Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Lefktro

maks.  8   Gosta/Gostiju
145m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
145m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

3 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.7 km

0.7 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 43 km

43 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Christoph S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gepflegtes Haus mit hochwertiger Ausstattung

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus mit besonderer Ausstattung. Alles Bestens.

Julia V.

5,0
5 5 5 5 5

es war wie immer super! alle kleineren probleme wurden sofort behoben, wir sind sehr glücklich und kommen nächstes jahr sicher wieder!

Julia V.

5,0
5 5 5 5 5

Alles perfekt

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5

Alles was gebraucht wird ist vorhanden. Die Küche ist überdurchschnittlich ausgestattet. Scharfe Messer! Gute Pfannen und Töpfe. Matratzen wunderbar. Fliegendraht vor den Fenstern.

Gisela T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća, vrlo funkcionalno opremljena s zaštitom od komaraca (vrlo korisno protiv mnogih komaraca). Kuhinja je vrlo dobro opremljena. Kreveti su vrlo udobni, svaka soba s vlastitom kupaonicom. Put do plaže je oko 10 minuta hoda, povratak je malo teži jer ide uzbrdo. Veliki supermarket u neposrednoj blizini. Nije baš pogodno za djecu jer nema pravog vrta, ali ima lijep bazen.

Katrin B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedna zaista divna kuća. Prvi dojam nas je zaista oduševio. Nakon dolaska u Kalamatu, stigli smo kuću automobilom koji smo unajmili. Na putu se nalazi veliki Lidl, gdje možete opskrbiti sve potrebne kupovine. Kada smo stigli do kuće, zatekli smo dobro punjen hladnjak s voćnim tanjurom i Mythosom. To je naravno bio uspješan početak. :) Kuća i vanjski prostori su vrlo održavani i čisti. Sve sobe mogu biti klimatizirane, a prozori su opremljeni mrežicama protiv komaraca. Vrhunac je naravno veliki bazen, koji svaki dan čisti i održava bazenski radnik. Djeca su se odlično zabavljala, pa smo čak u jedan dan uključili samo bazenski dan u odmoru, iako prekrasne plaže nisu daleko. Jutarnji put do pekare je lako pješačiti, a taverne su gotovo jedna do druge u zaljevu. Preporučili bi Pefko, Akrogiali i na drugom kraju zaljeva Enigma. Sve u svemu, bio je to sjajan odmor i uspješno zaslužena pauza.

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo treći put u Spiti Manolis. Dugogodišnji smo korisnici kuća za odmor u Grčkoj. Ne znamo nijednu drugu kuću s opremom poput Spiti Manolis. Zadovoljni smo lokacijom i opremom kuće. Navikli smo na kokodakanje kokoši. Irene i Bernhard

Karin E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo prekrasni tjedan sa 3 bračna para u ovoj kući. Sve je bilo kako je opisano, vrlo dobro opremljeno, dobre madrace, dovoljno ručnika itd. Dnevna inspekcija bazena ujutro bila je diskretna i brza te uopće nije smetala. Komunikacija preko Jasssu-a i na licu mjesta preko Kathy bila je izvrsna. Vratili bismo se.

Robert F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Oprema je bila vrlo dobra. Također, bilo je vrlo čisto. Briga o kući bila je besprijekorna. Čovjek koji održava bazen dolazio je svaki dan kratko provjeriti vodu, a i čistačica je bila nekoliko puta tu da puni/prazni perilicu/sušilicu. Pijetao i psi s susjedne parcele ponekad su bili malo glasni čak i noću - to je pravi Grčka... Lokacija nije potpuno izolirana, ali ipak mirna. U svakom slučaju, imali smo sedmero predivan odmor u ovoj kući, rado bismo se vratili...

Maria P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odsjeli smo u kući za odmor s 3 para i bili oduševljeni našim odmorom. Kuća je vrlo funkcionalna, nudi puno privatnosti, svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu plus još jednu kupaonicu u dnevnom boravku, svu udobnost, vrlo je dobro opremljena, obilna i visoke kvalitete. Natkrivena terasa uz bazen i sam bazen su najveća atrakcija kuće. Proveli smo divna popodneva i večeri uz bazen i jako se dobro zabavljali. Područje za roštiljanje je jako lijepo uređeno i funkcionalno, nažalost samo smo jednu večer roštiljali. Biljke i cvijeće oko kuće su prekrasni i prava poslastica za osjetila. Kuća za odmor se nalazi predivno tiho, malo izvan Stoupe, u Lefktrou. Preporučujemo prekrasnu pješčanu plažu Kalogria u Stoupi, plažu Ritsa kod Kardamillija, obje s ležaljkama, i lijepu plažu Kalamitsi koja nije opslužena. Nakon dogovora u grupi, to je bio najljepši godišnji odmor za svakog od nas. Kažemo, to je divna kuća za odmor, topli preporučujemo i sigurno ćemo ponovno doći.

Valerie K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je nadmašila naša očekivanja! Ništa nam nije nedostajalo. Iako smo bili samo u dvoje, kuća je super raspoređena i za više osoba: Svaka od tri spavaće sobe ima vlastitu kupaonicu i iz dvije sobe se izlazi na balkon s pogledom na bazen. Oprema i električni aparati su visoke kvalitete; Nema jeftinog posuđa, dobre lonce i tave, a u krevetima se spava izvrsno. Također je bilo ugodno mjesto gdje se kuća nalazi; vrlo je mirno (ako vas ne smeta kukurikanje pijetla). Kuća nije vidljiva, postoji samo jedna susjedna kuća, ali susjedi nisu bili kod kuće za našeg boravka. Njemački vlasnik ostavio nam je detaljan i ljubazan opis, dajući savjete o restoranima (ima mnogo sjajnih taverni), planinarskim stazama itd. Svidio nam se prekrasan biciklistički put (oko 5 km) duž strmih obala između Stoupe i Ag. Nikolaosa, bicikle smo odmah posudili dolje nasuprot pekarnici. Samo mjesto je malo i mirno, pješčana plaža (također na susjednoj plaži "Kalogria" s plažnim barom) je prekrasna i sve je (ili biciklom) lako i brzo dostupno. Zaključak: vraćamo se!

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Da, mi smo recidivisti... Nakon prvog boravka u rujnu 2020., ponovno smo rezervirali Spiti Manolis 5 dana nakon povratka. Zašto? Prekrasna kuća s visokokvalitetnim interijerom i eksterijerom. Supermarket, pekara i sve taverne za "razigranog krajnjeg pedesetogodišnjaka" lako dostupne pješice. Bili smo opet vrlo zadovoljni, gotovo kao kod kuće. Irene i Bernhard iz Porajnja.

Natalia W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo predivan boravak u Spiti-Manolisu. Kuća je opremljena s puno ljubavi i ništa nam nije nedostajalo. Oprema je vrlo moderna! Kreveti su vrlo udobni, ima dovoljno ručnika i posteljine, a sve prostorije su čiste i pažljivo uređene. Doručkovali smo i roštiljali na prekrasnoj terasi. Bazeni su vrlo ugodni i često se čiste. Stoupa je sladak maleni gradu koji nudi puno. U blizini kuće nalaze se dva prekrasna plaža, a Stoupa nudi brojne taverne! Također, u okolici je moguće planinarenje i izleti. Hvala vam na divnom vremenu.

Gisela T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća, vrlo funkcionalno namještena s mrežom protiv komaraca (vrlo korisna protiv mnogobrojnih komaraca). Kuhinja je vrlo dobro opremljena. Kreveti su vrlo udobni, svaka soba ima vlastitu kupaonicu.
Put do plaže je oko 10 minuta hoda, povratni put je malo naporniji jer ide uzbrdo.
Veliki supermarket u neposrednoj blizini.
Samo djelomično prikladno za djecu, jer nema pravog vrta, ali ima lijepi bazen.

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Već 3. put smo bili u Spiti Manolisu. Dugogodišnji smo korisnici kuća za odmor u Grčkoj. Od opremljenosti Spiti Manolisa, ne znamo za usporedivu kuću. Sa položajem i opremljenošću kuće smo više nego zadovoljni. Navikli smo se na kokodakanje kokoši.

Irene i Bernhard

Robert F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Oprema je bila vrlo dobra. Također, bilo je vrlo čisto. Skrbnik kuće je bio besprijekoran. Čovjek za bazen je svaki dan kratko provjeravao vodu, a čistačica je nekoliko puta dolazila puniti / prazniti perilicu rublja / sušilicu. Pijetlovi i psi iz susjednog imanja bili su ponekad glasni i noću - to je vjerojatno prava Grčka... Lokacija nije potpuno izolirana, ali ipak je mirna.

U svakom slučaju, imali smo prekrasan odmor za sedam u ovoj kući za odmor, rado ćemo se vratiti...

Karin E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo predivan tjedan u ovoj kući s 3 bračna para. Sve je bilo kao što je opisano, vrlo dobro opremljeno, dobre madrace, dovoljno ručnika itd. Dnevna inspekcija bazena ujutro bila je diskretna i brza i nikako nije smetala. Transakcija preko Jasssu-a i na licu mjesta preko Kathy bila je izvrsna. Vratili bismo se.

Natalia W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo prekrasan boravak u Spiti-Manolisu.
Kuća je opremljena s puno ljubavi i ništa nam nije nedostajalo. Oprema je vrlo moderna! Kreveti su vrlo udobni, ima dovoljno ručnika i posteljine, a sve su sobe čiste i dobro osmišljene.
Doručkovali smo i pekli roštilj na prekrasnoj terasi. Bazen je također vrlo ugodan i često se čisti.
Stoupa je simpatično malo mjesto koje nudi puno toga. U blizini kuće nalaze se dvije prekrasne plaže, a mjesto Stoupa nudi brojne konobe!
U okolici su također mogući planinarenje i izleti.
Hvala vam na prekrasnom vremenu.

Dietmar T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlično opremljena kuća - vrlo dobra lokacija, dovoljno blizu plaže, ali dovoljno daleko za mir - odličan bazen - vrlo dobra komunikacija na mjestu - savršen smještaj za odmor - jako smo uživali!

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Da, ponavljamo prijestupnike... Nakon našeg prvog boravka u rujnu 2020. ponovno smo rezervirali Spiti Manolis 5 dana nakon povratka. Zašto? Kuća na lijepoj lokaciji s kvalitetnim interijerom i eksterijerom. Supermarket, pekara i sve konobe za "vestre kasne pedesete" nadomak. Opet smo bili jako zadovoljni, skoro kao kod kuće.

Irene i Bernhard iz Porajnja

Katrin B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stvarno sjajna kuća. Prvi dojam nas je stvarno oduševio. Nakon dolaska u Kalamatu, odvezli smo se do kuće u rent-a-caru. Usput je veliki Lidl pa se možete opskrbiti svim potrebnim stvarima. Stigavši do kuće zatekli smo dobro opskrbljen hladnjak sa zdjelom voća i mitom. To je naravno bio uspješan početak. :))
Kuća i okućnica su vrlo dobro održavani i čisti. Sve sobe mogu biti klimatizirane, a svi prozori opremljeni su komarnicima za zaštitu od komaraca.
Vrhunac je naravno veliki bazen koji svaki dan čisti i održava bazenski dječak. Djeca su bila oduševljena pa smo uključili dan bazena u odmor iako prekrasne plaže nisu daleko.
Jutarnja šetnja do pekare je na dohvat ruke, a konobe su gotovo poredane u uvali. Preporuka bi bila Pefko, Akrogiali i na drugom kraju uvale Enigma.
Sve u svemu, bio je to odličan odmor i uspješan odmor.

Maria P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Živjeli smo u kući s 3 para i voljeli smo svoj odmor. Kuća je vrlo funkcionalna, nudi puno privatnosti, svaka spavaća soba ima integriranu kupaonicu plus 4. kupaonicu na razini dnevnog boravka, svaki komfor, vrlo je dobro opremljena, obilna i visoke kvalitete. Natkrivena terasa uz bazen i sam bazen hit su kuće. Proveli smo prekrasna popodneva i večeri u i oko bazena i odlično se zabavili. Roštilj je super dizajniran i funkcionalan, nažalost samo jednu večer. Biljke i cvijeće oko kuće su raskoš i poslastica za osjetila. Kuća za odmor nalazi se na prekrasnoj mirnoj lokaciji izvan Stoupe, u blizini Lefktra. Preporučujemo finu pješčanu plažu Kalogria u Stoupi, plažu Ritsa u Kardamiliju, obje s ležaljkama, i prekrasnu plažu Kalamitsi, koja nije servisirana. Nakon glasovanja u grupi, svakome od nas to je bila najbolja kuća za odmor. Kažemo da je izvrsna kuća za odmor, toplo je preporučujemo i sigurno ćemo opet doći.

Dietmar B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stvarno sjajna kuća. Prvi dojam nas je stvarno oduševio. Nakon dolaska u Kalamatu, odvezli smo se do kuće u rent-a-caru. Usput je veliki Lidl pa se možete opskrbiti svim potrebnim stvarima. Stigavši do kuće zatekli smo dobro opskrbljen hladnjak sa zdjelom voća i mitom. To je naravno bio uspješan početak. :))
Kuća i okućnica su vrlo dobro održavani i čisti. Sve sobe mogu biti klimatizirane, a svi prozori opremljeni su komarnicima za zaštitu od komaraca.
Vrhunac je naravno veliki bazen koji svaki dan čisti i održava bazenski dječak. Djeca su bila oduševljena pa smo uključili dan bazena u odmor iako prekrasne plaže nisu daleko.
Jutarnja šetnja do pekare je na dohvat ruke, a konobe su gotovo poredane u uvali. Preporuka bi bila Pefko, Akrogiali i na drugom kraju uvale Enigma.
Sve u svemu, bio je to odličan odmor i uspješan odmor.

Valerie K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je nadmašila naša očekivanja!
Ništa nije nedostajalo. Bilo nas je samo dvoje, ali to
Kuća je također super podijeljena za nekoliko osoba:
Svaka od tri spavaće sobe ima svoju kupaonicu i to dvije
Sobe imaju pristup bazenu sa balkona.
Oprema i električni uređaji su visoke kvalitete;
Nema jeftinog posuđa, dobrih lonaca i tava
dobro spavate u krevetima.
Položaj kuće također je bio ugodan; tamo je vrlo tiho
(ako ti ne smeta kukurikanje pijetla).
Kuća se također ne vidi, postoji samo susjedna kuća,
ali susjedi nisu bili tamo kad smo mi bili.
Njemački vlasnik dao nam je detaljan i pun ljubavi
Opis pohranjen, ondje daje savjete za jesti vani
(postoje brojne odlične konobe), pješačke staze.. itd.
Razreda pronašli smo prekrasnu biciklističku stazu (cca. 5 km) na
Litice između Stoupe i Ag. Nikolaos, imamo bicikle dolje
posudio preko puta pekare. Samo mjesto
je mala i mirna, pješčana plaža (također na susjednoj plaži "Kalogria" s beach barom)
prekrasan je i sve se može relativno brzo stići pješice (ili biciklom).
Zaključak: vratit ćemo se!

Barbara D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Najbolja kuća koju smo do sada rezervirali preko Jassua (a s ostalima smo uvijek bili zadovoljni)! Vrhunska oprema, jako dobro očuvan, ukusno i promišljeno dizajniran. Vanjski prostor s biljkama i cvijećem te bazen su iz snova. To što svaka soba ima svoju kupaonicu također je vrlo povoljno! Bilo nas je četvero (1 par i dvije osobe) tako da smo koristili sve spavaće sobe. Ostava s perilicom i sušilicom također je bila vrlo zgodna. Dostupni su i ručnici za bazen! Prostor za roštilj je također bio vrlo lijep, svježa riba je bila dostupna svakog jutra u susjednom gradu Agios Nikolaos u luci (10 EUR/kilo). Također nam se jako svidjela kolekcija ploča i CD-ova i intenzivno smo je koristili :-)


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 289930

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289930.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Lefktro» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina