Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ribarska kuća Godewind***** / 45 m2

Baltičko more / laguna Szczecin

maks.  2   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 mogućnost spavanja
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
45m²
1 mogućnost spavanja
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

45 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

45 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Povijesna ribarska kuća "Godewind" nalazi se u malom ribarskom mjestu Altwarp, na poluotoku na njemačkoj strani lagune Szczecin, nedaleko od Ueckermündea. Sagrađena je oko 1800., stvarno udobna drvena. Njemačko turističko udruženje ga od 2005. dosljedno klasificira s 5 od 5 zvjezdica. Kuća za nepušače u okućnici od 650 m2, samo cca 50 m od plaže.



Obala lagune i Baltičkog mora je naravno oblikovana ribolovom stoljećima, pa što može biti očitije od odabira povijesne ribarske kuće kao romantične kuće za odmor.



U prizemlju kuće nalazi se apartman od 60 m2 (2 do max. 4 osobe) i studio od 45 m2 (max. 2 osobe) sa zasebnom potpuno opremljenom kuhinjom, prostorno zajedno, a opet potpuno odvojeni i neovisni. . Razinu 5 zvjezdica dobivate ako su oba apartmana rezervirana za 4 osobe, au tom slučaju posteljinu i ručnike dobivamo besplatno.



Ovdje možete rezervirati studio od 45 m2 za do 2 osobe. Ima veliki dnevni/spavaći dio s bračnim krevetom i prostorom za sjedenje/stolom za blagovanje za 2 osobe, potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, tuš kabinu i privatnu terasu od oko 9 četvornih metara.



Ako želite rezervirati samo veći apartman, pogledajte pod br. nekretnine: 25421



Kuća ima električno grijanje u svim sobama i povijesne, ali ispravne, učinkovite peći. Ako želite, možete ložiti drva/ugalj iz naše šupe za fiksnu cijenu od 30 eura tjedno. Ako dolazite po hladnom vremenu, u svakom slučaju smo za vas predgrijali jedan do tri dana. Za vas ne postoji početna faza. Zimi našim gostima preporučamo korištenje peći. Objašnjenje ćemo vam dati prilikom predaje ključeva, tako da možete koristiti pećnice i bez prethodnog iskustva. U prijelaznom razdoblju preporučamo grijanje na struju.



Za sada nema boravišne pristojbe ni naknade za parkiranje. Dostupno i bez dodatnih troškova:

WLAN u cijeloj kući iu cijelom vrtu.

2 unutarnja parkirna mjesta, dakle isključivo jedno po stanu.

Roštilj, DVD player, CD glazbeni uređaj, CD i DVD filmovi, društvene igre, knjige, informacije o selu, okolici, izleti, park prirode, (biciklističke) planinske karte, ... štap za pecanje, badminton, ljuljačka na trijemu , ležaljke, možete ponijeti i na plažu, kvalitetne ležaljke, stolice, drvene klupe, konopac za rublje, ..., perilica i sušilica rublja mogu se koristiti i na zahtjev u posebnom objektu na posjedu. Također bez nadoplate: dječji krevetić, visoka stolica, ručna kolica, mali dječji bicikl, molimo raspitajte se unaprijed kako se oba apartmana ne bi dijelila ako se zasebno rezerviraju.



Naravno, očekujemo da će se cjelokupno imanje pažljivo koristiti.



Godewind je kuća za nepušače, ali pušači mogu koristiti povijesnu pušnicu u vrtu za lošeg vremena. Također možete zaključati bicikle ili ribolovnu opremu koju ste ponijeli sa sobom.



Kod nas možete unajmiti do šest vrlo glatkih, robusnih ženskih touring bicikala za 20 € po biciklu i tjedno. Na jedan se može montirati dječja sjedalica koju možete koristiti bez nadoplate ali na zahtjev. Bicikl za malu djecu s okretnim potpornim kotačima i ručna kolica također su dostupni besplatno. Imamo 2 kacige za bicikle, ali ako želite da vaša djeca imaju jednu, ponesite svoju.

Kanu u kući dostupan je na zahtjev (25 €/dan ili 100 €/tjedan).



Sezonski u vrtu ima dosta ribiza i ogrozda, kojih možete jesti koliko god želite.



Ljubimac:

Jedan njegovan pas po apartmanu je dobrodošao. Dopušteno je povesti jednog psa do veličine zlatnog retrivera uz nadoplatu od 5 eura po noći. Dopušteno mu je da se slobodno igra u ograđenom vrtu zaštićenom od jazavčara. Međutim, vrt nije mjesto za pseću Pippi-Mach, već prvenstveno igralište za djecu gostiju na ljetovanju. Volimo ga vidjeti i nismo nervozni kad kopa rupu u vrtu ili odlomi tulipan. No, pretpostavljamo da ga ne ostavljate samog u stanu i vrtu bez nadzora, da ne smeta drugim gostima ili sumještanima, da ne prlja i dlaka na presvlake i krevete, da ne ostavlja otiske šapa na unutarnjim i vanjskim zidovima i ne izlazi za šetnju u vrtu. Da je u selu na uzici i da mu čistiš kakicu.



Da se kupa samo na označenoj plaži za pse. U selu postoje još dva prirodna kupališta i dvije prirodne plaže u naselju udaljenom 30-40 minuta hoda, kao i veći dio plaže za pse u Ueckermündeu.





Maksimalna popunjenost



Prilikom rezervacije uzmite u obzir maksimalnu popunjenost od 2 osobe i psa za ovaj apartman.

Imajte na umu ovo prilikom rezervacije.

Mogućnost spavanja

dnevna soba
dupli krevet (200x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 0.8 km

0.8 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 52 km Usedom-Golenie

52 km

Kolodvor 16 km Ueckermünde-Stadthafen

16 km

Izlaz s autoceste 45 km Pasewalk

45 km


Mjesto i položaj smještaja

Domaćin je ponekad u kući kako bi pripremio prazne apartmane za sljedeće goste ili se pobrinuo za vrt kada idete na izlete, kako vas ne bi ometala kosilica. Radimo i zimsku službu kako vas ne bi zavejao snijeg. Stanodavac tada živi u praznom stanu ili na tavanu, ali to vas ne bi trebalo smetati jer nema galame i slično. Stoga smo uvijek dostupni za vas ako imate bilo kakvih problema. Čak i ako nitko nije na licu mjesta, možete nas kontaktirati telefonom u bilo kojem trenutku. Ako rezervirate oba apartmana i želite imati cijeli posjed za sebe, to nije problem, samo razgovarajte s nama prije toga.



Veće dječje igralište:

Na plaži udaljenoj 50 m nalazi se igraonica za djecu, brod za penjanje, ljuljačke, ... i odbojka, lopta za pijesak.

S druge strane sela, ispod stare vjetrenjače, također je nogometno igralište.



Povijest kuće:

Kuće sa slamnatim krovovima ili krovovima od trske, kako ih ovdje zovu, stilski su određenje obale Haffa. Međutim, Godewind nikada nije bio pokriven slamom, zbog čega smo sačuvali i dodali povijesne cigle tijekom velike obnove 2005. godine. Zajednica ispred kuće govori da je kroz svoju dugu povijest bila i kapetanska kuća. Ipak, to je po svom arhitektonskom stilu ribarska kuća. Stalno je ocjenjivan s 5 zvjezdica otkako smo ga počeli iznajmljivati 2005. godine. No, to je i poseban objekt: s vrlo starim dijelovima, pećima, namještajem,... Fotografije to jasno pokazuju. Nema izolacijskih prozora i termoizolacijskih kompozitnih sustava, ali je ugodno toplo i na -29 stupnjeva i istočnjaku. Kuća je obnovljena sa stropovima od gline/vapna, zidovima, jednostrukim staklom i vratima koji su sačuvani i dopunjeni u povijesnim razmjerima. Nakon restauracije 2005. godine to nije završilo, ali ako kuća nije u najmu, tako da ne možemo smetati gostima, renoviranja i popravke obavljamo tijekom cijele godine.



Kuća je smještena u središtu sela, a opet tiha, jer je to jedino selo na vrhu rta, tako da nema prometa i nije presječeno bučnom glavnom cestom kao mnoga druga sela.


Obala:

Naravno tu je i ribarska kuća u blizini vode. Imate mali pogled na vodu s vrtnih vrata. Godewind je udaljen svega 50 m od plaže. Ovo je mala seoska plaža, nije ogromna, ali nikad nije prepuna ljudi. Još dva mjesta za kupanje unutar/na licu mjesta. Dvije druge vrlo lijepe plaže 20 minuta vožnje biciklom, vrlo lako voziti kroz prekrasan obalni krajolik. Sve plaže u regiji tijekom sezone održavaju općine, a kvalitetu vode nadziru državna tijela. Sve je malo i podnošljivo, regija se, za razliku od obale Baltičkog mora, oslanja na blagi turizam. Prometne gužve, nedostatak parkirnih mjesta, visoke naknade za parkiranje i boravišne pristojbe kao na obali Baltika ne postoje na obali Haffa.

Kanu je dostupan u vrtu uz naknadu (25 €/dan, 100 € depozit). Nemamo prsluke za spašavanje, ali laguna na seoskoj plaži i na trstici je vrlo plitka i stoga idealna za malu djecu i za klizanje zimi. I dalje je osvježavajuće čak iu ekstremno vrućim ljetima, nikada nije tako ledeno kao Baltičko more, nema meduza jer je slatka voda.

Ribolov je oblikovao selo od 1150. godine. Ribari vas rado povedu sa sobom na ranojutarnji obilazak lagune u svojim malim drvenim čamcima uz malu naknadu. Drveni ribarski brod s dva jarbola pripremljen je za izlete i kreće iz matične luke Altwarper za izlete po laguni. Više izleta brodom od Ueckermündea do Swinemündea, Stettina, ...





Selo i okolica:

Mještani u selu i regiji su vrlo ljubazni.

Altwarp je na vrhu poluotoka. Doživjet ćete čistu prirodu, jer selo se nalazi neposredno u (!) parku prirode "Stettiner Haff" i stoga je vrlo prostrano okruženo obalnim krajolikom s vodom, dinama, močvarnim livadama i nizinskim šumama. Postoji zasebna uprava za veliki park prirode, koja organizira pješačenja, izlete biciklom i kanuom (dabar, ...) i nudi ih po razumnim cijenama. Informativni materijal, u našoj kući, ili o parku prirode. Naravno možete i pecati, istraživati prirodu samostalno vlastitim biciklom, jedriti, surfati, kite surfati,... U jesen se u vrtu čuje rika jelena koji su u dinama i trstici odmah u selu. navečer i posljednje jabuke za nas jesti sa stabla. Zimi možete klizati na Laguni. Zimska služba radi jako dobro, ne znamo odsječena sela na laguni, kao 2010. na Rügenu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Struja i voda prema potrošnji. 45 centi/kWh, 5 eura/m3

Zimi preporučamo korištenje našeg ogrjevnog materijala iz vlastite šupe za peći po cijeni koštanja.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 45 dana prije dana dolaska.
  • Stornierung Tritt der Mieter durch schriftliche Erklärung gegenüber dem Vermieter des Vertrags zurück, maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Rücktrittserklärung beim Vermieter, schuldet er dem Vermieter folgende Stornierungsgebühren: bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 0 % des Reisepreises bis zum 31. Tag vor Reiseantritt 20% des Reisepreises bis zum 21. Tag vor Reiseantritt 50 % des Reisepreises bis zum 7. Tag vor Reiseantritt 75 % des Reisepreises danach 100 % des Reisepreises zuzüglich einer Bearbeitungsgebühr in Höhe von 50,00 €

ostale informacije:

Regiju karakterizira obalni krajolik i vrlo je rijetko naseljena. Stoga nije prenapučeno poput obale Baltičkog mora, čak ni u ljetnoj sezoni. Možete hodati ili voziti bicikl satima a da nikoga ne sretnete, sami ste s prirodom, orlovi (3 vrste), čaplje, ždralovi, dabrovi, jeleni,...



Kupovina, restorani:

Do trgovine na uglu ima cca 30 m. Po dolasku ćete naći početne uvjete s dovoljno tableta za perilicu posuđa, sapun, filter za kavu, sol, papar, kuhinjske krpe, tekućina za pranje posuđa, toaletni papir, ... Mali dućan u selu radi subotom do podneva. Unatoč ograničenoj veličini, vrlo je dobro sortiran i nije skup. Kada stignete, prođite pokraj Ueckermündea, vrlo lijepog malog obalnog mjesta, gdje ćete pronaći sve uobičajene diskonte, banke, kina, željezničke stanice, ...

U mjestu postoje dva restorana, koji rade i zimi. Svi nude svježa, ukusna riblja jela. Osim toga, u luci iu dinama, dvije ribarnice koje vode ribari Altwarper u sezoni s pušnicom, pečenjarom i gastronomijom, vrlo dobra vrijednost za novac. U naselju također postoji frizerski salon i medicinska sestra.



Izleti:

Do Usedoma je sat vremena vožnje ako želite uroniti u vrevu i vrevu kupališta. Također je samo 1 sat do Szczecina, također s dobrom autobusnom vezom iz Ueckermündea. Automobili su uvijek bili sigurni na njemačkoj strani, a sada su sigurni i na poljskoj strani.

Brodski putevi vode do Usedoma i Poljske, iz Altwarpa sa slikovitim starim drvenim ribarskim rezačem ili iz Ueckermündea. U luci se nalazi replika velikog povijesnog Hanse zupčanika. Možete ploviti s povijesnim Zeesenbootom iz obližnje luke ili unajmiti moderne brodove za vlastite izlete.

Nedaleko se nalazi lijepo izgrađeno slavensko naselje i srednjovjekovno selo, a svi su idealni za djecu. Nadalje, botanički vrt u Christiansbergu, zoološki vrt u Ueckermündeu, wellness u dva veća hotela u susjednim mjestima te u ljetovalištu Ueckermünde.

Ljetni srednjovjekovni spektakl u Ueckermündeu i pjevačko natjecanje Giulio Perotti koje se tamo održava svake 2 godine, kao i razne ribarske i lučke fešte u okolnim selima i manjim mjestima.

Opera u kneževskom/kraljevskom dvorcu u Szczecinu i filharmonija u vlastitoj novoj zgradi. Mnogi drugi koncerti klasične glazbe i glazbeni događaji održavaju se tijekom cijele godine diljem regije.



Vrijeme:

U desetogodišnjem prosjeku obala lagune, poput obale Baltičkog mora s nekim malim regijama u južnoj Njemačkoj, ima daleko najviše sunčanih sati godišnje. To što sija sunce nije "sreća" već statistički puno vjerojatnije nego u ostatku Njemačke. Inače sunce sja, ako je vrijeme "loše" to ne znači stalnu kišu, nego u najgorem slučaju "promjenljivo", tj. ponekad padne, a može opet biti stalno sunčano. Cjelodnevna kiša vrlo je rijetka čak iu ožujku/travnju. Kao i obično na obali, zna biti vjetrovito. Pomeranske zime su hladne i snježne. Zimska služba radi jako dobro.



Preuzimanje ključeva:

Ključeve će vlasnik predati na licu mjesta od 16 sati na dan dolaska. Odlazak i povrat ključeva do 10 sati na dan odlaska. Zbog korone trenutno je u tijeku beskontaktna primopredaja.

Tijekom vašeg odmora možete nas kontaktirati telefonom u bilo koje vrijeme, ponekad čak i na licu mjesta, za pitanja.



Dolazak:

Do Haus Godewind možete doći ako pratite znakove za Altwarp iz Ueckermündea, zatim vozite pored "Siedlung Altwarp" i nakon žute oznake grada "Altwarp" nakon cca 300 m na prvom "ispravnom" križanju (autobusna stanica) skrenite lijevo skrenuti u Seestrasse. Desna strana ulice, broj 35. Jedan od nas će vas čekati u kući iza sata.

Ako dolazite vlakom, možete udobno i brzo putovati (2 sata od Berlina) do terminala Ueckermünde-Stadthafen.



Komarci:

Zbog čestog vjetra komaraca na obali uvijek ima puno manje nego u unutrašnjosti.

Am Stett. Haff su velika većina komaraca, ne komarci koje poznajete do sada, već Haff komarci. Možete ih prepoznati po pahuljastim pipcima.



Ovi komarci NIKADA ne grizu.



Ne jedu ništa, samo vode ljubav, kad se isprazni baterija umiru same nakon 1-3 dana





Ako želite više prostora :



Ukoliko želite rezervirati oba apartmana u ovoj ribarskoj kući, pogledajte i pod brojem objekta

25421 (60 m2 za 2-4 osobe)



Pronaći ćete još dva apartmana za odmor u Fischerhus Lütt Hauke na istom mjestu pod brojevima objekata

276541 (75 m2 za 2-4 osobe)

276548 (69 m2 za 2 osobe + beba).



Hvala vam što ste odvojili vrijeme i veselimo se što ćemo vas ugostiti kao našeg gosta na odmoru ovdje na obali!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2021

Andrea und Heiko S. iz/od Schmalzerode

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super odmor

Bili smo u kolovozu 2021. s našim psom u ribarskoj kući Godewind. Takve ljubazne iznajmljivače treba prvo pronaći. Mogu samo preporučiti. Cijena je prava, sve je bilo čisto i uredno. Ništa nije nedostajalo ni po pitanju opreme. Hvala puno.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2021

M&D H. iz/od Marl

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub

Wenn ein sechster Stern möglich wäre, würden wir gerne noch einen geben. Wir haben uns so unbeschreiblich wohlgefühlt...herzlichen Dank dafür...L.G

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Gregor M. iz/od Berlin

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Ramena spuštena i udobna

U 10 sekundi u vrtu, u 100 sekundi na plaži i u 10 minuta u luci ili na dinama - stilski namješten i istovremeno ugodan apartman za odmor u prekrasnoj kapetanskoj kući odiše šarmom od samog početka. Sve je kvalitetno i na mjestu gdje vam treba, ništa vam ne nedostaje. Po izboru, tu su i bicikli ili elegantni kanu za iznajmljivanje, uključujući potpuno opremljenu praonicu rublja sa svim potrepštinama i cijelim arsenalom vrtnog namještaja. Popločani pod ljeti vas hladi, a zimi grije kaljeva peć. Ljubazni domaćini rado će dati preporuke za lokalnu gastronomiju ili vrijedne izlete u okolicu. Definitivno nismo bili ovdje zadnji put!

rujan 2018

Ruth, Erwin R. iz/od Halle

5,0
5 5 5 5

immer wieder: erholsam und gemütlich :-)))

Es war auch diesmal wieder so schön in Haus und Garten. Und wir haben die Natur auf unseren Radtouren sehr genossen und sogar öfter Seeadler gesehen und schöne Fotos gemacht.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Barbara S. iz/od 90403 Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep odmor u ribarskoj kući.

Smještaj smo rezervirali posebno prema opisu kako bismo imali nešto posebno za naš kratki odmor.

Našli smo sve lijepo kao što je prikazano na fotografijama!!

Osim toga, u kući je bilo ugodno hladno unatoč vrlo vrućem ljetu.

Uvijek puše lagani povjetarac, a plaža je udaljena samo nekoliko metara.
Željeli bismo se vratiti i zatim istražiti vrlo lijepu okolicu s biciklima.......

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Marianne und Ronni iz/od Potsdam

5,0
5 5 5 5

Wir waren begeistert !!!

Absolut stimmiges Objekt!
Innen und Außen!
Sehr nette Vermieter.
gut sortierter und preiswerter kleiner Dorfladen.
Sehr freundliche Einheimische !!
Viele kleine hübsche Strände. Nicht überlaufen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2018

Hedwig und Frank B. iz/od 12467 Berlin

5,0
5 5 5 5

Super Erholung auch im Winter !

Wir waren schon viermal in dieser traumhaften Wohnung. Jetzt das erste Mal in Winter, und es ist wieder wunderschön! Wir würden weiterhin sehr gern wiederkommen !!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2017

Karl M. iz/od 80803 München

5,0
5 5 5 5

Es hat uns sehr gut gefallen.

Wir hatten sehr angenehme ruhige Weihnachten und einen ruhigen Jahreswechsel in dieser sehr schönen Wohnung in einem sehr schönen Haus in wunderschöner Umgebung !!! Alles da um sich zu erholen und auszuspannen ! !

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2015

Roswitha E. iz/od Bad Tölz

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Idealno za odmor sa psom

Opsežne šetnje lagunom, šumom i dinama, savršena lokacija između trgovine na uglu i ribljeg restorana, idiličnog vrta i prekrasnog apartmana, dobro opremljenog.
Grad Ückermünde udaljen je nekoliko koraka automobilom.
Da ne spominjem prijateljsku dobrodošlicu.
Sve u svemu savršeni uvjeti za uspješan odmor.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2014

atelier zündwerk iz/od leipzig

5,0
5 5 5 5 5

Besser geht es nicht!

Wunderbares altes Fischerhaus im Grünen. Liebevoll eingerichtet, perfekter Service vor Ort & im Vorfeld. Sehr nette/r Vermieter! Absolut Empfehlenswert! ... und ganz einfach viele Gründe, um wieder zu kommen!

ps. bonus: kanu & fahrräder direkt beim vermieter ausleihbar!

das zündwerk sagt DANKE!
www.atelier-zuendwerk.com

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

Okolica smještaja: herrlich ruhig zum abschalten, wandern, spazieren gehen, rad fahren, baden ... luft, wasser, natur ... alles da!

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: wandern, spazieren, radfahren, kanu fahren, baden und und und ...

Mogućnosti za kupovinu: ein kleiner gut bestückter tante-emma-laden gleich über die strasse, 2 gaststätten im ort


kontakt

Tvrtka Vermietung von Ferienhäusern
gospodin H. Dr. Bode

gospodin H. Dr. Bode

Dalji smještaji od gospodin H. Dr. Bode

Pokazati sve smještaje od gospodin H. Dr. Bode

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 31884

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 14 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/31884.htm

Gospodin Hagen Dr. Bode

Seestraße 35

17375 Altwarp

0049(0) 017649122678

0302754529

DE269464467


«Ribarska kuća Godewind***** / 45 m2» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina