Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Fischerhus Lütt Hauke***** 75 m2

Baltičko more/laguna Szczecin

maks.  4   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
75m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Slamnati povijesni Fischerhus Lütt Hauke***** (izgrađen oko 1750.) desna polovica kuće, 75 m² Annerose stan za odmor

Na njemačkoj strani Szczecinske lagune nalazi se malo, 750 godina staro ribarsko mjesto Altwarp na poluotoku, nedaleko od ljetovališta Ueckermünde, samo oko 13 km zračne linije od Baltičkog mora.
Okruženi ste puno vode, bezbrojnim prirodnim plažama i nadaleko poznatim velikim kopnenim dinama te posebnim, ugodnim morskim zrakom u ovom nekadašnjem zračnom i lječilištu.

Ribarsko selo nalazi se direktno u laguni, tako da imate odličan pogled iz daljine na otoke Usedom i Wollin.

Neposredno uz dine nalazi se povijesna slamnata ribarska kuća "Lütt Hauke"*****, koja je renovirana 2018/19.

Sagrađena je oko 1750. godine u tradicionalnom pomeranskom drvenom stilu.

Jednostavne ribarske kuće su poludrvene kuće sa slamnatim krovom ili slamnatim krovom. Oni su stoljećima definirali stil na obali Haffa.

Obala Lagune i Baltičkog mora je naravno stoljećima oblikovana ribolovom. Dakle, što može biti očitije od odabira povijesne ribarske kuće kao romantične kuće za odmor.



Rigorozno smo uklonili sve arhitektonske nedostatke i pažljivo dodali moderne, ali bezvremenske elemente u Lütt Hauke, kao što su kupaonice, tako da imate svu modernu udobnost.

Kuća se sastoji isključivo od prirodnih materijala. Stoga je apsolutno ekološki. Sukladno tome, zrak u prostoriji je uvijek ugodan.

Sve cigle, čak i one za terase, ručno su izrađene u ciglani Hundisburg u Saskoj-Anhaltu. Isto tako višegodišnja močvarna lipa. Tako smo također mogli dati mali doprinos tamošnjoj manufakturi, koja je također iskoristila ovaj prihod za obnovu tamošnjeg dvorca.

Zimi je ugodno toplo, zahvaljujući dobroj izolaciji kuće i najmodernijoj tehnologiji grijanja. Kamin u svakom stanu može pružiti ljepše trenutke u hladnim zimskim danima.

Stropovi prostorija su visoki 2,17 m, svi ostali stropovi su znatno viši. Sva vrata/stepenice iznad 1,82 m. Oba stana imaju stepenište za gornji kat, po kojem je vrlo lako hodati.

Fischerhus sa svojom vrtnom kućicom je kuća za nepušače, smještena u vrlo velikom vrtu od cca 1260 četvornih metara na dini i samo cca 350 m od plaže i 400 m od luke.

I u najtoplijim ljetima stara kuća ostaje ugodno svježa i zato što na obali uvijek puše ugodan povjetarac.

Statistički, regija Haff-Baltičko more ima najviše sunčanih sati u Njemačkoj. Dakle, nije "sreća" što sunce sija, već statistički dokazana činjenica.



Kuća se sastoji od 2 dvojne kuće, lijevog mezoneta apartmana "Traudel" za 2 osobe plus beba/malo dijete sa 69 kvadratnih metara stambene površine i desnog mezoneta apartmana "Annerose" za 2-4 osobe plus bebe/malo dijete sa 75 kvadrata. četvornih metara stambene površine.< br />
Oba stana imaju svaki svoj ulaz, prostorno su blizu, a opet potpuno odvojeni i neovisni te se po želji mogu spajati.

Ukoliko želite koristiti oba apartmana, molimo da pogledate drugi apartman pod brojem nekretnine: 276548 i tamo ga također rezervirate.



Rezervirajte ovdje:

Apartman za odmor "Annerose" s posebnim ulazom s prednje strane.

Prizemlje: hodnik s garderobom. Dnevni boravak je opremljen starinskim ručno oslikanim ormarićem, antiknom komodom, udobnom garniturom za sjedenje, TV-om, Blu-Ray playerom, stolićem, glazbenim sustavom, policom za knjige, kaminom i udobnim kaučem na razvlačenje (za dodatne 2 osobe, vidi cijenu popis).

Pripadajuća prijelazna kuhinja sa kompletnom opremom kao što su perilica suđa, perilica rublja, retro hladnjak sa kombinacijom zamrzivača, mikrovalna pećnica, štednjak sa 4 staklokeramičke ploče, aparat za kavu itd.

Na katu: prostrana tuš kabina i 1 spavaća soba. uz 2 pića ali kreveti koji se mogu spojiti, odvojeno spremište.

Stan ima 2 vlastite terase (kod kuće i vrtne šupe) zajedno cca 24 kvadrata.

nema boravišne pristojbe.

1 besplatno parkirno mjesto po stanu a. tj. Vlasništvo. Više parkinga u luci.

kotači i pribor za ribolov možete staviti u vrtnu kućicu.



Naravno, očekujemo da će se cjelokupno imanje pažljivo koristiti.



Snažan i brz WiFi za SVE stanovnike u isto vrijeme! kući pa čak i u vrtu! besplatno.

Dobar prijem mobitela



Dječji krevetić, visoka stolica, ručna kolica, dječji bicikl, raspitajte se unaprijed.

Lagani, robusni ženski touring bicikli za 20 €/bicikl i tjedan. iznajmljuje se ljeti. 1 dječja sjedalica se može montirati na jednu, bez dodatne naknade, ali. A. Bicikl za malu djecu s reverzibilnim motorom. kotači za vježbanje. i 1 kolica također.

Na kupalištu udaljenom 350 m. Igraonice za djecu, lopta za plažu.

S druge strane sela, oko 500 m dalje, nalazi se novo, lijepo nogometno igralište.

Imamo 2 kacige, ali molimo ponesite svoju ako želite.

1 kanu 25 €/dan 100 €/tjedan



Prilikom rezervacije uzeti u obzir maksimalan kapacitet od 4 osobe! Dodatno 1 beba/malo dijete i 1 ! pas i 1! Automobil. NEMA čamac/gumenjak

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
jednokrevetna (100x200 cm)
jednokrevetna (100x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 52 km Stettin-Golenie

52 km

Kolodvor 16 km Seebad Ueckermünde-Stadthafen

16 km

Izlaz s autoceste 45 km A20 Pasewalk-Süd

45 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za nepušače! Ali pušači mogu koristiti povijesnu vrtnu kuću za lošeg vremena.

Vrtna garnitura, roštilj, konopac za rublje, neki CD i DVD filmovi, društvene igre, knjige, badminton, ležaljke koje također možete ponijeti sa sobom. plaža.

Dobrodošli ste jesti vrlo ukusne plodove naših stabala.

S humorom shvatite sljedeću izjavu:

Kroz naše dugogodišnje iskustvo u najmu m. d. Fischerhaus Godewind***** također u Altwarpu:

Gosti na odmoru koji žele ostati zaposleni na odmoru ili jednostavno dobiti lijepe stvari iz zabave, što mi naravno razumijemo, dobrodošli su da se bave jednostavnim vrtlarstvom kao što je košnja travnjaka ili rezanje ruža.

Onda imate svoj vrlo privatni "aktivni wellness odmor"



Obala:

Naravno tu je i ribarska kuća u blizini vode. S posjeda imate mali pogled na vodu jer se nalazi na dini. Lütt Hauke je udaljen oko 350 m od plaže. Ovo je mala seoska plaža, nije ogromna, ali nikad nije prepuna ljudi. Još 2 mjesta za kupanje u/na mjestu. 2 druge vrlo lijepe plaže max 20 min m.d. Kotač, vrlo dobar mobilni kroz sneni obalni krajolik. Sve plaže u regiji održavaju općine, a kvalitetu vode nadziru državna tijela. Sve je malo i podnošljivo, regija se, za razliku od obale Baltičkog mora, oslanja na blagi turizam. Prometne gužve, nedostatak parkirnih mjesta, visoke naknade za parkiranje i boravišne pristojbe kao na Baltičkom moru ne postoje u laguni.

Kanu je dostupan uz naknadu u vrtu druge ribarske kuće Godewind u blizini plaže. Nemamo prsluke za spašavanje, ali laguna na seoskoj plaži i na trstici je vrlo plitka i stoga idealna za malu djecu i sigurna za klizanje zimi. I dalje je osvježavajuće čak iu ekstremno vrućim ljetima, nikada nije tako ledeno kao Baltičko more, nema meduza jer je to slatka voda.

Ribolov je oblikovao selo od 1150. godine. Ribari vas rado povedu sa sobom na ranojutarnji obilazak lagune u svojim malim drvenim čamcima uz malu naknadu. Samo pitajte brojne ribare u selu.

Drveni ribarski brod s dva jarbola pripremljen je za izlete i kreće nekoliko puta dnevno iz matične luke Altwarp za izlete po laguni. Ostali izleti brodom od ljetovališta Ueckermünde do Swinemündea, Kamminkea, Carskih termi, Stettina, Neuwarpa, Rietha,...

Selo i okolica:

Mještani u selu i regiji su vrlo !!! prijateljski.

Altwarp je na vrhu poluotoka. Doživjet ćete čistu prirodu, jer selo se nalazi neposredno u (!) parku prirode "Stettiner Haff" i stoga je vrlo prostrano okruženo obalnim krajolikom s vodom, dinama, močvarnim livadama i nizinskim šumama. Ovaj ogromni park prirode ima vlastitu upravu koja organizira pješačenja, biciklističke i kanu ture (dabar, ...) i nudi ih po pristupačnim cijenama. Posljednjih godina stvorene su ili proširene nove biciklističke i pješačke staze diljem regije.

Osim toga, bezbroj livadskih i šumskih staza po kojima je lako hodati i voziti bicikl.

Informativni materijal u našoj kući ili o parku prirode ili turističke informacije u Altwarpu u luci (mali) iu odmaralištu Ueckermünde u dvorcu (veći).

Naravno možete i pecati (karta u luci), uz kuću. Istražite prirodu samostalno kanuom i biciklom, jedrenjem, surfanjem, kite surfanjem, ...

U proljeće mnogi umjetnici otvaraju svoje ateljee posjetiteljima.

Ljeti je na mnogim mjestima raznovrstan, šarolik kulturni program.

U jesen se u vrtu čuje rika jelena, koji se navečer nalaze u dinama i trstici tik uz selo i jedu posljednje jabuke sa stabla. Ne brinite, neće ništa oštetiti, pa ni vaš auto, koji je ovdje ionako vrlo siguran. Zimska služba radi jako dobro.



Regiju karakterizira priroda i rijetko naseljenost. Stoga ni u ljetnoj sezoni nema tolike gužve. Baltička obala. Možete hodati satima ili m.d. Bicikliranje bez susreta s ljudima, sami ste s prirodom, orlovi (sve 3 vrste), čaplje, ždralovi, dabrovi, jeleni, ...

Šume su bogate gljivama i



Po dolasku ćete pronaći početne uvjete s dovoljno tableta za perilicu posuđa, sapun, filter za kavu, sol, papar, kuhinjske krpe, sredstvo za pranje posuđa, toaletni papir, ...

Do Landmarkt trgovine u selu ima oko 400m. Otvoreno od 8 do 12 i od 15 do 18 sati, subotom do 11 sati. On je malen, ali vrlo dobro opskrbljen, a jeftin i svjež, peciva, kruh, povrće, voće, kolači, kobasice i sir ne samo pakirani nego i. svježe do d. Brojač,...



U Altwarpu postoje 2 restorana koji su otvoreni i zimi. Sezonski u luci i u d. Dunes 2 ribarnice kojima upravljaju ribari Altwarper s pušnicama, pečenjarom, gastronomijom. Jako ukusno i jeftino.

Duž puta ima još mnogo restorana i kafića. a. rade zimi, u Ueckermündeu vrhunski restoran "Roter Butt" o. d. tradicionalna "luka"


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se ne naplaćuje, a parkirna mjesta u luci se plaćaju

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 45 dana prije dana dolaska.
  • Stornierung Tritt der Mieter durch schriftliche Erklärung gegenüber dem Vermieter des Vertrags zurück, maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Rücktrittserklärung beim Vermieter, schuldet er dem Vermieter folgende Stornierungsgebühren: bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 0 % des Reisepreises bis zum 31. Tag vor Reiseantritt 20% des Reisepreises bis zum 21. Tag vor Reiseantritt 50 % des Reisepreises bis zum 7. Tag vor Reiseantritt 75 % des Reisepreises danach 100 % des Reisepreises zuzüglich einer Bearbeitungsgebühr in Höhe von 50,00 €

ostale informacije:

Ljubimac:

Jedan (1) njegovan, dobro odgojen pas po stanu je dobrodošao.

Molimo vas da također budete obzirni prema drugim gostima koji su rezervirali drugu polovicu kuće, a mislite i na obitelji s malom djecom koja se igraju i borave na posjedu.

Dozvoljeno je povesti 1 psa do 60 cm visine ramena. Za to naplaćujemo dodatnu naknadu od 5,00 €/noćenje po dolasku.

Cijelo imanje je ograđeno ogradom koja je otporna na jazavčare.

Napominjemo da vrt nije pseće-Pippi-Mach vježbalište već prije svega igralište za djecu gostiju na ljetovanju te se podrazumijeva da svog dragog četveronožca NIKADA ne ostavljajte bez nadzora u kući. i vrt.



Mještani u selu i regiji su vrlo !!! prijateljski.



Izleti:

Kada stignete, prođite pored ljetovališta Ueckermünde, lijepog malog obalnog mjesta, gdje ćete pronaći sve specijalizirane trgovine, diskonte, banke, kina, željeznički kolodvor, ...

Do Usedoma je 1 sat vožnje ako ste u d. želite uroniti u vrevu kupališta. na d. Otok se preporučuje d. Jantarne terme, dvorac Stolpe, dvorac s jarkom Mellenthin, d. Muzej DDR-a u Dargenu o. d. Ograđeni prostor za bizone.

Također je 1 sat do Szczecina, također autobusom iz Ueckermündea. Grad je oblikovan prema kulture i umjetnosti, cijena Kupnja a. tj. Poljsko tržište i luksuz u



Automobili su uvijek bili sigurni na njemačkoj strani, a sada su sigurni i na poljskoj strani.

Brodski putevi vode do Usedoma i Poljske, v. Altwarp sa slikovitim drvenim ribarskim rezačem ili iz Ueckermündea. Tu počinje u luci d. Replika velikog povijesnog hanzeatskog zupčanika. Možete isploviti iz obližnje luke s povijesnom Zeesenbootom ili modom sami. Iznajmite brodove za vlastite izlete.

Izlet u Neuwarp s obnovljenim gradskim središtem, marinom, šetalištem, vidikovcem, s prekrasnom starom ribarskom kutijom samo je mali skok iznad razine mora. Laguna.

nije daleko od Altwarp vrlo lijepo napravljeno slavensko naselje i srednjovjekovno selo u Ukranenlandu, sve dobro prilagođeno djeci. Nadalje d. Botanički vrt u Christiansbergu sa svojim poznatim zborskim koncertima.

Preporuka u Ueckermündeu: dvorac Pomm. Dukes s muzejom, zoološkim vrtom, lijepim san. Stari grad, kulturno skladište, gradska crkva u baroknom izvornom stanju, česti koncerti u njoj, izleti u luci s replikom Hansekoggea i brodarske tvrtke Peters,

pristanište m. Beach café s velikom plažom, s igralištima za djecu, spasiocima, ležaljkama, prostorima za nudiste i pse.



Sve plaže d. Regije su njegovane, bijele i sitnog pijeska sa stalno službeno nadziranom kvalitetom vode. Ima kvalitetu pitke vode.



Međunarodno pjevačko natjecanje Giulio Perotti održava se u Ueckermündeu svake 2 godine, kao i razne ribarske i lučke smotre u d. okolni sela i mala grad.

Treba spomenuti i godišnji Haffsail u ljetovalištu Ueckermünde te međunarodne susrete velikih tradicionalnih jedriličara u Stettinu i Rostocku.



Wellness u 2 veća hotela u susjednim mjestima i u ljetovalištu Ueckermünde.



Ljetni srednjovjekovni spektakl u d. regiji.



Preporučamo vožnju u d. Hanzeatski grad Greifswald (1 h) ili grad svjetske baštine Stralsund (2 h), zasigurno najveličanstveniji hanzeatski grad u Njemačkoj.



I naravno. tj. Opera u vojvodskoj pomeranskoj kasnije kraljevskoj pruskoj palači u Stettinu a.d. tamo. Filharmonija u vlastitoj novoj zgradi. Tijekom godine, mnogi široko distribuiran. Klasični koncerti i mjuzikli. događaj u d. ukupno. regiji.



Berlin je također udaljen samo 180 km, dakle 2 sata vožnje ako ga želite posjetiti.



Slobodno vrijeme/sportske aktivnosti:

ovo naravno može biti samo nekoliko primjera:

Škole skijanja na vodi, surfanja i zmaja u Karlshagenu ili Zinnowitzu

Zmajanje u laguni

Šuma za penjanje u Ueckermündeu

Golf Baltic Hills Golf Usedom ili Balmer See u Benzu

mnoge vrlo dobro razvijene pješačke i biciklističke staze

osim toga, mnogo dobrih pokretnih šumskih i livadskih staza d. tj. Primorski krajolik

Kuglanje/kućanje u obližnjem Bellinu

Za ljubitelje sauna tu je Hotel Haffhuus d. mogućnost d. Opuštanje i usporavanje, sauna

Zabavni bazen/Heidebad Torgelow





Komarci:

Zbog čestog vjetra komaraca na obali uvijek ima puno manje nego u unutrašnjosti.

Am Stett. Haff su velika većina komaraca, ne komarci koje poznajete do sada, već Haff komarci. Možete ih prepoznati po pahuljastim pipcima.



Ovi komarci NIKADA ne grizu.



Ne jedu ništa, samo vode ljubav, kad se isprazni baterija umiru same nakon 1-3 dana





Ako želite više prostora :



Ako želite rezervirati oba apartmana u ovom Fischerhusu, također pogledajte pod brojem objekta

276548 (69 m2 za 2 osobe + malo dijete)



Još dva apartmana za odmor nalaze se u ribarskoj kući Godewind***** pod brojevima objekata

25421 (60 m2 za 2-4 osobe)

31884 (45 m2 za 2 osobe).





Hvala na izdvojenom vremenu!!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2023

Jürgen T. iz/od Darmstadt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Besprijekorno, jednostavno super

Ova kuća za odmor ne treba ocjenu, jednostavno je sjajna. Zbog našeg psa željeli smo izbjeći vatromet za Sylvester i tražili smo mirnu kućicu i pronašli je. Sve je zaista divno i ljubazno obnovljeno i renovirano. Super opremljeno, ništa ne nedostaje, posebno u kuhinji. Vrt je vrlo lijep, velik i ograđen.
Pa, sada idemo do iznajmljivača. Za dobrodošlicu smo dobili bocu šampanjca i vrlo prijateljski razgovor. Kada je trebao liječnik, bili su odmah spremni pomoći i uvijek su se kasnije raspitivali o bolesnoj osobi. Dakle, i ovdje, kao i kod kuće, sve je super. Još jednom želimo zahvaliti na odličnom smještaju i brizi. Voljeli bismo ponovno doći uskoro.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2023

Nora P. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća u predivnom okruženju

Smještaj za odmor Lütt Hauke u Altwarpu nas je jako impresionirao. Ukusno uređeni apartman mami opuštanju i uživanju, a okolina je jednostavno prekrasna. Ovdje smo proveli sjedmicu punu uzbudljivih doživljaja koja nas je izvukla iz svakodnevice.
Stara ribarska kuća je renovirana i uređena s puno ljubavi prema detaljima, tako da je svuda bilo nešto za otkriti. Parcela je vrlo velika i svugdje ima lijepih sjedećih mjesta koja pozivaju na zadržavanje.
Vlasnici su bili vrlo susretljivi i uvijek dostupni, tako da se nismo morali brinuti ni o čemu.
U okolini ima puno malih uvala i plaža koje su sve vrlo uređene i slabo posjećene. Zahvaljujući dobro uređenim biciklističkim stazama u okolici, možete provesti vrlo aktivno odmor i ima puno toga za vidjeti. I pejzažno, Stettiner Haff s svojim prirodnim parkom izuzetno je šarmantan.
Svakako preporučujemo ovaj smještaj!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Romantični odmor

siječanj 2023

Matthias H. iz/od Osterwieck

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čarobna kuća za odmor.

Već drugi put smo bili gosti u kući za odmor LüttHauke i opet nas je očarala svojom lijepom opremom i ljubavnim detaljima. Oprema ne ostavlja ništa po želji, tako da smo proveli prekrasne dane ovdje i sigurno nećemo biti posljednji put ovdje.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2022

Armin und Roswitha F. iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Oaza dobrog osjećaja

Doći, osjećati se dobro, odmor od prve minute - takav je osjećaj kada uđete u Fischerhaus Lütt Hauke.


Bilo nam je dopušteno živjeti u stanu Annerose 1 i pol tjedan. Obnovljena je s toliko lijepih ideja i ljubavi, stalno otkrivate nove male detalje koji idu zajedno. Korištenje mnogih prirodnih materijala daje vam vrlo ugodno životno okruženje. Sve što vam je potrebno na odmoru dostupno je u apartmanu. Vrt s mnogo različitih mogućnosti za sjedenje (prostori za sjedenje, ležaljke, ležaljke za plažu) nudi dovoljno mogućnosti za uživanje u miru i tišini u Altwarpu. Apartman i vrt su vrlo dobro održavani. g. Plumbaum i g. Dr. Bode nam je dao puno savjeta za izlete u bližu i daleku okolinu. Zbog vrlo lijepih biciklističkih staza, okolica se može prekrasno istražiti unajmljenim biciklima. Prekrasne prirodne plaže u laguni pozivaju vas da se zadržite na suncu.




Zapravo, nikad ne idemo dva puta na odmor na isto mjesto, ali Lütt Hauke i Altwarp mogli bi biti iznimka! Obavezno za sve ljubitelje prirode i mira!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2022

Antje H. iz/od Seelze

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bez premca

Nadali smo se odličnom odmoru u prekrasnom okruženju i nismo se razočarali ni trenutka.
Ni po čemu se ove dvije kuće ne razlikuju od dva domaćina, dr. Neka usporede Hagen Bode i Renè Plumbaum.
Imali smo tu sreću da smo mogli posjetiti obje kuće, iako smo smjeli živjeti "samo" u apartmanu "Annerose".
Ovdje je obnovljeno s puno osjećaja i obzira, kako ekološki, tako i prirodnim načinima gradnje i strukturom mjesta.
Sitni mali detalji stalno su nas tražili da gledamo i divimo se. Nikada nismo vidjeli kuću za odmor obnovljenu s toliko ljubavi.
Ali to nije bio jedini vrhunac praznika.
Od pokućstva u kući ništa nije nedostajalo. Bilo da se radi o flasterima, škarama, dovoljno pribora za jelo ili sredstva za pranje ili ili ili. Nije bilo ničega čega nije bilo.

Dakle, bilo bi nam dovoljno da ostanemo u lijepoj kući i vrtu, ali okolina je prelijepa za to. Dr. Hagen Bode i također Mr. Plumbaum je na vašoj strani sa savjetima i akcijama, kao i savjetima i trikovima. Bez obzira što smo planirali. Je li to bio izlet u Uckermünde ili Usedom, Stettin ili "samo" na neposredne plaže. Dvojica domaćina ne samo da su znala ispričati povijest, već su imala spremno i mnogo drugih savjeta. (Restorani, dobar shopping i razne druge aktivnosti za slobodno vrijeme)
Bez obzira što radite na odmoru, bilo da se odmarate, vozite bicikl, planinarite, vozite kanuom, vozite čamac, fotografirate, sunce, plaža, umjetnost, kultura, kupovina. Ovdje ćete pronaći sve na jednom prekrasnom mjestu sa fantastičnim domaćinima. Vratit cemo se! To je sigurno.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2021

Carsten H. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan odmor u ribarskoj kući

Ostali smo dva tjedna s 2 osobe u kući za odmor Annerose u kući za odmor Luett Hauke . Kuća je lijepo namještena. Osjećali smo se kao kod kuće i dobro smo spavali. Veliki vrt sa sjenom i sunčanim mjestima poziva vas da se zadržite. Istražili smo područje na našim biciklima i bili u mogućnosti otkriti mnoge romantične uvale za kupanje.
Posvuda smo se osjećali vrlo ugodno i voljeli bismo da smo ostali duže. Kontakt i dogovori sa stanodavcem su dobro prošli! U svakom slučaju preporučujemo ovaj izvrstan smještaj! Ovom prilikom srdačni pozdravi stanodavcu i njegovom timu...samo tako nastavite! Heike i Carsten iz Dresdena

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2020

Simone S. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

oaza dobrog osjećaja

Ova kuća za odmor, koja već na fotografijama izgleda tako ugodno, učinila nas je savršenim blagdanskim raspoloženjem čim smo stigli.
Mogli smo uživati u ovom sjajnom smještaju s njegovim ugodnim namještajem 3 tjedna. Bilo da se radi o jutarnjoj šetnji u luci, obližnjoj šumi i prekrasnom okruženju ili o mogućnostima jela u gradu - sve je to vrijedno boravka u Altwarpu.
Osim toga, lijep kontakt sa stanodavcima. Svakako neka vam ispričaju priče kako je došlo do obnove ove prekrasne kuće.

Preporučeno za: Romantični odmor

kolovoz 2020

Dietmar L. iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbares Ferienhaus

Unser Appartement Annerose war sehr geschmackvoll eingerichtet-Liebe zum Detail!!Ruhiger und erholsamer Ort -ideal auch mit d Fahrrad die Gegend zu erkunden!Danke für die nette Gastfreundschaft-wir kommen wieder!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

kolovoz 2020

Bärbel P. iz/od Potsdam

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Domizil

Schöne und geschmackvoll eingerichtete Wohnung, die alles bietet, was für einen erholsamen Urlaub benötigt wird. Die Umgebung ist ruhig und lädt zu ausgedehnten Spaziergängen oder Radtouren ein.
Der Service des Vermieters lässt keine Wünsche offen.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Franz B. iz/od Dahlenburg

5,0
5 5 5 5 5

Ein liebevoll gebautes und eingerichtetes Ferienhaus

Ein liebevoll gebautes und eingerichtetes Ferienhaus in einem sehr netten und ruhigen Ort in interessanter Umgebung.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži

srpanj 2020

Sandra R. iz/od Kirchhundem

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöne Wohnung in schöner Umgebung

Wir hatten einen tollen Aufenthalt in Altwarp!

Die Vermieter war sehr zuvorkommend und jederzeit ansprechbar.

Wer einen ruhigen, entspannten Urlaub machen möchte, ist hier genau richtig.
Besonders die Badebucht - angrenzend an den kleinen Hundestrand, die in ca.2 Minuten zu erreichen ist, besticht durch ihre traumhafte Lage und die Tatsache, dass wir diese fast immer für und alleine hatten. :-)
Hier sind wir auch Kanu gefahren, außerdem lädt die Umgebung zum Wandern, Spazieren und Radfahren ein.
Im nächstgelegenen, größeren Ort Ueckermünde haben wir uns günstig ein Motorboot gemietet.

Wir werden gerne wieder kommen!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Vermietung von Ferienhäusern
gospodin H. Dr. Bode

gospodin H. Dr. Bode

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 276541

Posljednje ažuriranje: 12.03.2024

Oglas je online od: 4 godine

URL: https://www.resido.hr/276541.htm

Gospodin Hagen Dr. Bode

Seestraße 35

17375 Altwarp

0049(0) 017649122678

0302754529

DE269464467


«Fischerhus Lütt Hauke***** 75 m2» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina