Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Kyllini

Kastro

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

2 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Zračna luka 47 km

47 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Friederike M.

5,0
5 5 5 5 5

Nettes Ferienhaus, ein sehr freundlicher und hilfsbereiten Gastgeber und eine gute Taverne direkt am Strand.

Guido K.

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus liegt sehr schön zwischen Olivenbäumen, nur ca 200 Meter bis zum Meer. Am besten mit Badeschuhen, da Kiesstrand.

Wibke N.

5,0
5 5 5 5 5

Der mega Spot! Ein wunderbares Haus neben Olivenhain, 2 Minuten zu Fuß um sich in die Wellen zu schmeißen! Einfach wunderbar!

Albert aus Mittelfranken

4,0
4 4 4 4 4

Ideales Feriendomizil in einer (letzte?) ruhige Ecke eines traumhaften Halbinsels.

Fan

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus ruhig gelegen Erholung pur sehr gute Betreuung vor Ort.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5

We have stayed in many houses and apartments in Greece but never so well equipped as this one. Showercurtain, hairdryer, sunbeds etc. etc. Also spacious with a veranda all around and very clean. Very warm owners, also at the great taverna, only 50 m from the house. Nice beach with free sunbeds and umbrella. Come and enjoy!

bb

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung entsprach genau der Beschreibung und unseren Vorstellungen Wir wurden vom Besitzer liebvoll betreut und es war ein sehr schöner Urlaub. Gerne einmal wieder.

Alan

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus entsprach voll unseren Bedürfnissen. Strand und Taverne sind sehr ansprechend. Für Radausflüge ist das Gelände nicht sehr geeignet.

tw

5,0
5 5 5 5 5

Es war ein richtiger Traumurlaub und wir haben uns gefühlt, wie im Paradies.

familiemitkind

5,0
5 5 5 5 5

#NAME?

Günther S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smještaj je bio dobar. Natkrivena terasa je vrlo povoljna. Također sam bio jako zadovoljan što postoji nadstrešnica za automobil. Tišina je bila divna. Blizina plaže nam se jako svidjela. Sveukupno smo se osjećali vrlo ugodno u smještaju. Brat vlasnika je također često bio tu za košnju travnjaka, tako da je okolina uvijek izgledala uredno. Cijela oprema poput ležaljki i stolaca bila je dobra.

Sepp

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lokacija kuće s natkrivenom terasom u masliniku jako nam se svidjela. Na dugoj, gotovo pustoj šljunčanoj plaži može se šetati i kupati u čistom moru. Vlasnik je bio vrlo srdačan i ponudio nam je upravo sa stabla zrele smokve - ukusne. Osjećali smo se vrlo ugodno među domaćim stanovništvom.

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Grčka je već jako lijepa sama po sebi. Ali s ovim šarmom i plažom postaje samo san. Odmor u Grčkoj 2009. bio je dosad najljepši od svih na kojima smo bili. Imali smo sve što je potrebno, klima uređaj, perilicu rublja i još mnogo toga... Bilo je jednostavno fantastično. Na plaži su bile besplatne ležaljke i suncobrani, a također je postojala taverna u kojoj je hrana bila izvrsna. Nije bilo puno izbora kao u njemačkim restoranima/tavernama, ali hrana je bila jednostavno jako ukusna! Toplo preporučujemo Nikosove kuće za odmor, jer ovaj odmor bio je najbolji koji smo ikada imali!

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor usred maslinika. Ipak, more je vidljivo s terase. Kuća je vrlo čista i potpuno opremljena. Veliki plus je terasa koja se proteže oko cijele kuće. Potpuni mir. Vrlo ljubazni domaćini. Jednostavna, ali ukusna hrana u grčkom stilu u Cantini, odmah pored plaže. Prekrasni zalasci sunca. Za sve koji traže miran i opuštajući odmor. Apolutno preporučljivo.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ostali smo u mnogim kućama i apartmanima u Grčkoj, ali nikad tako dobro opremljenima kao što je ova. Tuš zavjesa, sušilo za kosu, ležaljke itd. itd. Također prostrano s terasom unaokolo i vrlo čisto. Vlasnici su vrlo ljubazni, kao i u odličnoj taverni, samo 50 m od kuće. Lijepa plaža s besplatnim ležaljkama i suncobranom. Dođite i uživajte!

Lothar S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

U prekrasno mirnoj, prostranoj kući na odličnoj lokaciji vrlo blizu plaže osjećali smo se jako ugodno 3 tjedna. To je također bilo zbog "Zackija", simpatičnog, prijateljskog vlasnika. Taverna "Kalamias" na plaži bila je vrlo dobra što se tiče lokacije, kvalitete i cijene hrane, kao i ljubaznosti osoblja. Djelomično vrlo jednostavni sadržaji kuće koji malo umanjuju odnos cijene i kvalitete ubrajamo u "grčki šarm".

Sepp

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Položaj kuće s natkrivenom verandom u masliniku nam se vrlo svidio. Na dugoj, gotovo pustom šljunčanoj plaži može se šetati i kupati u čistom moru. Vlasnik je bio vrlo ljubazan i ponudio nam zrele smokve s drveta - ukusno. Među domaćim ljudima osjećali smo se vrlo ugodno.

Stefanie H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa lokacija usred maslinika s malim "komadićem" pogleda na more, gdje se može stići na plažu za dvije minute. Kuća je bila relativno čista i dobro opremljena. Lokalni kontakti su uvijek bili spremni pomoći. Rado ćemo se vratiti.

Dana F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo predivan odmor! Toplo smo dočekani od strane domaćina! Između kuće i plaže nalazi se taverna koja cijeli dan nudi ukusnu grčku hranu. Zalasci sunca bili su nevjerojatno lijepi!

Wemasalega

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi, obitelj s 3 djece, odmah smo se osjećali ugodno u kući Nikos. Praktično je namješten sa terasom oko kuće. Blizina plaže je naravno fantastična, tako da se možete kupati navečer. Obližnje selo nudi trgovine, trgovine, zapravo sve što vam treba. Možemo toplo preporučiti kuću. Omjer cijene i učinka je pravi!

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Grčka je vrlo lijepa sama po sebi. Ali s ovim štihom i plažom, to je samo san. Odmor u Grčkoj 2009. bio je najbolji odmor koji smo ikada imali. Imali smo sve što trebate, klimu, perilicu rublja i još mnogo toga... Bilo je jednostavno fantastično. Na plaži su bile besplatne ležaljke i suncobrani, bila je tu i taverna u kojoj je hrana bila odlična. Nije bilo puno izbora kao u njemačkim restoranima/tavernama, ali hrana je bila jednostavno ukusna! Možemo samo preporučiti Nikosove kuće za odmor, jer ovaj odmor je bio najbolji koji smo ikada imali!!!

Acim

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Od tri NIKOS kuće, mi (3 osobe) smo rezervirali najvišu kuću. Odavde je pogled na more najljepši. Kuća je bila vrlo čista, svijetla i prijateljska. Sobe su udobne i dovoljno velike. Teren je iznenađujuće zelen. Ovdje se osjećate dobro. Put do plaže je neravan, ali ugodno kratak. Plaža je mješavina pijeska i šljunka, samo kamenje u vodi. Bistra voda bila je odlična za ronjenje. Zbog naglog pada plaže ima i viših valova. Taverna na plaži je pjesma. Osjećate se dobrodošlo. Hrana je jeftina i izuzetno ukusna. Bilo je tako dobro da smo tamo jeli svaku večer. Ne dopustite da vas zavara jednostavan namještaj. Ove kuće su vrijedne putovanja.

Elodie B.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Endroit calme dans les Oliviers, intérieur un peu vieillot mais logement spacieux et équipements de base fournis (éponge, sopalin, liquide vaisselle), vue sur magnifique coucher de soleil , à 2 minute à pied d'une plage de galets, restaurant de la plage très agréable. Pas de réseau, ni WiFi, on est vraiment coupé du monde ! Recommander pour des vacances farnientes.

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor usred maslinika. Ipak, s terase se vidi more. Kuća je vrlo čista i potpuno opremljena. Hit je terasa koja se proteže oko cijele kuće. Čista smirenost. Super lijep stanodavac. Jednostavna, ali ukusna hrana, grčki stil u kantini, na samoj plaži. Sjajni zalasci sunca. Za one koji traže miran, opuštajući odmor. Preporučuje se.

Beatrice & Roland

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divno grčko gostoprimstvo. Plaže iz snova u neposrednoj blizini. Kuća ima sve što je potrebno za dobrobit. Mala kantina nudi dobru i jednostavnu kuhinju i odličan zalazak sunca. Hvala ti za sve! Vratit ćemo se.

Günther S.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smještaj je bio dobar. Natkrivena terasa je vrlo povoljna. Također mi je dobro što postoji nadstrešnica za automobil. Mir je bio prekrasan. Blizina plaže bila nam je odlična.
Sve u svemu, osjećali smo se vrlo ugodno u smještaju. Često je tu bio i gazdin brat koji je brinuo o travnjaku, tako da je okoliš uvijek izgledao uredno.
Cjelokupna oprema poput kauča i stolica bila je dobra.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289990

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289990.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Kyllini» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina