Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Koroni

korona

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Zračna luka 40 km

40 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


44 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Gabi G.

5,0
5 5 5 5 5

Das kleine Häuschen ist immer eine Reise wert. Waren bereits mehrfach hier.

Thomas P.

4,0
4 4 4 4 4

Tolle Lage, sehr idyllisch.

Heinz K.

5,0
5 5 5 5 5

Wie immer bestens! Wetter war diesen Oktober etwas durchwachsen, kühl und regnerisch. Melek

Gerlinde S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr nette Leute. Haus renoviert. Alles Bestens!

Peter W.

5,0
5 5 5 5 5

Top einfaches Haus in sehr ruhiger Lage-sauber und alles da was man so braucht! Wir waren 3 Jahre hintereinander hier auf Urlaub und kommen sicher wieder!

Hannah H.

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus ist wunderschön gelegen und der Aufenthalt war traumhaft. Herr und Frau Bizos waren hilfsbereit und gastfreundlich.

Martin S.

5,0
5 5 5 5 5

Unser zweiter Aufenthalt in diesem schönen Haus: einfach, gepflegt, freundliche Betreuung des Vermieters, falls gewünscht. Super Lage: in 2 Minuten zum Meer spaziert! Hier findet Erholung statt.

Inge H.

5,0
5 5 5 5 5

Ein einfaches, zweckmäßiges Häuschen in wunderschöner und absolut ruhiger Lage! Die Vermieter sind sehr freundlich und hilsbereit. Wir waren dort sehr glücklich und werden wiederkommen.

Heinz K.

5,0
5 5 5 5 5

wie immer bestens! Die neunen Fenster haben dem Orkan Sorbas standgehalten.

Martin S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben für nächstes Jahr direkt wieder gebucht. Das sagt wohl alles.

Peter W.

5,0
5 5 5 5 5

Absolutes Traumhaus in einer absoluten Topgegend- Vermieterin ist super nett und auch ihr Olivenöl + Oliven, die Weintrauben und ihre frischen Feigen vom Baum sind wunderbar! Wir kommen wieder!

Rolf R.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbare, ruhige Lage

johanna

5,0
5 5 5 5 5

einfaches Haus mit allem, was man braucht, toller Meerblick, kurzer Weg zum Sandstrand, sehr freundliche Vermieter. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Auto notwendig

Marion

5,0
5 5 5 5 5

Einfaches, paradiesisch gelegenes, Haus, herzliche Vermieter, zum Seele baumeln lassen und Erholen, Zikaden und Meeresrauschen...wir haben uns sehr wohl gefühlt.

KUM

5,0
5 5 5 5 5

Einfaches, sauberes Häuschen. Wunderschön gelegen mit traumhaftem Meerblick. Ausgesprochen netter und gastfreundlicher Vermieter.

njam

5,0
5 5 5 5 5

Jassu: top, Ferienhaus: top. Gerne wieder, 1A! ;)

Nico

4,0
4 4 4 4 4

Einfach, sauber, in ruhiger Lage am Meer in den Weinbergen. Für Naturliebhaber und Ruhesuchende. Sehr freundliche und hilfsbereite Besitzer. Leider fehlen Liegestühle.

Marcus S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

jednostavna kuća s svime što vam treba, prekrasan pogled na more, kratki put do pješčane plaže, vrlo prijateljski domaćini. Pri ulasku je bio litra maslinovog ulja i staklenka ukiseljenih maslina. Inače nismo primijetili ništa od domaćina (kao ni vino/sadnice voća i povrća kako su neki gosti opisali). Mi (1 par) smo se osjećali vrlo ugodno, ali volite li ovu izoliranost. Auto je apsolutno potreban.

Mononoke

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, jednostavna kućica, ali opremljena svime što vam je potrebno, u blizini prekrasne plaže s simpatičnim grčkim najmodavcima. Kuća je udaljena od svake ceste (samo poljski put vodi do nje) s obilnim razmakom od okolnih zgrada. Za malu djecu ljuljačka s puno pijeska ispod nje je divna. Jedini nedostatak su insekti koji smetaju (posebno stonoge i tisućonoge koje svake noći masovno ulaze u kuću čak i kad su prozori/vrata zatvoreni), možda ovdje nije najbolje mjesto za takve ljude.

Bizos

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Originalna, jednostavna kućica s prekrasnim pogledom na more i mirnom okolinom (osim kada more divlja!). Gospodin Bizos i njegova supruga izuzetno su ljubazni i gostoljubivi. Već smo bili tamo drugi put. Prednosti: blizina plaže i prekrasnog grada Koronija s još uvijek autentičnim, lijepim ribljim restoranima.

azl69

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična situacija u potpunom miru, sa šarmantnim i pažljivim vlasnicima. Mali jednostavan ali ugodan kuća; klima uređaj (ili ventilator) u drugoj sobi bi bio dobrodošao, kao i naglasak na kuću s ulične strane.

Angela U.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je predivan odmor kod prijateljske obitelji Bizos. U kući je bilo čisto i sve što nam je bilo potrebno za život. Apolutna tišina, sjajan pogled na cijeli zaljev i kratka udaljenost do plaže. Osjećali smo se vrlo ugodno i ponovno bismo došli.

nils@hauser-net.de

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nakon naše Peloponeza ture mogu reći da je naš boravak od 2 tjedna u Koroni definitivno bio najbolji. Mjesto i plaža su prava mala dragocjenost. Istražili smo okolicu (Finikunda, Limeni zaljev...) i zaključili da plaža nadmašuje sve okolne! Kuća je samostojeća, u vinogradu, staza kroz šaš dovodi do čiste pješčane plaže udaljene 200 metara, koju u ovom području gotovo imate samo za sebe. Škola surfanja i najam opreme ako je potrebno na 400 metara. Koroni je vidljiv i pješačkom stazom dostupan, kako preko plaže tako i cestom. Kuća je vrlo skromno opremljena, 2 bračna kreveta, mreže protiv komaraca protiv minimalnog broja komaraca u kolovozu/rujnu, klima uređaj, čisti posteljina, lijepa terasa s pogledom na more, potpuno mirno. S našim najmodavcem (živi 500 metara dalje) nismo se potpuno mogli razumjeti, ali nas je preplavio grožđem, jajima i uljem. Nisko jastuk i novi toster su odmah stigli. Vrlo diskretan, osjećate se sami, ali brza pomoć ako je potrebno. Internet u kući dostupan preko mobilne mreže. Dobar supermarket udaljen 5 minuta vožnje automobilom. Sve u svemu, sve najbolje.

Hanna

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo već drugi put u ovoj kućici i opet nam se jako svidjelo. Mirna lokacija u neposrednoj blizini mora s predivnim pogledom je nepobjediva! Kuća je jednostavna, ali čista i njegovana. Vlasnik je vrlo prijateljski nastrojen, ​​pomogao nam je, opskrbio nas povrćem iz vlastitog vrta. (Super) komarnici na terasnim vratima nažalost se ne mogu istovremeno zatvoriti s roletama, što bi noću bilo super. Unatoč ovim sitnim nedostacima, rado ćemo se ponovno vratiti!

Christiane R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedinstven pogled s balkona: vinograd i more. Fabulozna pješčana plaža je udaljena četiri minute hoda. Kuća je jednostavna, mala, ali s svime što vam treba. Totalno idealno za dvije osobe. Koroni je ugodno pješice uz obalu - vrlo lijepo mjesto. Odlična grčka hrana. Dakle, sve najbolje. Toplo preporučujem.

Doris

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apsolutni mir, zvuk cvrčaka cijelo vrijeme, vrlo ljubazni vlasnik, bez napornosti. Vino, maslinovo ulje i povrće iz njegovog vrta bili su vrlo dobrodošli. Kod pritužbi odmah je napravljena popravka.

Mira

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo fantastično vrijeme na predivnom mjestu. Kućica je prekrasno smještena, s pogledom na more, kroz masline i bambus se dolazi do mora, što traje manje od 2 minute, i noću se čuje šum oceana. Vlasnici su super ljubazni, a kuća je lijepa, jednostavna, opremljena svime što je potrebno. Posebno je super terasa s pogledom na more, koja vodi iz oba sobe. Tajna preporuka!

Kuba K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Sjajno iskustvo. Svakako bismo se željeli vratiti. Kućica je bila prostrana i čista. Ima veliku terasu s pogledom na more. 7 minuta doći do plaže i kupati se u super čistoj vodi. 15-20 minuta šetnje uz more doći do Korone. Domaćin je bio vrlo ljubazan i koristan. Jedino što nam se nije svidjelo bila je pristupna cesta - bila je vrlo strma i blatna nakon kiše.

Mononoke

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, jednostavna kućica, ali opremljena svime što vam treba, u blizini prekrasne plaže s ljubaznim grčkim domaćinima. Kuća se nalazi daleko od bilo kojeg puta (samo poljski put vodi tamo) s dovoljno mjesta između okolnih zgrada. Za malu djecu ljuljačka s puno pijeska ispod je divna. Jedina stvar koja može smetati su kukci (posebno sljepići i stonogi koji, unatoč zatvorenim prozorima/vratima, svake noći masovno preuzimaju kuću), pa se ovdje možda nećete osjećati tako dobro.

Doris

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apsolutni mir, cvrčci se čuju non-stop, vrlo ljubazan gazda bez nametljivosti. Domaće vino, masline i povrće iz njegova vrta bili su dobrodošli. U slučaju reklamacije hitan popravak.

Mira

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo fantastično vrijeme na mjestu iz snova. Kućica je lijepo smještena, s pogledom na more, pored maslina i bambusa dolazi se do mora za manje od 2 minute, a noću se čuje kako šušti. Domaćini su super ljubazni, a kuća je lijepa, jednostavna i opremljena svime što vam je potrebno. Veranda/terasa okrenuta prema moru, koja se proteže iz obje sobe, posebno je sjajna. Insajderski savjet!

azl69

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična situacija u apsolutnom miru, šarmantni i pažljivi iznajmljivači. Mala jednostavna, ali ugodna kuća; sustav klimatizacije (ili ventilator) u sobi 2ème bio bi dobrodošao, kao i ukazivanje na kuću s ulice.

Bizos

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Originalna, jednostavna vikendica s prekrasnim pogledom na more i mirnim okruženjem (osim kada more bjesni!). Gospodin Bizos i njegova supruga su izuzetno ljubazni i gostoljubivi. Bili smo već drugi put. Prednosti: Blizina plaže i prekrasnog mjesta Koroni s originalnim, prekrasnim ribljim tavernama.

Griechenland-Freundinnen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kao što smo željeli naš boravak u kući. Smještaj je vrlo jednostavan, ali i dobro održavan. Pogled, mir i blizina plaže baš po našem ukusu. Gospodin i gospođa Bizos bili su tu odmah kada je trebalo i zadivili nas svojom nenametljivom ljubaznošću, susretljivošću i velikodušnošću! Tako je, jedini nedostatak: nedostaju ležaljke za plažu.

Melek

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavna, čista kuća. Položaj u vinogradu s pogledom na obližnje more. Lijepa velika pješčana plaža. Tiho za opuštanje. Domaćin super ljubazan i diskretan. Opskrbio nas je grožđem, rajčicom, maslinovim uljem i vinom. Vratit cemo se.

Hanna

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovo je drugi put da smo boravili u ovoj vikendici i opet smo jako uživali. Mirna lokacija u blizini mora s prekrasnim pogledom teško je nadmašiti! Kuća je jednostavna, ali čista i dobro održavana. Domaćin je vrlo ljubazan, uslužan, opskrbio nas je povrćem iz vlastitog vrta. Nažalost, (super)komarnici na vratima terasa ne mogu se zatvoriti u isto vrijeme kad i grilje, što bi noću bilo super. Unatoč ovim malim nedostacima, rado ćemo se vratiti!

Rolf R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavan, čist, (jako) miran je ovaj izvrstan smještaj na rubu mirnog i lijepog Koronija. Ako ste dobri u pješačenju (staza do centra cca 1,5 km sa dosta visinske razlike kao i staza do plaže) i tražite mir i tišinu u kvartu, došli ste na pravo mjesto sa ovu prilično jednostavnu (tipično grčku) građevinu. Baš smo se super proveli tamo.

Christiane R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Pogled s balkona je jedinstven: vinograd i more. Prekrasna pješčana plaža udaljena četiri minute hoda.
Kuća je jednostavna, mala, ali sa svime što je potrebno. Potpuno idealno za dvije osobe. Koroni unutar pješačke udaljenosti uz plažu - vrlo lijepo smješten. Odlična grčka hrana.
Dakle, sve je u redu. Preporučujemo.

Angela U.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je prekrasan odmor s prijateljskom obitelji Bizos. U kući je sve bilo čisto i sve što nam je bilo potrebno za život bilo je tu. Apsolutni mir, prekrasan pogled na cijeli zaljev i kratka šetnja do plaže. Osjećali smo se vrlo ugodno i želimo se vratiti.

nils@hauser-net.de

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nakon našeg povratnog putovanja na Pelopon, moram reći da je naš dvotjedni boravak u Koroniju definitivno bio najbolji. Mjesto i plaža su mali biser. Istraživali smo okolicu (Finikunda, Oxbelly Bay...) i onda nam je plaža bila draža od svih okolnih! Kuća je samostojeća, u vinogradu, put kroz trsku vodi do čiste pješčane plaže udaljene 200m, koju na ovom području imate praktički za sebe. Škola surfanja i najam na ležaju 400m. Koroni na vidiku i pješice, i preko plaže i preko ceste. Kuća je vrlo jednostavno namještena, 2 bračna kreveta, mreže protiv komaraca s minimalnim brojem komaraca u kolovozu/rujnu, klima uređaj, čista posteljina, prekrasna terasa s pogledom na more, potpuna tišina. S gazdom (živi 500m dalje) nismo se baš mogli sporazumjeti, ali nas je zasuo grožđem, jajima i uljem. Ravniji jastuk i novi toster su odmah stigli. Vrlo diskretan, osjećate se sami, ali pružate brzu pomoć kada je potrebna. Internet u kući dostupan putem mobilne mreže. Dobar supermarket 5 minuta vožnje. Sve u svemu dobro.

Rita Z.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa kuća za odmor na lijepoj lokaciji i prekrasnim pogledom na more s terase. Vikendica je vrlo čista, jednostavno, ali funkcionalno namještena, s dobro opremljenom kuhinjom i čistom, naizgled tek renoviranom kupaonicom / WC-om.

schellerin

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo ljubazan gazda, gostoljubiv, nažalost nismo mogli jezično komunicirati. Kuća je na prekrasnoj osami s kratkom šetnjom do mora i osamom od susjeda. Imali smo odličan opuštajući odmor na plaži izvan sezone i rado bismo se vratili.

Marcus S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

jednostavna kuća sa svime što vam je potrebno, prekrasan pogled na more, kratka šetnja do pješčane plaže, vrlo ljubazan vlasnik. Kad ste uselili, bila je spremna 1 litra maslinovog ulja i čaša ukiseljenih maslina. Inače, od iznajmljivača nismo ništa čuli (čak ni vino/voće, povrće ili slično, kako su opisali neki gosti). Mi (1 par) smo se osjećali vrlo ugodno, ali ova osama vam se mora svidjeti. Automobil apsolutno neophodan.

schelli

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Ostali smo 1 tjedan u ovoj lijepoj maloj kući, 3 odrasle osobe s jednim djetetom, jako nam se svidjelo, posebno lokacija je odlična, blizina prirodne plaže i stvarno ljubazni domaćini koji su nam osigurali maslinovo ulje, povrće, masline itd. . Kućica je jednostavno namještena, ali sve što trebate je tu. Ima ležaljki i suncobrana, kreveti su dobri. Sve jednostavno i vrlo srdačno, za preporuku.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 289945

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289945.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Koroni» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 44 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina