Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  10   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
6 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
300m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještena u suncem okupanom Ližnjanu, na samom jugu istarskog poluotoka, Vila Munat predstavlja luksuzni izbor vrhunskog odmora.

Dizajnirana s ljubavlju i posebnom pažnjom u svakom detalju, Vila Munat diše u pririodnom ritmu kombinirajući čistoću i transparentnost koristeći ravnotežu prirodnih elemenata. Sa svojim 5 ukusno uređenih spavaćih soba, svaka opremljena SMART televizorom, terasom s prekrasnim pogledom na more i pripadajućom kupaonicom, Vila Munat može udobno ugostiti do 10 osoba. Odlično opremljena kuhinja je kreirana za potpunu inspiraciju i buđenje vaših kulinarskih talenata pri pripremanju slasnih mediteranskih jela koje će biti s veseljem kušani u prostranoj blagovaonici. Dnevna soba je prava zona za opuštanje koja nudi totalnu relaksaciju u bilo kojem dijelu dana. Za one željne malo aktivnijeg odmora, vila nudi dobro opremljenu fitness sobu smještenu u prizemlju. Vila Munat nudi besplatni Wi-Fi, u potpunosti je klimatizirana, grijana tijekom zime, ima vlastiti parking i u potpunosti je ograđena osiguravajući toliko željenu privatnost.

Vanjski dio vile je jednostavno savršen za lijena popodneva, ugodna ispijanja jutarnjih kava, čitanje dobre knjige na nekoj od ležaljki ili za slasni roštilj u društvu prijatelja i obitelji.

Bazen je grijan što ga čini savršenim za svako godišnje doba. Osvježite se nakon dugih lijenih sati ležeći pod ljetnim suncem ili zaronite u toplu ugodnu vodu tijekom blage i sunčane istarske zime. Koju god sezonu odaberete kako bi je posjetili, Vila Munat će vam otkriti svoju prijateljsku dobrodošlicu.

Elegantna, stvorena s ljubavlju i smještena na jednom od najljupkijih mjesta na cijelom istarskom poluotoku, Vila Munat otkriva cijeli novi svemir odmora punog užitka.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 milja

o 50 milja

Mogućnost kupovine o 50 milja

o 50 milja

Restoran o 50 milja

o 50 milja

Centar grada/mjesta o 50 milja

o 50 milja

Zračna luka o 200 milja Pula

o 200 milja


Mjesto i položaj smještaja

Šarmantna vila je smještena na samom jugu Istre, u malom ribarskom gradiću Ližnjanu. Lociran na predivnoj obali s brojnim skrivenim plažama, Ližnjan nudi skoro zaboravljeni život na mediteranski način – jednostavan i dobar život sa zadivljujućom prirodom, bogatom povijesti i odličnom kuhinjom. Blizu njega se nalazi uvijek veseli Medulin, mjesto s brojnim barovima, kafićima, konobama, vrijednim arheološkim nasljeđem Rimskog carstva i pješčanim plažama. Kratka desetominutna vožnja dovest će vas do prekrasne Pule. Najveći istarski grad je nadaleko poznat po drevnim rimskim spomenicima, uključujući najsačuvaniji amfiteatar na svijetu, do srednjevjekovnih ljepotica venecijanskih palača i moderne zabave u njenim muzejima, galerijama, barovima, restoranima i skrivenim uličicama koje čekaju da budu otkrivene. Pula nudi i brojna događanja, sa svjetski poznatim glazbenim imenima, baletom ispod zvijezda, raznim festivalima klasične i suvremene glazbe i filma do uličnih predstava i koncerata. Kratko putovanje će vas dovesti do prirodnog dragulja – Rta Kamenjak, rezervata prirode na 6 km dugom poluotoku sa zadivljujućim vizurama, fantastičnom florom i faunom, tragovima dinosaura i uistinu fenomenalnim plažama. Cijeli kraj je jednostavno savršen za opuštanje, počevši od laganih šetnji kraj mora, bicikliranja na njegovim 27 km dugim stazama ili čak za zabavno jahanje pa do uzbudljivijih aktivnosti kao što su surfanje i ronjenje, otkrivajući potonule brodove, izuzetne pejzaže s morem i otocima kao i njegovom bogatom poviješću.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 30 % prilikom dolaska
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.

ostale informacije:

Nakon rezervacije pružit ćemo vam sve detaljne podatke: kontakt broj vlasnika, GPS koordinate, adresu i upute za dolazak!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Travel Istria
tvrtka T. Pula

tvrtka T. Pula

Travel Istria moderna je turistička agencija sa sjedištem u Puli, 2, specijalizirana za rezervacije kuća za odmor i vila s bazenom. Vlasnica i osnivačica Kristina Peršić, nakon višegodišnjeg iskustva u pružanju usluga smještaja u vlastitim apartmanima, odlučila je ponuditi drugačiji model agencijskih usluga od onog s kojim se svakodnevno bavi. Različite potrebe iznajmljivača i osobne sklonosti gostiju zahtijevaju poseban i osobni pristup obojici. Stoga svoju poslovnu ideju baziramo na individualnom pristupu prilagođenom potrebama svakog iznajmljivača i svakog gosta, po najpovoljnijoj cijeni. Vjerujemo da je za uspješan posao i zadovoljan gost važno da se domaćini sigurni i bezbrižni posvete svojim gostima. Našom podrškom i know-how želimo našim iznajmljivačima omogućiti da osjete ovaj osjećaj, tako da gosti mogu doći u vaš objekat i „ostati s osmijehom“ - baš kao što naš slogan kaže.


Dalji smještaji od tvrtka T. Pula

Pokazati sve smještaje od tvrtka T. Pula

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 284039

Posljednje ažuriranje: 28.12.2023

Oglas je online od: 3 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/284039.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina