Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Vathi

maks.  3   Gosta/Gostiju
72m²  stambena površina
1 mogućnost spavanja
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
72m²
1 mogućnost spavanja
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 3

1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 3.5 km

3.5 km

Zračna luka 100 km

100 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Simone D.

5,0
5 5 5 5 5

We very much enjoyed our stay in the house. We liked the design which allows total privacy, the flooring and the many windows. The bed was comfortable, the outside shower fantastic. The beautiful terrace was sunny all day and we could have lingered more on the deck chairs if there had been a proper awning for some shade. Although the road is just behind the house, you hardly hear any noise, so it is quiet. The location is great too with a small supermarket and vegetable seller only a few minutes away by car. The owners of these shops are lovely. We also recommend the taverna across the road. The food was excellent and the owner looks after the house, so we felt safe knowing that. Of course, you have a great choice of beaches. The ones we liked best are about 30 minutes drive further south. All in all, this house is a special place and we were sad to leave.

Maria K.

5,0
5 5 5 5 5

Situated in a nice location offering real privacy and breathtaking balcony view made the whole vacation even more worth it.

Torben J.

5,0
5 5 5 5 5

Wonderful place to relax and enjoy the wonderful view of the sea. Very peaceful and quiet with everything you need. Ankunftsdatum - 21. Oktober 2020

Pan T.

5,0
5 5 5 5 5

Great location quite for relaxed holidays

Alexis P.

5,0
5 5 5 5 5

Cozy house with all necessary facilities. Amazing view from the balcony. Ideal for relaxed holidays.

Gerhard S.

4,0
4 4 4 4 4

Tolle Lage, alles vorhanden, uriges Haus.

Udo S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Položaj kuće: optimalan. S velike terase pruža se predivan pogled na more i obalu s druge strane. Tko ne želi kuhati, može posjetiti tavernu odmah iznad kuće, vlasnik govori njemački. Za istraživanje Manija i drugih plaža, automobil je svakako od koristi. Oprema: potpuna, čak i u kuhinji. Objava gospodina Anastopoulosa bila je vrlo gostoljubiva i uslužna. I on savršeno govori njemački.

Antonie G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna lokacija. Sve što vam treba nalazi se u kući. Kontakt osoba na licu mjesta, Vassilis, bio je tu da nam pomogne. Govori nekoliko jezika, uključujući i njemački, i zaista je dobar osjećaj znati da je on kompetentna osoba u blizini. Rado ćemo se vratiti!

Heinrich S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Originalna kuća s funkcionalnim uređenjem u prekrasnom položaju: Pogled s terase na Lakonijski zaljev i obližnje obale je impresivan. Sada opremljena i klima uređajem, tako da noćna vrućina gubi svoj strah. Vrlo ruralno, ali ne stvarno izolirano: Githio je u blizini, a za manje kupovine postoje trgovine na kratkoj udaljenosti. Također je preporučljiva taverna nasuprot, kao i vlasnik koji govori više jezika. Putovi do lijepih i netaknutih plaža također nisu daleko. Kao obitelj od troje ljudi osjećali smo se vrlo ugodno ovdje i možemo zamisliti ponovni dolazak.

Kerstin F.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Prekrasna kuća s velikom terasom koja pruža širok pogled na more. Kuća je opremljena svime što je potrebno, kontakt osobe na licu mjesta brzo reagiraju i komunikacija je jednostavna. Najveći i zaista važan nedostatak tijekom visokog ljeta je nedostatak klima uređaja (i zbog toga samo 4 zvjezdice), postojeći ventilator ne pruža olakšanje u vrućim ljetnim noćima. Terasa bi zaista trebala biti veća i funkcionalnija s tendom, inače predivan pogled nije odmah dostupan za jutarnje sunce.

Uwe und Christine H.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepo smještena, jednostavna kućica za odmor za 2 osobe. Opremljena svime što je potrebno. Čisto, udobni kreveti, veeeeoma mirno, s fantastičnim pogledom na more. Doručak na terasi je san! Mali nedostatak je zapuštena okućnica i nedostupnost moru. Jedna točka manje zbog periodično uključujuće dizalice (?), koja ispumpava otpadnu vodu u podzemnu slobodnu jamu. Traje samo nekoliko sekundi i naviknete se, ali ponekad je noću ipak smetnja.

Jannis K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je mirno smještena, s super pogledom, i jednostavno uređena. Ali sve potrebno je dostupno. Vrlo smo ugodno boravili ovdje i spontano produžili boravak za dan. To je vrlo dobra polazna točka za dnevne izlete automobilom. Večeri možete uživati u restoranu Wassiliosa preko puta. Tikvice u kuglicama su pogodak, obavezno probajte! Sve u svemu, bilo je lijepo provedeno vrijeme tamo :-)

Klaus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća nas je očarala od prvog trenutka - najprije na fotografijama na internetu, a još više kad smo stigli: stilski uređena na predivnoj lokaciji. Doček Georga i njegove supruge bio je srdačan, njihova spremnost za pomoć omogućila nam je već prvog dana pristup internetu. Dostupne knjige i karte o Maniju pružile su nam mnogo informacija. Uživali smo u vremenu provedenom tamo, nismo imali nijedan kišni dan kad bismo možda poželjeli udobne stolice.

Ulli

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća u Ageranosu odgovara opisu. Lokacija je vrlo mirna, a slobodan pogled s velike terase na zaljev predivan. Kuća je čista, praktično namještena i opremljena svime što je potrebno. Uživali smo u našim odmorima u ovom ugodnom i mirnom okruženju.

Jannis K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo ponovno ovdje i bilo je opet vrlo lijepo. Super što su bili novi madraci. I bili smo sretni što smo mogli ponovno vidjeti Vasilija iz susjedne taverne i jesti tamo. Ne isključujemo mogućnost da to nije bilo zadnji put...

Udo S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Položaj kuće: optimalan. S velike terase pruža se prekrasan pogled na more i obalu s druge strane. Oni koji ne žele kuhati, mogu posjetiti tavernu odmah iznad kuće, vlasnik govori njemački. Za upoznavanje Mani i drugih plaža svakako bi bio od koristi automobil. Oprema: kompletna, uključujući kuhinju. Predaja od strane gospodina Anastopoulosa bila je vrlo gostoljubiva i susretljiva. I on govori besprijekorno njemački.

Antonie G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna lokacija. Sve je dostupno u samoj kući. Kontakt osoba na licu mjesta, Vassilis, bila je uz nas sa savjetima i djelovanjem. Govori nekoliko jezika, uključujući i njemački, i zaista je dobar osjećaj imati ga u blizini kao kompetentnu osobu na čelu. Rado bismo se vratili!

Tilman

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Najnevjerojatniji je bio nevjerojatan pogled na more i obalu s terase u kojem smo uživali mnogo sati. Vrlo ljubazna podrška na licu mjesta od strane Georga, koji dobro govori njemački. Kuća, koju je dizajnirao zvjezdani arhitekt Wolf Prix, pomalo je spartanska (tako bi trebalo biti u Laconiji ;), ali ima sve što vam treba. Jedina mana: nema WiFi-ja.

Ulli

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća u Ageranosu odgovara opisu. Lokacija je vrlo mirna, a neometan pogled na zaljev s velike terase je prekrasan. Kuća je čista, funkcionalna i opremljena svime što je potrebno. Zaista smo uživali u našim danima odmora u ovom ugodnom i mirnom okruženju.

Mietze

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Općenito je sve bilo u redu. Kuća je komforna sa velikom terasom i prekrasnim pogledom na more. Administratori su nas vrlo ljubazno dočekali s domaćim maslinovim uljem, vinom, maslinama i ručno rađenim sapunom te nam omogućili pristup internetu gdje se ništa nije reklamiralo. Prijedlog poboljšanja je ljeti pokriti terasu cijelom dužinom, tenda je previše prozirna pa se ova strana ne može koristiti po ljetnim vrućinama ujutro. „Prirodni vrt“ pokazuje prilično znakove zapuštenosti, npr. stara crijeva za navodnjavanje i kablovi vise preko drveća, poluosušeno voće i ukrasno bilje, a ako bolje pogledamo, imamo li još kakvog građevinskog otpada? tj. otkrivene plastične čaše i boce. Budući da se kuća iznajmljuje i putnicima s kućnim ljubimcima, molimo ne stavljajte otrov za štakore neposredno uz ulazna vrata.

Jannis K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je na mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom,
i jednostavan za postavljanje. Ali sve što trebate je tu.
Ovdje smo se osjećali vrlo ugodno i spontano smo produžili za jedan dan.
Vrlo je dobra polazna točka za jednodnevne izlete automobilom.
Navečer možete sjesti u restoran Wassilios nasuprot
biti dobro razmažen. Kuglice od tikvica su pun pogodak, morate ih probati!
Sve u svemu bilo je lijepo tamo :-)

Uwe und Christine H.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepo smještena, jednostavna kuća za odmor za 2 osobe. Opremljen svime što vam je potrebno. Čisto, dobri kreveti, jako tiho, s fantastičnim pogledom na more.
Doručak na terasi je san!
Mala mana je zarasla okućnica i nedostatak pristupa moru.
Odbitak jednog boda za pumpu za povremeno podizanje (?) koja pumpa kanalizaciju u podzemnu septičku jamu. Traje samo nekoliko sekundi i naviknete se, ali noću je ponekad neugodno.

Kerstin F.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Odlična kuća s velikom terasom s koje se pruža širok pogled na more. Kuća je opremljena svime što vam je potrebno, a lokalni kontakti reagiraju brzo i lako.
Najveći minus, koji je jako značajan usred ljeta, je nedostatak klima uređaja (i samo zbog toga samo 4 zvjezdice), postojeći ventilator ne pruža nikakvo olakšanje u vrućim ljetnim noćima.
Terasu bi zapravo trebalo obimnije i funkcionalnije opskrbiti tendom, inače fantastičan pogled ujutro nije moguć bez zaštite od sunca.

Klaus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća nas je osvojila od prvog trenutka - prvo na fotografijama na internetu, a onda još više kada smo stigli: elegantna na prekrasnoj lokaciji. Prijem Georga i njegove supruge bio je topao, njihova spremnost da nam pomognu omogućila nam je pristup internetu prvog dana. Postojeće knjige i karte o Maniju dale su nam mnogo znanja. Uživali smo u vremenu, nismo imali kišni dan kada bi nam možda nedostajalo udobno sjedenje.

Heinrich S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvorna, ali funkcionalno namještena kuća na prekrasnoj lokaciji: pogled s terase na Lakonski zaljev i susjednu obalu je neodoljiv. U međuvremenu i opremljen klima uređajem, tako da noćna vrućina gubi svoj užas. Vrlo ruralno, ali ne baš udaljeno: Githio je nadohvat ruke, a u blizini su trgovine za manje kupnje. Konoba nasuprot je jednako preporučljiva kao i vlasnik poliglot. Nisu daleko ni staze do lijepih i nenapučenih plaža. Kao tročlana obitelj, osjećali smo se vrlo ugodno ovdje i možemo zamisliti povratak.

Reinhard D.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo ljubazan stanodavac koji promptno odgovara na upite putem SMS-a tijekom cijelog boravka. kuća ok (čista, prostrana); nema bračni krevet. Fantastičan pogled na more s velike terase. Vrt ispod terase zapušten, malo zamagljuje pogled. Dobra konoba nasuprot.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 289931

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289931.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Vathi» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina