Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Zorritta

Ližnjan

maks.  8   Gosta/Gostiju
126m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+2)
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
126m²
3 spavaće sobe (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vila Zorritta smještena je u ograđenom naselju s vilama, okruženim zelenilom i mediteranskim biljem, u kojoj se može smjestiti do 8 osoba. Vila ima 3 šarmantno namještene spavaće sobe i 2 kupatila. Interijer je dizajniran kao stilski udobna koliba sa svim modernim pogodnostima. Kuhinja je u potpunosti opremljena i spremna za vaše slasne obroke. Dnevna soba je udobno utočište u kojem možete uživati u otvorenoj vatri iz kamenog kamina. Vila je sagrađena da pruža obilje sunčeve svjetlosti, ali da još uvijek sačuva svježinu njenog kamena. Prateći tradicionalni stil, Vila Zorritta kombinira prirodne elemente masivnog drva i bjeline kamena stvarajući savršeno mjesto za odmor. Cijela vila je klimatizirana, nudi besplatni Wi-Fi te centralno i podno grijanje što je čini idealnom za boravak u svakom godišnjem dobu.

Vanjski dio za ručanje je idealan za vaše gastronomske gozbe pod vedrom nebom, a vanjski kamin će vam pružiti vesela roštiljanja za cijelo društvo.

Vanjski bazen je savršen za opuštanje pod toplim suncem i osvježenje u njegovoj čistoj vodi. Udobne ležaljke omogućuju relaksirajuće dane potpunog užitka, kao i mali vrt zasađen biljkama lokalnog porijekla. Parking vile je osiguran kao i ulaz u zonu s vilama.

Vila Zorritta smještena je na kraju šarmantnog Ližnjana i okružena netaknutom prirodom, koja gostima osigurava mir i tišinu u svako doba dana, ali ipak na samo par minute šetnje do najbližih dućana, konoba i kafića.

Vila Zorritta je čarobno mjesto za savršeni odmor o kojem ste uvijek sanjali i nudi upravo prave sastojke Mediteranskih iskustava i boja.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.5 km

0.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Šarmantna vila je smještena na samom jugu Istre, u malom ribarskom gradiću Ližnjanu. Lociran na predivnoj obali s brojnim skrivenim plažama, Ližnjan nudi skoro zaboravljeni život na mediteranski način – jednostavan i dobar život sa zadivljujućom prirodom, bogatom povijesti i odličnom kuhinjom. Blizu njega se nalazi uvijek veseli Medulin, mjesto s brojnim barovima, kafićima, konobama, vrijednim arheološkim nasljeđem Rimskog carstva i pješčanim plažama. Kratka desetominutna vožnja dovest će vas do prekrasne Pule. Najveći istarski grad je nadaleko poznat po drevnim rimskim spomenicima, uključujući najsačuvaniji amfiteatar na svijetu, do srednjevjekovnih ljepotica venecijanskih palača i moderne zabave u njenim muzejima, galerijama, barovima, restoranima i skrivenim uličicama koje čekaju da budu otkrivene. Pula nudi i brojna događanja, sa svjetski poznatim glazbenim imenima, baletom ispod zvijezda, raznim festivalima klasične i suvremene glazbe i filma do uličnih predstava i koncerata. Kratko putovanje će vas dovesti do prirodnog dragulja – Rta Kamenjak, rezervata prirode na 6 km dugom poluotoku sa zadivljujućim vizurama, fantastičnom florom i faunom, tragovima dinosaura i uistinu fenomenalnim plažama. Cijeli kraj je jednostavno savršen za opuštanje, počevši od laganih šetnji kraj mora, bicikliranja na njegovim 27 km dugim stazama ili čak za zabavno jahanje pa do uzbudljivijih aktivnosti kao što su surfanje i ronjenje, otkrivajući potonule brodove, izuzetne pejzaže s morem i otocima kao i njegovom bogatom poviješću.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 30 % prilikom dolaska
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.05.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Travel Istria
tvrtka T. Pula

tvrtka T. Pula

Travel Istria moderna je turistička agencija sa sjedištem u Puli, 2, specijalizirana za rezervacije kuća za odmor i vila s bazenom. Vlasnica i osnivačica Kristina Peršić, nakon višegodišnjeg iskustva u pružanju usluga smještaja u vlastitim apartmanima, odlučila je ponuditi drugačiji model agencijskih usluga od onog s kojim se svakodnevno bavi. Različite potrebe iznajmljivača i osobne sklonosti gostiju zahtijevaju poseban i osobni pristup obojici. Stoga svoju poslovnu ideju baziramo na individualnom pristupu prilagođenom potrebama svakog iznajmljivača i svakog gosta, po najpovoljnijoj cijeni. Vjerujemo da je za uspješan posao i zadovoljan gost važno da se domaćini sigurni i bezbrižni posvete svojim gostima. Našom podrškom i know-how želimo našim iznajmljivačima omogućiti da osjete ovaj osjećaj, tako da gosti mogu doći u vaš objekat i „ostati s osmijehom“ - baš kao što naš slogan kaže. Upute i uvjeti upotrebe


Dalji smještaji od tvrtka T. Pula

Pokazati sve smještaje od tvrtka T. Pula

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 284573

Posljednje ažuriranje: 21.09.2023

Oglas je online od: 3 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/284573.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina