Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Marisa with 51sqm pool, 5 bed

Kaštela

maks.  10   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
300m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Evo detaljne etažne i vanjske organizacije svega što se nudi isključivo za vas:
* Vanjski prostor nudi privatni, grijani bazen sa sustavom bez klora, s hidromasažom i s protustrujnim programom plivanja. Sam bazen je dimenzija 11m x 4,25m, plus hidromasažna zona sa sjedećom garniturom 3,5mx 1,2m, a dodatno postoji i plitki dio (dubine 0,4m) za vaše najmlađe (ukupna veličina bazena je 51m2). Prostrano sunčalište prostire se na dvije razine, oko bazena i nekoliko stepenica ispod na travnjaku. Na raspolaganju vam je 11 ležaljki, vanjski tuš, potpuno opremljena ljetna kuhinja (40 m2) s vanjskom blagovaonicom sa stropnim ventilatorom, tradicionalnim roštiljem, odvojenim wc-om, dnevnim kutkom uz ljetnu kuhinju i ljuljačkom za goste. najmlađi.

* U prizemlju se nalazi potpuno klimatizirani prostor koji se sastoji od; potpuno opremljena kuhinja sa svim potrebnim sadržajima koji su vam potrebni za vrlo ugodan boravak (mikrovalna pećnica, Dolce Gusto aparat za kavu, kuhalo za vodu....), kuhinjski otok i izlaz na drugu natkrivenu blagovaonicu s pogledom na bazen i more (nalazite se nekoliko koraka iznad bazena). Tu je stol za blagovanje, dnevni boravak s udobnim kaučem i staklenim vratima prema bazenu. Tu je i spavaća soba br.1 (15 m²) s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom s tušem (5,5 m²) i pogledom na prirodu. Spavaća soba br.2 (9m²) sa dva odvojena kreveta 80cm x 200cm, klima uređaj, pogled na prirodu. Obiteljska kupaonica (4 m2) s tušem.

* Na prvi kat se dolazi unutarnjim stepenicama i nudi klimatizirani drugi dnevni boravak koji se može koristiti kao Media room, jer ima zavjese za zamračivanje i vrlo udobnu sofu, Play Station 4 i smart TV, tu je i blagovaonski stol za 4 osobe. Uz nju je mala teretana s Orbitrakom, sobnim biciklom, prostirkama za jogu i utezima. Dnevni boravak i teretana imaju izlaz na terasu s pogledom na more i bazen. Spavaća soba br.3 (16m2) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om i pogledom na prirodu. Uz ovu spavaću sobu nalazi se kupaonica (8m2) s kadom. Spavaća soba br. 4 (13,5 m2) s bračnim krevetom 140 cm x 200 cm, klima uređajem, TV-om, pogledom na prirodu. Spavaća soba br.5 (11m²) s bračnim krevetom 140cm x 200cm, klima uređaj, TV, pogled na prirodu. Tu je i obiteljska kupaonica (5,5 m²) s tušem.

Perilica za rublje je u prizemlju, kao i pegla sa priborom.
Važne napomene: Rezervacije se ne mogu prihvatiti od osoba mlađih od 23 godine u trenutku rezervacije, u terminu kako bi se izbjegle skupine mladih. Zadržavamo pravo odbijanja takve rezervacije. Kućno pravilo je zabrana zabava i događanja te pušenje.
Sljedeće usluge uključene su u cijenu najma: - Ručnici za kupanje i bazen, posteljina - Kuhinja i oprema za roštilj - Komunalije – voda, struja, grijanje, klima uređaj - Bežični internet - Osiguran parking (na privatnoj parceli, kako je navedeno) na oglas) -Održavanje vrta i bazena -Završno čišćenje -Boravišna pristojba, Boravišna pristojba
Broj licence ili registracije: 0214

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.05 km

0.05 km

Zračna luka 10 km Split Airpot

10 km

Kolodvor 14 km Split railway

14 km

Izlaz s autoceste 25 km Prgomet

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Marisa je vrlo udobna i elegantna vila koja se prostire na preko 300 m² stambene površine, smještena na privatnom ograđenom posjedu od 1.100 m². Nalazi se u Kaštel Kambelovcu, u mirnom okruženju, savršeno pozicioniran tako da imate restoran, supermarket ili plažu na manje od 2 minute vožnje, ili velike povijesne atrakcije u gradu Splitu, Trogiru, Solinu i Klisu na 20 minuta vožnje. Nalazite se točno između grada Splita (15km) i grada Trogira (14km). Najbliži minimarket Ribola udaljen je samo 500m, najbliži restoran 550m, pizzeria Laguna 950m, najbliža plaža Bilajka 1,1km. Zračna luka udaljena je 10 km, najbliži izlaz s autoputa je Prgomet (25 km), a najbliži liječnik 500 m. Stoga vjerujemo da je lokacija jednostavno savršena za vrlo opuštajuće i ugodno obiteljsko ili prijateljsko okupljanje i nevjerojatan hrvatski odmor kakav svi zaslužujete.
Preporuča se automobil, a za automobile postoji privatni parking.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 %
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti svog kauča, dostavu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili (vlasnik) koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete imati masažu u vili s našim profesionalnim maserom koji može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo jedrenja s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.

Radujemo se vašem upitu

Vaš Feriehome tim


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka B. Feriehome

tvrtka B. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nam je cilj pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili neki drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka B. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka B. Feriehome

ostale informacije

Broj objekta: 402230

Posljednje ažuriranje: 05.09.2023

Oglas je online od: 1 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/402230.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina