Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Aria s grijanim bazenom

Srednja Dalmacija, blizina Splita, okolica Trogira, Kaštel Gomilica

maks.  12   Gosta/Gostiju
260m²  stambena površina
5 spavaće sobe (+2)
5  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
260m²
5 spavaće sobe (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 18.05 do 14.06.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 18.05 do 14.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

FERIEHOME COVID-19 POLICA OTKAZIVANJA
1 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog zatvorenih granica, agencija je dužna vratiti uplaćeni iznos umanjen za bankovni trošak transakcije.
2 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog toga što je regija u kojoj se nalazi rezervirani objekt na crvenoj listi, odnosno trebate u samoizolaciju nakon boravka u rezerviranom objektu, agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu vaše uplate kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.
3 Ako ste iz razloga navedenih u točkama 1 i 2 otkazali rezervaciju do 10 dana prije početka vašeg odmora, a agencija je uspjela rezervirati isti objekt sa drugim gostom, u tom slučaju agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu uplate koju je zaprimila od drugog gosta za boravak unutar vašeg termina (last minute popust i sl) kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.

NAPOMENA:
• Nositelj rezervacije ne može zatražiti povrat ili kreditni vaucher iz bilo kojeg drugog razloga osim razloga navedenih u točkama 1 i 2
• Iako za većinu naših kuća za odmor vrijede uvjeti otkazivanja navedeni u ovoj polici za neke nisu zato što vlasnici kuća za odmor nisu pristali sudjelovati u ovoj polici otkazivanja.
• Na vaš zahtjev naši agenti će vas obavijestiti o polici otkaza za svaku kuću koja vas zanima.
• Ako ste rezervaciju izvršili prije 01. studenog 2020. primjenjivat će se naši standardni uvjeti otkazivanja
Novoizgrađena Villa Aria nalazi se u selu Kaštel Gomilica i pruža prekrasan pogled na obalu, more i dolinu u vrlo tihom okruženju. Savršeno smješten na plaži, supermarketima, restoranima u roku od 5 minuta vožnje. Povijesnim znamenitostima i poznatim mjestima možete doći za 20 minuta autom (Trogir, Split, Solin, Klis). Ova moderna i vrlo udobna vila novoizgrađena je i u potpunosti opremljena svim modernim sadržajima za savršen odmor. Vila nudi 5 spavaćih soba s kupaonicama, prostrani dnevni boravak i blagovaonicu sa staklenim zidovima do bazena i prekrasnim pogledom na more iz svakog kuta imovine. Područje bazena i sunčanice nije vidljivo izvana jer je okruženo palmama i maslinama. Pored nje je ljetna kuhinja s vanjskim blagovaonom.
ja
* Vanjski prostor nudi bazen veličine 9 x 5 m s ogromnom sunčanom terasom s 8 ležaljki koje nude potpunu privatnost. Tu je i natkriveni blagovaonski prostor na otvorenom okružen maslinama i palmama. Ljetna kuhinja nalazi se pored bazena, tu je i drugi natkriveni vanjski blagovaonica za 10 osoba s roštiljem. Pogled na more iz vanjskog područja oduzima dah.
* Prizemlje nudi moderan i potpuno klimatiziran blagovaonicu i dnevni boravak s kaučem, TV-om i PS4, s vrlo dobro opremljenom kuhinjom. Ovdje stakleni zidovi pružaju sjajan pogled na bazen i vanjski prostor. Spavaća soba s bračnim krevetom 160 cm x 200 cm, klimatizirana, s izlazom na terasu i pogledom na planine i masline. Pored nje je kupaonica s tušem (samo za ovu spavaću sobu). U hodniku su odvojeni toalet i perilica rublja.
* Prvi kat nudi 4 elegantne, potpuno klimatizirane spavaće sobe. Spavaća soba br. 2 s bračnim krevetom 180 x 200 cm, kupaonica s kadom, terasa (zapadna strana) s pogledom na more. Spavaća soba br. 3 s 2 kreveta (90 x 200 cm) i vlastitom kupaonicom s tušem. Spavaća soba s bračnim krevetom (180 x 200 cm), TV-om, kupaonicom s tušem i terasom s bazenom i pogledom na more (zajedno sa spavaćom sobom br. 5). Spavaća soba br 5 s bračnim krevetom 140 cm x 200 cm, vlastita kupaonica s tušem i terasa s pogledom na more i bazen (zajedno sa spavaćom sobom br. 4).
Villa Aria nudi vrlo udoban smještaj za 10 osoba, kao savršena baza za istraživanje povijesnih područja i područja bogata aktivnostima. Dnevni obilazak slapa Krka (jednosatna vožnja), rafting i zip-line doživljaj na rijeci Cetini (40 minuta vožnje), obilazak planina, izleti brodom do Brača ili otoka Hvara ... ili jednostavno odlazak do Plaža Kaštela. Opustite dušu ili uživajte u privatnom bazenu, postoji mnogo ideja i aktivnosti za uživanje u vašem odmoru u srcu Dalmacije.
Nekretnina je potpuno ograđena (800 m2) sa 4 natkrivena privatna parkirna mjesta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 13 km SPU Split

13 km

Kolodvor 18 km Split

18 km

Izlaz s autoceste 24 km Dugopolje-Split

24 km


Mjesto i položaj smještaja

Smješten između dva UNESCO-ova zaštićena grada, Trogir (14 km) i Split (16 km), nudi priliku posjetiti mnoga povijesna mjesta. Jedinstvena, romantična i tajanstvena utvrda Kaštel Gomilica, zajedno s tvrđavom Klis (15 km), odabrana je kao postavka za četvrtu sezonu popularne TV serije "Igra prijestolja". Ruševine Salone udaljene su samo 11 km. Označene planinske staze vode od Kaštel Starog do sedla Malačka (480 m) kao polazište planinarskih staza kroz planinu Kozjak i zaleđe Kaštela. Ovo je najpristupačnije vidikovce s prekrasnim pogledom na zaljev, Split, Marjan, Trogir i srednjedalmatinske otoke. Hrast (Quercus pubescens Willd) smješten u blizini romaničke crkve sv. Kuzme i Damjana u Kaštel Gomilici zadivljuje ljepotom i veličinom ovog starog kaštelanskog područja. Park oko hotela Palace u Kaštel Starom također je spomenik parkovne arhitekture. Osnovana je 1910. godine i prostire se na 35 000 četvornih metara. Kaočina gaj, šuma na istočnoj padini Kozjaka u Kaštel Sućurcu, primjer je očuvane hohmakije i drugih autohtonih vrsta u vegetativnom i florističkom smislu.
Osim bogatog kaštelanskog ljeta s više od stotinu događanja, možete isprobati jedriličarske i veslačke klubove u Kaštel Kambelovcu ili zaroniti u Resniku ili, naravno, posjetiti plaže u Kaštel Gomilici: Torac, Kamp ili u Kaštel Kambelovcu: Baletna škola, Mala punta, Bilajka , Ako iskušate pješačke ili biciklističke staze na planini Kozjak iu zaleđu Kaštela, Kaštela ćete doživjeti iz potpuno nove perspektive.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 800 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka M. Feriehome

tvrtka M. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja se specijalizirala za najam pomno odabranih vila s bazenom. Nudimo osobni i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, a nude sve što našim gostima treba bez obzira da li naš gost traži aktivni, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi vid odmora, srednja Dalmacija je sjajna. Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što nudi svaka vila, pa je zajamčena najbolja cijena najma! Veselimo se vašim upitima :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Feriehome

ostale informacije

Broj objekta: 247514

Posljednje ažuriranje: 27.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/247514.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 18.05 do 14.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina