Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Paula s grijanim bazenom

Srednja Dalmacija, blizina Splita, okolica Trogira, Kaštel Gomilica

maks.  14   Gosta/Gostiju
240m²  stambena površina
7 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
240m²
7 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

FERIEHOME COVID-19 POLICA OTKAZIVANJA
1 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog zatvorenih granica, agencija je dužna vratiti uplaćeni iznos umanjen za bankovni trošak transakcije.
2 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog toga što je regija u kojoj se nalazi rezervirani objekt na crvenoj listi, odnosno trebate u samoizolaciju nakon boravka u rezerviranom objektu, agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu vaše uplate kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.
3 Ako ste iz razloga navedenih u točkama 1 i 2 otkazali rezervaciju do 10 dana prije početka vašeg odmora, a agencija je uspjela rezervirati isti objekt sa drugim gostom, u tom slučaju agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu uplate koju je zaprimila od drugog gosta za boravak unutar vašeg termina (last minute popust i sl) kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.

NAPOMENA:
• Nositelj rezervacije ne može zatražiti povrat ili kreditni vaucher iz bilo kojeg drugog razloga osim razloga navedenih u točkama 1 i 2
• Iako za većinu naših kuća za odmor vrijede uvjeti otkazivanja navedeni u ovoj polici za neke nisu zato što vlasnici kuća za odmor nisu pristali sudjelovati u ovoj polici otkazivanja.
• Na vaš zahtjev naši agenti će vas obavijestiti o polici otkaza za svaku kuću koja vas zanima.
• Ako ste rezervaciju izvršili prije 01. studenog 2020. primjenjivat će se naši standardni uvjeti otkazivanja
Villa Paula smještena je iznad obalne ceste s prekrasnim pogledom na obalu, more i dolinu u vrlo mirnom okruženju. Smještaj se nudi na dva kata i savršen je za dvije ili više obitelji ili prijatelja i sve isključivo za vašu upotrebu. Obje etaže povezane su vanjskim stubištem, a svaka etaža nudi potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s pogledom na more. Svaka etaža ima 3 spavaće sobe. Prostor bazena je prostran i u potpunosti je ograđen dnevnim boravkom i 8 ležaljki, zonom za zabavu i teretanom uz njega. Savršeno smješten za doći do plaže, supermarketa, restorana na 5 minuta vožnje i posjetiti povijesne atrakcije i poznate lokacije na udaljenosti do 20 minuta vožnje (Trogir, Split, Solin, Klis).
* Vanjski prostor nudi grijani bazen dimenzija 9m x 4m (dubina od 1m do 1,5m) s 8 ležaljki, jacuzzijem za 5 osoba, stolnim tenisom, stolnim nogometom i teretanom uz njega s trakom za trčanje, klupom s utezima i vježbom bicikl. Tu je i ogromno sunčalište okruženo maslinama i palmama (ovo područje ima vrata za bebe). Nekoliko koraka gore odvest će vas do natkrivenog dnevnog boravka s pogledom na more i bazen. Postoje dva područja za travnjake i nude ljuljačke, tobogan i neke igračke, savršene za vaše najmlađe, a nalaze se tik do prvog natkrivenog blagovaonice na otvorenom za 14 osoba. Na zapadnoj strani vile, nekoliko stepenica gore nalazi se ljetna kuhinja i druga natkrivena trpezarija za 14 osoba s tradicionalnim roštiljem i televizorom.
* Na katu se nalaze klimatizirani dnevni boravak i blagovaonica s potpuno opremljenom kuhinjom, TV s PS4, balkon s dnevnim kutkom i nevjerojatan pogled na more. Tu je spavaća soba br. 1 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, TV-om i balkonom s pogledom na more. Spavaća soba br. 2 s 2 kreveta za jednu osobu 90cmx200cm i TV-om. Spavaća soba s bračnim krevetom 140cm x 200cm. Spavaća soba s bračnim krevetom 140cm x 200cm. Tu je i prostrana obiteljska kupaonica br. 1 s tušem i dva umivaonika te obiteljska kupaonica br. 2 s tušem.
* U prizemlju se nalazi klimatizirana i potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom i izlazom na prvu vanjsku blagovaonicu, kauč i TV. Spavaća soba s dva odvojena kreveta 90cmx200cm. Spavaća soba br. 6 s dva odvojena kreveta 90 cm x 200 cm s vlastitom kupaonicom br. 3 s tušem i klima uređajem. Tu je i obiteljska kupaonica br. 4 s tušem. Zaseban ulaz s vanjske strane je za spavaću sobu No7 s dvostrukim 140cmx 200cm, klima uređajem, en-suite kupaonicom No5 s tušem i pogledom na more.
Villa Paula nudi vrlo ugodan boravak za 14 osoba s mnogo različitih nivoa i zabavnih područja, samo savršenu bazu za istraživanje sve ove povijesti i bogatog područja bogatim aktivnostima. Jednodnevna tura slapova Krke (jednosatna vožnja), bijeli rafting i zip-line iskustvo na rijeci Cetini (40 minuta vožnje), četverostruki obilazak obroncima brda, izleti brodom po otoku Braču ili Hvaru ... ili jednostavno uživanje na plaži Kaštela ili na privatnosti vašeg bazena, mnogo ideja za ispunjavanje vašeg hrvatskog iskustva u srcu Dalmacije.
Potpuno ograđen sa 1 garažom i 3 natkrivena privatna parkirna mjesta na imanju.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 13 km SPU Split

13 km

Kolodvor 18 km Split

18 km

Izlaz s autoceste 24 km Dugopolje-Split

24 km


Mjesto i položaj smještaja

Smješten između dvaju zaštićenih gradova Trogir (14 km) i Split (16 km), pruža priliku za posjet mnogim povijesnim atrakcijama. Jedinstvena, romantična i misteriozna utvrda u Kaštel Gomilici, zajedno s tvrđavom Klis (15 km), izabrana je za mjesto četvrte sezone popularne televizijske serije "Igra prijestolja". Ruševine Salone udaljene su samo 11 km, markirana planinska staza vodi od Kaštel Starog do Malačkog sedla (480 m) kao polazišta za planinarske staze kroz Kozjak i zaleđe Kaštela. Ovo je najlakši pristupačni vidikovac s prekrasnim pogledom na zaljev, Split, Marjan, Trogir i srednjodalmatinske otoke. Hrast (Quercus Pubescens Willd) romanske crkve Sv. Kuzme i Damjana u Kaštel Gomilici privlači zanimanje svojom ljepotom i veličinom u ovom starom kaštelanskom okruženju. Park oko hotela Palace u Kaštel Starom ujedno je i spomenik parkovne arhitekture. Osnovan je 1910. godine i prostire se na m2. Kaočina gaj, šuma na istočnim padinama Kozjaka u Kaštel Sućurcu, primjer je očuvane visoke makije i drugih autohtonih vrsta u vegetativnom i florističkom smislu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

* Boravišna pristojba uključena u cijenu usluge.
* Na zahtjev gost će dobiti završnu fakturu od vlasnika kuće u ukupnom iznosu na dan odlaska.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

In addition to the rich Kaštela summer with more than a hundred events, try out sailing and rowing clubs in Kastel Kambelovac, or diving in Resnik, visit beaches in Kaštel Gomilica: Torac, Kamp or in Kaštel Kambelovac: Baletna škola, Mala punta, Bilajka. If you refer to pedestrian or bicycle paths on Kozjak and Kaštela hinterland, you will experience Kaštela from a completely new perspective.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka M. FerieHome

tvrtka M. FerieHome

FerieHome je mala agencija koja se specijalizirala za najam pomno odabranih vila s bazenom. Nudimo osobni i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, a nude sve što našim gostima treba bez obzira da li naš gost traži aktivni, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi vid odmora, srednja Dalmacija je sjajna. Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što nudi svaka vila, pa je zajamčena najbolja cijena najma! Veselimo se vašim upitima :)


Dalji smještaji od tvrtka M. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. FerieHome

ostale informacije

Broj objekta: 247068

Posljednje ažuriranje: 13.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/247068.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina