Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Chrani

Chrani

maks.  6   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
160m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 27 km

27 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Brdski biciklizam
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


34 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jan K.

3,0
3 3 3 3 3

Tolle Lage und im Haus ist es sauber! Das Haus gehört jedoch dringend renoviert und der Garten sollte gepflegter sein (Müll etc)!

Sabine S.

3,0
3 3 3 3 3

Schönes großes Haus Traumhafter Meerblick Ruhig gelegen

Sergey E.

5,0
5 5 5 5 5

Super!

Pertti L.

3,0
3 3 3 3 3

The house is nice and well situated. The rooms are wide. The overall condition is good but the kitchen needs fixing. The sand beach below the house is great and suits as well for the kids. There are many nice tavernas nearby but because of the traffic you need a car. There are a lot to see and visit in the region. It’s good to notice that there are no air conditioning or fans in the house which lowers the stars. Pertti Lampinen Finland

Benedicte B.

5,0
5 5 5 5 5

Très agréable à tous points de vue !

Ingo R.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön! Alles super!

Lars V.

5,0
5 5 5 5 5

It is a wonderful place

jassuphilos

5,0
5 5 5 5 5

toll gelegenes und sehr gut eingerichtetes Haus-ausserordentlich empfehlenswert

meeresschildkröte

5,0
5 5 5 5 5

ausgezeichnet !

Hohensteiner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je prekrasna i opremljena je sa svime što vam treba. Jedan nedostatak je što je vanjski tuš samo crijevo, to bi svakako trebalo poboljšati. Na plaži ste bili nenarušeni čak i u srpnju. Sve u svemu, sjajan obiteljski odmor.

Marcus D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika kuća direktno na plaži s privatnim pristupom. Praktički imate plažu samo za sebe. Na plaži su uglavnom veliki šljunak, a u vodi pijesak. Odlična mjesta za sjedenje u hladu na terasi. Lijep pogled i s balkona na gornjem katu. Odličan vanjski roštilj. Dobra oprema, sve čisto. Rado se sjećamo vremena provedenog tamo i nadamo se da ćemo uskoro ponovno moći doći.

Clemens L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor na malom brežuljku direktno uz more, nekoliko stepenica iznad 500 metara dugog, osamljenog šljunčano-pješčanog plaža, 1 km južno od mjesta Chrani, 150 metara udaljena od glavne ceste. Samostojeća kuća u velikom vrtu s ružama i maslinama, veliki dnevni boravak, nedavno sa zimskim vrtom, tri spavaće sobe (2 s balkonom), ogromna terasa s prekrasnim pogledom na plažu, duboko plavo more i planinu Taigetos, udaljenom 20 km na sljedećem "prstu" Peloponeza, Mani. Članovi vrlo prijateljske vlasničke obitelji ponekad borave nekoliko dana u pomoćnoj zgradi, ali ih rijetko viđate i ostajete potpuno nenarušeni. Na 300 metara južno uz cestu nalazi se mali, vrlo povoljan restoran s izuzetno prijateljskim vlasnicima, ostali restorani i supermarket u Chrani. Mi smo već 15 godina gosti u Blue Foxu i još uvijek smo oduševljeni!

Gabriele S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo drugi put u kući Blue Fox. Kuća se nalazi na brežuljku, blizu mora. Ako je 7 drugih ljudi na plaži koja je oko 600 metara duga, to već puno znači. Pogled je spektakularan, kuća sama po sebi vrlo velika, s velikom terasom i prekrasnom vegetacijom! Nadogradnje u odnosu na prošlu godinu: novi kreveti, olakšan pristup plaži, proširene staze na imanju. Ako tražite kuću samo za sebe, u predivnom okruženju, gdje možete čuti šum mora, onda ste na pravom mjestu ovdje.

Löwentine

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je stvarno prekrasno smještena, lokacija je ključna! More nam je bilo pred nogama, zaista je samo korak dalje. Kuća je vrlo lijepa. Nažalost, čistoća ostavlja želju za boljim, trebala bi biti malo bolje očišćena. Terasa je san, plaža lijepa, vikendom ima nekoliko ljudi.

Clemens

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (obitelj s 4 odrasle djece) smo šesti put u 10 godina proveli odmor u "Blue Foxu" i uživali u idealnoj lokaciji prostrane kuće za 6 osoba neposredno iznad plaže. Nikakvih negativnih dojmova, ni traga krizi na licu mjesta! Jedina kritika: Ovaj put nisu bili dostupni ručnici. Savjet: U ljetnim mjesecima korisno je donijeti ventilatore za noćni odmor! Preporuka za izlet: Istraživanja starog Mesenea napredovala su enormno!

Clemens

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, prostrana kuća na oko 0,25 hektara zemljišta okružena vrtom iznad približno 500 metara široke šljunčane/pješčane plaže, koju većinom imate samo za sebe. S terase se pruža predivan pogled na Messenijski zaljev ispred pozadine planina Taigetos. Mi (bračni par s 4 djece, u dobi od 16-25 godina) bili smo tamo šesti put i sigurno ne zadnji! Isplativa izletišta osim Koronija, Methonija i Pylosa: Ruševine Starog Messinija, impresivno restaurirane!

Michael

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Općenito vrlo lijepa kuća udaljena od svega s (gotovo) privatnom plažom, cvjetnim vrtom, vlastitim voćnjacima i kristalno čistom, čistom morskom vodom. Sada ima i električne grijalice za hladnu sezonu, ako netko ne želi paliti kamin. Jedina mana su nedostajuće mreže protiv komaraca na prozorima spavaćih soba. Stoga je u ovom godišnjem dobu (lipanj / srpanj) najbolje donijeti veliku mrežu protiv komaraca za krevet iz kuće ili po potrebi kupiti mrežu za prozore kod trgovca u Logu. Zaključak: tko ne bježi od cijene bit će vrlo nagrađen.

Catherine B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Kuća vrlo ugodna uz more okružena limunovim stablima i lijepim biljkama. Mali plaža ispod je stvarno plus i pristup je jednostavan. Mjesec travanj još uvijek nije omogućavao velika kupanja, ali sigurno je prekrasno ljeti. Uživali smo u prekrasnom pogledu s prekrasne terase. Kreveti su udobni, a dvije sobe imaju terasu s pogledom na more, radost za buđenje. Kuća je vrlo mirna i dovoljno izolirana da dobro vidite zvijezde. Prostori za roštilj su vrlo funkcionalni. Vlasnica je bila tamo i srdačno nas je dočekala. Čak smo dobili bočicu njenog ukusnog maslinovog ulja iz lokalnih maslina. Regija ima lijepe uglove: Koroni (lijepa mala luka), ruševine Methoni, Polimnio vodopadi, plaža Voidokilia, ... Proveli smo prekrasnih 6 dana u ovom dijelu Grčke sa 4 tinejdžera. Toplo preporučujem ovo smještaj gdje je ugodno živjeti.

Roland H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi, dvoje odraslih osoba, proveli smo tri tjedna u kolovozu 22. u Blue Foxu. Predaja pri dolasku prošla je bez problema. Vrlo lijepa kuća s predivnim pogledom. Lako dostupno autom. Mogućnosti kupnje u supermarketu su udaljene oko 3 minute, a mesara/pekara itd. oko 15 minuta. Lijepi taverni su dostupni u 2 minute. Kuća je dobro opremljena i sve je radilo. Predaja pri odlasku prošla je bez problema. Uvijek rado ponovno.

Marcus D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika kuća direktno na plaži s privatnim pristupom. Plaža je praktički vaša. Na plaži ima prevladavajuće velikih šljunkova, u vodi pijeska. Sjajno sjedenje u sjeni na terasi. Lijep pogled također s balkona na prvom katu. Sjajan vanjski roštilj. Dobra oprema, sve je čisto. Rado se sjećamo vremena provedenog tamo i nadamo se da ćemo uskoro opet doći.

Michael

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Općenito, vrlo lijepa kuća na osami s (gotovo) vlastitom plažom, rascvjetanim vrtom, vlastitim voćkama i kristalno čistim, čistim morem. Sada i s električnim grijačima za hladnu sezonu, ako ne želite ložiti kamin. Nažalost nedostaju samo komarnici na prozorima spavaćih soba. Stoga je u ovo doba godine (lipanj/srpanj) najbolje veliki komarnik za krevet ponijeti od kuće ili po potrebi kupiti mrežu za prozore u seoskom dućanu u Logu. Zaključak: tko ne bježi od cijene bit će itekako nagrađen

Hohensteiner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je prekrasna, a oprema nudi sve što vam je potrebno. Jedan nedostatak je što je vanjski tuš samo crijevo, što svakako treba poboljšati. Na plaži ste bili neometani čak iu srpnju. Sve u svemu odličan obiteljski odmor.

Clemens

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, prostrana kuća na cca 0,25 ha vrta neposredno iznad cca 500 m široke šljunčano/pješčane plaže, koju obično imate sami. S terase imate prekrasan pogled na Mesenski zaljev u pozadini planina Taigetos. Mi (bračni par sa 4 djece, 16-25 godina) smo bili šesti, a sigurno ne zadnji put! Vrijedni izleti uz Koroni, Methoni i Pylos: Ruševine antičkog Messinija, impresivno obnovljene!

Griechenlandfans

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je prekrasna, više nego potpuno namještena, terasa jedinstvena, pogled na more impresivan; More je fantastično čisto s pogledom na Koroni, prekrasna večernja atmosfera ... apsolutno preporučljivo ako želite uživati u Grčkoj daleko od gužve i vreve ...

Griechenlandfan

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Sve u svemu, bila je to jako lijepa kuća s vrlo lijepih 11 mačaka. Ali par stvari treba renovirati, postoji samo kada sa tuš kabinom, ali ne može se pričvrstiti na zid, moraš prvo pustiti bojler ako želiš toplu vodu, u kuhinji nema tople vode (čak ni s bojlerom). U kuhinji su jako stari ormari koji smrde po plijesni i kad ih otvorite. Sve je čisto, ali se vidi da se na kući dugo ništa nije radilo. Lokacija je jedinstvena i za to morate podnijeti puno...

Griechenland-Stammgast

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Pogled na more s terase je jednostavno prekrasan, mogli biste provesti sate samo sjedeći i uživajući u pogledu! Plaža je sada više šljunčana, jer more zimi naplavi mnogo kamenja - za nas nema problema, ali preporučamo cipele za kupanje! Praktički ga imaš za sebe, osim nas obično nitko ne vidi. Pristup plaži treba poboljšati jer kamene stepenice završavaju na sredini padine i može biti malo sklisko ako niste baš dobri na nogama. Vrlo prostrana kuća s dovoljno sadržaja - kad se bolje pogleda, malo je nedostajalo održavanja na nekoliko mjesta, ali sjajna lokacija to je nadoknadila. Sve u svemu za preporuku!

Clemens

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (obitelj sa 4 sada već odrasle djece) ljetovali smo u "Plavoj lisici" po 6. put u 10 godina i uživali u idealnoj lokaciji kuće, koja je također prostrana za 6 osoba, neposredno iznad plaže. Nikakvih negativnih dojmova, ni traga ovdašnjoj krizi! Jedina zamjerka: ovaj put nije bilo dostupnih ručnika. Savjet: Za dobar san korisno je povesti obožavatelje sa sobom u ljetnim mjesecima! Savjet za izlet: Iskopavanja Alt-Mesenea su postigla ogroman napredak!

KoBo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lokacija kuće je iz snova i definitivno "USP". Terasa je prekrasna, imanje veliko i na samom moru. Dekor je rustikalno taman i ok, ali mogao bi biti malo čišći. Nekoliko detalja moglo bi biti bolje, ali općenito smo imali fantastičan tjedan u Blue Foxu!

Löwentine

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je stvarno lijepa, lokacija to čini! More nam je bilo pod nogama, stvarno je na korak od nas. Kuća je jako lijepa. Nažalost, čistoća je bila daleko od željene, moglo bi se očistiti malo bolje. Terasa iz snova, plaža prekrasna, vikendom je malo ljudi.

Oleander

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Našli smo sve točno onako kako je opisano. Bio je užitak sjediti na prekrasnoj terasi i gledati u more. Rado bismo se vratili i možemo toplo preporučiti smještaj.

Gabriele S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

U kući Blue Fox bili smo drugi put. Kuća je na brežuljku, blizu mora, ako je na plaži dugoj cca 600 metara još 7 ljudi, to je puno. Pogled je prekrasan, sama kuća je vrlo velika, s velikom terasom i prekrasnom vegetacijom! Poboljšanja u odnosu na prethodnu godinu: novi ležajevi, olakšan je pristup plaži, proširene su staze na imanju.
Ako tražite kuću za sebe, u prekrasnom okruženju, gdje se čuje šum mora, došli ste na pravo mjesto.

Jörg S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća impresionira svojim položajem i atmosferom. Oba su jedinstvena i nesvakidašnja! Osjećali smo se vrlo ugodno, pronašli smo sve što nam je potrebno i stvarno smo uživali u vremenu ui oko kuće - posebno vani na terasi i na plaži. Ponovno bismo rezervirali u bilo kojem trenutku.

Clemens L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor na malom brežuljku neposredno uz more, nekoliko koraka iznad 500 m duge, osamljene šljunčano/pješčane plaže, 1 km južno od sela Chrani, 150 m od seoske ceste. Samostojeća kuća u velikom vrtu s ružama i maslinama, veliki dnevni boravak, nedavno sa zimskim vrtom, tri spavaće sobe (2 s balkonom), ogromna terasa, odakle se pruža prekrasan pogled na plažu, duboko plavo more i planine Taigetos, 20 km dalje na sljedećem "prstu" Peloponeza, Mani. Članovi vrlo prijateljske vlasničke obitelji ponekad ostanu u depandansi i po nekoliko dana, ali se rijetko viđate i potpuno ste neometani. 300 metara južno na cesti nalazi se mali, vrlo jeftin restoran s izuzetno ljubaznim vlasnicima, drugi restorani i supermarket u Chraniju. Već 15 godina gostujemo u Blue Foxu i još uvijek smo oduševljeni!

Sabine B.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Položaj, pogled, prekrasna terasa, prostrana kuća: sve je prekrasno. Biti na moru za nekoliko minuta hoda je nešto posebno. Nažalost, oprema i čistoća još uvijek ostavljaju mnogo nedostatkom. Sada je barem novi hladnjak.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289944

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289944.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Chrani» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 34 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina