Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

LA Panoramica

sjeverni Toskana, pokrajine Pistoia, između Firence i Lucca / Pisi

maks.  6   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
200m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

38 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

38 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Nezavisni, samostojeća vila na 4 strane, oko 200 četvornih metara: prizemlje i prvi kat. Prednja strana je sa prirodnim kamenim zidom.
otprilike četvornih metara, oko potpunosti ograđeno zemljište sa vrtom i maslinama. Idealno za svoju djecu da trče i igraju se, idealno za kućne ljubimce. Izgrađen je 1982. godine, proširen 1990.

Prizemlje: Kroz kontinuirani ostakljena s tri strane Konzervatoriju unesete prizemlja sa kuhinjom i velikim dnevnim boravkom. . Rustikalni seoska kuća kuhinja, takozvani „cucina Murata” sa dobrim radnim kaminom dobro opremljena: perilicu suđa, plinski ploču za kuhanje 4flammiger sa izvlači kapuljačom, 2 hladnjaka sa zamrzivačem, štednjakom, perilicom rublja (željezo, daska za glačanje). U prostranom dnevnom salonu je još jedan kamin, okrugli stol sa stolicama, druge male namještaja, udobnim tapeciranim sofe i fotelje, SAT TV, DVD player, stereo sustav s CD playerom. Odrasli se ispred konzervatorij je idealan dnevni boravak u lošim vremenskim uvjetima.

Prvi kat: Svaki od tri ukusno namješten dvokrevetnoj sobi ima vlastitu kupaonicu s kadom i / ili tušem, tako savršen za 6 osoba.
Prije svakog prozora repelent za komarce.
Sve u svemu, kvalitetan, elegantan i vrlo ukusno namještaj, svjetiljke i zidne dekoracije. Visoka kvaliteta toaletne potrepštine.
SAT-TV (oko 4 njemački kanali). WIFI. Stroj za pranje rublja. Stroj za pranje posuđa. Klima-uređaj. Grijanje. Kućni ljubimci su dobrodošli. Alarmni sustav.

Kuća se nalazi u m² oko ograđeno, terasaste maslinika s puno prostora za svoju djecu.
Pristup djelomično pokriveno, oko 100 četvornih metara velikom panoramskom terasom s roštiljem ste, između ostalog, na Konzervatoriju: Stavovi su jednostavno spektakularni: Nudi pogled na cijelu dolinu Valdinievole s drevnim gorskih sela Massa, Cozzile, Montecatini Alto, Monsummano Alto, Montecatini Terme, u rasponu bog ravnini (Padule) i Montalbano, bivših lovišta Medici. Posebno atraktivan i dojmljiv je pogled noću, kad sve se kupa u „moru tisuće malih svjetala.”

Za osvijetljeni trapeznog privatni bazen (. Dubine 90 cm do 1,60 m, 12 m duga, 4 do 6 m širine) ne morate ići daleko: On se nalazi neposredno ispod panoramske terase, nalazi se na kuće montirana sa strane i dostupan sa terase preko 14 koraka. Bazen je otvoren od početka svibnja do kraja rujna. Vrtna garnitura / za zaštitu od sunca i sunca ležaljke. Igre za djecu.

Parking ispred glavnog ulaza.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 50 km

50 km

Jezero 7 km

7 km

Skijaška uspinjača 60 km

60 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 45 km Amerigo Vespucci, Florenz-Peretola

45 km

Kolodvor 3 km Borgo a Buggiano

3 km

Izlaz s autoceste 6 km Montecatini Terme

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Provincija Pistoia, između drevnih brda sela Massa i Cozzile, oko 350 metara iznad razine mora. d. M. šumovito područje u brdima iznad Cozzile je savršen za duge šetnje u toplim ljetnim mjesecima. Vijugava, asfaltiran slikovit cesta vodi udobno u oko 10 minuta do doline. Vrlo miran, brežuljkast panoramski položaj.

Zaboravljaju vrijeme ovdje -. Od oko 1,5 km od brežuljku selu Colle di Buggiano „Via degli Ulivi”, „Olive Street”, pored srednjovjekovne, romantičan položaj i turizam pošteđen sela kroz maslinika vodeći
Izvrsna povezanost autoceste (A 11 Firenze-Mare) u Montecatini Terme, kako bi se postigla klasične destinacije kao što su Firenca, Pisa, Lucca itd ..


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €

dodatne informacije o cijeni najma:

U gore najam cijene uključuju: plin, voda, struja, WiFi, održavanje bazena, iznajmljivanje prvi opere set za krevet, kuhinju, kupaonicu i tjedne promjena posteljine na zahtjev. Kućni ljubimci putuju besplatno. Plativo na licu: Grijanje prema potrošnji, na zahtjev, ovisno krevetić: € 35, - tjedno (f dijete do 5 godina.).

Uvjeti poništenja:

  • 30 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt bis 90 Tage vor Reisebeginn 50 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 89. bis 55. Tag vor Reisebeginn 70 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 54. bis 26. Tag vor Reisebeginn 90 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 25. bis 15. Tag vor Reisebeginn 100 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 14. Tag vor Reisebeginn, am Anreisetag bzw. bei Nichterscheinen/ Nichtantritt der Reise.

ostale informacije:

Istinski uživajte: Na zahtjev, pripremio privatni kuhar u kući za večeru pojedinačno sastavio.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2021

Sigrid E. iz/od Freiburg

4,6
4.5 4.5 5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odmor koji obećava

"La Panoramica" s pravom nosi svoje ime: pogled na dolinu je veličanstven, posebno na more svjetla noću. Lokacija je idealna za dnevne izlete na sva mjesta koja vrijedi vidjeti u Toskani. Međutim, automobil je neophodan.
Iako se kuća nalazi direktno na ulici, nije jako prometna, a raspored kuće je takav da ste okrenuti leđima ulici. Veliko ograđeno imanje pruža vam priliku da se opustite dok psi i/ili djeca slobodno šetaju. Za vlasnike pasa koji planiraju šetnju od kuće, mogućnosti su ovdje vrlo ograničene, jer su gotovo sve staze privatni prilazi, imanje je ograđeno, a šuma izvan staza je neprohodna. Kratkim vožnjama automobilom možete doći do izvrsnih planinarskih i trekking staza koje uveseljavaju dvonožne i četveronožne prijatelje. Od kuće postoje i izvrsne rute za brdske bicikliste. Bazen s pogledom na dolinu također je vrlo lijep: dovoljno velik da možete preplivati nekoliko dužina. Opremljenost kuće je nepoželjna. Iako je dio toga zastario, sve je čisto. Neki od kreveta su vrlo mekani, ali za ljetnih vrućina bilo nam je drago što imamo klimu u spavaćoj sobi. Zaštita od insekata ispred prozora bila je neizostavna (nažalost djelomično pokvarena). I komarci su znatno otežavali večernje sjedenje na lijepoj, prostranoj terasi.
Interijer smo zapravo koristili samo za spavanje. Luksuz vlastitih kupaonica u svakoj spavaćoj sobi također je bio vrlo ugodan. Kuhinja ima sve što vam treba. Osobno smo imali problema s umivaonikom, koji je bakreni, brzo potamni i onda se pojavio miris na koji su nam nosovi bili prilično osjetljivi. (Savjet: čišćenje otopinom octa i soli je najlakši i ekološki najprihvatljiviji način) Treba istaknuti veliki hladnjak u koji zaista možete staviti sve.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2021

Lars H. iz/od Hessen - Bad Nauheim

4,8
4.5 4.5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo lijepo vrijeme

Ovdje smo proveli vrlo opuštajućih 14 dana s djecom. Posebno korisni bili su veliki bazen i postojeći klima uređaj, pogotovo s temperaturama koje su dosegle i preko 40 stupnjeva. Vlasnici su vrlo ljubazni i bili su spremni ispuniti sve naše individualne zahtjeve. Hvala još jednom na tome.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2021

Karl-Heinz S. iz/od Hofheim

4,9
5 5 5 4.5 5
Prikaži njemački

Potpuni oporavak

Vrlo lijepa, vrlo čista kuća za odmor u vrlo mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom. Idealno ako želite se opustiti. Uživali smo u miru i opuštanju. Naša tri psa su također se osjećala vrlo ugodno. Vlasnici su vrlo ljubazni i susretljivi. Naša ženka je bila bolesna i vlasnica je odmah kontaktirala veterinara. Već smo rezervirali za sljedeću godinu.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

kolovoz 2019

Beate M. iz/od 76307 Karlsbad

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučljivo

Bili smo zadovoljni sa svime, osjećali smo se jako dobro i oprema kuće i vanjskog prostora je vrlo dobra.
Naša 3 psa također su se osjećala dobro i bilo je bez stresa, jer je imanje zaista dobro ograđeno.
Vlasnici su bili simpatični, vrlo prijateljski i spremni pomoći.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2017

Florian H. iz/od 81825

4,5
4 4 5 5

Wer es Ruhig & Rustikal mag - genau richtig

Der Weg zum Ferienhaus ist zwar etwas abenteuerlich, aber es Lohnt sich.
Der Ausblick über die ganze Stadt ist hervorragend bei Tag & Nacht. Die Anlage selbst bietet alles was man braucht und ist typisch rustikal für diese Landesregion eingerichtet. Sehr Ruhige Lage, wer gerne unter sich bleiben möchte. Perfekt für Urlaub mit Hund, das Gelände ist komplett eingezäunt. Vom Ferienhaus braucht man ca 10min über die Bergstraßen um in die Stadt Montecatini Terme zu kommen. Andere Reise Ziele wie Florenz oder Pisa sind auch zeitnah zu erreichen da dieser Stanort sehr Zentral gelegen ist für allerart von Ausflüge. Das schöne in dieser Region ist, sie werden so gut wie keine Touristen ala Gardasee zu sehen bekommen. In kurzer Distanz befinden sich sämtliche EInkaufsmöglichkeiten und Resturant's.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Residenze Toscane di Gabriele Corsten
gospođa G. Corsten

gospođa G. Corsten

ostale informacije

Broj objekta: 115095

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/115095.htm

Gospođa Gabriele Corsten

Via Vacchereccia 8

51010 Massa e Cozzile

0049(0) 177 7464025

IT01747510475


«LA Panoramica» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina