilično patricijske kuće, kule i stari vjetrenjaÀa ostaci otkriti puno o gradskom prošlosti. Tijekom stoljeća Manacor je postala toliko velika da su rasli na Palma, najgušće naseljenoj mjestu na Mallorci.

U Manacor 67 posto stanovništva općine. Više od 20 posto na području Manacor pokriveno šumom.

Manacor ima neke atrakcije za ponuditi, koji su često i opet divio turisti. Među njima je i prapovijesno naselje Hospitalet Vell, koja se nalazi na putu od Manacor na Calles de Mallorci. To je u ovom naselju na talayotic. Posebnost ovog naselja je dio Talayot, kule s kvadratnom bazom iz koje osim mediteranskog stup i krovom od velikih kamenih ploča i pravokutne ograde su sačuvani.

Ali Manacor ima mnogo više za ponuditi. Jedan atrakcija je ranokršćanska crkva Son Pereto nalazi na putu od Palme do Artà.

Torre dels Enagistes na putu iz Manacor u Calas de Mallorca je popularan događaj. U 14. stoljeću, Torre dels Enagistes sklonište i ljetnikovac. Danas je sjedište Muzeja Manacor, u kojoj se nalazi izložba arheologije i etnologije u gradu Manacor.
U poznatih Pećine Drača, koja se nalazi u Porto Cristo, nedaleko od Manacor, nalazi se na Martalsee, jedan od najvećih podzemnih jezera na svijetu. U uvalama del Drača koncerti klasične glazbe dnevno. Prava poslastica za ljubitelje glazbe.

Još jedna atrakcija za turiste Mallorca su tržišta Manacor, gdje se nalazi pored svježeg voća i povrća, druge stvari koje su tipične za područje za kupnju. Manacor nudi tijekom cijele godine infrastrukture u te je stoga idealno pogodna za boravak u niskoj sezoni.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

* Wi-Fi je besplatan.
mi * Dječji krevetić i visoka stolica se osigurati na zahtjev također su dobrodošli besplatno.
* Ako bilo koji od članova vaše obitelji biti pas, on je udario, bez obzira na najamninu, za svoje četveronožne prijatelje rentu od 10,00 € / dan. Poželjne su izričito i isključivo veliki psi.
* Ručnici za plažu u masama 140 x 70 cm, rado ćemo zaposliti za naknadu od 15,00 € za 4 komada na raspolaganju.
* Lokalno, 2016, uvedena turizam plaća se porez. To je kao što slijedi:
od 1. svibnja do 31. listopada
pod devet dana u najam za odmor 1 € / dan, u hotelima sa 3 i 4 zvjezdice 1,50 eura / dan, u hotelima s pet zvjezdica i još 2 Euro / dan;
od devet dana, pola iznosa / dan.
od 1. studenog do 30. travnja:
pod devet dana u ovim kategorijama između 0,50 eura i 1 euro / dan
od devet dana u svakom poluvremenu.
je porezni obveznik koji boravi kao gost u, kao i više od 16 godina. Trošiti, kontrolu stanodavca. Za uklanjanje poreza molimo, trebamo kopiju osobne iskaznice.
* Za 2 osobe 155,00 € naknada za čišćenje se naplaćuje za 3/4 osobe € 185,00, za 5 osoba 200,00 € za 6 osoba 215,00 €. Za Fellnase zasebna naknada od 30,00 €.
* Primjena sustava grijanja je opcionalno. Za korištenje ovoga, pa će se naplaćivati ​​7,00 € po danu. Uporaba je potrebno obično od kraja listopada do kraja travnja. Zbog vlage u zimskim mjesecima nije poželjno iznajmiti kuću bez grijanja.

Uvjeti poništenja:

  • Es besteht keine Möglichkeit der Stornierung. Bitte überdenken Sie den günstigen Abschluß einer Reiseversicherung, denn diese übernimmt im Krankheitsfalle die Haftung.

ostale informacije:

Na obali Manacor možete pronaći veliki broj uvala gdje se okupati i opustiti:
Cala Moreia Cala Morlanda Cala Petita, Porto Cristo, Cala Anguila, Čala Mendia Cala Romantica Cala Falco Cala Varques Cala Sequer Cala Magraner Cala Virgili Cala Bota, Cala Antena Cala Domingos i Cala Murada.
Ali plaže na sjeveru su prilično divan. Vrijedan pogon!

Ili dezena / Vi vozite na vrlo popularan „eko” put „Via Verde” u Manacor.
gdje biser industrija otoka je kod kuće - - i Arta na sjeveroistoku 1921. godine, prvi put da je parni pogon vlak vozio između Manacor. To što je „Levante” (Majorcan „Llevant”) poznata je dio Mallorci često prijeđe u korist drugih područja otoka. Tu su nježni, šumovitim brežuljcima, mirna doline, malih mjesta i sela, znamenitosti i raznoliko priobalje.

Kada se pruga je zatvorena 1977. godine, pjesma pala u zapuštenost. I iako je u posljednjih nekoliko godina, planovi za njihovo ponavljanje kao tramvajske linije u prostoru bili, nije imao šanse u ovoj recesiji. Danas, 29-kilometar put do novih visina - kao eko-staze pod nazivom „Via Verde”. Motorna vozila su zabranjeni, a ruta prati solarni sigurnosnih kamera.

Španjolska sada ima mrežu od preko 100 takvih prirode staza - sve iskorištenih željezničkih pruga koje su pretvorene u tu svrhu. Prvi je objavljen u 1993, te je kao i svaki drugi otvoreno dostupni, stan i pogodan je za ljude svih dobi i fizičkom stanju.

„Među Verde” iz Manacor do Arta je jedini takve vrste u Balearsko otočje i privlači s promjenom krajolika na putu (ponekad vidi u daljini, čak i mora). Mogući su i izleti na znamenitosti ili male buffs. Sant Llorenç, Sin Carrio i Son Servera put obnovljena stara stanica zgrade oko nje. A u stanici Arta lokalnih obrta je dostupan za kupnju.

Trče, šetači, biciklisti i vozači iz područja koristiti ovaj relativno novi smjer već zauzet (službeno otvorena u listopadu 2014.). U nedjelju ujutro je posebno zauzet. Strana puta pozvati šest odmorišta za piknike - sa stolovima, klupama, bicikla stalci i posuda (ali nažalost bez sanitarija).

Više od grmlje i gotovo stabala posađeno duž trase, uključujući i borova, hrastova, tamarinda i dud stabala. Znakovi pružiti korisne informacije o flori i fauni na putu i mjesta na području koje želite da vas posjeti.

Ne trebate posebne cipele za hodanje - u uniformi vanjskim izgledom rute bogata udobne, ravne spojnice (uključujući i trenera) potpuno van. Jedini mali prigovor: u selima znakova koji upućuju na put do „Via Verde” jedva stojim. Osim toga, to je dobrodošao dodatak Mallorca, posebno za ljude koji žele istražiti na vlastitu otok slično.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 02.03.2024


9 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Susanne M. iz/od Selm

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u klasi za sebe

OPUŠTANJE je vrlo važno u ovoj finci. I lokacija i oprema, kao i čistoća i topla dobrodošlica ostavili su neizbrisiv dojam na nas. Ako tražite mjesto mira, ovo je mjesto za vas. Dođite, opustite se i nikad ne poželite otići, ovdje je program. Hvala vam na ovom sjajnom odmoru. Osjećali smo se kao kod kuće.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2018

Wiebke iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš drugi dom

U gazdaričinim smo posjedima već nekoliko godina.Sve je naokolo prekrasno. MI CORAZON je naša apsolutna omiljena kuća. Ako tražite apsolutni mir i tišinu, prekrasnu kuću s bazenom i sjajnu podršku na licu mjesta....ovo je pravo mjesto za vas!!!
Dođite i opustite se od prve minute!
Veselimo se srpnju 2019.!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

prosinac 2017

H. K. iz/od 40210 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

zimski san

Tko bi rekao da je Mallorca takav san zimi. Puno svečanosti, parada, živa glazba, Palma prekrasno ukrašena i vrijeme najbolje. Da, bila je apsolutno ispravna odluka posjetiti otok izvan sezone. ....i to plavo nebo. Jednostavno blagoslov nakon tjedana sivila u sivom. Sigurno je i ova divna finca doprinijela da nam je na duši jakoooooo dobro. Predivno namješteno, sve čisto, deke i jastuci svježe oprani, a u kaminu gori vatra. Plus topla njega. Već unaprijed osjećate da ste u dobrim rukama. Ah, baš lijepo. Prema ranoj večeri znatno zahladi, tako da je kuća s grijanjem uvjet za boravak na Mallorci zimi. Infrastruktura je također dobra. Manacor je živahan grad s lijepom tržnicom, ali mnoga su druga mjesta također lako dostupna iz Manacora. Ako želite jesti vani u tipičnom Mallorquinskom stilu, u dobrim ste rukama u Es Cruce ili Es Celler u Petri. Zaključak: Uvijek i opet i opet.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2017

A. G. iz/od 22587 Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Dobar osjećaj - san o otoku

Sretni što smo pronašli ovu fincu i zahvalni na prekrasnom vremenu koje smo mogli provesti na Mallorci, pišemo ovu recenziju. Otok je u listopadu fantastično lijep. Nikada ne bismo to pogodili u ovakvom obliku i stoga smo ponavljači. Također i posebno zbog ovog prekrasnog smještaja i ugodne njege. HVALA VAM PUNO.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

P. K. iz/od 50259 Köln

5,0
5 5 5 5

Das RUNDUMSORGLOSPAKET - ein Traum

Wir haben 10 wunderschöne Urlaubstage in diesem tollen Ferienhaus verbracht. Durch einen (widerwilligen, da er es eigentlich lieber für sich behalten wollte ;-)) Tipp eines Freundes gefunden, haben wir uns direkt in die Bilder der Finca verliebt. Volltreffer.
Alles ist ein wenig mehr eingewachsen als auf den Bildern zu sehen. Das Haus ist überaus geschmackvoll sowie hochwertig eingerichtet. Alles war sehr sauber.
Die Küche ist hervorragend ausgestattet. Vor allen Dingen mit einem Gasherd mit 5 Kochstellen. Ein Grill ist selbstverständlich auch vorhanden.
Dann noch der riesige Pool und diese Stille.
Man merkt, daß die Finca mit viel Liebe hergerichtet wurde. Und genauso war auch die Vermieterin: Herzlich, offen und auf unser Wohl bedacht. Ein Träumchen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

Mareen iz/od 28211 Bremen

5,0
5 5 5 5

Traumhaft

Hier wird nicht zu viel versprochen. Wir wurden sehr herzlich empfangen. Das Grundstück, der große Pool und die sehr geschmackvoll eingerichtete Finca hat all unsere Erwartungen übertroffen. Eine Oase zum Wohlfühlen, einfach traumhaft....

Mareen&Thorsten

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Juliana W. iz/od 10115 Berlin

5,0
5 5 5 5

Ankommen & Wohlfühlen

Ankommen, eintreten und sich sofort heimisch fühlen...so erging es uns als wir Mi Corazon zum ersten mal besucht haben.

Die Finca liegt wunderschön auf einem großen Grundstück. Man kann sich total entspannen und absolute Ruhe genießen und trotzdem wohnt man sehr zentral - Manacor mit zahlreichen Einkaufsmöglichkeiten erreicht man innerhalb weniger Minuten.

Die Betreuung vor Ort hat prima geklappt. Julia, die Betreuerin vor Ort ist super - immer hilfsbereit und sofort sehr sympatisch. Wir haben uns bestens aufgehoben gefühlt.

Die Einrichtung und Ausstattung der Finca hat uns begeistert. Alles ist sehr durchdacht und es sind so viele Einzelheiten, die es einem leicht machen sich unglaublich wohl zu fühlen. Alles war sehr sauber und es fehlt an nichts. Schönes Geschirr, alle denkbaren Utensilien zum kochen und ein kuschliges Sofa. Die Schlafzimmer sind toll eingerichtet und man schläft wunderbar. Auch der Außenbereich ist wirklich toll - ein großer Pool, Grill und ein sehr gemütlicher Sitzplatz an dem wir tolle Abende verbracht haben.

Wir werden auf jeden Fall wiederkommen und können Mi Corazon nur weiterempfehlen. Vielen Dank für einen wirklich traumhaften Urlaub!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Maggie F. iz/od Lambsheimer Str. 15A, 67133 Maxdorf

5,0
5 5 5 5

Außergewöhnlich & absolut empfehlenswert

Wir haben unseren Urlaub in dieser wunderschönen Finca sehr genossen! Es ist der perfekte Ort, um die Seele baumeln zu lassen und vom Alltag abzuschalten.

Es stimmt alles: Das Haus liegt sehr ruhig und damit erholsam, aber trotzdem sind Einkaufsmöglichkeiten etc. zügig erreichbar. Die Finca ist sehr gut und exquisit eingerichtet. Es ist alles sehr sauber und sehr gepflegt. Die Betreuung des Vermieters vorher und nachher ist außergewöhnlich gut und sehr lieb und freundlich, ebenso wie die Betreuung vor Ort (hier nochmal ganz lieben Dank an Julia). Wir waren jetzt zum 3. Mal in Folge in den Häusern von Frau Wies und das hat seinen Grund: Perfekte Häuser mit tollem Ambiente in wunderbaren Gegenden sowie liebevolle Betreuung.
Wir kommen auf jeden Fall und sehr gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2017

Gerrit F. iz/od 40211 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Finca für alle, die Ruhe und Entspannung suchen

Als langjährige Mallorca-Reisende wussten wir, dass für unsere Präferenz die Finca in der Nähe von Manacor optimal gelegen ist. Kurze Wege (trotzdem Auto auf jeden Fall notwendig!!!) zum Einkaufen und in unsere beliebtesten Anlaufstellen (Bucht von Alcudia, Cala Rajada, Ostküste allgemein).

Die Finca selbst liegt herrlich abgeschieden auf einem großen Grundstück. Die Zufahrt führt erst durch ein Wohngebiet um dann über einen Feldweg (nichts für Sportwagen) auf einem tollen Areal zu enden in vollkommener Abgeschiedenheit. Mehr Privatsphäre geht nicht!

Der Ablauf selbst war vom ersten Kontakt, der Beratung bis hin zur Übergabe sowohl reibungslos als auch mehr als durchdacht. So viele Infos zu allen Eventualitäten haben wir noch bei keiner Finca bekommen (auch wenn vieles für uns schon selbstverständlich war sind gerade für nicht so kundige Mallorca-Urlauber viele gute Tipps dabei). Dass dabei die gesamte Kommunikation per Email und auch persönlich vor Ort dann noch super angenehm und freundlich war rundete alles positiv ab.

Die Finca selbst hat einen herrlichen Aussenbereich mit Pool, Liegen und einem Tisch für Frühstück, Essen, etc. Es gibt den ganzen Tag sowohl sonnige (wenn das Wetter mitspielt) als auch schattige Bereiche.

Innen ist die Finca mit sehr viel Liebe zum Detail ausgestattet und sehr "wohnlich" gestaltet. Wir haben uns super wohlgefühlt! Die Bilder hier beschreiben sowohl die Finca selbst als auch den Zustand (sauber und ordentlich) sehr gut.

Alles in allem können wir hier (auch vom Preis/Leistungsverhältnis) mit gutem Gewissen und voller Überzeugung 5 Sterne geben!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa S. Dewies

gospođa S. Dewies

Stići, pauzirati, uživajte ...... Na istoku Mallorca, stvorili smo čarobno mjesto za stanke. Samo ostavite buka iza njega, agitacije, svakodnevice. Disati. Nudimo domove da dodiruju svoje srce i živjeti gostoljubivost riječi. Od srca kao što smo vam dobrodošlicu.


Dalji smještaji od gospođa S. Dewies


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 99348

Posljednje ažuriranje: 02.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/99348.htm

Gospođa S. Dewies

Poligono 29, Parcela 673

07500 Manacor

+491777107474


«Finca Mi Corazon» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina